Jump to content
D_artaGian

Η Καλυτερη φωτογραφία μας

Recommended Posts

καταρραχτες ευβοια....

καταρακτες Δρυμωνα στην Ευβοια εννοεις η εχει και αλλους?

καποιυς αλλους εχει στην νοτια πανω απο την παραλια "ποταμι" αλλα η φωτο που εχεις ανεβασει δεν μου θυμιζει κανενα απο τα δυο μερη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
να και δυο δικες μου...maybe the best μεχρι σημερα...και λεω"δε μπεστ" γιατι ειναι απο διαδρομες που ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κανω.Ε,αν δεις και λιγο το πώς και που...I love this Φωτο :)

Mε το συγνωμη αλλα πως τις βλεπουμε αυτες τις φωτο?????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dsc00177of3.jpg

Χτεσινη απο καφεδακι στην κρηνη... :P

Τροποποιήθηκε από τον georgis4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω έχω ξαναποστάρει στο τόπικ πρίν κανά χρόνο αλλά απο τότε η γκάμα ανανεώνεται!

Δύο απο τις αγαπημένες μου μηχανές που πραγματικά έχω δίλλημμα ποιά να κρατήσω και ποιά να πουλήσω μιας και η μια(fazer) κάνει την πλειοψηφία των ''θέλω'' μου συντριπτικά καλύτερα ενώ η άλλη (SV) το μόνο που κάνει (συντριπτικά ...δυστυχώς κι αυτή) καλύτερα είναι ότιδήποτε αφορά σπόρ οδήγηση.

Μια απο πίστα λοιπόν:

1448trse010608copyma8.jpg

Και μια ''πολιτική'' απο βόλτα(Εγνατία οδός, 3 το βράδυ για Γιάννενα για καλοπέραση με την κοπέλλα μου αλλά και καλή παρέα τον Ladau!

p9211172222rv8.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα φανταστικη φωτο τζωνυ

μου αρεσε πααααααααααααααρα πολυ .Απο οτι καλυτερο εχω δει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς ανεβάζουμε φωτό? :oops:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πώς ανεβάζουμε φωτό? :oops:

Πατας το τετραγωνακι που λεει "εισαγωγη εικονας" και βαζεις μια απο τον υπολογιστη σου

Εναλλακτικα, βαζεις οποια φωτογραφια θες σε ιστοσελιδα που φιλοξενει φωτος (imageshack κλπ) και βαζεις το link της

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατας το τετραγωνακι που λεει "εισαγωγη εικονας" και βαζεις μια απο τον υπολογιστη σου

Εναλλακτικα, βαζεις οποια φωτογραφια θες σε ιστοσελιδα που φιλοξενει φωτος (imageshack κλπ) και βαζεις το link της

Σ' ευχαριστώ, αλλά το είχα ήδη κάνει εννοείται. Μου βγάζει όμως ένα παραθυράκι "γραμμή εντολών του explorer" όπου λέει "γραμμή εντολών δέσμης ενεργειών - please enter the URL for this image" και στο κενό γράφει: http://

Δεν έχει browser για να ψάξω από ποιά πηγή θέλω το αρχείο, οπότε δε μου δίνει άλλη επιλογή.

Δε θέλω να ψάξω φωτό από internet, αλλά από το USB μου.

Μόνο σε μένα το βγάζει? Μήπως έχει σχέση που το internet που χρησιμοποιώ είναι εταιρικό (με πολλές φραγές) ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ' ευχαριστώ, αλλά το είχα ήδη κάνει εννοείται. Μου βγάζει όμως ένα παραθυράκι "γραμμή εντολών του explorer" όπου λέει "γραμμή εντολών δέσμης ενεργειών - please enter the URL for this image" και στο κενό γράφει: http://

Δεν έχει browser για να ψάξω από ποιά πηγή θέλω το αρχείο, οπότε δε μου δίνει άλλη επιλογή.

Δε θέλω να ψάξω φωτό από internet, αλλά από το USB μου.

Μόνο σε μένα το βγάζει? Μήπως έχει σχέση που το internet που χρησιμοποιώ είναι εταιρικό (με πολλές φραγές) ?

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα