nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) V-strom και FJR +645cc Επίσης BMW K 1300 GT kai BMW 1200 GS για σχετικα καλή τιμή απόκτησης με οικονομία και άνεση V for v-strom! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Φίλε, άλλο η βόλτα και άλλο το ταξίδι. Πολύ την πάτησαν κρίνοντας κάτι απο μιά βόλτα μόνο. Και, όχι, τα τσόππερ είναι απο τα πιό άβολα μηχανάκια για ταξίδι, ειδικά για την μέση και τα χέρια, άσε που ο αέρας μπαίνει απο τα μπατζάκια σου. +1000, ψευτοτσόπερ είχα παλιότερα, μετα από 80-90 χλμ απόσταση η μέση ειδικά αλλα και οι ώμοι υπέφεραν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) γιαμαχακι v50 με χρυση εξατμιση fuego sport(στο αυτοκολλητο μονο μεχρι να ξεκολλησει) κ καπνα στυλ james bond σε ωρα αποδρασης!!!!!να μην σε βλεπουν οι απο πισω κ να σε θυμουνται καμμια βδομαδα απο την καπνα στα μαλλια!!!! ή αλλιως,.....ο πυρηνεας!!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 από τον giorgoschef Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Ανεξαρτήτως μάρκας, κυβικών κλπ κλπ, η ταξιδιάρα μηχανή πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να έχει: 1) Άνετη σέλα και στάση σώματος αναβάτη (υποκειμενικό αυτό, θέλει δοκιμή γιατί εξαρτάται από τον σωματότυπο του αναβάτη). 2) Προστασία από τα στοιχεία της φύσης (αέρας, νερό) που επίσης εξαρτάται από τον σωματότυπο του αναβάτη. 3) Δυνατότητα φόρτωσης (όσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά). 4) Εύκολη πρόσβαση για χαζο-επισκευές (καμένες λάμπες, έλεγχο & συμπλήρωμα υγρών κλπ). 5) Να μην κινδυνεύει να πάθει σοβαρή ζημία (να ακινητοποιηθεί δηλαδή) από μία χαζοπτώση (π.χ. από τον πλαγιοστάτη). Εγώ προσωπικά με φαντάζομαι να ταξιδεύω οπουδήποτε (εκτός χώματος, που δεν με "τραβάει" ιδιαίτερα) με το Burgman μου ή ένα οποιοδήποτε RT. Σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές ταξιδιάρες μηχανές που καλύπτουν τις παραπάνω απαιτήσεις, αρκεί να ταιριάζουν στον σωματότυπο αυτού που θα τις ταξιδέψει, ώστε να τον προστατεύουν και να μην τον κουράζουν. Με λιγα λογια HONDA CBR1100XX SUPERBLACKBIRD χι!χι!χι! :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Για μενα το απολυτο μηχανακι για ταξιδια ειναι το Varadero , ησυχη δυναμη ΑΝΕΤΟΤΑΤΟ ,οικονομικοτατο , απο το 2007 μοντελο και μετα , μεγαλο φορτωμα , πας παντου , μεγαλη αυτονομια ..οσο για το Fjr , ειναι ενα ειδικο μηχανακι για ταξιδια αλλα δεν μπορουν να το παρουν ολοι λογω κοστους , και χρησης . Επειδη ειχα και τα δυο μηχανακια τα λεω αυτα και εχω αποψη ...και το επομενο μηχανακι μου του χρονου με το καλο παλι το Varadero θα ειναι . συμφωνω μαζι σου με χιλια το μηχανακι τα σπαει.το εχω στα αμμεσα σχεδια μου εδω και καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΑΝ! μιλαμε για ασφαλτο, YAMAHA FJR 1300, BMW GT 1300, KAWASAKI GTR 1400 Για "tutto tereno" μαλλον αλλαζουν οι επιλογες.. ('η μαλλον, Η ΕΠΙΛΟΓΗ!! ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 :D Η καταλληλοτερη μηχανη για μενα ειναι οπως θα ελεγε και ο φιλος ο Μαν ειναι τα Γκατς του αναβατη.Ποσες και ποσες πανακριβες μηχανες τουριστικες δεν εχουν αγοραστη και το μεγαλυτερο ταξειδι που εκαναν ηταν μεχρι την καφετερια της γειτονιας η στην περατζαδα της οποιας πολης?Και ποσες φορες δεν εχουμε δη στον δρομο τις ποιο αντιξοες μηχανες να ταξιδευουν? Ολα ειναι θεμα παρεας και ψυχης του,της αναβατου του οποιου δικυκλου :D Δεν χρειαζεται να εχης την πιο μαμαω μοτο για να κανης το κεφι σου.Το λαθος που κανεται οι περισσοτεροι απο εσας ξερεται ποιο ειναι? Δεν αγοραζεται το μηχανακι που σας κανη κεφι αλλα το μηχανακι που αρεση στους αλλους. Και αυτο ειναι τοσο κριμα και αδικο για εσας. Ποτε θα ξαναεχεται την ευκαιρεια να κανεται το κεφι σας?? Τα χρονια τρεχουν και παντα θα κανεται το κεφι καποιου αλλου στην υπολοιπη ζωη σας. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 :D Η καταλληλοτερη μηχανη για μενα ειναι οπως θα ελεγε και ο φιλος ο Μαν ειναι τα Γκατς του αναβατη.Ποσες και ποσες πανακριβες μηχανες τουριστικες δεν εχουν αγοραστη και το μεγαλυτερο ταξειδι που εκαναν ηταν μεχρι την καφετερια της γειτονιας η στην περατζαδα της οποιας πολης?Και ποσες φορες δεν εχουμε δη στον δρομο τις ποιο αντιξοες μηχανες να ταξιδευουν? Ολα ειναι θεμα παρεας και ψυχης του,της αναβατου του οποιου δικυκλου :D Δεν χρειαζεται να εχης την πιο μαμαω μοτο για να κανης το κεφι σου.Το λαθος που κανεται οι περισσοτεροι απο εσας ξερεται ποιο ειναι? Δεν αγοραζεται το μηχανακι που σας κανη κεφι αλλα το μηχανακι που αρεση στους αλλους. Και αυτο ειναι τοσο κριμα και αδικο για εσας. Ποτε θα ξαναεχεται την ευκαιρεια να κανεται το κεφι σας?? Τα χρονια τρεχουν και παντα θα κανεται το κεφι καποιου αλλου στην υπολοιπη ζωη σας. :D +650 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 :D Η καταλληλοτερη μηχανη για μενα ειναι οπως θα ελεγε και ο φιλος ο Μαν ειναι τα Γκατς του αναβατη.Ποσες και ποσες πανακριβες μηχανες τουριστικες δεν εχουν αγοραστη και το μεγαλυτερο ταξειδι που εκαναν ηταν μεχρι την καφετερια της γειτονιας η στην περατζαδα της οποιας πολης?Και ποσες φορες δεν εχουμε δη στον δρομο τις ποιο αντιξοες μηχανες να ταξιδευουν? Ολα ειναι θεμα παρεας και ψυχης του,της αναβατου του οποιου δικυκλου :D Δεν χρειαζεται να εχης την πιο μαμαω μοτο για να κανης το κεφι σου.Το λαθος που κανεται οι περισσοτεροι απο εσας ξερεται ποιο ειναι? Δεν αγοραζεται το μηχανακι που σας κανη κεφι αλλα το μηχανακι που αρεση στους αλλους. Και αυτο ειναι τοσο κριμα και αδικο για εσας. Ποτε θα ξαναεχεται την ευκαιρεια να κανεται το κεφι σας?? Τα χρονια τρεχουν και παντα θα κανεται το κεφι καποιου αλλου στην υπολοιπη ζωη σας. :D :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 το VSTROM 650 δεν σου αρεσε? Δε λεω πολυ καλο μηχανακι αλλα καμια σχεση με το VARADERO.Για τα λεφτα του το VSTROM ειναι τρομερο απλα πιστευω οτι το DERO ειναι πολυυυυυυυυ καλυτερο για μεγαλα ταξιδια.Οχι πως δεν πας κα με το STROM το αντιθετο μαλιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Για ταξίδι και καθαρά για ταξίδι. HONDA GOLD WING Οι υπόλοιπες είναι ταραμάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) DRz400sm . Μακραν το καλυτερο ταξιαδιαρικο μηχανακι , νομιζω ωρες-ωρες οτι το βγαλαν καθαρα για μακρινα και απεραντα ταξιδια . Καλα 'νταξει , λεμε και καμια να περνα η ωρα.... :D Αυτο το μηχανακι ειναι μαλλον απ'τα πιο αντι-ταξιδιαρικα ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Μα ΓΙΑΤΙ το λές αυτό smias!!! :D Η καταλληλοτερη μηχανη για μενα ειναι οπως θα ελεγε και ο φιλος ο Μαν ειναι τα Γκατς του αναβατη.Ποσες και ποσες πανακριβες μηχανες τουριστικες δεν εχουν αγοραστη και το μεγαλυτερο ταξειδι που εκαναν ηταν μεχρι την καφετερια της γειτονιας η στην περατζαδα της οποιας πολης?Και ποσες φορες δεν εχουμε δη στον δρομο τις ποιο αντιξοες μηχανες να ταξιδευουν? Ολα ειναι θεμα παρεας και ψυχης του,της αναβατου του οποιου δικυκλου :D Δεν χρειαζεται να εχης την πιο μαμαω μοτο για να κανης το κεφι σου.Το λαθος που κανεται οι περισσοτεροι απο εσας ξερεται ποιο ειναι? Δεν αγοραζεται το μηχανακι που σας κανη κεφι αλλα το μηχανακι που αρεση στους αλλους. Και αυτο ειναι τοσο κριμα και αδικο για εσας. Ποτε θα ξαναεχεται την ευκαιρεια να κανεται το κεφι σας?? Τα χρονια τρεχουν και παντα θα κανεται το κεφι καποιου αλλου στην υπολοιπη ζωη σας. :D Ωραια αυτά για τα ΓΚΑΤΣ αλλά τα δικά μου guts στο DRZ λιώνουν στα εντός, πόσο μάλλον στα ταξίδια !!! Αλλά το αγαπάω τί να κάνω ! Δεν πιστεύω με τίποτα πως είναι μόνο η όρεξη και τα @@, μετράει και το μηχάνημα. ΕΓΩ ψηφίζω HARLEY και custom γενικώς !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 ...Δε λεω πολυ καλο μηχανακι αλλα καμια σχεση με το VARADERO.Για τα λεφτα του το VSTROM ειναι τρομερο απλα πιστευω οτι το DERO ειναι πολυυυυυυυυ καλυτερο για μεγαλα ταξιδια.Οχι πως δεν πας κα με το STROM το αντιθετο μαλιστα Γιατί το λες αυτό; Και σκέφτομαι να δώσω το δικό μου και να πάω σε v-strom κυρίως για λιγότερη κατανάλωση... Υπάρχει βέβαια και η ιδέα απλά να πάρω το νέο μοντέλο... Άσχετο, το drz υπάρχει καινούργιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Άσχετο, το drz υπάρχει καινούργιο; Δεν εισαγεται πια , τα τελ. μοντελα ειναι '07 που ηρθαν εδω , υπαρχουν μερικα που εχουν μεινει στοκ , 6000ε τελ. τιμη το ειχε βαλει η suzuki . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Γιατί το λες αυτό; Και σκέφτομαι να δώσω το δικό μου και να πάω σε v-strom κυρίως για λιγότερη κατανάλωση... Υπάρχει βέβαια και η ιδέα απλά να πάρω το νέο μοντέλο... Άσχετο, το drz υπάρχει καινούργιο; τι καταναλωση σου εχει το varadero? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 το beneli delirio Μάλλον εννοείς Bimota DB6 Delirio. :) Για ταξίδι και καθαρά για ταξίδι. HONDA GOLD WING Οι υπόλοιπες είναι ταραμάς. Να πάρουμε το 11880 και θα τον βρούμε τον μασκαρά! Θα μας φέρουνε και ταραμά!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Γιατί το λες αυτό; Και σκέφτομαι να δώσω το δικό μου και να πάω σε v-strom κυρίως για λιγότερη κατανάλωση... Υπάρχει βέβαια και η ιδέα απλά να πάρω το νέο μοντέλο... Άσχετο, το drz υπάρχει καινούργιο; Χωρις συζητηση πατε το καινουργιο.Ειχα το DERO 05 και το αλλαξα περυσι με το 07.Πολυ καλυτερο σε κρατηματα, καταναλωση κα λιιιγο πιο γρηγορο.Στο συνιστω με κλειστα ματια.Οσον αφορα το V strom λιγο αερα να ειχε στο δρομο ετρεμε ολο.Μην το σκεφτεις καν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hárës 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 BMW F800ST B) Η αλήθεια είναι ότι τα καλύτερα ταξίδια τα έκανα με ένα YAMAHA T80... πριν πολλά - πολλά χρόνια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 τι καταναλωση σου εχει το varadero? http://www.spritmonitor.de/en/detail/213733.html ευχαριστώ και για τις πληροφορίες σχετικά με το drz :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Χωρις συζητηση πατε το καινουργιο.Ειχα το DERO 05 και το αλλαξα περυσι με το 07.Πολυ καλυτερο σε κρατηματα, καταναλωση κα λιιιγο πιο γρηγορο.Στο συνιστω με κλειστα ματια.Οσον αφορα το V strom λιγο αερα να ειχε στο δρομο ετρεμε ολο.Μην το σκεφτεις καν Έχω δει αυτό εδώ http://www.varaderoforum.gr/main/showthread.php?t=12414 και το σκέφτομαι.... Με ενδιαφέρει η κατανάλωση καθώς και η ποιο σωστή - αν έχω πάρει σωστές πληροφορίες - λειτουργία των αναρτήσεων, καθώς βέβαια και το abs που εγώ δεν έχω. Το θέμα είναι πως έχω μόνο 23,000 χλμ - δηλαδή δεν κάνω πολλά τον χρόνο - οπότε λίγα θα γλιτώσω από την καλύτερη κατανάλωση. Επίσης, την αξιοπιστίο της δικής μου την γνωρίζω ... ενώ μιας ακόμα και καινουριας όχι... Πόσο λιγότερο καιεί; Έχεις βρει πουθενα κάποια λίστα με όλες τις αλλαγές; thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 R 1200 RT Ζελατίνα τέρας ρυθμιζόμενη, χαμηλό κεντρο βάρους και μοκρό...φορτηγό. Την έχω δει διπλα μου, να την οδηγεί 60 χρονων άνθρωπος (λέω τα χρόνια γιατί ένας μεγαλύτερος άνθρωπος δεν έχει τις αντοχές ενός 25άρη) με την γυναίκα του πίσω, με 180 κλμ και δεν του κουνούσε, ούτε το μπατζάκι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΑΠΟ Kostas_1100gs Την έχω δει διπλα μου, να την οδηγεί 60 χρονων άνθρωπος (λέω τα χρόνια γιατί ένας μεγαλύτερος άνθρωπος δεν έχει τις αντοχές ενός 25άρη) με την γυναίκα του πίσω, με 180 κλμ και δεν του κουνούσε, ούτε το μπατζάκι!!!!! Άντε στον Μπραλο Κυριακή Να δεις 60- 65+ με ss kαι πίσω η σύζυγος . Αν τους ακολουθήσεις από πίσω δεν τους καταλαβαίνεις με τίποτα. Η μηχανή είναι κομμάτι της ψυχή σου ενώνεσαι μαζί της [ έχω κάνει τα ποιο μακρυνά και ωραία ταξίδια με μια GSX 250 SUZUKI] ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ .170.000 μίλια {usa version }. fjr 1300 vstrom Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 από τον DPF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Έχω δει αυτό εδώ http://www.varaderoforum.gr/main/showthread.php?t=12414 και το σκέφτομαι.... Με ενδιαφέρει η κατανάλωση καθώς και η ποιο σωστή - αν έχω πάρει σωστές πληροφορίες - λειτουργία των αναρτήσεων, καθώς βέβαια και το abs που εγώ δεν έχω. Το θέμα είναι πως έχω μόνο 23,000 χλμ - δηλαδή δεν κάνω πολλά τον χρόνο - οπότε λίγα θα γλιτώσω από την καλύτερη κατανάλωση. Επίσης, την αξιοπιστίο της δικής μου την γνωρίζω ... ενώ μιας ακόμα και καινουριας όχι... Πόσο λιγότερο καιεί; Έχεις βρει πουθενα κάποια λίστα με όλες τις αλλαγές; thanks Υπαρχει θεμα στη κατηγορια on-off με τιτλο VARADERO XLV1000 2007 διακριτικα διαφορετικο.Εκει θα βρεις τις διαφορες.Τωρα οσον αφορα το πιο ειναι καλυτερο εξαρταται απο τη χρηση που το θελεις Εγω προσωπικα ταξιδευω αρκετα αλλα κ μεσα στην πολη δεν εχω προβλημα.Τωρα βεβαια αν το θελεις αποκλειστικα για πολη κ μικρα ταξιδια αλλαζει.Παντως μεταξυ των δυο VARADERO πιστευω οτι αν κ οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες ειναι πολυ σημαντικες κ εχουν βελτιωσει πολυ το μηχανακι.Τωρα οσον αφορα την αγγελια τι να πω τετοια δε βρισκεις καθε μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 ΑΠΟ Kostas_1100gs Την έχω δει διπλα μου, να την οδηγεί 60 χρονων άνθρωπος (λέω τα χρόνια γιατί ένας μεγαλύτερος άνθρωπος δεν έχει τις αντοχές ενός 25άρη) με την γυναίκα του πίσω, με 180 κλμ και δεν του κουνούσε, ούτε το μπατζάκι!!!!! Άντε στον Μπραλο Κυριακή Να δεις 60- 65+ με ss kαι πίσω η σύζυγος . Αν τους ακολουθήσεις από πίσω δεν τους καταλαβαίνεις με τίποτα. Η μηχανή είναι κομμάτι της ψυχή σου ενώνεσαι μαζί της [ έχω κάνει τα ποιο μακρυνά και ωραία ταξίδια με μια GSX 250 SUZUKI] ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ .170.000 μίλια {usa version }. fjr 1300 vstrom Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες.. και ένας φίλος ο Γιάννης, αν και 65 κάνει ακομα εντούρο και δεν τον πάω και κοντά με τίποτα.. Είπα την ηλικία, για να μην φανταστεί κάποιος, ότι είναι πιτσιρίκος και ....τα μυαλά στα κάγκελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες