Jump to content
javaneze

Απο που βγαινει το ID / nick σας?

Recommended Posts

TRANTEN=συντομογραφια τουTRANSALP-TENERE= οι 2 μοτο που εχω στην κατοχη μου.

η αληθεια ειναι πως τοτε φερθηκα επιπολαια,αν γινοταν τωρα θα επελεγα ενα πιο σωστο κ αντικειμενικο ΝικΝαμε...τεσπα... :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Διαλπιστης...

Δια - Αλπεις

Το "περασμα" των Αλπεων

η αλλιως...

Transalp....

απο τον πρωτο μου ερωτα... ΤΑ-600 94'

Τροποποιήθηκε από τον dialpistis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρόνια έχω αυτό όνομα. Βασικά τα μεταλλάζω ανάμεσα σε Esperos και Aposperittis αλλά και τα 2 έχουν την ίδια σημασία.

Αποσπερίτης (ο)

ο πλανήτης Έσπερος,δηλαδή ο δεύτερος σε απόσταση από τον Ήλιο πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, η Αφροδίτη, που εμφανίζεται πρώτος το βράδυ και εξαφανίζεται τελευταίος το πρωί ως Αυγερινός. Το λαμπρότερο φυσικό σώμα στον έναστρο ουρανό μετά τη Σελήνη.

Από όλα τα άστρα του ουρανού...το λαμπρότερο και το πιο μόνο.

Ο λόγος που το διάλεξα είναι γιατί από μικρός ασχολούμαι με το μεταφυσικό, το ανεξήγητο, της συνωμοσίες, τους κρυφούς γαλαξίες κλπ. Έχω και δικό μου site επί του θέματος με αρκετά μεγάλο παγκόσμια αναγνωστικό κοινό. Οπότε ήθελα να βρω ένα ψευδώνυμο που να κολλάει. Ε από τότε που έμεινε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω και δικό μου site επί του θέματος με αρκετά μεγάλο παγκόσμια αναγνωστικό κοινό. Οπότε ήθελα να βρω ένα ψευδώνυμο που να κολλάει. Ε από τότε που έμεινε!

Για δωσε ενα λινκ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα καιρό να ακούσω Jean Michel Jarre. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θελω να το αλαξω γεινετε ? το εκανα δοκιμαστικα το προφιλψπριν 2 χρονια αλλα εμεινα με αυτο (ουδεν μονιμοτερο εκ του προσωρινου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δύο πρώτα γράμματα είναι τα αρχικά του ονόματος και του επωνύμου μου και τα υπόλοιπα από τις δύο τελευταίες αγάπες μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την μεγάλη αγάπη που έχω για τις θρυλικές μηχανές της JAWA!!!

Τεράστια ιστορία ειδικά στους αγώνες καί μια νοοτροπία κατασκευής που δεν υπάρχει καί βασικά δεν υπήρχε ούτε εκείνα τα χρόνια.

Γνωρίζετε ότι στις JAWA 350(2χρονες-2κυλινδρες-με ένα καρμπυρατέρ-διάταξη πάρα πολύ σπάνια) υπήρχε η δυνατότητα να αλλάζεις ταχύτητες καί σαν παπί;;;

Ακόμα καί η ντίζα συμπλέκτη να κοβόταν, απλά έβαζες πρώτη καί δούλευες το πεντάλ των ταχυτήτων σαν συμπλέκτη αυτοκινήτου!!!

Ηταν καί η μηχανή που έμαθα να οδηγώ.Το πρώτο δίκυκλο που καβάλησα!

Μου είπαν τότε:

1η κάτω οι υπόλοιπες πάνω! 17 καί κάτι καί χωρίς να έχω ιδέα με άφησαν μόνο να παλέψω με το θηρίο(έτσι μου φάνηκε το 1995...).

Αλλά τελικά το θηρίο ήταν πολύ πιο φιλικό απ'ότι θα μπορούσα να φαναστώ...

Οι θρυλικές JAWA συνεχίζουν να υπάρχουν καί λυπάμαι που δεν υπάρχει εισαγωγέας για την Ελλάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα