Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Χρονια τωρα μαλλιας, δεν ασχολιθικα καθολου με το θεμα, δεν το ειχα καθολου υποψην ουτε καν μου περασε απο το μυαλο ποτε... Ελα ομως που η μαλουρα εγινε γλομπος, και σιγα σιγα περνει την μορφη μοΐκανας.... Και γουσταρω, εστω και για το γ@μωτο να την κανω λιγο μακρια (Ειπαμε, με μετρο...) Ηδη ομως εχει αρχισει να μην κρατιετε μονη της, και εδω εμφανιζετε το προβλημα... Αμα την σηκωσω (αν αντεξω την διαδικασια, και δεν την κοψω:P) δεν μπορω να βαλω κρανος... Δεν παιζει ομως να παω καπου χωρις κρανος φυσικα... Σκευτικα την λυση του να την σηκωνω στο σπιτι της κοπελας μου πριν βγουμε, αλλα μετα, οταν θα θελω να γυρισω σπιτι μου, δεν θα γινει χαλια το κρανος; Εσεις τι κανετε; Εχετε ολοι κουρεματα που δεν θελουν ζελεδιασμα; (ποσο μαλλον ζελε-λακ που θελω εγω...:P) Κανα κρανος που να ειναι τρυπιο σε σχημα μοΐκανας δεν υπαρχει; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 χαχαχαχχαχαχα......... αυτα ειναι προβληματα ξυρισε το πουλι μου σαν τον Δαιμωνα και τον Bloody να βρεις την ησυχια σου... ασε που ειναι και πολυ brutal και αρεσει στις γκομενες... δεν υπαρχει παντως λυση και το μαλλι θα πατικωνεται και το κρανος θα θελει πλυσιμο καθε εβδομαδα εσωτερικα... και γω παντως που νομιζα οτι μονο εμεις οι γυναικες σκαμε για το μαλλι μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 χαχαχαχχαχαχα......... αυτα ειναι προβληματα ξυρισε το πουλι μου σαν τον Δαιμωνα και τον Bloody να βρεις την ησυχια σου... ασε που ειναι και πολυ brutal και αρεσει στις γκομενες... :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Ποτέ δεν με απασχόλησε το μαλί, εκτός από όταν πάω να το κουρέψω. Με κράνος ή χωρίς, βγαίνω από το σπίτι όπως σηκώνομαι από το κρεβάτι. Οσο για το τι αρέσει στις γκόμενες....... .............................................................who cares? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 κουρεψου μοικα χωρις ομως ζελεδιασματα.απλως το σχημα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 η λυση ειναι μια. ελαστικο τζελ οστε να το σηκονεις με λιγο νερακι μετα κ πλισιμο καθε 10-15 μερες το κρανος. εγω αυτο κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 χαχαχαχχαχαχα......... αυτα ειναι προβληματα ξυρισε το πουλι μου σαν τον Δαιμωνα και τον Bloody να βρεις την ησυχια σου... ασε που ειναι και πολυ brutal και αρεσει στις γκομενες... δεν υπαρχει παντως λυση και το μαλλι θα πατικωνεται και το κρανος θα θελει πλυσιμο καθε εβδομαδα εσωτερικα... και γω παντως που νομιζα οτι μονο εμεις οι γυναικες σκαμε για το μαλλι μας... Να οι παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσει η κατάργηση των σημείων στίξης........ Τι θέλει να πεί ο ποιητής; Ξύρισέ το, πουλί μου………. ή μήπως: ξύρισε το πουλί μου……. Στο θέμα μας τώρα: Ζελέ = γλίτσα στο κράνος……. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και συχνά πλυσίματα = μείωση διάρκεια ζωής του. Η απόφαση δική σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δέν ξέρω τι θα κάνεις... Πάντως μην διανοηθείς να καβαλήσεις τη μοτο χωρίς κράνος για χάρη της μοικάνας γιατί θα σε μαλλώσει ο θεούλης.... χοχοχο Χωρίς πλάκα πάντως...οταν φοράς το κράνος...άσε τους ζελέδες κλπ.... Φόρα ένα κράνος τέτοιο !!!! Φτιάξτο μόνος σου...χεχε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 από τον DeadRider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) 2 ποντους μαλλι και τελειωσε η υποθεση...εξαλλου με το κρανος ιδρωνεις και θελεις συχνα λουσιμο..οσο λιγοτερα μαλλια τοσο καλυτερα B) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 από τον kleftokotas666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Αυτα δεν συνδυαζονται...ή εισαι αποφασισμενος οτι ξεχνας το εξωτερικο λουκ ακομη και ραντεβου να βγεις ή αφηνεις την μοτο για τετοιες περιπτωσεις και πας με κουτι...συγκοινωνια κτλ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 με το μακρυ μαλλι τι κανουμε? κοτσιδα να περισσευει απο το κρανος? μπογο και μεσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 με το μακρυ μαλλι τι κανουμε? κοτσιδα να περισσευει απο το κρανος? μπογο και μεσα? Μπόγο και μέσα???...χαχαχχαχα... να κουβαλάς μια βούρτσα μαζί γιατί μου ακουγεται πολύ μπέρδεμα η φάση !!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Ασε μαλλακι τωρα που μπορεις γιατι μετα απο λιγα χρονια χμμμμμ.... Εγω αυτο κανω παντως. Ειμαι ενας μαλλιας φουρναρης. Και πλεον η ουρα εξεχει απο το κρανος!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 με το μακρυ μαλλι τι κανουμε? κοτσιδα να περισσευει απο το κρανος? μπογο και μεσα? Κανονικά φοράς το κράνος, και ότι βγαίνει εκτός κράνους μέσα απο το μπουφάν. Ο αέρας τσακίζει την τρίχα στα πολλά χιλιόμετρα...μπερδεύονται, και αδυνατίζει...χώρια που ευνοείται η ανάπτυξη ψαλίδας. Μια μπαλακλάβα βοηθάει επίσης πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 μια ειναι η λυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Όπως είπε και ένας πιο πάνω κάνε κοντή μοϊκάνα που δεν χρειάζεται ζελέδια. Εγώ έχω συνήθως κούρεμα που δεν θέλει ζελέ και όχι με την ψιλή! Τέλος κόψε τη μοϊκάνα εάν έχεις τέτοιου είδους διλλήματα. Δεν σε θέλει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 η λυση ειναι μια. ελαστικο τζελ οστε να το σηκονεις με λιγο νερακι μετα κ πλισιμο καθε 10-15 μερες το κρανος. εγω αυτο κανω Αυτο εκανα και 'γω παλιοτερα , επιμελος ατημελητο λουκ ! Εβγαζα κρανος , εκανα δυο κινησεις με τα χερια μου στο μαλι και βουαλα ! Δε τα ειχα/εχω και πολυ κοντα οπωτε με λεγαν τρελοεπιστημονα ! Αρκετο καιρο τωρα το εχω αφησει στην ακρη το θεμα τζελ , βαρεθηκα..! Αλλα καποιες λιγες φορες που τη βαραει να τα σκωσω τζελ με ελαστικο/πολυ δυνατο κρατημα . Φτου σου αγορι μου B) Ευχαριστω το θεο ΜΕ εκανε ομορφο , εξυπνο και μετριοφρονα...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 πρωτων (λογο συμαντικοτιτας) Ενοειτε οτι δεν προκειτε να παω οπουδηποτε χωρις κρανος για χαρη του μαλιου.... Και απο την στιγμη που γινετε χαλια το κρανος με ζελε κλπ, back to "οτι κατσει", σημερα μοΐκανα, αυριο ξουρα, μεθαυριο αντιμοΐκανα, αντιμεθαυριο απλο μαλι κλπ... Στα @@ μας.... αλλωστε βαριεμε να φτιαχνω... Οταν βαριεμε πιανω την κουρευτικη και μεγαλουργω, μετα μενει ετσι μεχρι να ξαναβαρεθω... Οσο για τις γκομενες, στα @@ μου, εχω την κοπελα μου, ε και αν κολισει στο μαλι... Τι να πω... Οσο για τους μαλλιαδες, εγω μια χαρα ειμουν με απλη κοτσιδα, ουτε μεσα στο μπουφαν ουτε τιποτα... Και εχω δει αρκετους να τρεχουν σε πιστα με μαλλι χυμα... Τωρα τι να πω... Ισως τα πολλα χλμ να την κανουν πιο αδυναμη την τριχα, οποτε μεσα απο το μπουφαν μου ακουγετε μια χαρα, αν και εμενα δεν με βολευε καθολου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 στα πολλα χιλιομετρα η κοτσιδα μπλεκει χωρια που μαζευει κ καυσαερια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 κοντο μαλλι και τελος, κοτσιδα οταν ειχα την επιανα με 4 λαστιχακια σε διαφορετικα σημεια αλλα στα πολλα με βαραγε σαν μαστιγιο οποτε και κουρεφτηκα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 κοτσίδα μέσα στο μπουφάν, αν είναι αρκετά μακρυά δεν υπάρχει πρόβλημα, εγώ αυτό κάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Α βλεπω αρκετους μαλιαδες σαν και εμενα μαζεμενους ε ? :) Μακρι μαλι, κοτσιδα (οπως πολυ καλα ειπαν πιο πριν , ο αερας και το χτυπα απο εδω και απο εκει, καταστρεφει την τριχα πολυ γρηγορα). και αν ειναι αρκετα μακρια , μεσα στο μπουφαν. αλλιως 2ο λαστιχακι πιο χαμιλα στο μαλι και εισαι ωραιος ναουμ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Α βλεπω αρκετους μαλιαδες σαν και εμενα μαζεμενους ε ? :) Μακρι μαλι, κοτσιδα (οπως πολυ καλα ειπαν πιο πριν , ο αερας και το χτυπα απο εδω και απο εκει, καταστρεφει την τριχα πολυ γρηγορα). και αν ειναι αρκετα μακρια , μεσα στο μπουφαν. αλλιως 2ο λαστιχακι πιο χαμιλα στο μαλι και εισαι ωραιος ναουμ :) αυτο με τα 2 λαστιχακια τοχω κανει αλλα ετσι κ ξεχαστεις φαινεσαι γελοιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 ε ναι φαινεσε σαν τα νιτζακια (παλια σειρα ναουμ) , αλλα οκ. καλυτερα γελιος παρα με κατεστραμενο μαλι. αλλοστε οι γυναικες βρισκουν σεξυ τους αντρες με μοτορια ρε, δεν κολανε στα μαλια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 To κοντό μαλλί είναι μονόδρομος :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες