Jump to content
Sign in to follow this  
Athan

Θέλω να γίνω τρελός (Μ)υ(Τ)άκιας

Recommended Posts

ΤΟ ΠΗΡΑ!!!ΤΟ ΠΗΡΑ!!!ΤΟ ΠΗΡΑ!!! ΤΟΟΟ ΠΗΗΗΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! :clapping2::dance::drool::dribble:

ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.............ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΜΗΧΑΝΗ

"The monster is unleashed"

Ένα ευχαριστώ στον Ταξιδευτή για την βοήθεια με την ασφάλιση, και την υπομονή του.

Που είσαι Καράφλα οέο? οέο? να δείς.... θα περάσω κάποια στιγμή για φαγητό και να το δείς.

εδώ πρέπει να υπάρχει 1 ή 4 φψτογραφίες (δεν ξερω καλά με το imageshack πως γίνετε.

http://img44.imageshack.us/img44/1478/1000521p.jpg

1000521p.th.jpg

1000521p.th.jpg

Επίσης μία ενημέρωση σχετικά με τους συναγερμούς, όλα τα μοντέλα της Yamaha από φέτος ή το 2010 θα έρχοντε με καλωδιώσεις από την μαμά για συναγερμούς Spyball. Επομένως η εταιρεία αυτή δεν έχει κλείσει όπως αναφέρθηκε σε πρωιγούμενο thread.

Απλά θα κουμπώνεις τον spyball επάνω στις αναμονές, αν θέλεις να βάλεις κάποιον άλλο, θα πρέπει να κόψεις κάποια καλώδια και ρίχνεις καινούργια.

το δικό μου είχε ήδη τις καλωδιώσεις αυτές.

Τροποποιήθηκε από τον Athan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αντέ μεγιές και καλοτάξιδος φίλε μου με το θερίο ;)

Υ.Γ το link έχει μόνο μία φώτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικη και καλοβολτη φιλε μου!!!

Τρελο μωρο φιλε!!!!!Πανεμορφη!!!Φτου φτου μην την ματιασουμε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο. Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις.

Από ροπή πρέπει να σκίζει ε;.

Καλά χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rolleyes: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΘΕΡΙΟ,ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ. :clover:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο φιλε... Ευχομαι να σε κ@βλωνει στην καφετερια, και να σε ξεκ@βλωνει στην πιστα.

Προσοχη μονο οταν θα αρχισεις να παιρνεις το "κολαει" με τα 1700 κυβικα.

Καλα μυαλα και μονο χαμογελα πανω στη σελα της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

οι πρώτες εντυπώσεις μέχρι τώρα (16χλμ) είναι αρκετά καλές με πολύ βολική θέση οδήγησης και από ροπη.....ας τα να πάνε

περιμένω να στρώσουν και τα φρένα τα οποία πρέπει να είναι πολύ δυνατά.

ο υδραυλικός συμπλέκτης κάνει πολύ καλή δουλειά στις αλλαγές.

αλλά περισσότερα εν καιρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά πάρτο.Καινούργιο,μεταχειρισμένο καμία διαφορά.Το μηχανάκι είναι ονείρωξη...

Και όταν το βαρεθείς εδώ είμαι εγω... :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για με 1700 κυβικα μονο 90 αλογα; :fool:

ναι αλλα με 20 κιλα ροπης. Εχεις πεμπτη, πας με 120 και αν ανοιξεις αποτομα το γκαζι σπινιαρει ο πισω τροχος σαν π@στης.

Καλοριζικο φιλε μου, ειναι τρελο μοτορι, το εχω ακουσει απο κοντα, σπαει τζαμια και καρδιες.

Παντα ορθιος και να το χαιρεσαι οπως εσυ γουσταρεις... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για με 1700 κυβικα μονο 90 αλογα; :fool:

Γιατί είναι δικύλινδρο (και σε "παράξενη" γωνία, όχι 90 μοίρες), αερόψυκτο, έχει 1 επικεφαλή εκκεντροφόρο αντί για 2 και συμπίεση 8.36:1 (δηλαδή λιγότερο και από το ΧΤ600!).

Αλλά τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Δεν είναι πρακτική μηχανή το ΜΤ, ούτε ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ούτε γρήγορο είναι, ούτε φτηνό, ούτε άνετο και ταξιδιάρικο.

Έχει φτιαχτεί για ένα και συγκεκριμένο σκοπό...

150.1Nm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο το ΤΕΡΑΣ σου ,πολλες και ωραιες βολτες σου ευχομαι.

το μονο κακο ειναι οτι θα αλλαζεις συχνα πισω λαστιχα....

αλλα αμα θες να πας διακοπες δεσε το τροχοσπιτο πισω κ εφυγες ,ανετα θα το τραβαει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί είναι δικύλινδρο (και σε "παράξενη" γωνία, όχι 90 μοίρες), αερόψυκτο, έχει 1 επικεφαλή εκκεντροφόρο αντί για 2 και συμπίεση 8.36:1 (δηλαδή λιγότερο και από το ΧΤ600!).

Αλλά τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Δεν είναι πρακτική μηχανή το ΜΤ, ούτε ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ούτε γρήγορο είναι, ούτε φτηνό, ούτε άνετο και ταξιδιάρικο.

Έχει φτιαχτεί για ένα και συγκεκριμένο σκοπό...

150.1Nm

Δεν είναι έτσι φίλε μου, αν την είχες οδηγήσει δεν θα τα έλεγες αυτά.

Η μηχανή είναι πολύ άνετη και αν μη τι άλλο ταξιδιάρικη, (μπορείς να πεταχτείς μία βόλτα μέχρι θεσσαλονίκη για πλάκα ατσαλάκωτος και να γουστάρεις το αεράκι πάνω σου).

Είναι αρκετά γρήγορο και πολύ σταθερό (με αυτό πραγματικά περνω στροφές με μεγάλη κλίση και αρκετά χλμ. σε σχέση με το mt-03 που είναι πιο ευέλικτο).

Και όσον αφορά την τιμή του, επέτρεψε μου να πώ ότι τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι την τελευταία δεκάρα.

Σίγουρα όλοι ευλογούν τα γένια του και το σπίτι τους, ξέρω πως ακούγεται, αλλά σκέψου ότι αν μία μηχανή κοστίζει όσο το R1 09' big bang και, ίσως ακριβότερα, σκέψου το οφθαλμοφανές!!! ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!!

έχει εξαπίστονες ακτινικές δαγκάνες και καλάμια και ψαλίδι από το R1, η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, αν την παρατηρήσεις θα καταλάβεις, η σέλα της είναι κομψοτέχνημα και πολλά άλλα τελος πάντων.

αλλά συνήθως λέμε ότι ακούμε, και από άτομα που δεν την έχουν προσωπική εμπειρία.

Αν κάτι με στράβωνε μετά το test ride δεν θα την αγόραζα, αλλά τώρα που την οδηγάω θα έσκαγα άλλα 3.000 επιπλέον.

Ακόμα αυτό που ακούμε συνέχεια "μα 90 άλογα?"

90 άλογα με 1700c.c. ξέρετε τι αποδίδουν? κάντε ένα test ride και θα το ανακαλύψετε B)

η μηχανή βγάζει ροπή όπου την θές σε κάθε ταχύτητα. :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Athan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
η μηχανή βγάζει ροπή όπου την θές σε κάθε ταχύτητα. :thumbsup:

Τη θέλω στην 6η... αλλά δεν έχει! :P :P :P

Έλα σε πειράζω.. εγώ πάντως το γούσταρα πολύ το μηχανάκι.. ότι πρέπει για chill βολτούλες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαταπληκτικη μοτοσυκλετα. Να εισαι καλα να την χαιρεσαι.Εφ οσον εσυ την γουσταρεις αγνοησε τις γνωμες που λενε οι διαφοροι ΞΕΡΟΛΕΣ απο τον καναπε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα