μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 :lol: :lol: Μεταξυ σοβαρου και αστειου...Ποια η αποψη σου επι του θεματος;....Ειναι κανονας ή μηπως κατι μας ξεφευγει;Μηπως κατι κανουμε λαθος;...Μηπως ολα αυτα ειναι μυθος;... ΠΡΟΣΟΧΗ!!!3 ΚΑΝΟΝΕΣ πριν απαντησεις!!! 1)Μπορεις να επιλεξεις multiple choices...Σε κανει να νοιωθεις πιο..."ξεθυμανα ρε π@υστη μου"... 2)Να σιγουρευτεις οτι ΔΕΝ κρυφοκοιταει(αλοιμονο σου μετα...) 3)Μπορουν να απαντησουν ΚΑΙ οι αξιολατρευτες,παναξιες,ικανοτατες,ομορφιες,δυναμικες και μπλα μπλα μπλα μπλα... συμφορουμιτισσες μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Δεν υπαρχουν λογια Υπαρχουν ομως τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσσσσοι λογοι Μεγαλο θεμα ανοιξες Κωστα και βλεπω να γεμιζουμε καμια 30αρια σελιδες :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 αυτο το multiple choice ηταν σωτηριο. ψηφισα τις 6 πρωτες και την πρωτελευταια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 να και μια ψηφοφορία που δε θα πω τι ψήφισα για να αποφύγω το τίτλο του θέματος (καμια φορα χαζευουμε Mybike και με τη γυναικα Για να ειμαι δικαιος ομως να πω γιατι γρινιαζω κι εγω Αγαπη μου θελω FJR BMW Scooter GSXR κοκ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Οταν γκρινιαζουμε εμεις αυτες κλεινουν τα αυτια ή γυρνανε επιδεικτικα το κεφαλι αλλου. Οταν γκρινιαζουν αυτες αν κανεις τετοιο τραγικο λαθος σου ερχεται απευθειας το all time classic "ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ" :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=20017&hl= Διαχρονικότατο! Και άλυτο ως πρόβλημα. Η επιστήμη έχει σηκώσει χέρια και πόδια ψηλά.... Δοκιμάστε το εξής: Παίρνουμε μία σφυρίχτρα (αυτές των διαιτητών), την κρεμάμε με σκοινάκι στο λαιμό μας για να την έχουμε συνέχεια μαζί μας, και.......περιμένουμε! Μόλις γκρινιάξει άνευ λόγου και αιτίας, βάζουμε τη σφυρίχτρα στο στόμα και σφυρίζουμε δυνατά κοντά στ' αυτιά της. Εκείνη ξεκουφαίνεται, σταματάει προς στιγμήν και σας βάζει τις φωνές ότι ήταν σκληρό αυτό που της κάνατε. Μην πτοείστε. Στη συνέχεια, και καθώς το θεωρεί μάλλον τυχαίο γεγονός και μη ικανό να τη σταματήσει από το αγαπημένο της σπορ, ξαναγκρινιάζει. Εσείς, ατάραχοι ξανασφυρίζετε με όλη σας τη δύναμη!!! Δεν έχει άλλη επιλογή από το να σταματήσει (νοιώθει ήδη βούισμα στ' αυτιά της). Όταν σας πει ότι μ' αυτό που κάνετε υποφέρουν τ' αυτάκια της, της απαντάτε ότι και τα δικά σας υποφέρουν όταν εκείνη γκρινιάζει! Μπορείτε επιπροσθέτως να έχετε και καμμιά κίτρινη και κόκκινη κάρτα στο τσεπάκι σας, ώστε να καταλάβει ότι υπάρχει και point system στο παιχνίδι και αν υποπέσει επανειλλημένως στο ίδιο παράπτωμα, μπορεί ν' αποβληθεί.... Η μέθοδος αυτή δείχνει την ψυχραιμία σας, αλλά και την αποφασιστικότητά σας να καταπολεμήσετε αυτό το κακό. (Έχει δοκιμαστεί από τον υπογράφοντα με τεράστια επιτυχία. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα φίλοι άντρες). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Η γκρίνια στις γυναίκες είναι τόσο σημαντική όσο η αναπνοή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 αυτο το multiple choice ηταν σωτηριο. Και εχε χαρη που ειναι περιορισμενες οι επιλογες αλλιως...ακομα θα εγραφα... :lol: :lol: (καμια φορα χαζευουμε Mybike και με τη γυναικα :lol: Στην κατηγορια "ομοιοπαθης" ε;... :lol: Η γκρίνια στις γυναίκες είναι τόσο σημαντική όσο η αναπνοή! Φιλοσοφημενο!!!(δεν μας ακουνε ε;...) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Πολυ απλα γιατι ειναι ΑΛΛΑ πλασματα και ειμαστε ΑΛΛΑ εμεις..Δεν τις πιανεις ΠΟΥΘΕΝΑ! Εχουν δικια τους λογικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Περιοδος. Ανασφαλεια. Αναγκη επιβολης της αποψης μας, οταν το σεξ δεν περιλαμβανεται στους πιθανους τροπους(επισης με τη γκρινια δεν φαινεται το κιλο του ΠΑσχα, δεν παιρνει τοση ωρα κ επισης,το μεγαλο ατου,μπορουμε ενω γκριν γκριν,να κανουμε χιλια αλλα δυο πραγματα,οπως, μουτρα,να σπαμε αντικειμενα,να βλεπουμε τιβι και και και). περιπλοκος τροπος σκεψης κ καθολικη αρνηση να αποδεχτουμε τον αντρικο (ηλιθιο-)απλοικο καθ ημων,τροπο σκεψης κ θεωρησης των πραγματων. Αλλιως ακουγεται η φωνη αυτου που την βγαζει κ αλλιως εκεινου που τη δεχεται. Τα ψηλα ντεσιμπελ που σας τσιτσιριζουν τα τυμπανα ,σε μας ειναι απλα η γλυκια γυναικεια μας φωνουλα. Στερουμεθα μουσκουλων. Αρα ειναι το μονο οπλο. Οι αντρες, βαραν το χερι στο τραπεζι,καποιοι λαλακες βαραν κ τις γυναικες. εμεις γιοκ.εμεις βαραμε τυμπανα κ λαβυρινθους. Εχουμε μαθει απο μωρα πως ειναι ο τροπος να παρουμε οτιδηποτε θελουμε.Οι αντρες στη συνεχεια καταλαβαν οτι το μονο που θελουν ειναι σεξ(αντε κ μηχανη αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τη γυναικα) κ με τη γκρινια δεν υπαρχει στον κοσμο περιπτωση, αρα κ εγκατελειψαν τη μεθοδο του γκριν απο τα...χμ....δεκα;;;; Ανοιξτε κ θεματακι γιατι οι αντρες ειναι γουρουνια ομως....(να δω μετα...) (ουπθθθθθθθθθθθ....γκρινιαζω,καλα καλα δεν αρχησα :D ) Υγ:αρνουμαι να ψηφισω, φαλοκρατικα οντα. μου στερησατε 100000000000000 αλλους λογους γκρινιας στο πολ και δεν μου αρεσει να περιοριζεται ο εγκεφαλος μου.(ο ποιος;;;;) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Γιατί από τη μάνα τους το έμαθαν..... Έχω όμως το κατάλληλο "ξόρκι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Περιοδος. Ανασφαλεια. Αναγκη επιβολης της αποψης μας, οταν το σεξ δεν περιλαμβανεται στους πιθανους τροπους(επισης με τη γκρινια δεν φαινεται το κιλο του ΠΑσχα, δεν παιρνει τοση ωρα κ επισης,το μεγαλο ατου,μπορουμε ενω γκριν γκριν,να κανουμε χιλια αλλα δυο πραγματα,οπως, μουτρα,να σπαμε αντικειμενα,να βλεπουμε τιβι και και και). περιπλοκος τροπος σκεψης κ καθολικη αρνηση να αποδεχτουμε τον αντρικο (ηλιθιο-)απλοικο καθ ημων,τροπο σκεψης κ θεωρησης των πραγματων. Αλλιως ακουγεται η φωνη αυτου που την βγαζει κ αλλιως εκεινου που τη δεχεται. Τα ψηλα ντεσιμπελ που σας τσιτσιριζουν τα τυμπανα ,σε μας ειναι απλα η γλυκια γυναικεια μας φωνουλα. Στερουμεθα μουσκουλων. Αρα ειναι το μονο οπλο. Οι αντρες, βαραν το χερι στο τραπεζι,καποιοι λαλακες βαραν κ τις γυναικες. εμεις γιοκ.εμεις βαραμε τυμπανα κ λαβυρινθους. Εχουμε μαθει απο μωρα πως ειναι ο τροπος να παρουμε οτιδηποτε θελουμε.Οι αντρες στη συνεχεια καταλαβαν οτι το μονο που θελουν ειναι σεξ(αντε κ μηχανη αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τη γυναικα) κ με τη γκρινια δεν υπαρχει στον κοσμο περιπτωση, αρα κ εγκατελειψαν τη μεθοδο του γκριν απο τα...χμ....δεκα;;;; Ανοιξτε κ θεματακι γιατι οι αντρες ειναι γουρουνια ομως....(να δω μετα...) (ουπθθθθθθθθθθθ....γκρινιαζω,καλα καλα δεν αρχησα :D ) Υγ:αρνουμαι να ψηφισω, φαλοκρατικα οντα. μου στερησατε 100000000000000 αλλους λογους γκρινιας στο πολ και δεν μου αρεσει να περιοριζεται ο εγκεφαλος μου.(ο ποιος;;;;) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Δηλαδή κ τα μαθήματα της "θανάσιμης" πεθεράς περί "δημοκρατικής υιοθέτησης" άποψης κ επίτευξης στόχων τσάμπα θα πάνε? Άλλωστε απλά πρόκειται για "γλυκιά" ή "ναζιάρικη" συζήτηση ή μήπως προτιμάτε την Αποχή ή παντόφλα ...Όχι πείτε τώρα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Εγώ κάτι με ντραμς ψήφισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Ένα ξέρω Η υστερία προέρχεται από την υστέρα (μήτρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Είναι ένστικτο. Πως όταν ας πούμε κάποιος πάει να μας χτυπίσει κάνουμε κινήσεις από ένστικτο. Έτσι και η γκρίνια Υ.Γ. Μία άλλη ερμηνεία είναι ότι βρίσκεται στο DNA :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 ολα τα παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 μαλλον γκρινιαζουν πολυυυυυυυυυυυυυυυ οι δικες σας... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Υγ:αρνουμαι να ψηφισω, φαλοκρατικα οντα. μου στερησατε 100000000000000 αλλους λογους γκρινιας στο πολ και δεν μου αρεσει να περιοριζεται ο εγκεφαλος μου.(ο ποιος;;;;) Μπα σε καλο σου!!!! Έχω όμως το κατάλληλο "ξόρκι" Για μολόγα... B) Είναι ένστικτο. Δεν το αποκλειει ουτε η επιστημη!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Γυναικα=Γκρινια πανε πακετο :P Και ψηφησα και το προτελευταιο..μαλον ενας απο τους φοβους μου με αυτα που ακουω Διοτι πισω απο ενα αγγελικο προσωπο κρυβεται ενας...-"θα παω στη CUland"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Γιατί εκνευρίζονται με την απλότητα που βλέπουμε τα πράγματα εμείς οι άντρες. (μια αιτία που συναντάω εγώ προσωπικά) Ακολουθεί παράδειγμα. Βραδυνή (μεταμεσονύκτια) ώρα μιλώντας στο τηλ με το έτερον ήμισυ. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να έρθει σπίτι το πρωι να κοιμηθούμε, αντί να πάει σχολείο που έχει εκδρομή. Μ = Μιχάλης (εγώ), Κ = κοπέλα Κ: Μωρό μου το πρωί πρέπει να έχω φύγει ως τις 8 απ'το σπίτι για να μη με καταλάβουν. Μ: Ε, ωραία. Κ: Δηλαδή? Μ: Θα έχεις φύγει ως τις 8. Θες να έρθω να σε πάρω? Κ: Όχι είναι επικίνδυνο. Μ: Εντάξει τότε θα σε περιμένω σπίτι μου, αλλά πάρε τηλέφωνο μη με πάρει ο ύπνος. Κ: Τι, μόνη μου θα περπατάω μεστο πρωί?? Μ: Δεν είπες ότι δε γίνεται να σε πάρω??... Κ: Ναι, μπορείς να έρθεις στο σχολείο όμως. Μ: Μωρό μου το σχολείο είναι 3 τετράγωνα από εδώ.. :D Κ: Και? Μ: Θα κάνεις όλη την απόσταση και θες να έρθω 3 τετράγωνα? Κ: Ε, ναι μωρεεε. Δύσκολο είναι? Αμάν, μια χάρη σου ζητάω και εγώ.. Αλλά κατάλαβα προτιμάς να κοιμηθείς.. Μ: ... Κ: Καλά μωρέ πως κάνεις έτσι.. Σιγά.. Μ: Θα έρθω σχολείο.. Κ: Είδες τι καλός που είσαι όταν θες? Κούκλε μου εσύ.. (συμπεράσματα δικά σας..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 μετα απο 5 χρονια συμβιωσης με μια γυναικα που αντι για στομα ειχε μοτερ απο CRM250 και προτου αρχισω τα κοκταιλ εκανα την ηρωικη εξοδο μου και τωρα απολαμβανω την ησυχια του σπιτιου μου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 ψίφισα ................ε, και ................... θα αλλάξει τίπτα; ....... και κάτι άλλο μπορούσα να σημειώσω περισσότερες εκδοχές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 Γιατί γκρινιάζουν οι γυναίκες ε; Ωραίο ερώτημα. Εδωσε μια απάντηση πιο πάνω η Εβελύνα. "Επειδή δεν έχουνε μούσκουλα", είπε. Και έχει δίκιο, κατά ένα μέρος. Εμείς θα βροντήξουμε το χέρι στο τραπέζι, θα τραβήξουμε μια γκαζιά, θα χτυπήσουμε μια πόρτα, θα βρίσουμε ανέτως, κάτι θα βρούμε τέλος πάντων για φωνάξουμε "είμαι εδώ, πρόσεξέ με, άκου με". Γκαρίζουμε αλλά αυτό δε θεωρείται γκρίνια. Είναι, σαν να λέμε, δικαίωμά μας. Εξίσου ενοχλητικό όμως με τη γκρίνια... Οι γυναίκες έχουν άλλο τρόπο για να μας πούνε "άκου με". Θα βγάλουν το παράπονό τους. Θα γκρινιάξουν. Θα μιλάνε περισσότερο από όσο εμείς αντέχουμε. Λογικό όμως δεν είναι; Ε, μή μου πείτε ότι θα προτιμούσατε να βλαστημούσανε σα λιμενεργάτες και να χτυπάγανε το χέρι πάνω στο τραπέζι! :lol: :P Λοιπόν. Σε ένα λογικό βαθμό η (λίγη) γκρίνια δεν είναι πρόβλημα. Μπορώ και να τη δω ως ένδειξη ενδιαφέροντος. Πρόβλημα γίνεται όταν μπαίνει στα όρια της μιζέριας, δηλ. της καθημερινής - συστηματικής - αδιάκοπης μουρμούρας, χωρίς να υπάρχει λόγος που να τη δικαιολογεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σε κατι αντρες σαν εσενα ρε Κωστα,πεταω την περουκα μου . Παντως, ωρες ωρες δεν παλευομαστε... κυριως οσο περναν τα χρονια. Εγω που με παρατηρω, ειναι σαν...να εχω ξεθαρρεψει,πως να το πω... Στην εφηβεια, τουμπεκι. Τωρα...οκ,οχι πολυ γκρινια αλλα μουτρα μεχρι το μετρο Αγ.Παρασκευης που τωρα το σκαβουν. Ενα καλο εχω μονο..Γκρινιαζω μονο ορθια :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες