Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Και για να το δούμε και λίγο πιο "ψυχολογικά" το θέμα: Ωραία. Θα θέσω μερικές σκέψεις. Η σύντροφός σου (σύζυγος, γκόμενα ό,τι νά 'ναι) σου γκρινιάζει. Και σου τη σπάει αυτή η γκρίνια. Δεκτό. Εχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτή η γκρίνια ίσως να υπάρχει για το ... καλό σου; Ναί, ναι για το καλό σου. Σωστά διάβασες. Εξηγώ: Μια γυναίκα που γκρινιάζει, σου φωνάζει (με τον πλέον ηχηρό τρόπο) ότι δεν είναι ικανοποιημένη, δε νιώθει "γεμάτη", δεν είναι "πλήρης". Εσύ λοιπόν, έχεις γνώση του προβλήματος και μπορείς ελεύθερα να πράξεις, όπως νομίζεις. Είτε την κάνεις να νιώθει όμορφα είτε παίρνεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις. Τίμια πράγματα και τα δύο. Φαντάζεσαι να μην υπήρχε η γκρίνια; Φαντάζεσαι να μη σου βροντοφώναζε "έχω πρόβλημα" αλλά να κοιτούσε "αλλού" να βρει τη λύση; Εδώ σε θέλω, μάγκα μου. Το κέρατο θα έπεφτε σύννεφο. Είναι σπουδαίες οι γυναίκες παιδιά. Ας το παραδεχτούμε. Τέλος. Και πολύ πιο τίμιες στα συναισθήματά τους από εμάς. Σου λένε "σε θέλω" και το εννοούν. Οταν θέλουν εσένα, θέλουν ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ. Κι αν υπάρχει πρόβλημα, γκρινιάζουν. Από εκεί και πέρα, είναι ευθύνη του άντρα τί θα πράξει. Γι' αυτό έλεγε κι ο Δημ. Λιαντίνης: ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Γιατί εκνευρίζονται με την απλότητα που βλέπουμε τα πράγματα εμείς οι άντρες. (μια αιτία που συναντάω εγώ προσωπικά) Ακολουθεί παράδειγμα. Βραδυνή (μεταμεσονύκτια) ώρα μιλώντας στο τηλ με το έτερον ήμισυ. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να έρθει σπίτι το πρωι να κοιμηθούμε, αντί να πάει σχολείο που έχει εκδρομή. Μ = Μιχάλης (εγώ), Κ = κοπέλα ... (συμπεράσματα δικά σας..) :lol: απο τα 18 σε εχει καβαλησει B) Σωστα τα λογια σου Αιγαιοπλοε αλλα και εμεις οι γυναικες πολλεεεεεεες φορες υπερβαλουμε και με το παραμικρο ξεκιναμε την μιρλα... Βαζετε κι εσεις λιγο το χερακι σας και δενει το γλυκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 :lol: απο τα 18 σε εχει καβαλησει B) Αφού της έχω αδυναμία μωρέ.. Πάντως εκείνο το πρωί ήρθε απ'ευθείας σπίτι χωρίς να με ξυπνήσει. Κ εκείνη είναι καλούλα μωρέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Αφού της έχω αδυναμία μωρέ.. Πάντως εκείνο το πρωί ήρθε απ'ευθείας σπίτι χωρίς να με ξυπνήσει. Κ εκείνη είναι καλούλα μωρέ... κατα βαθος, λοιπον, σας αρεσει.... αρα ολοι το 7 επρεπε να ψηφισετε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 ......Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι: 1... φίλος 2. σύντροφος 3. εραστής 4. αδελφός 5. πατέρας 6. δάσκαλος 7. εκπαιδευτής 8. μάγειρας 9. μαραγκός 10. υδραυλικός 11. μηχανικός 12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων 13. στιλίστας 14. σεξολόγος 15. γυναικολόγος/μαιευτήρας 16. ψυχολόγος 18. ψυχίατρος 19. θεραπευτής 20. τολμηρός 21. τακτικός 22. καλός πατέρας 23. πολύ καθαρός 24. συμπαθητικός 25. αθλητικός 26. στοργικός 27. προσεκτικός 28. ιππότης 29. έξυπνος 30. οραματιστής 31. δημιουργικός 32. γλυκός 33. δυνατός 34. κατανοητικός 35. ανεκτικός 36. ευσυνείδητος 37. φιλόδοξος 38. ικανός 39. θαρραλέος 40. αποφασιστικός 41. έμπιστος 42. γεμάτος σεβασμό 43. παθιασμένος 44. αβρόφρων 45. πολύ πλούσιος 46. να αγαπάς τις αγορές 47... να μην γκρινιάζεις 48. να μην της είσαι βάρος 49. να μην κοιτάζεις άλλες Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να 50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος 51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή. 52. να της αφήνεις το ν χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει. Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό: 53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της. Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: 'αγάπα την ' αλλά δεν είπε 'κατανόησέ την '. Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο έναν άνδρα: 1. κάθισέ του. 2. μη του τα πρήζεις 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 ......Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι: 1... φίλος 2. σύντροφος 3. εραστής 4. αδελφός 5. πατέρας 6. δάσκαλος 7. εκπαιδευτής 8. μάγειρας 9. μαραγκός 10. υδραυλικός 11. μηχανικός 12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων 13. στιλίστας 14. σεξολόγος 15. γυναικολόγος/μαιευτήρας 16. ψυχολόγος 18. ψυχίατρος 19. θεραπευτής 20. τολμηρός 21. τακτικός 22. καλός πατέρας 23. πολύ καθαρός 24. συμπαθητικός 25. αθλητικός 26. στοργικός 27. προσεκτικός 28. ιππότης 29. έξυπνος 30. οραματιστής 31. δημιουργικός 32. γλυκός 33. δυνατός 34. κατανοητικός 35. ανεκτικός 36. ευσυνείδητος 37. φιλόδοξος 38. ικανός 39. θαρραλέος 40. αποφασιστικός 41. έμπιστος 42. γεμάτος σεβασμό 43. παθιασμένος 44. αβρόφρων 45. πολύ πλούσιος 46. να αγαπάς τις αγορές 47... να μην γκρινιάζεις 48. να μην της είσαι βάρος 49. να μην κοιτάζεις άλλες Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να 50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος 51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή. 52. να της αφήνεις το ν χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει. Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό: 53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της. Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: 'αγάπα την ' αλλά δεν είπε 'κατανόησέ την '. Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο έναν άνδρα: 1. κάθισέ του. 2. μη του τα πρήζεις Μουχαχααχα :P αυτα ειναι λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 α+γ......... α+γ.........α................γ..............α..............γ..............α+γ... .......γ............α οπου α=αντρας γ=γυναικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Σε κατι αντρες σαν εσενα ρε Κωστα,πεταω την περουκα μου . Με αλλα λογια "υπονοεις" οτι σε καραφλιαζει με αυτα που λεει; :lol: :lol: :P Τι σου ειναι οι γυναικες τελικα...Διπλωματία με το γαντι...σε σφαζουνε :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lalixprincex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Ο ύπνος θρέφει τα μωρά, και η γκρίνια της γυναίκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Ο ύπνος θρέφει τα μωρά, και η γκρίνια της γυναίκες. Γιατι δεν κοιμαται ΚΑΜΜΙΑ τους ομως...; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 ε ρε τι να πουμε και εμεις οι παντρεμενοι,αμα μου εδιναν ενα ευρω για καθε ωρα γκρινιας θα ημουν δισεκατομυριουχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 ε ρε τι να πουμε και εμεις οι παντρεμενοι,αμα μου εδιναν ενα ευρω για καθε ωρα γκρινιας θα ημουν δισεκατομυριουχος Βλεπω ενα Κ στο dreambike σου..αντε μπας και γλιτωσεις λιγο γκρινια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2009 ΟΥΦ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 thefirstday.pps Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 ΟΛΕΣ οι απαντήσες είναι σωστές! αλλά με σειρά προτεραιότητας έβαλα πρώτη αυτή: Οκ δεν γκρινιζαουν τοσο πολυ..Ισα για να μας "φτιαχνουν" Είναι και ανάλογα τι γυναίκα-γυναίκες έχεις δίπλα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Οι γυναικες ομως δεν μας ειπαν...γκρινιαζουν ή μονο εμεις το λεμε οτι γκρινιαζουν;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Οι γυναικες ομως δεν μας ειπαν...γκρινιαζουν ή μονο εμεις το λεμε οτι γκρινιαζουν;;; Γιατί χρειάζεσαι και σφραγίδα??? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Γιατί χρειάζεσαι και σφραγίδα??? :lol: :lol: Απο περιεργια βρε ρωταω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Γκρινιάζουμε για να σας δίνουμε την ευχαρίστηση και την ευκαιρία να συζητάτε και κάτι άλλο κοινό με τους φίλους σας, όταν στερεύουν θέματα ποδοσφαίρου, μηχανής, πολιτικής και οικονομίας. Ξέρετε... τότε που δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε, ανακατατεύετε βαριεστημένα τον γκαϊφέ και δεν θέλετε να το διαλύσετε ακόμα... ε τι πιο βολικό, από το να αρχίσετε την γκρίνια για την δικιά σας που σας γκρινιάζει... Και όμως, το θέμα γκρίνιας είναι σαν την ύλη των εξετάσεων, ξέρετε ΠΑΝΤΑ και από πριν για τι πράγμα θα σας γκρινιάξουμε, σχεδόν τα έχετε αποστηθίσει, και για τους δικούς σας μαζοχιστικούς λόγους, δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ξεφύγετε. Κοινώς, το απολαμβάνετε. Ε και τι να γίνει, εμείς αγαπάμε τα αγοράκια μας και θέλουμε να τα ευχαριστούμε με κάθε δυνατό τρόπο, αν σας αρέσει λοιπόν η γκρίνια, σας γκρινιάζουμε :) :) ^_^ σσ. εγώ δεν βρήκα πάντως καμία ψηφοφορία :( Έχει λήξει μάλλον? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 οι γυναίκες γκρινιάζουν γιατί δεν έχουν @@. αν είχαν και ένιωθαν το πρήξιμο, δεν θα γκρίνιαζαν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Μην κάνετε έτσι, εγώ το έχω βρεί το φάρμακο...... σαν απάντηση γκρινιάζω και εγώ ακατάπαυστα και όποιος αντέξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 σσ. εγώ δεν βρήκα πάντως καμία ψηφοφορία :( Έχει λήξει μάλλον? Δυστιχως μετα τις μετακομησεις οι παλιες ψηφοφοριες εχουν ενα θεματακι.... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες