r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Εδω και αρκετο καιρο καθως surfαρω σε διαφορα sites, πεφτω ολοενα και πιο συχνα σε βιντεακια, που αφορουν δυστυχηματα(συνηθως θανατηφορα) κολλητα με αλλα "funny videos"(για ξεκαρφωμα)τα οποια καταγραφουν τις τελευταιες στιγμες ανθρωπων που αφηνουν την "τελευταια τους πνοη"........on camera!Πλησιαζει ο επιδοξος Tarantino τον τοπο του ατυχηματος και με το κινητο συνηθως, απαθανατιζει τον φουκαρα που εχασε τα κατω ακρα και σφαδαζει στην ασφαλτο, την απογνωση της μανας που αντικρυζει το αψυχο σωμα του παιδιου της, τον επιθανατιο ρογχο του αλλου δευτερολεπτα πριν συναντησει ...τον Δημιουργο του(χωρις να σεβεται καν το δικαιωμα της αξιοπρεπειας απεναντι στον Θανατο)και αναρωτιεμαι -...internet χωρις φραγμους και ορια? -...τι αλλο ακομα μενει να δουμε? -...τι γινεται στην ψυχη ενος παιδιου οταν αντικρυσει τετοια "θεαματα"? -...τι μπορει να συμβει στο μυαλο ενος ανθρωπου αν αντικρυσει φιλικο η ακομα χειροτερα συγγενικο προσωπο αναμεσα σε αυτα τα "videακια"? -...τοσο πια ΠΑΤΟ πιασαμε? Συγγνωμη προκαταβολικα αν σας "μαυρισα"...αν θελετε...τις αποψεις σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Ναι, τόσο........... Όπως όταν βγαίνεις για βόλτα αποφεύγεις τους σκουπιδότοπους και τις χαβούζες, έτσι και στο διαδίκτυο αποφεύγεις τέτοια προϊόντα υποβαθμισμένης και άρρωστης σκέψης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Φιλε Πανο πλακα κανεις? ΕΙμαι σιγουρος οτι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο το πατο, ουτε στα μισα δεν εχουμε φτασει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Ναι, τόσο........... Όπως όταν βγαίνεις για βόλτα αποφεύγεις τους σκουπιδότοπους και τις χαβούζες, έτσι και στο διαδίκτυο αποφεύγεις τέτοια προϊόντα υποβαθμισμένης και άρρωστης σκέψης. με μονη διαφορα οτι η χαβουζα εγκατασταθηκε μες το σπιτι μας και αν εγω δεν πεσω μεσα της δεν ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα συμβει στην κορη μου... Το καλοκαιρι που μας περασε ειχα την ατυχια να πινω τον καφε μου στην πλατεια του Π.Φαληρου.Η κουβεντα μας κοπηκε απο ενα παρατεταμενο φρεναρισμα το οποιο ακολουθησαν δυο εκκωφαντικοι ηχοι απο αλλα δυο αυτοκινητα που εσκασαν πισω απο το πρωτο.Λογω του φρεναρισματος ολοι παρακολουθησαμε την σκηνη απο την αρχη της μεχρι το τραγικο φιναλε οπου μια κοπελλα 25-30 ετων συνοδηγος του τελευταιου αυτοκινητου(προφανως χωρις ζωνη ασφαλειας)...περασε μεσα απο παρμπριζ και καρφωθηκε με απιστευτη δυναμη στο πισω τζαμι του μεσαιου αυτοκινητου......................! οσοι βρισκομασταν εκει τρεξαμε να βοηθησουμε με οποιον τροπο μπορουσε ο καθενας....ομως η συνεχεια ηταν,για μενα τουλαχιστον,πιο σοκαριστικη.......η κοπελλα σηκωνεται μες τα αιματα και σε κατασταση αμοκ αρχιζει να ουρλιαζει και να..... τρεχει μες το δρομο(φαντασου την σκηνη)... και τοτε ακουω απο τρια παιδια 17-18 χρονων που στεκονταν διπλα μου(επι λεξη)...... ....ΜΑΛΑΚΑ... ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΠΑ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ!!!!(το τελος της λογικης)... τα συμπερασματα δικα σας(τα δικα μου τα εβγαλα).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Δυστυχως ο πατος απεχει ακομα. Οχι πολυ αλλα απεχει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 -...τοσο πια ΠΑΤΟ πιασαμε? Όχιιιιι, δεν θα μιλήσω.... Όταν λες πάτο, εννοείς αυτό το πράγμα που βλέπω από.....πάνω μου να με πλακώνει, ενώ συνέχεια απομακρύνεται? (αυτό προς τα πάνω, εγώ προς τα κάτω) Μάλλον είμαστε στην μ.π. εποχή (μετά πάτο εποχή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Πρίν χρόνια μου είχε στείλει κάποιος ένα βιντεάκι οπου κάποιοι τρομοκράτες έκοβαν το λαιμό ενός ευρωπαίου αιχμαλώτου!!!! Με κοντικά πλάνα , ήχο και όλα τα συναφή!!!! Σάν να το έβλεπα μπροστά μου.....Ακόμα ακούω τις στριγλιές του όταν του έκοβαν το λαιμό με οδοντωτό μαχαίρι...... Είχα χάσει το χρώμα μου, έκανα εμετό και για 3 μέρες το έβλεπα στον ύπνο μου..........ΦΡΙΚΑΡΑ πολύ άσχημα.....Εστειλα μέιλ σε αυτόν που μου το έστειλε και του έσουρα όσες βρισιές ήξερα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Εγω παλι φοβαμαι οτι εχει τοσο πολυ εθιστει ο κοσμος σε τετοιες εικονες που εχουν γινει κομματι της καθημερινοτητας του(φαντασου να βρεθεις κατω με την μηχανη και να μαζευτουν μερικοι να σε "τραβανε" με τα κινητα και να σε σκουντανε με ενα ξυλο να δουν αν μουγκριζεις) Φαινεται πως τελικα για τους περισσοτερους αυτα τα βιντεακια δεν ειναι...... ......ΚΑΘΟΛΟΥ shoking! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Sorry gia ta greeklish alla grafw apo germania kai den exw ellinika. Proswpika eimai iper tis dimosiopoihshs tetoiwn video kai fwtografiwn giati kanoun pollous apo emas na skeftoume dipla tin taxitita tou konter mas kai to poso epithetika odigoume! Genika pisteuw ginomaste poio prosektikoi! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 το 97 όταν πρωτογνωρίστηκα με το νετ και από παρότρυνση φίλων μπήκα σε διάφορα σαιτ με σοκινγκ περιεχόμενο μετά από μια μέρα περιήγησης δε ξαναμπήκα ποτέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 δυστυχως και ευτυχως το ιντερνετ παρεχει ευκολη προσβαση σε παρα πολλα (σχεδον ολα) θεματα. αυτο φυσικα ειναι και καλο και κακο αναλογα το θεμα. μας φερνει πχ πιο κοντα στις μηχανες ,συζητωντας με αλλα ατομα για το θεμα αυτο ,ψαχνοντας διαφορα πραγματα που θελουμε να αγορασουμε ευκολα και χωρις κοπο. ολα τα νομισματα ομως εχουν δυο πλευρες και ετσι και το ιντερνετ (και η τεχνολογια γενικα)μας φερνει πιο κοντα σε διαφορα αποκρουστικα και εξευτελιστικα για τους ανθρωπους πραγματα. απο κει και περα ειναι στα χερια του καθενος μεσω της παιδειας που εχει να τα φιλτραρει. ως εφηβοι βεβαια τα ατομα τις νεολαιας εχουν σιγουρα λιγοτερα φιλτρα.και αυτα ομως εξαρτονται απο την παιδεια. οι εποχες αλλαζουν και πολλα πραγματα γινονται πιο σκληρα και πιο απανθρωπα.ετσι πρεπει αναγκαστικα να προσαρμοζομαστε και να κρινουμε αναλογως. μακαρι καποτε καποια πραγματα με την συμβολη ολων μας να βελτιωθουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
voudou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Πρίν χρόνια μου είχε στείλει κάποιος ένα βιντεάκι οπου κάποιοι τρομοκράτες έκοβαν το λαιμό ενός ευρωπαίου αιχμαλώτου!!!! Με κοντικά πλάνα , ήχο και όλα τα συναφή!!!! Σάν να το έβλεπα μπροστά μου.....Ακόμα ακούω τις στριγλιές του όταν του έκοβαν το λαιμό με οδοντωτό μαχαίρι...... Είχα χάσει το χρώμα μου, έκανα εμετό και για 3 μέρες το έβλεπα στον ύπνο μου..........ΦΡΙΚΑΡΑ πολύ άσχημα.....Εστειλα μέιλ σε αυτόν που μου το έστειλε και του έσουρα όσες βρισιές ήξερα!!!!!! Δυστυχως το ειχα δει και γω αυτο το βινετο. Εκανα πολυ καιρο και γω να το ξεπερασω, και ακομα και τωρα, μου ερχονται οι σκηνες στο μυαλο μου οταν τρωω κρεας, και συγκεκριμενα κοτοπουλο. Ηταν φρικιαστικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Πρίν χρόνια μου είχε στείλει κάποιος ένα βιντεάκι οπου κάποιοι τρομοκράτες έκοβαν το λαιμό ενός ευρωπαίου αιχμαλώτου!!!! Με κοντικά πλάνα , ήχο και όλα τα συναφή!!!! Σάν να το έβλεπα μπροστά μου.....Ακόμα ακούω τις στριγλιές του όταν του έκοβαν το λαιμό με οδοντωτό μαχαίρι...... Είχα χάσει το χρώμα μου, έκανα εμετό και για 3 μέρες το έβλεπα στον ύπνο μου..........ΦΡΙΚΑΡΑ πολύ άσχημα.....Εστειλα μέιλ σε αυτόν που μου το έστειλε και του έσουρα όσες βρισιές ήξερα!!!!!! Το έχω δει και γω αυτό το video, τραγικό απλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Sorry gia ta greeklish alla grafw apo germania kai den exw ellinika. Proswpika eimai iper tis dimosiopoihshs tetoiwn video kai fwtografiwn giati kanoun pollous apo emas na skeftoume dipla tin taxitita tou konter mas kai to poso epithetika odigoume! Genika pisteuw ginomaste poio prosektikoi! ...συγγνωμη βρε Μιχαλη αλλα δεν συμφωνω με αυτη την λογικη. ειναι σαν να βαζεις σε ενα παιδι να παρακολουθησει σκηνες παιδοφιλιας(επικαιρο δυστυχως) και μετα να του πεις "...ειδες τι παθαινει οποιος μιλαει με αγνωστους" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Δεν ξέρω αν με απασχολεί περισσότερο ότι συμβαίνουν ή ότι έχω την δυνατότητα να τα δω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Δεν ξέρω αν με απασχολεί περισσότερο ότι συμβαίνουν ή ότι έχω την δυνατότητα να τα δω. ...οτι καποιοι ΘΕΛΟΥΝ να τα δουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 ...οτι καποιοι ΘΕΛΟΥΝ να τα δουν! και γουστάρουν κιόλας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Θα βάλω κάτι που έχω γράψει παλιότερα, για να δείξω την άποψή μου για το ποια είναι η χαβούζα και το πώς φτάσαμε ως εδώ... Μα περισσότερο για το ποιοι είναι οι «βρικόλακες» που στα σπίτια μας έχουμε προσκαλέσει… Από το γραπτό μου, Ονειροπαγίδα, ΤΡΙΤΗ, 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009, HTTP://NEFELOVATIS.BLOGSPOT.COM/2009/02/BLOG-POST.HTML «Περιδιαβαίνεις τους δρόμους της πόλης. Εκείνης που σου 'πανε πως στη χώρα σου ανήκει.. Που κι αυτή είναι κομμάτι του κόσμου σου λένε.. Μα ξέρεις πως αυτή η πόλη δεν είναι η δικιά σου, ούτε η χώρα. Πως σ αυτό τον κόσμο δεν ανήκεις.. Δεν ξέρεις το πώς βρέθηκες να περπατάς εκεί, μα νιώθεις μες στο μεδούλι σου πως είναι όλα ξένα. Μια κι είναι α-φύσικα.. Κοιτάς γύρω σου.. Μπετά, τσιμέντα, άσφαλτοι, ασχήμια.. Κοιτάς τους γύρω σου.. Σβησμένα βλέμματα, θλιμμένα πρόσωπα, άδεια μάτια.. Και συ γνωρίζεις, πως αφού ο καθένας είναι της φύσης κομμάτι, δεν είναι δυνατό να ζει χωρίς αυτή. Μέσα σε κλουβιά ανήλιαγα, ανάμεσα σε στοιβαγμένα κουτιά πολύ-κατοικιών, που κρύβουνε τον ήλιο. Να βλέπει παντού το γκρίζο των τοίχων, το μαύρο των δρόμων και πράσινο πουθενά. Να είναι θολός ο θόλος του ουρανού τη μέρα απ’ τις βρωμιές των εξατμίσεων.. Να μην ακούς πουλί να κελαηδά μια και τρομάζουν απ’ τις καραμούζες των τετράτροχων θεριών. Που θεριεμένοι ανθρώποι τα οδηγάνε. Μ αλαφιασμένα βλέμματα να πάνε, να προλάβουν τη δουλειά. Που τόσες ώρες χάνουνε εκεί γιατί έτσι τους είπαν, που στο τέλος κάθε μήνα τους αφήνει τάχατες την αμοιβή τους.. Εξίμιση πράσινα χαρτάκια… Που δε φτάνουν μέχρι τον επόμενο.. Και πώς λοιπόν να μην είναι αλαφιασμένοι…; Αφού τη νιώθουν τη σκλαβιά τους, έστω κι αν δεν τολμάνε να τη παραδεχτούν.. Γιατί..; Γιατί τότε κάτι θα πρέπει να κάνουν… Μα βολεύονται για μια ακόμα μέρα… Καλά δε φταίνε μόνο αυτοί.. Είναι κι άλλοι, εκείνοι που πειθήνιους τους θεν και κοιμισμένους.. Εκείνα τα τσιράκια των μεγάλων αφεντικών.. Που τις φωνές τους νιώθεις να ξεσκίζουν κάθε στιγμή τον αέρα καβάλα στα ραδιο-κύματα. Σα νυχτερίδες αόρατες, που διψάν όχι για αίμα τώρα πια, μα για σκέψεις.. Μα και κείνες σαν τους βρικόλακες ειν’ ακόμα.. Πρέπει να τις προσκαλέσεις για να μπουν να μαγαρίζουν το μυαλό σου.. Το σπίτι σου.. Να το πατήσεις το κουμπί, για να ανοίξει η ΤV..» Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 εμενα με σοκαρει περισσοτερο που μπορει η ψυχη αυτων των ανθρωπων (οπως για παραδειγμα η ψυχη του ευρωπαιου αιχμαλωτου, που και εγω το εχω δει) να ειναι "φυλακισμενη" στο κινητο του καθενος και να την προβαλει οποτε και οπου θελει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Προσωπικα μου φαινετε οτι απο τοτε που μπηκαν τα κινητα με καμερες και το youtube στην καθημερινοτητα μας ο κοσμος αρχιζει να τα παιζει σιγα σιγα. Ειδικα πιτσιρικαρια. Ολοι κανουν τα παντα για να προβληθουν μεχρι και επιτιδευμενες σαβουρες για να τις βαλουν στο internet η να τραβηξουν video στα κινητα!!! για να μην πω για παρ τουζες με 16 χρονα!! Εχω δει σε ατυχηματα παντος τυπου ατομα που αντι να δωσουν ενα χερι βοηθειας να τραβανε σα Μ!@$#%΅Σ βιντεακια !!! Ημαρτον ρε! καλα το video με τον αιχμαλςτο ειναι πραγματικα οτι χειροτερο εχς δει κ εγω στη ζωη μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Το βιντεο με τον αιχμαλωτο και μενα για κατι μερες μου ειχε αφησει χουσουρι παρολο που εχω δει αρκετα σοκινγκ βιντεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Δηλαδη σορρυ ρε μαγκες αλλα εως ποτε θα κλεινουμε τα ματια σε αυτα που γινονται τριγυρω μας? Δηλαδη ενα παιδι δεν πρεπει να δει πως θα γινει αμα καπνιζει ή αμα πεσει στην πρεζα? Να μην δει πως θα γινει οταν 18 χρονων παιρνει το Z4 του μπαμπα και αρχιζει τις 200αρες σε κωλοδρομους? Το να κλεινεις τα ματια και να κανεις πως δεν τα βλεπεις, για μενα ειναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Δεν μιλαω για το γνωστο βιντεο με τον τεμαχισμενο, αλλα ολα στην ιδια λογικη ειναι Δεν ειναι γελΟιο να ακουει ενα παιδι ολη την ωρα το ''μαλακα'' απο το σπιτι του, και εμεις να βαζουμε μπιπ στις ταινιες Ξαναλεω.....ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Θες να δείξεις στο παιδί σου πως θα γίνει αν καπνίσει....τράβα τον στην καρκινική πτέρυγα ενός νοσοκομείου να δει τα ζόμπι..... Θες να δείξεις στο παίδι σου τι θα απομείνει αν τρέχει....τραβα τον στην ορθοπεδική του ΚΑΤ να δει τους φρανκενστάιν..... Θες να δείξεις στο παιδί σου τι θα γίνει αν πάρει ναρκωτικα....τράβα τον σε μια κλινική αποτοξίνωσης να δει τα φαντάσματα..... Για ότι θες να δείξεις υπάρχει κάτι που ένα παιδικό αλλά και εφηβικό μυαλό μπορεί να το χωρέσει....και θα το δεχτεί και θα το κάνει με τον καιρό να λειτουργήσει όχι με βάση τον φόβο αλλά το καλό του. Αλλό να βλέπεις και να δείχνεις κάτι ΖΩΝΤΑΝΟ στα μαυρα του χάλια για τον Α,Β λόγο και άλλο να προσπαθείς να ασκήσεις ΦΟΒΟ μέσα από ένα κονσερβοκούτι. Και όπως έλεγε ο δάσκαλος παππούς μου ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το να κλείνουμε τα μάτια είναι Α-νόητο και Παρά-λογο. Και επίσης είναι αυτό που μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Είτε στη ζωή μας είτε σαν κοινωνία, είτε σαν πλανήτης. Το να δείχνεις όμως σε ένα παιδί τη βία, μέσα από την «μαγκιά» κάποιων «φουσκωτών» στην τηλεόραση, το να δείχνεις βιντεάκια σε μια οθόνη, δεν κάνει κάτι άλλο, πέρα από το να εθίσει τα παιδιά στη βία. Όπως λέει και ο lavazutra ένας τρόπος είναι να τους τα δείξεις με παραδείγματα, από κοντά. Και να εξηγήσεις τις συνέπειες αυτών που θέλεις να αποφύγει ένας έφηβος. Και βέβαια, ο καλύτερος τρόπος είναι εκ του Παραδείγματος. Να ζούμε και να λειτουργούμε σαν παράδειγμα. Δεν μπορεί να λες σε έναν νεότερο φόρα κράνος και συ να μη φοράς, ούτε να λες είναι κακό να βρίζουμε και συ να λες «γεια σου ρε Μ@@#κα» σε ένα φίλο που συναντάς. Μια και τελικά είναι αυτό που λέγαμε και αλλού. Το παιδί είναι πώς θα το μάθεις. Και θα το μάθεις με το πώς ζεις και εσύ. Θέμα Παιδείας, μα και Σκέψης και Λογικής – Φιλοσοφίας, για όλους μας! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 από τον Nefelovatis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δε χρειάζεται να μπω στο ίντερνετ... αρκεί να πέσω πάνω σε μια παρέα από 13-14χρονα και να τα ακούσω να μιλάνε.. εκεί να δεις παρακμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες