black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μην αρχισουμε να βαζουμε concepts, αλλα ΜΟΝΟΝ! μοτο που εχουν βγει στην παραγωγη, ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ! (Και κυριως, ΝΕΑ!-η σχεδον- μοντελα!) Μην το ριξουμε στα σχολια..Κυριως ΡΙΧΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! απ'οτι εσεις θεωρειτε ως "ασχημοτερο" ασχετα απο τεχνικες προδιαγραφες και πωλησεις! Αρχιζω λοιπον.. BMW SUZUKI APRILIA BMW YAMAHA ΗΟΝDA Συνεχιζετε!!! :D :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rogue4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Εκτος απο την 3 σε σειρα ολες οι υπολοιπες ειναι πανεμορφες δεν σε καταλαβαινω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Εκτος απο την 3 σε σειρα ολες οι υπολοιπες ειναι πανεμορφες δεν σε καταλαβαινω Γουστα, ειν'αυτα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Ολες τις εβαλες :lol: για αρχη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΠΡΟΣΟΧΗ! Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη! Honda Rune Bimota Mantra . Ducati Indiana Αν θέλετε να νικήσετε σε οποιοδήποτε debate με έναν Ducatisti, απλά αναφέρετε ότι η πολυαγαπημένη του εταιρία έχει βγάλει και τσοπεριά. Θα πέσει στο πάτωμα αφρίζοντας... :lol: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2008 από τον zorz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagos10 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Συμφωνώ με τους από πάνω, όλες κακάσχημες είναι, εκτώς από το suzuki και το goldwing -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_18 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Plagiasto arni 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 το πάνω τουλάχιστον δε κυκλοφορεί. δυστυχώς το κάτω κυκλοφορεί....... αν γίνει πυρηνικός πόλεμος οι μοτο θα είναι κάπως έτσι και αν ο Maevious Pachatouridis σχεδίαζε μηχανές θα ήταν κάπως έτσι.... ένα κλασσικό παράδειγμα αποτυχημένης σχεδίασης ( η bmw μετά πούλησε το λογότυπο c1 στη citroen) και το καμάρι της Victory Motorcycles..... και μετά από όλα αυτά αρχίζει να μου αρέσει η μούρη του Y2K.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 ayto... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
extreme 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 BMW GS-1200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μάλλον κάνεις πλάκα για τα 2 πρωτα. Ξέρω πολλούς που θα πούλαγαν και οικόπεδο για να πάρουν ειδικά το πρώτο.. Ελα, αντικειμενικά τώρα δεν είναι άσχημα, απλά φαντάζομαι είσαι ασφαλτάκιας.. EDIT: Τώρα είδα το μηχανάκι σου. Βρε θα μας τρελάνεις?? :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2008 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Ίσως το πιο ανούσιο ποστ που έχω συναντήσει. Η ομορφιά είναι υποκειμενικό θέμα. Ο καθένας εκτιμά την ομορφιά διαφορετικά. Αν όλοι μας βάλουμε από μια φωτογραφία της (κατά την άποψη μας) πιο άσχημης μηχανής τότε θα σχηματίσουμε έναν πλήρη κατάλογο με όλα τα κυκλοφορούντα μοντέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Ρε παιδιά, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το αρχικό ποστάρισμα, και σεβαστείτε το λίγο. Μην αρχισουμε να βαζουμε concepts, αλλα ΜΟΝΟΝ! μοτο που εχουν βγει στην παραγωγη, ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ! (Και κυριως, ΝΕΑ!-η σχεδον- μοντελα!) Αν θέλετε να βάλετε ό,τι πιο άσχημο έχει μπεί σε έκθεση ή έχει υπάρξει σαν σκίτσο, ανοίξτε άλλο θέμα. Ίσως το πιο ανούσιο ποστ που έχω συναντήσει. Η ομορφιά είναι υποκειμενικό θέμα. Ο καθένας εκτιμά την ομορφιά διαφορετικά. Αν όλοι μας βάλουμε από μια φωτογραφία της (κατά την άποψη μας) πιο άσχημης μηχανής τότε θα σχηματίσουμε έναν πλήρη κατάλογο με όλα τα κυκλοφορούντα μοντέλα. Αντί να επικρίνεις, βάλε λοιπόν εσύ ένα πιο ουσιαστικό............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Μην αρχισουμε να βαζουμε concepts, αλλα ΜΟΝΟΝ! μοτο που εχουν βγει στην παραγωγη, ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ! (Και κυριως, ΝΕΑ!-η σχεδον- μοντελα!) Μην το ριξουμε στα σχολια..Κυριως ΡΙΧΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! απ'οτι εσεις θεωρειτε ως "ασχημοτερο" ασχετα απο τεχνικες προδιαγραφες και πωλησεις! Αρχιζω λοιπον.. BMW SUZUKI APRILIA BMW YAMAHA ΗΟΝDA Συνεχιζετε!!! :D :D Καλά θα μας τρελάνεις τελείως ρε σύ Θανάση?!?!?!?!?!? Το ΜΤ-01 ΑΣΧΗΜΗ μηχανή??????? ΕΛΕΟΣ !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλά θα μας τρελάνεις τελείως ρε σύ Θανάση?!?!?!?!?!? Το ΜΤ-01 ΑΣΧΗΜΗ μηχανή??????? ΕΛΕΟΣ !!!!!! χαλια ειναι... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2008 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 χαλια ειναι... Χάλια είναι τα παπούτσια σου ρε!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Η ασχημότερη από όλες... Άλλες μούρες που δεν μου αρέσουν τις έχω συνηθίσει (π.χ. GS, Multistrada, Versys) αυτό δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 xaxaxaxa πολύ γέλιο έχει αυτό το τόπικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 xaxaxaxa πολύ γέλιο έχει αυτό το τόπικ Οντως...τα μισά απο αυτά που ποστάρονται τα γουστάρω και τα άλλα μισά όχι...το ίδιο και ο καθένας...αλλα διαφορετικά... Αλλα κανείς δεν πόσταρε την "βασίλισσα".... και κυκλοφορεί και ανάμεσα μας...όχι σαν τα άλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
outista 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είμαι ψυχανώμαλος αλλα δεν με πολυχαλάνε πολλές απο αυτές. Πάντως για μένα η ασχημώτερη μηχανή είναι αυτη ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
outista 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Α και άν μιλάμε και γενικά για δίκυκλα τότε σας έχω το πιό άσχημο "πράγμα" με δύο τροχούς που κυκλοφόρησε στον πλανήτη...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_18 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Μάλλον κάνεις πλάκα για τα 2 πρωτα. Ξέρω πολλούς που θα πούλαγαν και οικόπεδο για να πάρουν ειδικά το πρώτο.. Ελα, αντικειμενικά τώρα δεν είναι άσχημα, απλά φαντάζομαι είσαι ασφαλτάκιας.. EDIT: Τώρα είδα το μηχανάκι σου. Βρε θα μας τρελάνεις?? :D Του χώματος είμαι ……απλά αυτό το μοντέλο δεν ξέρω γιατί …… μ φαίνεται υπερβολικά άσχημο κ όχι μόνο εμένα κ σε όλης της παρέας μου …… δεν αντέχουμε να το βλέπουμε ………στο 990 το έσωσαν κάπως ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Παραγωγής λέμε ρε παιδιά, διαβάστε το topic. Αν θέλετε να ποστάρετε το απωθημένο του κάθε λαλάκα ανοίξτε άλλο, μην μαμάτε αυτό....... Παραγωγής λέμε, σαν αυτό: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Παραγωγής λέμε ρε παιδιά, διαβάστε το topic. Αν θέλετε να ποστάρετε το απωθημένο του κάθε λαλάκα ανοίξτε άλλο, μην μαμάτε αυτό....... Παραγωγής λέμε, σαν αυτό: Το συγκεκριμένο Παναγιώτη είναι η μηχανή που πάντα ποθούσα πιτσιρίκος :lol: .Αυτό είναι που λέμε ο καθένας με το γουστο του Εμένα πάντος αυτή θεωρώ άσχημη και γενικός "κενή" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες