Jump to content

danis.rockas

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

1 Neutral

Σχετικά με το μέλος danis.rockas

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική
  • Γενέθλια 02/03/1983

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Kawasaki
  • myBike: Μοντέλο
    ΕΡ-6Ν

Ο Εξοπλισμός μου

  • Κράνος
    Shoei XR 1100

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    Zundapp
  • dreamBike: Κυβισμός
    1300
  1. danis.rockas

    DAINESE XANTUM

    Ευχαριστω παιδες , τη μοτο δεν τη κυκλοφωρω απο Νοεμβριο μεχρι Φεβρουάριο οποτε μαλον θα μου κανει. οσο για τις πολυ ζεστες μερες εχω καλοκαιρινο φουλ διατριτο,
  2. danis.rockas

    DAINESE XANTUM

    ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΟΧΟ?? http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/g-xantum-d-dry.html θελω να το παρω , ειναι καλο τα + και -
  3. Εγω θελω να το αλαξω γεινετε ? το εκανα δοκιμαστικα το προφιλψπριν 2 χρονια αλλα εμεινα με αυτο (ουδεν μονιμοτερο εκ του προσωρινου)
  4. Nαι δεν πρεπει να εχει shark το riders market ουτε στην ιστιοσελιδα του.(αλλα εχει σχεδων ολα τα υπολειπα) Στο μπαζαρ πριν κανα 1,5χρονο ειχα πετυχει shark πανε 1 βολτα
  5. Ρε φιλε μου, ετσι τοσο οραια που τα γραφεις μηπως τη μοτο την οδηγουσε καμια γκομεναρα?? σαν ερωτικη εξομολογιση μου ακουστικε!!! περιμενα να δω ποτε θα ελεγες να το κερνουσες και κανα σοκολατακι!!! (πλακα κανω φιλε συμφωνω μαζι σου)
  6. 100.000.000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!!
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ φοβερη διαδρομη και καταπληκτικες foto
  8. danis.rockas

    Ηρθα και εγώ :)

    Γεια σου ρε φιλε και συμπολιτη Σταυρο
  9. danis.rockas

    Metzeler M5

    Οραια ειναι φιλε και γω τα ζαχαρωνω και μολις ειμαι ανετος οικονομικα θα τα τιμησω, που τα βρηκες 275 β.ελλαδα φιλε?
  10. Ενταξη παιδια ευχαριστω εκανα σερβις και ηρεμησα,,βεβαια μπηκαν τα σωστα λαδια αυτην τη φορα. ευχαριστω για της απαντησεις σας
  11. Καλημερα φιλοι μου. Θελω τα φωτα σας περσυ αλαξα λαδια και μου εβαλαν 10-30 αντι 10-40 που λει το βιβλιο. με αποτελεσμα να μου τα καψει και να ειναι τωρα στο ελαχιστο. θελω καμια 1500 για σερβις τι μου προτεινετε? να συμπλυρωσω 10-30 ξανα ? να τα μπερδεψω με 10-40? η να κανω το σερβις που πρωσπαθω να καθιστερισω? 300+ γιατι δεν παιζουν λευτα
  12. μας λειπει παιδεια ολων μας παιδια κακα τα ψεματα, και οχι μονο στο συγκεκριμενo θεμα, γενικα πειτε μου αν σταματησουμε την κυκλοφορεια να περασει 1 πεζος σε διαβαση ποσο επεικινδυνο ειναι για εμας και τι καντιλια εχουμε να ακουσουμε?οποτε παμε με την μαζα ( )δειτε και το βιντεακι και θα καταλαβετε!!
  13. Μπαβο φιλε μου παιξε και κανενα τζοκερ!!!πολυ πιθανο αν τ βρηκες με αδειο ντεποζιτο, να τ πειρε κανενα πρεζακι σηνηθος το κανουν αυτο συνεχεια με τα παπακια,και μολις τελιοσει η βενζινη τα παρατανε!!σημασεια εχει φιλε οτι το εχεις ξανα στην κατοχη σου!!
  14. danis.rockas

    Bering στην Θεσσαλονίκη

    φιλε ετσι οπως τα λες ειναι!!!, σε ειχα ενημερωση πριν το αγορασεις για τα βραδια με ψυχρα εχει καποιο θεμα, επειδη ειναι ολο διχτυ!!!με 1 μπλουζακι μακρυμανικο διορθωνετε.
  15. danis.rockas

    Bering στην Θεσσαλονίκη

    φιλε εγω πηρα απο τ naxter στην καραμανλη http://www.stelpet.gr/image.php?object_type=detailed&image_id=1613&window=popup στα 115 ευρο ειμαι ευχαριστημενος απλος τ βραδυ αν εχει λιγο ψυχρα πρεπει να φορας και 1 μακο μπλουζακι απο μεσα γιατι ειναι ολο δυχτι μπροστα και πισω. ενω τ μεσημερη και με ηλιο στο φαναρι ουτε υδρωνω ουτε ζεστενωμε!!!
×
×
  • Create New...