Jump to content
Ntik

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ

Recommended Posts

η καταληλοτερη μοτο για ταξιδι σε κυβικα,καταναλωση,αξιοπιστια,ανεση.ας δουμε ποια ειναι,κι απο πια κατηγορια ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κ1200 GT R1200RT FJR1300 ZZR1400 Όλα καλά είναι και χωρίς ζημιές το θέμα είναι πιο σου "κάθετε" καλλίτερα στη τσέπη και στο "ποπό"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
η καταληλοτερη μοτο για ταξιδι σε κυβικα,καταναλωση,αξιοπιστια,ανεση.ας δουμε ποια ειναι,κι απο πια κατηγορια ειναι.

Ταξίδι είναι και το Καβάλα - Αθήνα, ταξίδι και στην Κοπενχάγη, ταξίδι και στο Πεκίνο...

Η καταλληλότητα είναι συνάρτηση και των δρόμων, και του αναβάτη (εμπειρία, σωματότυπος, ηλικία), και του χρόνου που έχουμε στη διάθεση μας. Αλλά βασικά είναι θέμα και τι "άντερα" έχει ο καθένας.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη ξερουμε αυτη επιλεγουμε ε?

:rolleyes:

ακριβός!! άλλα και ένα Κ1300GT δεν είναι άσχημο άπλα πανάκριβο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

YAMAHA FJR 1300 ή BMW R 1200 RT!

Αυτές αρέσουν σε μένα! Αλλά τελικά το θέμα είναι "τι ταξίδι γουστάρει να κάνει ο καθένας"! Άλλος μπορεί να βαριέται θανάσιμα αυτές που προανέφερα και να θέλει να ταξιδεύει με Hayabusa! Άλλος πάλι μπορεί να θέλει να πηγαίνει ήρεμα με 140 και να καβαλάει μια Boneville.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχει καταλληλοτερη..αν καποιος θελει να περναει και χωμα στα ταξιδια του ειναι On-Off, αν οχι τοτε ολα τα Tour μοτο!

Με την προυποθεση παντα οτι μιλαμε για ταξιδια που καθημερινα γραφεις ανω των 700χλμ...αλλιως και με ST πας μια χαρα

παντου αλλα και με tdm, fazer, tiger κτλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν υπαρχει καταλληλοτερη..αν καποιος θελει να περναει και χωμα στα ταξιδια του ειναι On-Off, αν οχι τοτε ολα τα Tour μοτο!

Με την προυποθεση παντα οτι μιλαμε για ταξιδια που καθημερινα γραφεις ανω των 700χλμ...αλλιως και με ST πας μια χαρα

παντου αλλα και με tdm, fazer, tiger κτλ...

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεξαρτήτως μάρκας, κυβικών κλπ κλπ, η ταξιδιάρα μηχανή πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να έχει:

1) Άνετη σέλα και στάση σώματος αναβάτη (υποκειμενικό αυτό, θέλει δοκιμή γιατί εξαρτάται από τον σωματότυπο του αναβάτη).

2) Προστασία από τα στοιχεία της φύσης (αέρας, νερό) που επίσης εξαρτάται από τον σωματότυπο του αναβάτη.

3) Δυνατότητα φόρτωσης (όσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά).

4) Εύκολη πρόσβαση για χαζο-επισκευές (καμένες λάμπες, έλεγχο & συμπλήρωμα υγρών κλπ).

5) Να μην κινδυνεύει να πάθει σοβαρή ζημία (να ακινητοποιηθεί δηλαδή) από μία χαζοπτώση (π.χ. από τον πλαγιοστάτη).

Εγώ προσωπικά με φαντάζομαι να ταξιδεύω οπουδήποτε (εκτός χώματος, που δεν με "τραβάει" ιδιαίτερα) με το Burgman μου ή ένα οποιοδήποτε RT.

Σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές ταξιδιάρες μηχανές που καλύπτουν τις παραπάνω απαιτήσεις, αρκεί να ταιριάζουν στον σωματότυπο αυτού που θα τις ταξιδέψει, ώστε να τον προστατεύουν και να μην τον κουράζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μενα το απολυτο μηχανακι για ταξιδια ειναι το Varadero , ησυχη δυναμη ΑΝΕΤΟΤΑΤΟ ,οικονομικοτατο , απο το 2007 μοντελο και μετα , μεγαλο φορτωμα , πας παντου , μεγαλη αυτονομια ..οσο για το Fjr , ειναι ενα ειδικο μηχανακι για ταξιδια αλλα δεν μπορουν να το παρουν ολοι λογω κοστους , και χρησης .

Επειδη ειχα και τα δυο μηχανακια τα λεω αυτα και εχω αποψη ...και το επομενο μηχανακι μου του χρονου με το καλο παλι το Varadero θα ειναι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για μενα το απολυτο μηχανακι για ταξιδια ειναι το Varadero , ησυχη δυναμη ΑΝΕΤΟΤΑΤΟ ,οικονομικοτατο , απο το 2007 μοντελο και μετα , μεγαλο φορτωμα , πας παντου , μεγαλη αυτονομια ..οσο για το Fjr , ειναι ενα ειδικο μηχανακι για ταξιδια αλλα δεν μπορουν να το παρουν ολοι λογω κοστους , και χρησης .

Επειδη ειχα και τα δυο μηχανακια τα λεω αυτα και εχω αποψη ...και το επομενο μηχανακι μου του χρονου με το καλο παλι το Varadero θα ειναι .

συμφωνώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha FJR 1300 (και κατά προτίμηση η ημιαυτόματη)

Kawasaki ZZR 1400

Πραγματικά ταξιδιάρες μηχανές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως λένε πολλά παιδιά, η καλύτερη μοτό για ταξίδια είναι αυτή που έχεις ήδη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καλυτερη μηχανη για ταξιδι ειναι αυτη που κανει τον αναβατη να σηκωνεται απο τα πληκτρολογια και να πηγαινει μαζι της οπου τον βγαλει ο δρομος....

Η αλλιως το c50 μου τοτε που δεν ειχα στον ηλιο μοιρα και εφευγα για Πελοπονησσο με 200 δραχμες στην τσεπη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτηση τα chopper δεν ειναι οι KING στα ταξιδια ? απο οικονομια αστο θα ξεχασεις να βαλεις βενζινα ! βολικα ως αηδιας ( εχω κανει βολτα )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ερωτηση τα chopper δεν ειναι οι KING στα ταξιδια ? απο οικονομια αστο θα ξεχασεις να βαλεις βενζινα ! βολικα ως αηδιας ( εχω κανει βολτα )

:tomato:

Φίλε, άλλο η βόλτα και άλλο το ταξίδι. Πολύ την πάτησαν κρίνοντας κάτι απο μιά βόλτα μόνο.

Και, όχι, τα τσόππερ είναι απο τα πιό άβολα μηχανάκια για ταξίδι, ειδικά για την μέση και τα χέρια, άσε που ο αέρας μπαίνει απο τα μπατζάκια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι στιγμηοι μηχανες που εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι ενα VSTROM 650 και το VARADERO.Μαλιστα με το δευτερο σε ταξιδια εκτος Ελλαδας.Θεωρω οτι το DERO ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ενα μεγαλο ταξιδι.Τωρα σε καμια δεκαρια χρονια που θε κοντευω τα 40 ισως στραφω σε μηχανες fjr ή paneuropean

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μεχρι στιγμηοι μηχανες που εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι ενα VSTROM 650 και το VARADERO.Μαλιστα με το δευτερο σε ταξιδια εκτος Ελλαδας.Θεωρω οτι το DERO ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ενα μεγαλο ταξιδι.Τωρα σε καμια δεκαρια χρονια που θε κοντευω τα 40 ισως στραφω σε μηχανες fjr ή paneuropean
το VSTROM 650 δεν σου αρεσε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα