Jump to content
Al_Bandy

keeway Outlook

Recommended Posts

επειδη δεν είμαι και τρελός με τα σεντόνια θα μιλήσω για το ιστορικό της μηχανής για τα πρώτα 1700χλμ και θα συμπληρώνω

0χλμ

πάμε να βάλουμε τη μότο μπροστά και ανακαλύπτουμε ότι το μηχανάκι έχει καρμπιρατέρ και όχι ψεκασμό όπως έλεγε το διαφημιστικό του

200χλμ

μένω στην παραλιακή και μετά από μια μάτια του μάστορα την επόμενη μέρα βλέπουμε ότι το σωληνάκι της βενζίνης έχει τσακίσει λόγο πολύ κακής ποιότητας και δεν δίνει βενζίνη στο καρμπιρατέρ. αντικαθιστάτε από άλλο σωληνάκι καλύτερης ποιότητας

1100χλμ

το μηχανάκι χάνει νερά. Μέτα από ερευνά του μάστορα με δικό του κόστος αφού αυτός μου το πούλησε άλλαξε τη φλάντζα με φλάντζα από SH.

Επίσης αλλάζετε ο ιμάντας μετάδοσης και οι μπίλιες του φυγοκεντρικοί που έστειλε η αντιπροσωπεία ώστε προληπτικά να αλλαχτούν τα μαμά

Ακόμα αλλάζω τα λάστιχα με άλλα καθώς τα 'μαμά' νάιλον είναι αισχρά και δε παίζουμε με τέτοια

1700χλμ

ενώ ανεβαίνω τη Συγγρού σήμερα το πρωί το μηχανάκι μένει από μετάδοση. Το μοτέρ δουλεύει κανονικά άλλα ο τρόχος δε κουνιέται.

έρχεται ο μάστορας να με πάρει και να πάμε συνεργείο. Εκεί ανοίγουμε τα φυγόκεντρα όπου από τον ιμάντα δεν έχει μείνει τίποτα και ήταν ο νέος που αλλάχτηκε μόλις πριν 600χλμ επειδη υποτίθεται πως ειναι καλύτερος από αυτόν που φόραγε αρχικά. Ευτυχώς ο μάστορας δεν είχε πετάξει τον αρχικό και τον βάλαμε πάνω επιτόπου για να κάνω τη δουλειά μου. Προσπαθήσαμε να περάσουμε από SH πάλι άλλα δεν έκανε.

ο μάστορας πωλητής άψογος μέχρι τώρα η εταιρία/αντιπροσωπία αισχρή. Τα παραθέτω μπας και γλιτώσει κάνεις που κάνει σκέψεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στην αρχή είναι μέχρι να τα βάλεις όλα Γιαπωνέζικα, μετά δεν θα παθαίνει τίποτα.

Κρίμα, πάντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάω τώρα από αντιπροσωπία μπας και τους το πουλήσω πίσω καλύτερο από ότι μου το έδωσαν θα το πάρουν και μετά SH, ελπίζω.

άμα ένα μότο σε αφήσει 3 φόρες σε 1700χλμ και ένα μηνά χάνεις την εμπιστοσύνη σου. φοβάμαι να το πάρω μη μείνω. θυμάσαι τις μέρες του μίνι κουπερ ;)

Στην αρχή είναι μέχρι να τα βάλεις όλα Γιαπωνέζικα, μετά δεν θα παθαίνει τίποτα.

Κρίμα, πάντως!

και αντι 1800 ευρω θα μου ερθει 2500 :( οπου οπως λεει και ο καραφλας επερνα ενα SH η ενα CBF125 :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω ρε φιλε κρίμα τόσο τρεξιμο για καινουργιο μηχανακι

εγω μαλλον ειμαι τυχερος,κοντεύω 5000χλμ και δεν έχει βγαλει το παραμικρο :rolleyes:

απο που το πήρες αν επιτρεπεται;

Τροποποιήθηκε από τον gregsouv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια κουβέντα θα πω μόνο προς γνώση και συμμόρφωση απο δω και πέρα..

SYM

20.000km μέχρι τώρα, No problem.. Ούτε τσικ μη το ματιάσω (και όλοι όσοι έχω μιλήσει ιδιοκτήτες, όλοι τα καλύτερα λένε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
άμα ένα μότο σε αφήσει 3 φόρες σε 1700χλμ και ένα μηνά χάνεις την εμπιστοσύνη σου. φοβάμαι να το πάρω μη μείνω. θυμάσαι τις μέρες του μίνι κουπερ ;)

Ααααχχχχχ αυτό το Μινικουπεράκι.........Πόσες φορές το σπρώξαμε..... :wub: Ωραίες εποχές.....

Μια κουβέντα θα πω μόνο προς γνώση και συμμόρφωση απο δω και πέρα..

SYM

20.000km μέχρι τώρα, No problem.. Ούτε τσικ μη το ματιάσω (και όλοι όσοι έχω μιλήσει ιδιοκτήτες, όλοι τα καλύτερα λένε)

Και γώ έχω ακούσει για τα SYM πολύ θετικές απόψεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι η ιδεα μου ή στην αρχη ειχες γινει φαν της Keeway;;

Γνωμη μου;;Παρε το cbf 125 να γουσταρεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειναι η ιδεα μου ή στην αρχη ειχες γινει φαν της Keeway;;

Γνωμη μου;;Παρε το cbf 125 να γουσταρεις!!!

φαινόταν πολύ δελεαστική προσφορά και λόγο εμπιστοσύνης στο μάστορα λέω και προβλήματα να έχει θα τα φτιάξουμε, βοήθησε και η ψευδής διαφήμιση ότι έχει Injection και είπα να το ρισκάρω,ας προσεχα, άπλα ενημερώνω για τυχόν μελλοντικούς ιδιοκτήτες αν και από ότι ακούω άλλοι είναι ικανοποιημένοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα το πηγενα πισω με τη μια και θα ζηταγα αντικατασταση,

δεν ειναι πραγματα αυτα για καινουργιο μηχανακι,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_whistling: :_whistling: :rolleyes:

Θανάση για μένα θα έπρεπε να βγάλεις και εσύ ένα αναλυτικό για το keeway του γιού σου. (αυτά που λέγαμε στα αντίπεινα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανάση για μένα θα έπρεπε να βγάλεις και εσύ ένα αναλυτικό για το keeway του γιού σου. (αυτά που λέγαμε στα αντίπεινα)

Ναι..Μαλλον θα γινει, αλλα οχι τωρα, γιατι δεν προλαβαινω..

(ΠΡΕΠΕΙ! ομως, τελικα.. :/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να σε στεναχωρησω και αλλο αλλα νομιζω οτι ειχα προειδοποιησει.

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...rt=#entry437358

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν θελω να σε στεναχωρησω και αλλο αλλα νομιζω οτι ειχα προειδοποιησει.

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...rt=#entry437358

ετσι ειναι...ευχαριστω και ας προσεχα να σε ακουγα (και τους αλλους) ;) απλα τα προβληματα σε πλαστικα και τριγμους κλπ δε τα θεωρουσα προβλημα να χω μηνει ομως στο δρομο τρεις φορες δεν ειχα συνηδητοποιησει οτι θα γινει...

χτες εσπασε και το διαφραγμα της εχατμισης...θα αλλαχτει απο εγγυηση

επισης με σταματησε ενα παπουδι στο δρομο που ειχε και αυτος keeway και μου ειπε πως και αυτος ειχε ακριβος τα ιδια προβληματα

οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ +1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2300χλμ

αλλάχτηκαν

βαριατορ (προληπτικά λέει η εταιρία γιατί αυτό μου τρώει τους ιμάντες λόγο κακής κατασκευής από εργοστάσιο)

εξάτμιση (έσπασε το διάφραγμα ο θεός μόνο ξέρει γιατί)

ιμάντας(προληπτικά ο πρώτος ιμάντας έχει κάνει τα 1800χλμ και αντέχει άλλα μου τον αλλάζουν προληπτικά και ο 'κάλος' σε 600 χλμ κόβεται, κάλου κακού κράτησα και τον 'προβληματικό'

πλέον στα 3300 και συνεχίζουμε

edit γέρακα κανε και εσύ ένα review τσάμπα είναι :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
edit γέρακα κανε και εσύ ένα review τσάμπα είναι :whistling:

Εχει περασει σχεδον ενας χρονος, και μπορει να εχω ξεχασει πολλα! :D

Επεισης προβλημα ειναι οτι δεν ξερω απο που να'αρχισω..Απο πανω προς τα κατω, απο μπρος προς τα πισω 'η χρονολογικα? :_zeppelin:

Περιληπτικα, 3! φορες αλλαγη ρεζερβουαρ, αλλαγη ολου του πισω στοπ, ρυθμισεις σε οτι ρυθμιζεται! -ντιζες-καρμπιρατερ-αμορτισερ κλπ, και σφιξιμο σχεδον ολες οι βιδες, ακομα και βασικες! ηταν χαλαρες, μειωση υψους σταντ γιατι το μηχανακι επεφτε επειδη ηταν πολυ ψηλο, το κοντερ σταματησε να λειτουργει στα 500 χλμ αλλα ξαναξεκινησε μονο του μετα απο ενα μηνα! :_zeppelin: , χαλασμενος διακοπτης μανετας φρενου που ενεργοποιει το πισω στοπ κλπ...κλπ...

(Τελος παντων, θελει χρονο και οταν τον βρω, θα τα γραψω αναλυτικα..)

Edit: Ξεχασα το σπουδαιοτερο! Αλλαγη, στην αντιπροσωπεια, σασμαν ('η μονο ελατηριο δισκων, δεν ξερω) γιατι κολλουσε με αποτελεσμα να κανει αποτομη συμπλεξη και να ειναι επικινδυνο για τον καθενα! (Ποσο μαλλον για το γιο μου που ηταν το πρωτο του μηχανακι..Ευτυχως το κυκλοφορουσα εγω για τον πρωτο μηνα που βγηκαν ολ'αυτα..)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγγελε τωρα ειδα το θεμα γιατι αυτες τις μερες εμπαινα αραια στο φορουμ και για λιγο και δεν διαβαζα σχεδον τιποτα.

κριμα ρε γαμωτο ,πολυ κριμα.αλλη μια ρετσινια για τα κινεζικα μηχανακια...

συμφωνω με αυτο που λες να το δωσεις πισω και να παρεις sh η cbf.ενας θειος μου ειχει το sh300 και δεν το εχει ακουμπησει καν (μονο τα στανταρ).

παντως να σου πω την αληθεια φοβαμαι κατα ποσο θα στο αγορασουν και εαν γινει αυτο σε τι τιμη θα το παρουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως, για να τα λεμε ολα, συζητουσα το Σ/Κ μ'ενα παιδι που ειχε Keeway scooter, και επεσε απο τα συννεφα μιας και αυτου δεν του ειχε βγαλει τιποτα! δυο χρονια.. :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παντως, για να τα λεμε ολα, συζητουσα το Σ/Κ μ'ενα παιδι που ειχε Keeway scooter, και επεσε απο τα συννεφα μιας και αυτου δεν του ειχε βγαλει τιποτα! δυο χρονια.. :what:

Ποιο μοντελο σκουτερ?

συνφορουμιτης εχει σαν το δικο μου 5000χλμ απροβλιματιστα

παπουδι που μιλαγα στο δρομο ειχε ολα τα δικα μου συμπτωματα...

τι να πεις ειναι να μη σου κατσει υποθετω...

gee θυμαμai να μου λες για την αποτυχία των κινεζικων καθε φορα που μενω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κακο αγγελε ειναι οτι τα ακουω παρα πολλες φορες απο μαστορες που ερχονται στο μαγαζι.

οποιος μπαινει να παρει κατι για μηχανακι τον ρωταω κατευθειαν τι μηχανακι ειναι και ανοιγω κουβεντα ,και εχω ακουσει διαφορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry αλλά και 5000km να έχει κάνει κάποιος δεν λέει κάτι για την αξιοπιστία. Μπορεί απλά να ήταν και τυχερός. Οποιαδήποτε μηχανή πρέπει να γράψει τουλάχιστον 20-25.000 χιλιόμετρα απροβλημάτιστα για να έχεις τα πρώτα δείγματα αξιοπιστίας. Πάντως τόσα προβλήματα είναι σχεδόν αστείο νομίζω. Κρίμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι τι θα σου κάτσει νομίζω. Εγώ πχ στο piaggio fly είχα προβλήματα μόνο στα ηλεκτρονικά: φλασιέρα και μίζα. Από μηχανολογικά τίποτα.

Ένας φίλος μου έχει το keeway και δεν του έχει βγάλει τίποτα, θυμάμαι που με κορόιδευε ότι πήρα ιταλικό και όχι κινέζικο lol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα