lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Ωραίος! Περιμένουμε φωτό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΤΟ ΠΗΡΑ!!!ΤΟ ΠΗΡΑ!!!ΤΟ ΠΗΡΑ!!! ΤΟΟΟ ΠΗΗΗΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.............ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΜΗΧΑΝΗ "The monster is unleashed" Ένα ευχαριστώ στον Ταξιδευτή για την βοήθεια με την ασφάλιση, και την υπομονή του. Που είσαι Καράφλα οέο? οέο? να δείς.... θα περάσω κάποια στιγμή για φαγητό και να το δείς. εδώ πρέπει να υπάρχει 1 ή 4 φψτογραφίες (δεν ξερω καλά με το imageshack πως γίνετε. http://img44.imageshack.us/img44/1478/1000521p.jpg Επίσης μία ενημέρωση σχετικά με τους συναγερμούς, όλα τα μοντέλα της Yamaha από φέτος ή το 2010 θα έρχοντε με καλωδιώσεις από την μαμά για συναγερμούς Spyball. Επομένως η εταιρεία αυτή δεν έχει κλείσει όπως αναφέρθηκε σε πρωιγούμενο thread. Απλά θα κουμπώνεις τον spyball επάνω στις αναμονές, αν θέλεις να βάλεις κάποιον άλλο, θα πρέπει να κόψεις κάποια καλώδια και ρίχνεις καινούργια. το δικό μου είχε ήδη τις καλωδιώσεις αυτές. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2009 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Αντέ μεγιές και καλοτάξιδος φίλε μου με το θερίο ;) Υ.Γ το link έχει μόνο μία φώτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Καλοριζικη και καλοβολτη φιλε μου!!! Τρελο μωρο φιλε!!!!!Πανεμορφη!!!Φτου φτου μην την ματιασουμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 καλοριζικο το θηριο καλες βολτες και παντα ορθιος :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 καλοριζικο φιλε και να το χαρεις στα κοκκινα το θεικο μοτορι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Καλοτάξιδο. Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις. Από ροπή πρέπει να σκίζει ε;. Καλά χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 6000 αρχιζουν τα κοκκινα????? ουτε φορτηγο να ηταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΘΕΡΙΟ,ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 καλοριζικο το θηριο ρε θηριο!!!καλοταξιδο και παντα ορθιος!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Καλοριζικο φιλε... Ευχομαι να σε κ@βλωνει στην καφετερια, και να σε ξεκ@βλωνει στην πιστα. Προσοχη μονο οταν θα αρχισεις να παιρνεις το "κολαει" με τα 1700 κυβικα. Καλα μυαλα και μονο χαμογελα πανω στη σελα της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. οι πρώτες εντυπώσεις μέχρι τώρα (16χλμ) είναι αρκετά καλές με πολύ βολική θέση οδήγησης και από ροπη.....ας τα να πάνε περιμένω να στρώσουν και τα φρένα τα οποία πρέπει να είναι πολύ δυνατά. ο υδραυλικός συμπλέκτης κάνει πολύ καλή δουλειά στις αλλαγές. αλλά περισσότερα εν καιρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mead5600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Απλά πάρτο.Καινούργιο,μεταχειρισμένο καμία διαφορά.Το μηχανάκι είναι ονείρωξη... Και όταν το βαρεθείς εδώ είμαι εγω... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
749 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Για με 1700 κυβικα μονο 90 αλογα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 To fairing είναι στην υπογραφή σου το έβαλες; θα το βάλεις; Ωραίο φαίνεται πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Για με 1700 κυβικα μονο 90 αλογα; ναι αλλα με 20 κιλα ροπης. Εχεις πεμπτη, πας με 120 και αν ανοιξεις αποτομα το γκαζι σπινιαρει ο πισω τροχος σαν π@στης. Καλοριζικο φιλε μου, ειναι τρελο μοτορι, το εχω ακουσει απο κοντα, σπαει τζαμια και καρδιες. Παντα ορθιος και να το χαιρεσαι οπως εσυ γουσταρεις... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Για με 1700 κυβικα μονο 90 αλογα; Γιατί είναι δικύλινδρο (και σε "παράξενη" γωνία, όχι 90 μοίρες), αερόψυκτο, έχει 1 επικεφαλή εκκεντροφόρο αντί για 2 και συμπίεση 8.36:1 (δηλαδή λιγότερο και από το ΧΤ600!). Αλλά τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Δεν είναι πρακτική μηχανή το ΜΤ, ούτε ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ούτε γρήγορο είναι, ούτε φτηνό, ούτε άνετο και ταξιδιάρικο. Έχει φτιαχτεί για ένα και συγκεκριμένο σκοπό... 150.1Nm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 καλοριζικο το ΤΕΡΑΣ σου ,πολλες και ωραιες βολτες σου ευχομαι. το μονο κακο ειναι οτι θα αλλαζεις συχνα πισω λαστιχα.... αλλα αμα θες να πας διακοπες δεσε το τροχοσπιτο πισω κ εφυγες ,ανετα θα το τραβαει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γιατί είναι δικύλινδρο (και σε "παράξενη" γωνία, όχι 90 μοίρες), αερόψυκτο, έχει 1 επικεφαλή εκκεντροφόρο αντί για 2 και συμπίεση 8.36:1 (δηλαδή λιγότερο και από το ΧΤ600!). Αλλά τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Δεν είναι πρακτική μηχανή το ΜΤ, ούτε ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ούτε γρήγορο είναι, ούτε φτηνό, ούτε άνετο και ταξιδιάρικο. Έχει φτιαχτεί για ένα και συγκεκριμένο σκοπό... 150.1Nm Δεν είναι έτσι φίλε μου, αν την είχες οδηγήσει δεν θα τα έλεγες αυτά. Η μηχανή είναι πολύ άνετη και αν μη τι άλλο ταξιδιάρικη, (μπορείς να πεταχτείς μία βόλτα μέχρι θεσσαλονίκη για πλάκα ατσαλάκωτος και να γουστάρεις το αεράκι πάνω σου). Είναι αρκετά γρήγορο και πολύ σταθερό (με αυτό πραγματικά περνω στροφές με μεγάλη κλίση και αρκετά χλμ. σε σχέση με το mt-03 που είναι πιο ευέλικτο). Και όσον αφορά την τιμή του, επέτρεψε μου να πώ ότι τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι την τελευταία δεκάρα. Σίγουρα όλοι ευλογούν τα γένια του και το σπίτι τους, ξέρω πως ακούγεται, αλλά σκέψου ότι αν μία μηχανή κοστίζει όσο το R1 09' big bang και, ίσως ακριβότερα, σκέψου το οφθαλμοφανές!!! ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!! έχει εξαπίστονες ακτινικές δαγκάνες και καλάμια και ψαλίδι από το R1, η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, αν την παρατηρήσεις θα καταλάβεις, η σέλα της είναι κομψοτέχνημα και πολλά άλλα τελος πάντων. αλλά συνήθως λέμε ότι ακούμε, και από άτομα που δεν την έχουν προσωπική εμπειρία. Αν κάτι με στράβωνε μετά το test ride δεν θα την αγόραζα, αλλά τώρα που την οδηγάω θα έσκαγα άλλα 3.000 επιπλέον. Ακόμα αυτό που ακούμε συνέχεια "μα 90 άλογα?" 90 άλογα με 1700c.c. ξέρετε τι αποδίδουν? κάντε ένα test ride και θα το ανακαλύψετε B) η μηχανή βγάζει ροπή όπου την θές σε κάθε ταχύτητα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2009 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Πολυ ιδιαιτερο μοτορι, σιγουρα εχει πολυ ισχυρο χαρακτηρα. :D Γιατι εχει μονο 5 ταχυτητες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Φωτόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 η μηχανή βγάζει ροπή όπου την θές σε κάθε ταχύτητα. Τη θέλω στην 6η... αλλά δεν έχει! :P :P :P Έλα σε πειράζω.. εγώ πάντως το γούσταρα πολύ το μηχανάκι.. ότι πρέπει για chill βολτούλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Βρε βαλε φωτο ολοκληρες απο το θεριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Καλορίζικο :D Ένα από τα κοσμήματα της Ιαπωνικής μοτοβιομηχανίας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Kαταπληκτικη μοτοσυκλετα. Να εισαι καλα να την χαιρεσαι.Εφ οσον εσυ την γουσταρεις αγνοησε τις γνωμες που λενε οι διαφοροι ΞΕΡΟΛΕΣ απο τον καναπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες