Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 η καταληλοτερη μοτο για ταξιδι σε κυβικα,καταναλωση,αξιοπιστια,ανεση.ας δουμε ποια ειναι,κι απο πια κατηγορια ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 με δυο λέξεις fjr 1300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Κ1200 GT R1200RT FJR1300 ZZR1400 Όλα καλά είναι και χωρίς ζημιές το θέμα είναι πιο σου "κάθετε" καλλίτερα στη τσέπη και στο "ποπό" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 η καταληλοτερη μοτο για ταξιδι σε κυβικα,καταναλωση,αξιοπιστια,ανεση.ας δουμε ποια ειναι,κι απο πια κατηγορια ειναι. Ταξίδι είναι και το Καβάλα - Αθήνα, ταξίδι και στην Κοπενχάγη, ταξίδι και στο Πεκίνο... Η καταλληλότητα είναι συνάρτηση και των δρόμων, και του αναβάτη (εμπειρία, σωματότυπος, ηλικία), και του χρόνου που έχουμε στη διάθεση μας. Αλλά βασικά είναι θέμα και τι "άντερα" έχει ο καθένας......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 με δυο λέξεις fjr 1300 Αυτη ξερουμε αυτη επιλεγουμε ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Αυτη ξερουμε αυτη επιλεγουμε ε? ακριβός!! άλλα και ένα Κ1300GT δεν είναι άσχημο άπλα πανάκριβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 YAMAHA FJR 1300 ή BMW R 1200 RT! Αυτές αρέσουν σε μένα! Αλλά τελικά το θέμα είναι "τι ταξίδι γουστάρει να κάνει ο καθένας"! Άλλος μπορεί να βαριέται θανάσιμα αυτές που προανέφερα και να θέλει να ταξιδεύει με Hayabusa! Άλλος πάλι μπορεί να θέλει να πηγαίνει ήρεμα με 140 και να καβαλάει μια Boneville. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Δεν υπαρχει καταλληλοτερη..αν καποιος θελει να περναει και χωμα στα ταξιδια του ειναι On-Off, αν οχι τοτε ολα τα Tour μοτο! Με την προυποθεση παντα οτι μιλαμε για ταξιδια που καθημερινα γραφεις ανω των 700χλμ...αλλιως και με ST πας μια χαρα παντου αλλα και με tdm, fazer, tiger κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Δεν υπαρχει καταλληλοτερη..αν καποιος θελει να περναει και χωμα στα ταξιδια του ειναι On-Off, αν οχι τοτε ολα τα Tour μοτο! Με την προυποθεση παντα οτι μιλαμε για ταξιδια που καθημερινα γραφεις ανω των 700χλμ...αλλιως και με ST πας μια χαρα παντου αλλα και με tdm, fazer, tiger κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Ανεξαρτήτως μάρκας, κυβικών κλπ κλπ, η ταξιδιάρα μηχανή πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να έχει: 1) Άνετη σέλα και στάση σώματος αναβάτη (υποκειμενικό αυτό, θέλει δοκιμή γιατί εξαρτάται από τον σωματότυπο του αναβάτη). 2) Προστασία από τα στοιχεία της φύσης (αέρας, νερό) που επίσης εξαρτάται από τον σωματότυπο του αναβάτη. 3) Δυνατότητα φόρτωσης (όσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά). 4) Εύκολη πρόσβαση για χαζο-επισκευές (καμένες λάμπες, έλεγχο & συμπλήρωμα υγρών κλπ). 5) Να μην κινδυνεύει να πάθει σοβαρή ζημία (να ακινητοποιηθεί δηλαδή) από μία χαζοπτώση (π.χ. από τον πλαγιοστάτη). Εγώ προσωπικά με φαντάζομαι να ταξιδεύω οπουδήποτε (εκτός χώματος, που δεν με "τραβάει" ιδιαίτερα) με το Burgman μου ή ένα οποιοδήποτε RT. Σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές ταξιδιάρες μηχανές που καλύπτουν τις παραπάνω απαιτήσεις, αρκεί να ταιριάζουν στον σωματότυπο αυτού που θα τις ταξιδέψει, ώστε να τον προστατεύουν και να μην τον κουράζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Για μενα το απολυτο μηχανακι για ταξιδια ειναι το Varadero , ησυχη δυναμη ΑΝΕΤΟΤΑΤΟ ,οικονομικοτατο , απο το 2007 μοντελο και μετα , μεγαλο φορτωμα , πας παντου , μεγαλη αυτονομια ..οσο για το Fjr , ειναι ενα ειδικο μηχανακι για ταξιδια αλλα δεν μπορουν να το παρουν ολοι λογω κοστους , και χρησης . Επειδη ειχα και τα δυο μηχανακια τα λεω αυτα και εχω αποψη ...και το επομενο μηχανακι μου του χρονου με το καλο παλι το Varadero θα ειναι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 fjr.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Για μενα το απολυτο μηχανακι για ταξιδια ειναι το Varadero , ησυχη δυναμη ΑΝΕΤΟΤΑΤΟ ,οικονομικοτατο , απο το 2007 μοντελο και μετα , μεγαλο φορτωμα , πας παντου , μεγαλη αυτονομια ..οσο για το Fjr , ειναι ενα ειδικο μηχανακι για ταξιδια αλλα δεν μπορουν να το παρουν ολοι λογω κοστους , και χρησης . Επειδη ειχα και τα δυο μηχανακια τα λεω αυτα και εχω αποψη ...και το επομενο μηχανακι μου του χρονου με το καλο παλι το Varadero θα ειναι . συμφωνώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Yamaha FJR 1300 (και κατά προτίμηση η ημιαυτόματη) Kawasaki ZZR 1400 Πραγματικά ταξιδιάρες μηχανές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 όπως λένε πολλά παιδιά, η καλύτερη μοτό για ταξίδια είναι αυτή που έχεις ήδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Η καλυτερη μηχανη για ταξιδι ειναι αυτη που κανει τον αναβατη να σηκωνεται απο τα πληκτρολογια και να πηγαινει μαζι της οπου τον βγαλει ο δρομος.... Η αλλιως το c50 μου τοτε που δεν ειχα στον ηλιο μοιρα και εφευγα για Πελοπονησσο με 200 δραχμες στην τσεπη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 ερωτηση τα chopper δεν ειναι οι KING στα ταξιδια ? απο οικονομια αστο θα ξεχασεις να βαλεις βενζινα ! βολικα ως αηδιας ( εχω κανει βολτα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 το beneli delirio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Υπαρχει καταλληλοτερος αναβατης...οχι μηχανη...Οπως την βρισκει ο καθενας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Για ριξτε και μια ματια ΕΔΩ ...θα βοηθησει επι του θεματος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ntamiro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 TRIUMPH TIGER 955I ΤΕΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 ερωτηση τα chopper δεν ειναι οι KING στα ταξιδια ? απο οικονομια αστο θα ξεχασεις να βαλεις βενζινα ! βολικα ως αηδιας ( εχω κανει βολτα ) Φίλε, άλλο η βόλτα και άλλο το ταξίδι. Πολύ την πάτησαν κρίνοντας κάτι απο μιά βόλτα μόνο. Και, όχι, τα τσόππερ είναι απο τα πιό άβολα μηχανάκια για ταξίδι, ειδικά για την μέση και τα χέρια, άσε που ο αέρας μπαίνει απο τα μπατζάκια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 V-strom και FJR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Μεχρι στιγμηοι μηχανες που εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι ενα VSTROM 650 και το VARADERO.Μαλιστα με το δευτερο σε ταξιδια εκτος Ελλαδας.Θεωρω οτι το DERO ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ενα μεγαλο ταξιδι.Τωρα σε καμια δεκαρια χρονια που θε κοντευω τα 40 ισως στραφω σε μηχανες fjr ή paneuropean Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Μεχρι στιγμηοι μηχανες που εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι ενα VSTROM 650 και το VARADERO.Μαλιστα με το δευτερο σε ταξιδια εκτος Ελλαδας.Θεωρω οτι το DERO ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ενα μεγαλο ταξιδι.Τωρα σε καμια δεκαρια χρονια που θε κοντευω τα 40 ισως στραφω σε μηχανες fjr ή paneuropeanτο VSTROM 650 δεν σου αρεσε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες