Jump to content
javaneze

Απο που βγαινει το ID / nick σας?

Recommended Posts

απο τον Στέργιο το Βήχο,το χαμενο το κορμι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παλια στο texas οταν ελιωνα στο World of warcraft ξεκινησα με αυτο το nick και το εχω κρατησει χρονια τωρα! =)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το όνομα μου και από τον τόπο καταγωγής μου...Newron σε ποιον server επαιζες? κάηκα και εγώ κάποτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω οταν γραφτηκα στο mybike εβαλα το bill που ειναι το ονομα μου στα αγγλικα κ το daytona απο το μηχανακι που ειχα τοτε κ ηταν κ το πρωτο μου,δηλαδη το daytona dy 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλια στο texas οταν ελιωνα στο World of warcraft ξεκινησα με αυτο το nick και το εχω κρατησει χρονια τωρα! =)

Από το όνομα μου και από τον τόπο καταγωγής μου...Newron σε ποιον server επαιζες? κάηκα και εγώ κάποτε...

Schumi, Troll Shaman, Twilight's Hammer

REPORTING FOR DUTY!

:tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τις καφρίλες με το πρώτο μου μηχανάκι, ένα ΧΤ125Χ, στην παλιά μου γειτονιά, την Κυψελάρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

REPORTING FOR DUTY!

Newron , Orc shaman & rogue , Lightning's blade. Πολυ λιωσιμο αλλα βγαζαμε και ωραια γουστα. Καλα ηταν. Περασμενα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιότερα για μια περίοδο χρησιμοποιούσα συνέχεια και παντού τη λέξη "απίστευτο"

Απίστευτο μηχανάκι, απίστευτο φαγητό, απίστευτο τραγούδι, απίστευτο εκείνο, απίστευτο το άλλο κλπ κλπ!

Οπότε μου το κόλλησαν!

Χαϊδευτικά με φωνάζουν και Άπι :D

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......από τον ένα και μοναδικό, ανυπέρβλητο, τιτανομέγιστο αγαθό γίγαντα, Optimus Prime: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

optimus-prime-1.jpg

transformers-3-optimus-prime-humans-clean-ipad2-1024x1024.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

REPORTING FOR DUTY!

A ρε παλιορεμαλιααααα!! Undead Rogue στον Twisting Nether! Κααααποτε...!

Το Nick μου βγαινει απο το τεχνικος προφανως.. (με ειδικευση στις μοτοσυκλετες) και το J απο το Jimmy επειδη τους Μητσους τους λενε και Δημητρηδες! οποπο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από τόσες τούμπες με μηχανές/μηχανάκια και άλλα τόσα τροπέτα που έχω φτιάξει με διάφορα κουτιά, είναι άξιον απορίας, το πώς υπάρχω, αλλά και αρτιμελής!

ο αριθμός είναι τυχαίος

Στην παραπάνω στατιστική δεν συμπεριλαμβάνεται το ποδήλατο.. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το matrix 1 (στο σημείο που στην οθόνη του pc του neo σκάει msg) σε συνδιασμό με πολλές ώρες CS και άπειρα "follow me". Βέβαια μεγαλώνοντας κόπηκε το μισό αλλά έμειναν τα avatar ;) Η υπογραφή είναι στάση ζωής. Το είχα ακούσει από scooter σε μία live εκτέλεση του "rebel yell".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

One PIece ( γνωστη σειρα anime ) και BMW. Εξαιρετικα δυσκολο να το ερμηνευσεις αυτο το ονομα βρε παιντι μου :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Newron , Orc shaman & rogue , Lightning's blade. Πολυ λιωσιμο αλλα βγαζαμε και ωραια γουστα. Καλα ηταν. Περασμενα..

Dragomiran drood and Tristania lock ston Eu-The maelstrom ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ego to diko mou to empnefstika apo ton patera mou pou itan idravlikos-dikigoros

ke ekane parea me ton sinxoremeno ton xasapi pou ton 8apsane dipla ston sinxoremeno ton tsagkari pou emene dipla ston sinxoremeno ton manavi pou ixe gineka tin sinxoremeni tin 8ia mou pou tin 8apsane dipla ston sinxoremeno ton kira antoni ton aspritzi pou emene dipla ston sinxoremeno ton mparmpa vasili pou o pro papos tou itan tiflos apo to ena podi ke ixe mia 2metri galera ke evgene gia paragadi ke eno perisi ton avgousto ixa pai sta koufonisia gia diakopes vrika ena afti pano se ena vraxo ala itan koufo ke amesos skeftika oti eprepe na gino pilotos ala den prolavena giati ixa idi karafliasi meta edosa topo stin orgi ke prin apo ligo skeftika na grafto os pirate giati mou aresoun ta makaronia me kima

χαχαχαχαχαχα....Μόνο αυτά τα ολίγα ?????

Ακριβής μετάφραση σε Λατινικά , εμπνευσμένο από το περιοδικό National Geographic Traveler

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω την στιγμή που έκανα την εγγραφή στην δίπλα καρτέλα είχα ένα joe bar team που διάβαζα οπότε απλά έβαλα το joe και δίπλα κότσαρα το αγαπημένο μου 15.Τότε δεν ήθελα να βάλω το κανονικό μου νικ μιας και δεν σκόπευα να μείνω στο φορουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω οτι εχω απαντησει ξανα αλλα. .bill=το ονομα μου και daytona=το πρωτο μου μηχανακι και αυτο που ειχα οταν γραφτηκα στο φόρουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

black diamond (τραγούδι) - stratovarius (συγκρότημα)

Τους άκουγα μικρός και έχει μείνει απο irc και online games.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Ακης ειναι το ονομα μου το 21 ειναι για .................

.............

Ελα που δε καταλαβαίνεται

,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,

Για την ομάδα μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα