ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δυστιχως μετα τις μετακομησεις οι παλιες ψηφοφοριες εχουν ενα θεματακι.... :/ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΝΕΒΑΣΕΤΕ Κ.ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΝΕΒΑΣΕΤΕ :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ποντάκι στην κτμισα μόνο και μόνο γιατί καβαλάει πορτοκαλί! οι γυναίκες γκρινιάζουν γιατί δεν έχουν @@. αν είχαν και ένιωθαν το πρήξιμο, δεν θα γκρίνιαζαν τι είπες πάλι ρε άνθρωπα!μου έφυγε το τσιγάρο απο τα χέρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γκρινιάζουμε για να σας δίνουμε την ευχαρίστηση και την ευκαιρία να συζητάτε και κάτι άλλο κοινό με τους φίλους σας, όταν στερεύουν θέματα ποδοσφαίρου, μηχανής, πολιτικής και οικονομίας. Ξέρετε... τότε που δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε, ανακατατεύετε βαριεστημένα τον γκαϊφέ και δεν θέλετε να το διαλύσετε ακόμα... ε τι πιο βολικό, από το να αρχίσετε την γκρίνια για την δικιά σας που σας γκρινιάζει... Και όμως, το θέμα γκρίνιας είναι σαν την ύλη των εξετάσεων, ξέρετε ΠΑΝΤΑ και από πριν για τι πράγμα θα σας γκρινιάξουμε, σχεδόν τα έχετε αποστηθίσει, και για τους δικούς σας μαζοχιστικούς λόγους, δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ξεφύγετε. Κοινώς, το απολαμβάνετε. Ε και τι να γίνει, εμείς αγαπάμε τα αγοράκια μας και θέλουμε να τα ευχαριστούμε με κάθε δυνατό τρόπο, αν σας αρέσει λοιπόν η γκρίνια, σας γκρινιάζουμε :) :) ^_^ αν μιλας γενικα, πως να ξεφυγεις απο κατι αν θα ειναι ετσι κι η επομενη; ειδικα να ξεφυγεις πως απο τη γκρινια τη συγκεκριμενη στιγμη; φευγοντας; α φευγεις οταν σου μιλαω μενοντας..αν δεν απαντησεις ..ωστε ετσι με γραφεις μενοντας κι απαντωντας φουντωνει ο καυγας και οπως και να εχει η μουρμουρα συνεχιζεται απλα η γκρινια μαλλον ειναι ενας τροπος να ξεδινετε και επισης να περναει το δικο σας , αφου κανεις αντρας δεν αντεχει τη γκρινια οπως και να εχει τα νευρα του αντρα γινονται ... βεβαια τα νεα ζευγαρια εχουν μια καλη λυση τον πρωτο καιρο.. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2010 από τον yamahito 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Εγώ πάντως βάζω Cradle of Filth και στα καπάκια Heaven Shall Burn στην τσίτα κλείνω τα φώτα....γδύνομαι και αρχίζω και ουρλιάζω. Κάπου φοβάται....λέει πάει σάλεψε ετούτος και την κάνει με ελαφρά στο σαλόνι πριν μεταμορφωθώ σε κανίβαλο και με αφήνει ήσυχο. Μετά της κάνω και ένα καφέ ελληνικό με μάτι και ισιώνουμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ...λοιπόν παιδιά.... θα προσπαθήσω να γράψω κι εγώ την άποψή μου... ..θα ξεκινήσω με κάτι διαφορετικό.. είμαι γραμμένη και σε ένα άλλο φόρουμ όπου κυριαρχεί η γυναικεία παρουσία...γιατί αφορά στις αγαπημένες μας γάτες...και οι άντρες εκεί είναι λίγοι..το φόρουμ έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί μαθαίνεις πολλά πράματα για τα αγαπημένα ζωάκια σου.. και αυτό που έχω παρατηρήσει μια και μιλάμε για τέτοια γενικότητα, είναι ότι το φαινόμενο των καβγάδων δεν το έχω συναντήσει εκεί... υπάρχει ένα τόπικ το 'εδώ μαλώνουμε' όπου μπορεί το κάθε άτομο να ανοίξει ένα καβγαδάκι και δεν βλέπεις μαζικά σε κάθε θέμα και έναν καβγά! τις προάλλες έψαχνα για το δίπλωμα..τσουπ έπεσα σε καβγά για μηχανές έψαχνα για ασφαλή οδήγηση...να και ο καβγάς πακέτο... και κάθε λίγο και λιγάκι, να σου και το καβγαδάκι! μήπως ο καβγάς είναι ένας διαφορετικός τρόπος γκρίνιας; γιατί όποιος γκρινιάζει, να και καβγαδίζει..... εύχομαι να έχουν κάποιο νόημα αυτά που γράφω και να δείχνουν έστω και με ένα μικρό παραδειγματάκι ότι η γκρίνια δεν είναι προνόμιο φύλου αλλά χαρακτήρα.. ευχαριστώ που με ακούσατε και η διάθεσή μου είναι εντελώς φιλική απέναντι σε όλους... ίσως αυτά που γράφω είναι και μια δική μου απορία....αν τελικά δυστυχώς όλοι γκρινιάζουμε εκεί που μας παίρνει στην τελική.. είτε στον/στην καλό/καλή μας, είτε στα φιλαράκια μας, είτε στους συμφορουμίτες μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 άλλο ο καβγάς (που φανερώνει διάσταση απόψεων) και άλλο η γκρίνια (που φανερώνει εγωισμό και έλλειψη κατανόησης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 άλλο ο καβγάς (που φανερώνει διάσταση απόψεων) και άλλο η γκρίνια (που φανερώνει εγωισμό και έλλειψη κατανόησης) ...το καταλαβαίνω πως το λες αλλα και ο καβγάς για να γίνει καβγάς δηλώνει εγωισμό και έλλειψη κατανόησης... αλλιώς απλά είναι διαφωνία..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 γκρινια εννοουμε ουσιαστικα τη μουρμουρα η οποια συχνα ειναι μονομερης..και ενιοτε κι εκ των ουκ ανευ..χωρις λογο[κατα τη γνωμη του αντρα] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ...λοιπόν παιδιά.... θα προσπαθήσω να γράψω κι εγώ την άποψή μου... ..θα ξεκινήσω με κάτι διαφορετικό.. είμαι γραμμένη και σε ένα άλλο φόρουμ όπου κυριαρχεί η γυναικεία παρουσία...γιατί αφορά στις αγαπημένες μας γάτες...και οι άντρες εκεί είναι λίγοι..το φόρουμ έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί μαθαίνεις πολλά πράματα για τα αγαπημένα ζωάκια σου.. και αυτό που έχω παρατηρήσει μια και μιλάμε για τέτοια γενικότητα, είναι ότι το φαινόμενο των καβγάδων δεν το έχω συναντήσει εκεί... υπάρχει ένα τόπικ το 'εδώ μαλώνουμε' όπου μπορεί το κάθε άτομο να ανοίξει ένα καβγαδάκι και δεν βλέπεις μαζικά σε κάθε θέμα και έναν καβγά! τις προάλλες έψαχνα για το δίπλωμα..τσουπ έπεσα σε καβγά για μηχανές έψαχνα για ασφαλή οδήγηση...να και ο καβγάς πακέτο... και κάθε λίγο και λιγάκι, να σου και το καβγαδάκι! μήπως ο καβγάς είναι ένας διαφορετικός τρόπος γκρίνιας; γιατί όποιος γκρινιάζει, να και καβγαδίζει..... εύχομαι να έχουν κάποιο νόημα αυτά που γράφω και να δείχνουν έστω και με ένα μικρό παραδειγματάκι ότι η γκρίνια δεν είναι προνόμιο φύλου αλλά χαρακτήρα.. ευχαριστώ που με ακούσατε και η διάθεσή μου είναι εντελώς φιλική απέναντι σε όλους... ίσως αυτά που γράφω είναι και μια δική μου απορία....αν τελικά δυστυχώς όλοι γκρινιάζουμε εκεί που μας παίρνει στην τελική.. είτε στον/στην καλό/καλή μας, είτε στα φιλαράκια μας, είτε στους συμφορουμίτες μας... Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές παραφιλολογίες σχετικά με τις γυναίκες ΑΛΛΑ ευτυχώς καταρρίπτονται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο. Παράδειγμα; Η κλασική αντρική καραμέλα περί κουτσομπολίστικης φύσης των γυναικών. Σας πληροφορώ πως πολύ περισσότερο έχω ενοχληθεί σε προσωπικό επίπεδο απ' το ανδρικό κουτσομπολιό παρά απ' το γυναικείο... Σαφέστατα και η γκρίνια είναι κάτι το υποκειμενικό. Και είναι πολλές φορές και απόρροια μιας τεταμένης κατάστασης όπου δεν παίζει ρόλο το φύλο. Και στην τελική μάγκες, μόνο οι γκέι άντρες έχουν εύκολο έργο στον έρωτα γιατί οι γυναίκες ήταν είναι και θα είναι πιο σύνθετες, πιο εγκεφαλικές, πιο απαιτητικές συναισθηματικά απ' τη φύση τους κι αν δεν μπορείτε ν' ανταπεξέλθετε και να τις κατανοήσετε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό θα προκαλείται γκρίνια, ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ...το καταλαβαίνω πως το λες αλλα και ο καβγάς για να γίνει καβγάς δηλώνει εγωισμό και έλλειψη κατανόησης... αλλιώς απλά είναι διαφωνία..... Θα στο θέσω αλλιώς. Ο καβγάς γίνεται σε αντικείμενο κοινού ενδιαφέροντος γιατί υπάρχει διάσταση απόψεων. Η γκρίνια-μουρμούρα γίνεται πάντα σε στιγμή που ο άντρας αράζει για δει την μπάλα/το motoGP/την νέα ταινία του τσακ νόρις και ποτέ όταν η γυναίκα πάει για ψώνια/βλέπει τα ζώδια/μιλάει στο τηλέφωνο με τις κολλητές τις. Και επίσης, ποτέ μα ποτέ ο άντρας δεν περιμένει να ξαπλώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα για να αρχίσει τον καβγά. Για αυτό άλλωστε λέγεται κρεβατομουρμούρα και όχι κρεβατοκαβγάς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) ειναι Ο καβγας...γενος αρσενικου. Ειναι Η γκρινια,γενος θηλυκου... Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2010 από τον Oblivia 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 απο ενα σημειο και μετα αποκτας ανοσια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 ειναι Ο καβγας...γενος αρσενικου. Ειναι Η γκρινια,γενος θηλυκου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 xaxa.καλο αυτο! Εγω παντως το δηλωνω ευθεως. Εγω Φταιω. ΟΧΙ, οχι Εγω Φταιω! Ναι, αν καταλαβαινα τι θελει, τι ζηταει, τι νιωθει, τι πρεπει να κανω, τι πρεπει να μην κανω, τι πρεπει να πω, τι πρεπει Να μην πω, πως να φερθω, πως να κανω σωστα εναν καυγα, πως να ιεραρχησω τις αναγκες της και τα υπολοιπα και να της δωσω να καταλαβει οτι δεν υπαρχει αλλη, οτι δεν κινδυνευει, κοινως να καλυψω και οποια τυχον ανασφαλεια, ταυτοχρονα δε να παραμεινω και λιγο ντειντζερους γιατι ανεβαζει το σεξαπιλ αλλα και φυσικα να κανω και καμια δουλεια στο σπιτι και παραλληλα να ειμαι και με διαθεση για το οτιδηποτε ε τοτε δεν θα χε λογο να γκινιαζει! Α, και φυσικα να μην εχω παρε δωσε με αλλες γυναικες σε καμια φαση της ζωης μου.χαχα. Τεσπα εχε χαρη που ακομα και οταν γκρινιαζει ειναι τοσο γλυκια! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν εκανες τα παντα ωστε να καταφερεις να μη γκρινιαζει θα ερχοταν αισθανοταν ανια πια κι η πολλή ηρεμια τις ξενερωνει Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunny 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 " Arguing with a woman is like getting arrested. Everything you say can and will be used against you. " 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Και το βραβείο για το Χρυσό Φτυάρι πάει στον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 στην... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 χαχαχαχα πως το είχε πει εκείνος ο γυναικοκρατούμενος James Bond (Brosnan στο tommorrow never dies στην σκηνή με τον πύραυλο στο σκάφος stealth) : Never argue with a woman, they're always right! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 αν εκανες τα παντα ωστε να καταφερεις να μη γκρινιαζει θα ερχοταν αισθανοταν ανια πια κι η πολλή ηρεμια τις ξενερωνει ............ ............ και θα έφευγε με το 1ο κωλόπαιδο που θα έβρισκε μπροστά της που δεν θα είχε τίποτα απ' όσα εσύ. fixed. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2014 από τον chris76 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 Ξεθαβω το θεμα. Ρε σεις τι παίζει με τη γκρινια και τις γυναικες. Δηλαδη ελεος? Εν το μεταξυ σκεφτομουν, ρε πουστ& γιατι σε μενα, αλλα τελικα διαπιστωνω μερα με τη μερα οτι ολοι το ιδιο θεμα εχουν. Τι φαση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 Ελλειψει μυικης δυναμης, εχουν για οπλο επιβιωσης το λογο. Αν αντιδρας στη γκρινια, θα βρεθεις μπροστα στον Τοιχο της Σιωπης. Ελπιζω να σε καλυψα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 πριν 13 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Ελλειψει μυικης δυναμης, εχουν για οπλο επιβιωσης το λογο. Αν αντιδρας στη γκρινια, θα βρεθεις μπροστα στον Τοιχο της Σιωπης. Ελπιζω να σε καλυψα. What are youd mean Τοιχος Σιωπης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες