r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Με σκούτερ γίνεται; Λογω της κατανομης του βαρους που ειναι πισω, και του πισω φρενου το οποιο ειναι στο χερι(αρα και εχεις καλυτερη αισθηση) ειναι πιο ευκολο. Ειδικα με κατι παλιοτερα σκουτερια που ηταν πουπουλα(Typhoon πχ) η σουζα πηγαινε συννεφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 ε! όχι και 2 τοπικ για την σούζα....ενώθηκαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Σούζα δεν ξέρω να κάνω και δε θέλω να μάθω κιόλας , γιατί θεωρώ ότι θα είναι τα πιο χαζά λεφτά αυτά της επισκευής.. Ωστόσο έχω κάνει 3 φορές κατά λάθος. 1η: Με το DR 125 ξεκίνημα από φανάρι, καθώς ήμουν δικάβαλος και το βάρος ήταν πολύ πίσω. Ευτυχώς δεν πέσαμε. 2η: Με το Gladius , σε ξεκίνημα από τα διόδια της ΑΟ, όπου υποτίμησα την ποιότητα της ασφάλτου και ξεκινώντας τάπα μου σήκωσε σούζα. Απολογισμός ένα χτύπημα στην "οικογένεια", αλλά ευτυχώς όχι και κλήση , αφού πέρασα με σούζα δίπλα από στρουμφ που διέσχιζε τα διόδια. Πάτησα γκάζι και δεν κοίταξα ποτέ πίσω. 3η : Πάλι με το Gladius, για τον ίδιο ακριβώς λόγο , κάπου στη Μεσογείων χαμηλά, χωρίς χτύπημα αυτή τη φορά. Τουλάχιστον αυτό που έχω τώρα δεν παίζει να σηκωθεί ποτέ, ως αδύναμο και βαρύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 ε! όχι και 2 τοπικ για την σούζα....ενώθηκαν Ε οχιιιι!!! Γιατι ρε Παναγιωτη τα ενωσες;Αφου το ενα ηταν "Σουζες για καγκουρες" και το αλλο "σουζες για επιχειρηματιες,παντρεμενους,σοβαρους,ενηλικες,σωστους".... :lol: :lol: Ολοι μπορουμε...η Ελλαδα μπορει κανε κι εσυ μια σουζα προς τα πανω...για την αναπτυξη ρε γαμωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Λογω της κατανομης του βαρους που ειναι πισω, και του πισω φρενου το οποιο ειναι στο χερι(αρα και εχεις καλυτερη αισθηση) ειναι πιο ευκολο. Ειδικα με κατι παλιοτερα σκουτερια που ηταν πουπουλα(Typhoon πχ) η σουζα πηγαινε συννεφο! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Ολος ο καλος ο κοσμος! _popcorn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Με πάπιες, με chally και με honda dio παλιότερα το προσπαθούσα :P χωρίς τύχη. Με το GSR ερχόταν αλλά μου έπεφτε σχετικά γρήγορα (η μηχανή... :P :P ) Με το GSXR δεν το έχω προσπαθήσει ακόμα και μάλλον θα αργήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Μία ήταν η επιχείρηση μου να κάνω σούζα με ένα CRM 250 δίχρονο ενός φίλου. Καπάκι και σίρσιμο αρκετά μέτρα... Με το XT660 που έχω τώρα αν και είναι πολύ εύκολο να σηκωθεί το σιγκεκριμένο μηχανάκι δεν το επιχειρώ καν..Φοβάμαι το αποτέλεσμα..!! Όπως και οι μπάντες πάντως (που τα πηγαίνω αρκετά καλά) έτσι και οι σούζες φαντάζομαι πως φτάνουν την αδρεναλίνη στα ύψη και πιστεύω πως αυτοί που κάνουν σούζες δεν τις κάνουν για τους άλλους αλλά για τον εαυτό τους..!! Πάντα όρθιοι..!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_b 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Και να θελω δεν μπορω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Μία ήταν η επιχείρηση μου να κάνω σούζα με ένα CRM 250 δίχρονο ενός φίλου. Καπάκι και σίρσιμο αρκετά μέτρα... Με το XT660 που έχω τώρα αν και είναι πολύ εύκολο να σηκωθεί το σιγκεκριμένο μηχανάκι δεν το επιχειρώ καν..Φοβάμαι το αποτέλεσμα..!! Όπως και οι μπάντες πάντως (που τα πηγαίνω αρκετά καλά) έτσι και οι σούζες φαντάζομαι πως φτάνουν την αδρεναλίνη στα ύψη και πιστεύω πως αυτοί που κάνουν σούζες δεν τις κάνουν για τους άλλους αλλά για τον εαυτό τους..!! Πάντα όρθιοι..!! Μου αρεσει ο τροπος που το θετεις Επισης πιστευω το ιδιο, οτι οποιος κανει σουζες τις κανει οταν του βγει και οταν τις ''χρειαζεται'' και οχι οταν περναει το γκομενακι ή για να κανει επιδειξη απο φαναρι σε φαναρι στους τριγυρω μηχανοβιους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis71 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 από τότε που παντρεύτηκα κάνω κάτι σούζες απίστευτες.. με έμαθε η γυναίκα μου.. και το καλό είναι ότι έχω περιθώρια βελτίωσης.. B) :D :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 εγώ πάλι κάτι ψιλά το σηκώνω το πάω λιγάαακι μόνο με παίξιμο γκαζιού και τσουπ πάλι κάτω μαθαίνουμε ακόμα υπομονή και εξάσκηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 εγώ πάλι κάτι ψιλά το σηκώνω το πάω λιγάαακι μόνο με παίξιμο γκαζιού και τσουπ πάλι κάτω μαθαίνουμε ακόμα υπομονή και εξάσκηση Εγραψα κατεβατο, αλλα το εσβησα. Θα πω μονο να εξασκηθεις να το σηκωνεις με συμπλεκτη και το πιο σημαντικο ειναι το ποδι, πανω απο το πισω φρενο. Αν το εχεις εκει το ποδαρακι και δεν κουνας το πελμα απο το πατηρακι, δοκιμαζεις οσο θες... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 εγώ πάλι κάτι ψιλά το σηκώνω το πάω λιγάαακι μόνο με παίξιμο γκαζιού και τσουπ πάλι κάτω μαθαίνουμε ακόμα υπομονή και εξάσκηση Aν το εχεις μαμα το ΧΤακι, αντε καμια εξατμησουλα, μπορω να σου πω ευκολα πως θα το σηκωνεις... Το κακο με το ΧΤ ειναι οτι ειναι βαρυ για το γκαζι του, και ακομα και να σου σηκωθει λαμπαδα, ορθιο μενει με το ζορι, οποτε οταν κρεμασει πεφτει θες δεν θες.. Δεν εχεις το περιθωριο(αν ξερεις) να αλλαξεις ταχυτητες παιζοντας γκαζιες στον αερα... Τουλαχιστον με μαμα 500ρι ετσι ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Aν το εχεις μαμα το ΧΤακι, αντε καμια εξατμησουλα, μπορω να σου πω ευκολα πως θα το σηκωνεις... Το κακο με το ΧΤ ειναι οτι ειναι βαρυ για το γκαζι του, και ακομα και να σου σηκωθει λαμπαδα, ορθιο μενει με το ζορι, οποτε οταν κρεμασει πεφτει θες δεν θες.. Δεν εχεις το περιθωριο(αν ξερεις) να αλλαξεις ταχυτητες παιζοντας γκαζιες στον αερα... Τουλαχιστον με μαμα 500ρι ετσι ειναι. δεν ισχυει. αν το σηκωσεις λαμπαδα εμεινε και αν θες να το ριξεις λογο βαρους ειναι ευκολο αλλα μην ξεθαρευεσαι και λες ενταξει βαρυ ειναι θα πεσει μπροστα....... και ταχυτητες αλλαζεις κανονικα δεν σε δυσκολευει. αμα εισαι στο καταληλο υψος αεραααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Aν το εχεις μαμα το ΧΤακι, αντε καμια εξατμησουλα, μπορω να σου πω ευκολα πως θα το σηκωνεις... Το κακο με το ΧΤ ειναι οτι ειναι βαρυ για το γκαζι του, και ακομα και να σου σηκωθει λαμπαδα, ορθιο μενει με το ζορι, οποτε οταν κρεμασει πεφτει θες δεν θες.. Δεν εχεις το περιθωριο(αν ξερεις) να αλλαξεις ταχυτητες παιζοντας γκαζιες στον αερα... Τουλαχιστον με μαμα 500ρι ετσι ειναι. ναι μαμά το έχω και μιας και είναι το 500 έχει 38 και όχι 45 δόντια πίσω όπως το 600 το σηκώνω μόνο με πρώτη με παίξιμο γκαζιού κ το πάω λίγο κρατώντας το γκάζι σταθερό μέχρι που πέφτει έχω δοκιμάσει με 2α και συμπλέκτη αλλά μάταια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 δεν ισχυει. αν το σηκωσεις λαμπαδα εμεινε και αν θες να το ριξεις λογο βαρους ειναι ευκολο αλλα μην ξεθαρευεσαι και λες ενταξει βαρυ ειναι θα πεσει μπροστα....... και ταχυτητες αλλαζεις κανονικα δεν σε δυσκολευει. αμα εισαι στο καταληλο υψος αεραααα To oτι ειναι βαρυ, δεν το ειπα σαν θετικο, οτι επαναπαυεσαι... Απλα θελει περισσοτερη προσπαθεια να μεινει στο σημειο ισορροπιας. Οσες φορες προσπαθησα, δεν καταφερα να αλλαξω ταχυτητα στον αερα, σε αντιθεση με το CCM που σηκωνοταν ευκολα, στηνοταν ευκολα, και σου εδινε την ευκαιρια να αλλαξεις ταχυτητες πολυ πιο ευκολα.. Ασχετα αν τα πραγματα γινοντουσαν πιο δυσκολα οταν αλλαζες!! Stffler, αφου μιλας για μαμα, με 2α δεν προκειται να σηκωθει με τιποτα.. Με πρωτη θελει, Αλλα με γεναιο πατημα στον συμπλεκτη... Αλλα προσεχε, γιατι με πρωτη και συμπλεκτη, ερχεται κατ ευθειαν λαμπαδα... Πιστευω σιγα σιγα θα το βρεις!! Αν βλεπεις ομως οτι δεν το εχεις 1,2,3 φορες, μην το παιδευεις, γιατι τοτε ειναι που θα καταληξεις στο λαθος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 To oτι ειναι βαρυ, δεν το ειπα σαν θετικο, οτι επαναπαυεσαι... Απλα θελει περισσοτερη προσπαθεια να μεινει στο σημειο ισορροπιας. Οσες φορες προσπαθησα, δεν καταφερα να αλλαξω ταχυτητα στον αερα, σε αντιθεση με το CCM που σηκωνοταν ευκολα, στηνοταν ευκολα, και σου εδινε την ευκαιρια να αλλαξεις ταχυτητες πολυ πιο ευκολα.. Ασχετα αν τα πραγματα γινοντουσαν πιο δυσκολα οταν αλλαζες!! Stffler, αφου μιλας για μαμα, με 2α δεν προκειται να σηκωθει με τιποτα.. Με πρωτη θελει, Αλλα με γεναιο πατημα στον συμπλεκτη... Αλλα προσεχε, γιατι με πρωτη και συμπλεκτη, ερχεται κατ ευθειαν λαμπαδα... Πιστευω σιγα σιγα θα το βρεις!! Αν βλεπεις ομως οτι δεν το εχεις 1,2,3 φορες, μην το παιδευεις, γιατι τοτε ειναι που θα καταληξεις στο λαθος! ενταξει τωρα μην συγκρινεις το ccm με το xt αν ειναι δυνατον το ccm ειναι παιχνιδι. το οτι ειναι βαρυ το xt σε ενα πραγμα με εχει δυσκολεψει στο να περνω στροφες την ωρα που κανω σουζα. και παλι θα διαφωνισω γιατι σηκωνετε με δευτερα χαλαρα δεν εχει προβλημα και το γραναζι πισω 35 κανονικα! αυτο που λες για συμπλεκτη και πρωτη ειναι λαθος θα φυγει εργο το παιδι. αμα θελει να το σηκωσει με πρωτη θα κλεινει το γκαζι και θα το ανοιγει αποτομα με το ποδι στο φρενο και θα το μαθει σιγα σιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Ή δεν εχουμε ιδιο ΧΤ, ή το δικο σου ειναι ψιλοπειραγμενο (εστω φιλτρο κ εξατμιση, γιατι απο την μανα του ειναι πολυ πνιγμενο!).. Το δικο μου με κλεισιμο ανοιγμα, απλα σηκωνοταν μερικα εκατοστα, ενω με δευτερα δεν σηκωνοταν με τιποτα... Δεν λεω πως ειμαι ο Wheelie-man, αλλα αν ενα μηχανακι σηκωνεται χωρις τρελο κοπο, μπορω να το σηκωσω... Οποτε κατι παιζει! Παντως, οπως ειπα και παραπανω, καλυτερα ο καθεανς να βρισκει μονος του πως τον βολευει, και να μην ακουει συμβουλες μεσω ιντερνετ.. Μην παρουμε και καναν ανθρωπο στον λαιμο μας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 ναι ο καθενας θα το βρει μονος του και εγω δεν δινω πληροφοριες ουτε οδηγιες απλα εγραψα πιο πανω για το ανοιγμα του γκαζιου γιατι ειναι πιο ασφαλες απο αυτο που προτεινες. παντως το xt αμα το δεις ειναι εντελως εργοστασιακο. ουτε εξατμιση ουτε τιποτα απλα μοταρντ! με ανοιξε κλεισε του γκαζιου σηκωνετε κανονικα και με συμπλεχταρισμα δευτερας παλι σηκωνετε. δεν ξερω γιατι το δικο σου δεν ερχοταν δισκους ειχε? οποτε θελεις να το παρεις βολτα να το δοκιμασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 με 2α το drz χαμηλες στροφες κλεισε-ανοιξε γκαζι σηκωμα,μεχρι τερμα ψηλες ισορροπια και λιγο ανοιχτο γκαζι για 30-40 μετρα συνηθως.Με wr σηκωμα 2α η 3η κλεισε-ανοιξε-τραβα και αλλαγες στον αερα 2α-3η-4η ή 3η-4η (5η-6η απαγορευτικες ακομα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Άμα πάρω wr θα κάνω κι εγώ τα ίδια?.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 με συμπλέκτη και 1η όντως έρχετε λαμπάδα και το έχω κάνει αρκετές φορές αλλά το ψιλολυπάμαι γιατί καταπονείτε αρκετά ενω ξερογκαζιά όχι τόσο και σηκώνετε εύκολα (πάντα 1η μιλάω ) 2α συμπλέκτη με τίποτα ή δεν βρίσκω την ροπή ή είμαι άχρηστος μόνο μια φορά σηκώθηκε γιατί πάταγα στα πίσω πατάκια αλλά απ το κλάσιμο που έφαγα δεν το ξαναεπεχείρησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Αποφευγω το συμπλεκταρισμα για να μην το ποναω το καημενο το XRακι μου ο τροπος που χρησημοποιω ειναι να δινω απλα γκαζι και να τραβαω λιγο με την τριτη ή να το εχω ενα κλικ πριν τη ροπη και με λιγο παραπανω τραβηγμα και ανοιγμα γκαζιου σηκωνεται και με τεταρτη, αυτες τις αλλαγες πως τις κανουνε ρε γκαμωτο στον αερα, φοβαμαι να το δοκιμασω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 ναι ο καθενας θα το βρει μονος του και εγω δεν δινω πληροφοριες ουτε οδηγιες απλα εγραψα πιο πανω για το ανοιγμα του γκαζιου γιατι ειναι πιο ασφαλες απο αυτο που προτεινες. παντως το xt αμα το δεις ειναι εντελως εργοστασιακο. ουτε εξατμιση ουτε τιποτα απλα μοταρντ! με ανοιξε κλεισε του γκαζιου σηκωνετε κανονικα και με συμπλεχταρισμα δευτερας παλι σηκωνετε. δεν ξερω γιατι το δικο σου δεν ερχοταν δισκους ειχε? οποτε θελεις να το παρεις βολτα να το δοκιμασεις. nonono! Πολυ πιο ασφαλες ειναι το συμπλεκταρισμα.. Ερχεται πιο αργα και σταθερα πανω και πιο ελενχομενα.. Με ξερογκαζο σηκωνεται πολυ αποτομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες