Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Κι ύστερα απορούμε γιατί μας βρίζει ο κόσμος

Recommended Posts

Τόπος: Τhe Mall (σταθμός Νερατζιώτισας)

Σημείο: Ασανσέρ αναπήρων και ατόμων γενικώς που χρήζουν βοήθειας. (μαμά με παιδικό καροτσάκι ας πούμε)

Θαυμάστε:

post-46-1237574314_thumb.jpg

Ό,τι και να πω θα είναι λίγο... :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αισχος!!!!

μα ρε γμτ να πεις πως δεν εχει και χωρο να παρκαρεις....

Τροποποιήθηκε από τον b-lee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε σταματάω να βρίζω ΙΧ που παρκάρουν στα πεζοδρόμια στις γωνίες, στις ράμπες δηλαδή.Αλλά έχει και κάτι 4ποδα που καβαλάνε 2κυκλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε το δικό μου cbr είναι αυτό;;; ίδιο χρώμα και ίδια χρονιά...

anyway στο θέμα μας... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και μεγάλοι τρόμπες. κάτι τέτοια κάνουν και χαλάνε την εικόνα των μηχανόβιων. αλητεία...

Δε σταματάω να βρίζω ΙΧ που παρκάρουν στα πεζοδρόμια στις γωνίες, στις ράμπες δηλαδή.Αλλά έχει και κάτι 4ποδα που καβαλάνε 2κυκλα...

+600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πρωτη φορα ειναι;;;; το ΑΙΣΧΟΣ παει στην Ελληνικη αστυνομια που τα βλεπει αυτα και δεν κανει τπτ :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι τέτοιοι άσχετοι με το μοτοσυκλετισμό, ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (έτσι τους λέω εγώ, όχι μοτοσυκλετιστές) μόνο ζημιά κάνουν σε μας τους υπόλοιπους. Μας ξεφτιλίζουν.

Οι τύποι έχουν ταυτίσει το μηχανάκι με το "πάω σφαίρα, περνώντας από όπου γουστάρω (βλ. πεζόδρομους) και παρκάροντας όπου μ' αρέσει (βλ. κάθετα σε πεζοδρόμιο)" :angry:

Κάποτε οι μοτοσυκλετιστές ξεχώριζαν γιατί είχανε μια μαγκιά (με την έννοια της λεβεντιάς). Σήμερα, έχει γεμίσει ο τόπος αντικοινωνικά φλωράκια που βλέπουν τους κοινόχρηστους χώρους σαν πάλκο για την "καλή τους". Και σου τη βάζουνε ως εμπόδιο για να την προσέξεις.

Εχετε δει κάθετα παρκαρισμένη μοτο στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας, που είναι τίγκα στον κόσμο;

Ούτε να τους ξέρω...

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πας και στεινεις απο πισω τους ενα καροτσι με τουβλα η εργατικα υλικα που δηθεν πρεπει να μεταφερθουνε πανω, και σου λεω αν το ξαναβαζουν εκει.

α ακομα πιο απλα, το παιζεις αναπηρος σε ενα καροτσακι, και την ωρα που ερχοντε να παρουν τα μηχανακια , περνας διπλα με το καροτσι και τους το γδερνεις, αν θελουν ας πουνε κουβεντα. απλα πραγματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η πρωτη φορα ειναι;;;; το ΑΙΣΧΟΣ παει στην Ελληνικη αστυνομια που τα βλεπει αυτα και δεν κανει τπτ :angry:

Αμα πεσει παιδια καμια κληση απο την δημοτικη αστυνομια η την τροχαια , μουρμουριζουμε μετα, "μα το μηχανακι τους πηραξε κτλ..." :frusty:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα δεν ειναι σωστο,ποσο μαλλον οταν απευθηνετε σε ευπαθεις ομαδες.μηπως ειναι εκτος λειτουργιας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H μοναδική "λογική" εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι το ασανσέρ να μην λειτουργεί... Αλλιώς μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κάτι τέτοιοι άσχετοι με το μοτοσυκλετισμό, ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (έτσι τους λέω εγώ, όχι μοτοσυκλετιστές) μόνο ζημιά κάνουν σε μας τους υπόλοιπους. Μας ξεφτιλίζουν.

Οι τύποι έχουν ταυτίσει το μηχανάκι με το "πάω σφαίρα, περνώντας από όπου γουστάρω (βλ. πεζόδρομους) και παρκάροντας όπου μ' αρέσει (βλ. κάθετα σε πεζοδρόμιο)" :angry:

Κάποτε οι μοτοσυκλετιστές ξεχώριζαν γιατί είχανε μια μαγκιά (με την έννοια της λεβεντιάς). Σήμερα, έχει γεμίσει ο τόπος αντικοινωνικά φλωράκια που βλέπουν τους κοινόχρηστους χώρους σαν πάλκο για την "καλή τους". Και σου τη βάζουνε ως εμπόδιο για να την προσέξεις.

Εχετε δει κάθετα παρκαρισμένη μοτο στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας, που είναι τίγκα στον κόσμο;

Ούτε να τους ξέρω...

Απόλυτα σύμφωνος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα μεγαλο εσχος αλλα πιος απο σας δεν εχει παρκαρει ή δεν εχει καβαλισει παιζοδρομιο ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 το παραδεχομαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε να τους ξέρω...

Τα είπες όλα φίλε................

Αλλά θα ήταν πληρέστερη η περιγραφή αν συνοδευότανε και απο αυτο:

:kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την ΙΔΙΑ! ακριβως "λογικη" που καποιοι ειναι "χρηστες" αυτοκινητου, και καποιοι αλλοι "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ"!

(Μην "χαλιοσαστε" με τα "κουτια", παιδες.. Ολοι στο ιδιο καζανι ειμαστε...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σιγουρα δεν ειναι σωστο,ποσο μαλλον οταν απευθηνετε σε ευπαθεις ομαδες.μηπως ειναι εκτος λειτουργιας?

H μοναδική "λογική" εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι το ασανσέρ να μην λειτουργεί... Αλλιώς μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ!

Το ασανσέρ λειτουργούσε κανονικά. Την φωτό εγώ την έβγαλα από το κινητό μου. Και φυσικά ήμουν παρκαρισμένος στο δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε να τους ξέρω...

+1000

εγ αυτους βεβαια τους λεω ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοι πιστεύω ότι έχουμε παρκάρει λίγο πολύ αντικανονικά (εννοώ σε πεζοδρόμια ή πεζόδρομους κ.α.) αλλά πάντα θέλω να πιστεύω ότι τοποθετούμε τις μοτοσυκλέτες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζουμε τους νόμιμους χρήστες του μέρους που έχουμε σταθμεύση. Οι τύποι αυτοί είναι απαράδεκτοι, I.Q. = ραδικιού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω οτι παραβασεις που εμποδιζουν την προσβαση σε ΑΜΕΑ θα επρεπε να ειναι οι ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ...διοτι αν περιμεναμε απο την ευθιξια των συμπολιτων μας...γεια χαρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πιστευω οτι παραβασεις που εμποδιζουν την προσβαση σε ΑΜΕΑ θα επρεπε να ειναι οι ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ...διοτι αν περιμεναμε απο την ευθιξια των συμπολιτων μας...γεια χαρα!

+600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω ακούσει ότι στο δήμο Αθηναίων οι μόνες κλήσεις που δεν δέχονται παράπονα ή οτιδήποτε άλλο είναι για τις κλήσεις που έχουν λόγο παράβασης στάθμευση σε ράμπα Α.Μ.Ε.Α. Πιστεύω ότι καλά κάνουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κακως παρακαραν εκει οι τυποι, αλλα χωραει ενα καροτσακι να περασει, δεν χωραει...?

Ναι χωραει αμα παρεις μεζουρα και μετρησεις θα χωραει ενα καροτσακι αλλα δεν ειναι αυτο μονο Geek...ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!!

Η πρωτη φορα ειναι;;;; το ΑΙΣΧΟΣ παει στην Ελληνικη αστυνομια που τα βλεπει αυτα και δεν κανει τπτ mad.gif

Ελα βρε Θανο τωρα, αμαν με την αστυνομια πια!!!Ολο με την αστυνομια...

Να κανει τι η αστυνομια???Ε δεν μπορει να κυνηγαει αυτους μεχρι και μεσα σε εκεινο το στενακι που ειναι αυτοι παρκαρισμενοι!!!

Στο Mediterenian Cosmos εδω στην Θεσσαλονικη μου εχουν φυγει ΑΠΕΙΡΑ αυτοκολλητα σε γαιδαρους σε θεσεις αναπηρων η σε θεσεις για εγκυους ισως και τα περισσοτερα απο οτι μεσα στην πολη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα