ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Τόπος: Τhe Mall (σταθμός Νερατζιώτισας) Σημείο: Ασανσέρ αναπήρων και ατόμων γενικώς που χρήζουν βοήθειας. (μαμά με παιδικό καροτσάκι ας πούμε) Θαυμάστε: Ό,τι και να πω θα είναι λίγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) αισχος!!!! μα ρε γμτ να πεις πως δεν εχει και χωρο να παρκαρεις.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2009 από τον b-lee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Δε σταματάω να βρίζω ΙΧ που παρκάρουν στα πεζοδρόμια στις γωνίες, στις ράμπες δηλαδή.Αλλά έχει και κάτι 4ποδα που καβαλάνε 2κυκλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 ρε το δικό μου cbr είναι αυτό;;; ίδιο χρώμα και ίδια χρονιά... anyway στο θέμα μας... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και μεγάλοι τρόμπες. κάτι τέτοια κάνουν και χαλάνε την εικόνα των μηχανόβιων. αλητεία... Δε σταματάω να βρίζω ΙΧ που παρκάρουν στα πεζοδρόμια στις γωνίες, στις ράμπες δηλαδή.Αλλά έχει και κάτι 4ποδα που καβαλάνε 2κυκλα... +600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Για χοντρό βρισίδι. Αν και την εικόνα των μηχανόβιων την χαλάνε πολύ περισσότερα adnis. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Κακως παρακαραν εκει οι τυποι, αλλα χωραει ενα καροτσακι να περασει, δεν χωραει...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Η πρωτη φορα ειναι;;;; το ΑΙΣΧΟΣ παει στην Ελληνικη αστυνομια που τα βλεπει αυτα και δεν κανει τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κάτι τέτοιοι άσχετοι με το μοτοσυκλετισμό, ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (έτσι τους λέω εγώ, όχι μοτοσυκλετιστές) μόνο ζημιά κάνουν σε μας τους υπόλοιπους. Μας ξεφτιλίζουν. Οι τύποι έχουν ταυτίσει το μηχανάκι με το "πάω σφαίρα, περνώντας από όπου γουστάρω (βλ. πεζόδρομους) και παρκάροντας όπου μ' αρέσει (βλ. κάθετα σε πεζοδρόμιο)" Κάποτε οι μοτοσυκλετιστές ξεχώριζαν γιατί είχανε μια μαγκιά (με την έννοια της λεβεντιάς). Σήμερα, έχει γεμίσει ο τόπος αντικοινωνικά φλωράκια που βλέπουν τους κοινόχρηστους χώρους σαν πάλκο για την "καλή τους". Και σου τη βάζουνε ως εμπόδιο για να την προσέξεις. Εχετε δει κάθετα παρκαρισμένη μοτο στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας, που είναι τίγκα στον κόσμο; Ούτε να τους ξέρω... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 πας και στεινεις απο πισω τους ενα καροτσι με τουβλα η εργατικα υλικα που δηθεν πρεπει να μεταφερθουνε πανω, και σου λεω αν το ξαναβαζουν εκει. α ακομα πιο απλα, το παιζεις αναπηρος σε ενα καροτσακι, και την ωρα που ερχοντε να παρουν τα μηχανακια , περνας διπλα με το καροτσι και τους το γδερνεις, αν θελουν ας πουνε κουβεντα. απλα πραγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Η πρωτη φορα ειναι;;;; το ΑΙΣΧΟΣ παει στην Ελληνικη αστυνομια που τα βλεπει αυτα και δεν κανει τπτ Αμα πεσει παιδια καμια κληση απο την δημοτικη αστυνομια η την τροχαια , μουρμουριζουμε μετα, "μα το μηχανακι τους πηραξε κτλ..." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 σιγουρα δεν ειναι σωστο,ποσο μαλλον οταν απευθηνετε σε ευπαθεις ομαδες.μηπως ειναι εκτος λειτουργιας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 H μοναδική "λογική" εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι το ασανσέρ να μην λειτουργεί... Αλλιώς μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Ζωα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Κάτι τέτοιοι άσχετοι με το μοτοσυκλετισμό, ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (έτσι τους λέω εγώ, όχι μοτοσυκλετιστές) μόνο ζημιά κάνουν σε μας τους υπόλοιπους. Μας ξεφτιλίζουν. Οι τύποι έχουν ταυτίσει το μηχανάκι με το "πάω σφαίρα, περνώντας από όπου γουστάρω (βλ. πεζόδρομους) και παρκάροντας όπου μ' αρέσει (βλ. κάθετα σε πεζοδρόμιο)" Κάποτε οι μοτοσυκλετιστές ξεχώριζαν γιατί είχανε μια μαγκιά (με την έννοια της λεβεντιάς). Σήμερα, έχει γεμίσει ο τόπος αντικοινωνικά φλωράκια που βλέπουν τους κοινόχρηστους χώρους σαν πάλκο για την "καλή τους". Και σου τη βάζουνε ως εμπόδιο για να την προσέξεις. Εχετε δει κάθετα παρκαρισμένη μοτο στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας, που είναι τίγκα στον κόσμο; Ούτε να τους ξέρω... Απόλυτα σύμφωνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 καλα μεγαλο εσχος αλλα πιος απο σας δεν εχει παρκαρει ή δεν εχει καβαλισει παιζοδρομιο ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 το παραδεχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Ελεος ρε γμτ. Τσίπα δεν έχουμε πια πάνω μας? :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Κάτι τέτοιοι άσχετοι με το μοτοσυκλετισμό, ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (έτσι τους λέω εγώ, όχι μοτοσυκλετιστές) μόνο ζημιά κάνουν σε μας τους υπόλοιπους. Μας ξεφτιλίζουν. Οι τύποι έχουν ταυτίσει το μηχανάκι με το "πάω σφαίρα, περνώντας από όπου γουστάρω (βλ. πεζόδρομους) και παρκάροντας όπου μ' αρέσει (βλ. κάθετα σε πεζοδρόμιο)" Κάποτε οι μοτοσυκλετιστές ξεχώριζαν γιατί είχανε μια μαγκιά (με την έννοια της λεβεντιάς). Σήμερα, έχει γεμίσει ο τόπος αντικοινωνικά φλωράκια που βλέπουν τους κοινόχρηστους χώρους σαν πάλκο για την "καλή τους". Και σου τη βάζουνε ως εμπόδιο για να την προσέξεις. Εχετε δει κάθετα παρκαρισμένη μοτο στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας, που είναι τίγκα στον κόσμο; Ούτε να τους ξέρω... Τα είπες όλα φίλε................ Αλλά θα ήταν πληρέστερη η περιγραφή αν συνοδευότανε και απο αυτο: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Κάτι τέτοιοι άσχετοι με το μοτοσυκλετισμό, ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (έτσι τους λέω εγώ, όχι μοτοσυκλετιστές) μόνο ζημιά κάνουν σε μας τους υπόλοιπους. Μας ξεφτιλίζουν. Με την ΙΔΙΑ! ακριβως "λογικη" που καποιοι ειναι "χρηστες" αυτοκινητου, και καποιοι αλλοι "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ"! (Μην "χαλιοσαστε" με τα "κουτια", παιδες.. Ολοι στο ιδιο καζανι ειμαστε...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 σιγουρα δεν ειναι σωστο,ποσο μαλλον οταν απευθηνετε σε ευπαθεις ομαδες.μηπως ειναι εκτος λειτουργιας? H μοναδική "λογική" εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι το ασανσέρ να μην λειτουργεί... Αλλιώς μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ! Το ασανσέρ λειτουργούσε κανονικά. Την φωτό εγώ την έβγαλα από το κινητό μου. Και φυσικά ήμουν παρκαρισμένος στο δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Κάτι τέτοιοι άσχετοι με το μοτοσυκλετισμό, ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (έτσι τους λέω εγώ, όχι μοτοσυκλετιστές) μόνο ζημιά κάνουν σε μας τους υπόλοιπους. Μας ξεφτιλίζουν. Οι τύποι έχουν ταυτίσει το μηχανάκι με το "πάω σφαίρα, περνώντας από όπου γουστάρω (βλ. πεζόδρομους) και παρκάροντας όπου μ' αρέσει (βλ. κάθετα σε πεζοδρόμιο)" Κάποτε οι μοτοσυκλετιστές ξεχώριζαν γιατί είχανε μια μαγκιά (με την έννοια της λεβεντιάς). Σήμερα, έχει γεμίσει ο τόπος αντικοινωνικά φλωράκια που βλέπουν τους κοινόχρηστους χώρους σαν πάλκο για την "καλή τους". Και σου τη βάζουνε ως εμπόδιο για να την προσέξεις. Εχετε δει κάθετα παρκαρισμένη μοτο στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας, που είναι τίγκα στον κόσμο; Ούτε να τους ξέρω... +1000 εγ αυτους βεβαια τους λεω ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Ολοι πιστεύω ότι έχουμε παρκάρει λίγο πολύ αντικανονικά (εννοώ σε πεζοδρόμια ή πεζόδρομους κ.α.) αλλά πάντα θέλω να πιστεύω ότι τοποθετούμε τις μοτοσυκλέτες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζουμε τους νόμιμους χρήστες του μέρους που έχουμε σταθμεύση. Οι τύποι αυτοί είναι απαράδεκτοι, I.Q. = ραδικιού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Πιστευω οτι παραβασεις που εμποδιζουν την προσβαση σε ΑΜΕΑ θα επρεπε να ειναι οι ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ...διοτι αν περιμεναμε απο την ευθιξια των συμπολιτων μας...γεια χαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Πιστευω οτι παραβασεις που εμποδιζουν την προσβαση σε ΑΜΕΑ θα επρεπε να ειναι οι ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ...διοτι αν περιμεναμε απο την ευθιξια των συμπολιτων μας...γεια χαρα! +600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 έχω ακούσει ότι στο δήμο Αθηναίων οι μόνες κλήσεις που δεν δέχονται παράπονα ή οτιδήποτε άλλο είναι για τις κλήσεις που έχουν λόγο παράβασης στάθμευση σε ράμπα Α.Μ.Ε.Α. Πιστεύω ότι καλά κάνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Κακως παρακαραν εκει οι τυποι, αλλα χωραει ενα καροτσακι να περασει, δεν χωραει...? Ναι χωραει αμα παρεις μεζουρα και μετρησεις θα χωραει ενα καροτσακι αλλα δεν ειναι αυτο μονο Geek...ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!! Η πρωτη φορα ειναι;;;; το ΑΙΣΧΟΣ παει στην Ελληνικη αστυνομια που τα βλεπει αυτα και δεν κανει τπτ mad.gif Ελα βρε Θανο τωρα, αμαν με την αστυνομια πια!!!Ολο με την αστυνομια... Να κανει τι η αστυνομια???Ε δεν μπορει να κυνηγαει αυτους μεχρι και μεσα σε εκεινο το στενακι που ειναι αυτοι παρκαρισμενοι!!! Στο Mediterenian Cosmos εδω στην Θεσσαλονικη μου εχουν φυγει ΑΠΕΙΡΑ αυτοκολλητα σε γαιδαρους σε θεσεις αναπηρων η σε θεσεις για εγκυους ισως και τα περισσοτερα απο οτι μεσα στην πολη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες