capros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 καταρραχτες ευβοια.... καταρακτες Δρυμωνα στην Ευβοια εννοεις η εχει και αλλους? καποιυς αλλους εχει στην νοτια πανω απο την παραλια "ποταμι" αλλα η φωτο που εχεις ανεβασει δεν μου θυμιζει κανενα απο τα δυο μερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Απο της Σερρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtx_dimitris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Kουκλα το περτικαλι! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Eλαφονησο φετος, διπλα στην ταξιδιαρα του Αρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΣΙΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 να και δυο δικες μου...maybe the best μεχρι σημερα...και λεω"δε μπεστ" γιατι ειναι απο διαδρομες που ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κανω.Ε,αν δεις και λιγο το πώς και που...I love this Φωτο :) Mε το συγνωμη αλλα πως τις βλεπουμε αυτες τις φωτο????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 μερικες φωτο απο Κισσαβο σε μια εντουραδα με ενα φιλο με xt. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_18 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Να βάλω κ εγώ το εντουράκι μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gogosz 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Ένα πρωινό στην λίμνη Κερκίνη με τον φίλο/συνταξιδιώτη Δημήτρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Προσφατη φωτο απο ψηλα της χιλιαδους που ειχα παει για δουλεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Χτεσινη απο καφεδακι στην κρηνη... :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2008 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Νομίζω έχω ξαναποστάρει στο τόπικ πρίν κανά χρόνο αλλά απο τότε η γκάμα ανανεώνεται! Δύο απο τις αγαπημένες μου μηχανές που πραγματικά έχω δίλλημμα ποιά να κρατήσω και ποιά να πουλήσω μιας και η μια(fazer) κάνει την πλειοψηφία των ''θέλω'' μου συντριπτικά καλύτερα ενώ η άλλη (SV) το μόνο που κάνει (συντριπτικά ...δυστυχώς κι αυτή) καλύτερα είναι ότιδήποτε αφορά σπόρ οδήγηση. Μια απο πίστα λοιπόν: Και μια ''πολιτική'' απο βόλτα(Εγνατία οδός, 3 το βράδυ για Γιάννενα για καλοπέραση με την κοπέλλα μου αλλά και καλή παρέα τον Ladau! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
παπί 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Καλά Τζώνη αυτή η τελευταία είναι poster!!! Υπέροχη φωτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Eυχαριστώ Μαράκι! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 απλα φανταστικη φωτο τζωνυ μου αρεσε πααααααααααααααρα πολυ .Απο οτι καλυτερο εχω δει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 Μια ωραια φωτο που μου θυμιζει το ταξιδακι που εκανα ειναι αυτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 Και απο το νεο αμορε... Μια εντος των τοιχών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 Attiko zwologiko Parko! To Pistoli! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AVATOS 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Κερκυρα Πασχα 08' Παλαιοκαστριτσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Πελοποννησο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Πώς ανεβάζουμε φωτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πώς ανεβάζουμε φωτό? Πατας το τετραγωνακι που λεει "εισαγωγη εικονας" και βαζεις μια απο τον υπολογιστη σου Εναλλακτικα, βαζεις οποια φωτογραφια θες σε ιστοσελιδα που φιλοξενει φωτος (imageshack κλπ) και βαζεις το link της Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Πατας το τετραγωνακι που λεει "εισαγωγη εικονας" και βαζεις μια απο τον υπολογιστη σου Εναλλακτικα, βαζεις οποια φωτογραφια θες σε ιστοσελιδα που φιλοξενει φωτος (imageshack κλπ) και βαζεις το link της Σ' ευχαριστώ, αλλά το είχα ήδη κάνει εννοείται. Μου βγάζει όμως ένα παραθυράκι "γραμμή εντολών του explorer" όπου λέει "γραμμή εντολών δέσμης ενεργειών - please enter the URL for this image" και στο κενό γράφει: http:// Δεν έχει browser για να ψάξω από ποιά πηγή θέλω το αρχείο, οπότε δε μου δίνει άλλη επιλογή. Δε θέλω να ψάξω φωτό από internet, αλλά από το USB μου. Μόνο σε μένα το βγάζει? Μήπως έχει σχέση που το internet που χρησιμοποιώ είναι εταιρικό (με πολλές φραγές) ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Σ' ευχαριστώ, αλλά το είχα ήδη κάνει εννοείται. Μου βγάζει όμως ένα παραθυράκι "γραμμή εντολών του explorer" όπου λέει "γραμμή εντολών δέσμης ενεργειών - please enter the URL for this image" και στο κενό γράφει: http:// Δεν έχει browser για να ψάξω από ποιά πηγή θέλω το αρχείο, οπότε δε μου δίνει άλλη επιλογή. Δε θέλω να ψάξω φωτό από internet, αλλά από το USB μου. Μόνο σε μένα το βγάζει? Μήπως έχει σχέση που το internet που χρησιμοποιώ είναι εταιρικό (με πολλές φραγές) ? http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες