Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λοιπον, ευχομαι να μην γραφω εκτος γηπεδου και να το δουν οσοι θα μπορουσαν να βοηθησουν. Οπως ειπα κ στο πρωτο παρενοχλητικο μου μηνυμα, ειμαι μια πρων καταπιεσμενη ψυχη που παντα χαζευε μηχανες και εβλεπε ονειρα με δαυτες. Αλλα μιας κ ο πατηρ Καλαματιανος μου το ειχε ξεκοψει,χρατς,μαχαιρι,ουτε ζωγραφια δεν μπορουσα να εχω στο μι καζα με μηχανη. Τωρα που κοντευω να τελειωσω τη σχολη κ βρηκα λιγα χρηματακια, παρακολουθω μαθηματα οδηγησης και θελω να παρω μετα μηχανη. Ζητω τα φωτα σας, την καθοδηγηση σας και γενικα οτι εχετε ευχαριστηση μιας και εσας σας βλεπω φωστηρες ενω εγω ειμαι σε πληρη και μαυρα μεσανυχτα. Τι μηχανη προτεινετε; Εμενα μου τρεχουν τα σαλια για ον οφ,μεγαλη, αλλα οταν πηγα κ σταθηκα διπλα σε μια varadero μου εφυγε η μαγκια. Τεραστιο πραγμα.ΠΟυ να καβαλησω εκει καλε; Σας δινω χιντ οτι θελω μεγαλου κυβισμου κ οχι κλανιερα. Επισης ειμαι 1,70 φευγα οποτε σκεφτειτε μοντελα και πειτε βρε παιδια. Ο νικητης θα εχει σουφλεδακι σοκολατας απο τα χερακια μου.πλιζ. ειμαι πανασχετη. Εγω οταν χαζευω μηχανες ξερω μονο οτι θελω να ειναι μαυρη(αντε το πολυ με λιγο κοκκινο) και να ειναι ματσο. λαρτζ. οχι βεσπες οχι παπακια στην ποταμια, και εχμ οχι στρητ γιατι δεν κατουραω ορθια. αυτες τις αφηνω για εσας. Μην σας κουραζω. Πλιζ πειτε καμια ιδεα ( φωτο θα ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτες :D ) γιατι δεν σκαμπαζω. Νιετ.ναδα.νιχτς.ναθινγκ. Αυτα. Σας χαιρετω ελπιζοντας να μου πειτε ιδεες και γενικα τι πρεπει να προσεχω για αγορα μηχανης γιατι οπως προειπα τα δικα μου κριτηρια ειναι αισχρα. Με εκτιμηση, Ευελυνα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2008 από τον ALX Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Cagiva canyon 500! ευκολοδήγητο και καλό σχολείο! (το δικό μου το έδωσα οπότε δεν το λέω για διαφήμιση) Πραγματικά όμως είναι άξιο μηχανάκι! Και θα σε πάει παντού! (Ψάξε ιστορίες μου με φαράγγι) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Κοιτα απο οτι λες δεν εχεις καθολου εμπειριαμε μοτο...θελεις κ μεγαλη μηχανη....μχμχμχμ..ακουγεται δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο...εξαρταται τα μυαλα που κουβαλας...Τωρα η κατηγορια των on-off και των μεγαλων οπως σου αρεσουν ειναι κατα κυριο λογω μεγαλες κ βαρυες μοτοσυκλετες...Εγω θα προτεινα κατι σε enduro οπως κανα XR η KLR σε 250 η 125 για αρχη..Μετα παιζουν κ τα ΧΤ600 η KLR 650 η DR που ειναι πανω κατω παρομοια...αλλα ειναι κ λιγο ψηλα αλλα οχι κ πολυ βαρια..γυρω στα 170-180 κιλα παιζουν...Δοκιμασε κατα την γνωμη μου να καβαλησεις καποιο να δεις αν μπορεις να ο κουμανταρεις κ αν σου αρεσει κ ξανα εδω ειμαστε :_hi: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πω! με κανατε λιωμα! τι παιδια ειστε εσεις; να ειστε καλα! Παριμενω να μου πειτε ιδεες ( αυτα με τους κωδικους χωρις φωτογραφιες ειναι σα να μου δινετε να αναλυσω εξετασεις αιματος...γιαααααααηξ! δεν καταλαβαινω) Επισης να συμπληρωσω οτι σε οσους βοηθησουν δεσμευομαι με το που πτυχιωθω να τους παρασχω δωρεαν νομικες συμβουλες. Αυτα.σας χαιρετω κ υπερευχαριστω για την καταπληκτικη σας αναποκριση.Λιωμα με κανατε.τι να πω.ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ. Υγ: διαβολικε κλεφτοκοτα, το τι μυαλο κουβαλαω ας το.. οποτε πειτε για εντουρο κ ον οφ (εμενα ενας μου ειχε πει οτι εντουρο ειναι η παλια ονομασια της ον οφ .Η ειμαι εγω το ουφο η αυτος) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2008 από τον Oblivia Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 το νέο BMW F650 GS είναι ότι πρέπει για σένα. επίσης σε μεταχειρισμένο: Yamaha Serow, Suzuki DR-200 αυτά προς το παρόν. Άσε προς το παρόν τη Βαραντέρο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 \ Cagiva canyon 500 πρώην ιδιοκτήτης Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Πολλα κυβικα γιατι θες?Κλανιερα δεν ειναι κανενα μηχανακι γιατι σε απειρα χερια ολα το ιδιο σκοτωστρες ειναι!Βασικα τα πολλα κυβικα ειναι και πολλα κιλα..εχεις καποια εμπειρια απο καποιο?(ειπες σταθηκες διπλα σε varadero...καβαλησες καθολου??)Eπισης αναφερεις ματσο και large..κλασικα κριτηρια γυναικας... :P Κατι σε on-off τυπου ΧΤ πιστευω θα σου ταιριαζει η οπως το παραπανω που σε προτινει ο φιλος αλλα και παλι για πρωτο μηχανακι για καποιον εχω ενδιασμους.. ΧΤ660Χ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Επειδη τα απειρα μου χερια πιθανοτερο ειναι να σκοτωσουν εμενα, το σκεφτηκα κ προτιμω τον θανατο σε μηχανη ματσο,να νιωθω οτι ειμαι σε μηχανη και οχι φλωροποδηλατο που καιει βενζινη, αυτο ειναι το θεμα μου. ευχαριστω παντως! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 το νέο BMW F650 GS είναι ότι πρέπει για σένα. Καλη προταση, αλλα η ΛΟΓΙΚΗ! λεει την παρακατω! θα προτεινα κατι σε enduro οπως κανα XR η KLR σε 250 η 125 για αρχη.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 http://www.motorcyclespecs.co.za/ Μπαινεις εδω εχει τις περισσοτερες μαρκες...Κοιτας μοντελα kawasaki:KLE 500,KLE 250,KLR 650 Honda XR ,XLV transalp 650 Yamaha XT125,400,600,660 Και πολλα αλλα που δεν μου ερχονται τωρα...αλλα ψαχνοντας θα βρεις...κ φωτο κ χαρακτηριστικα....Καλο ψαξιμο.... :P :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Εβελίνα χωρίς παρεξήγηση διάβασε και αυτό... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=14948 ...και έπειτα αν συνεχίσεις να θέλεις πολλά κυβικά χωρίς να έχεις εμπειρία...το βλέπουμε. Για την ώρα με ένα 250αρι ον-οφ μεταχειρισμένο μπορείς να μάθεις μια χαρά τις χαρές της μοτοσυκλέτας μέχρι να ανέβεις κατηγορία ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Επειδη τα απειρα μου χερια πιθανοτερο ειναι να σκοτωσουν εμενα, το σκεφτηκα κ προτιμω τον θανατο σε μηχανη ματσο,να νιωθω οτι ειμαι σε μηχανη και οχι φλωροποδηλατο που καιει βενζινη, αυτο ειναι το θεμα μου. ευχαριστω παντως! Kατι δεν καταλαβες...η μοτοσυκλετα *σκοτωστρα* γινετε για τον ιδιοκτητη της και οχι για κανεναν αλλο..ΕΝΟΕΙΤΕ εσενα θα σκοτωσει αν δεν...αλλα διακρινω ενα σκεπτικο περιεργο οποτε κανε οτι τραβαει η καρδουλα σου..συμβουλες ζητας συμβουλες παιρνεις.Καλο σου βραδακι και θα παρεις πολλες γνωμες απλα περιμενε! Εβελίνα χωρίς παρεξήγηση διάβασε και αυτό... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=14948 ...και έπειτα αν συνεχίσεις να θέλεις πολλά κυβικά χωρίς να έχεις εμπειρία...το βλέπουμε. Για την ώρα με ένα 250αρι ον-οφ μεταχειρισμένο μπορείς να μάθεις μια χαρά τις χαρές της μοτοσυκλέτας μέχρι να ανέβεις κατηγορία ;) Αυτο ειχα και εγω στο μυαλο μου ρε φιλε αλλα ας μη σπαμαρω αλλο.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2008 από τον georgis4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Επειδη τα απειρα μου χερια πιθανοτερο ειναι να σκοτωσουν εμενα, το σκεφτηκα κ προτιμω τον θανατο σε μηχανη ματσο,να νιωθω οτι ειμαι σε μηχανη και οχι φλωροποδηλατο που καιει βενζινη, αυτο ειναι το θεμα μου. ευχαριστω παντως! Το θέμα δεν είναι αν θα σκοτωθείς. Αυτό μπορεί να μη σε νοιάζει. Μπορεί επίσης να μη σε νοιάζει αν πάρεις κι άλλους μαζί σου, αν και θα έπρεπε. Το θέμα είναι αν θα μπορείς να την οδηγήσεις. Εντάξει, μπορεί να έχεις 8000 να πάρεις μια μεταχειρισμένη Varadero ή 13000 για μια μεταχειρισμένη BMW adventure, αλλά θα μπορείς να την κουμαντάρεις; Αν δεν μπορείς να τη στρίψεις, τι νόημα έχει; Θα πέφτεις συνέχεια. Δεν θα σκοτωθείς. Αλλά θα πέφτεις. Θα μπορέσεις να τη σηκώσεις; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Επειδη τα απειρα μου χερια πιθανοτερο ειναι να σκοτωσουν εμενα, το σκεφτηκα κ προτιμω τον θανατο σε μηχανη ματσο,να νιωθω οτι ειμαι σε μηχανη και οχι φλωροποδηλατο που καιει βενζινη, αυτο ειναι το θεμα μου. ευχαριστω παντως! Το ΠΡΩΤΟ μέλημα ενος μοτοσυκλετιστη,που σεβεται τον εαυτο του ειναι να σκεφτεται ως μοτοσυκλετιστης.Κανενας λοιπον που οδηγει απο πατινι με κινητηρα εως την καλυτερη και γρηγοροτερη SS μοτοσυκλετα και ΘΕΛΕΙ να λογίζεται ως μοτοσυκλετιστης ΔΕΝ αρχιζει την ενασχοληση με το "αθλημα" σκεπτομενος "Α θα σκοτωθω οπότε ας το κανω μια ωρα αρχιτερα με ενα μοτο που κΑυλωνω"...ΛΑΘΟΣ! Αναθεωρησε λιγο τροπο σκεψης στο θεμα μοτοσυκλετα,κι οταν δεις οτι "το'χεις" σε σκεψη ελα να σου δωσουμε τη βοηθεια μας,στην επιλογη της καταλληλης μοτοσυκλετας... Και να εισαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησουμε.Προς το παρον ή πλακα μας κανεις γραφοντας αυτα που γραφεις -για οποιους λογους που εσυ ξερεις καλυτερα-ή δε σκεφτεσαι σωστα στο θεμα μοτοσυκλετα. Προσωπικα,δεν ξερω αν συμφωνουν αλλοι,δεν προκειται να σε συμβουλευσω "παρε την Χ μοτοσυκλετα και καλο σκοτωμα"... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα.. Νομίζω πρέπει να πεις κάποια περισσότερα ``θέλω`` σου (τι την θες, που θα πηγαίνεις) και φυσικά το οικονομικό... Μην σε φοβίζουν τα κυβικά και ο όγκος (μιλησες για βαρα), πολλές φορές αυτές οι μοτο, είναι πιο εύκολες από κάποιες 'αλλες μικρότερου όγκου ή κυβικών.. Ποτέ δεν πας να σηκώσεις 200-230 κιλά.. τρόπο θέλουν όχι δύναμη... Σίγουρα όμως πρέπει να αποκτήσεις μια πείρα.. Δεν πας να κάνεις το χόμπυ σου... για να έχεις πρόβλημα και ατύχημα... δεν νομίζω να είναι αυτός ο σκοπός σου.. σκοπός είναι να χαρείς το χόμπυ σου.. Και ένα ας πούμε καλό ``δάσκαλο`` για τα πρώτα χιλιόμετρα Έχω στο μυαλό μου κάτι.. αλλά πες χρήματα και χρήση και θα απαντήσω πάλι.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2008 από τον kostas_1100gs Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Περιμενετε βρε παιδια.... Μαλλον φανταζεστε οτι θελω βοδι.αν ηθελα,θα επαιρνα την βαραντερο η τρανσαλπ η βεστρομ κλπ. Για να ρωταω σημαινει σαφως οτι γνωριζω οτι δεν κανει.hello? Ελπιζω να διαβασατε κι εσεις το θεμα με του μεγαλου κυβισμου τα ζορια. Γιατι περιλαμβανει τους παντες. κ αλλωστε εγω δεν παω να πουλησω μαγκια στο δρομο, ουτε να ριξω γκομενες, ουτε να κανω κοντρες(αρα εχω λιγοτερες πιθανοτητες για λαλακιες στο δρομο ε;) Τελειωνω με το σκοτωμα λεγοντας οτι δεν εχω σκοπο να πεθανω (απορω για το συμπερασμα.ηταν απαντηση αναλογου υφους στην υποδειξη).ομως αν ειναι να πεθανω,προτιμω καπου που να ειμαι χαπυ.Ημαρτον που θα βγω να αφησω το κορμακι μου στο δρομο.ελεος.Ελεος που δεν με νοιαζει αν σκοτωσω.Τι ειμαι ρε παιδια διαφορετικο απο εσας;ελεος...Ειμαι 29,σπουδαζω δικηγορος και νομιζετε οτι εχω γρασιδι αντι μυαλο; δεν ειμαι 17. δεν γνωρισα τωρα τον κοσμο.Αυτο που ρωτω ειναι ακριβως τι μηχανη πιστευετε οτι θα μπορουσα να κουμανταρω.Αν πειτε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω σε κατι καλυτερο απο βεσπα κ παπι,δεν σκοπευω να βγω χαρος στο δρομο... Λοιπον,ευχαριστω για τις προτασεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 MMMM ναι.. διάβασσε το προυγούμενο από αυτή την απάντησή σου ποστ... και αν θες απάντησε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΒΕΛΙΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Sorry,δεν το ειδα. Λοιπον,το θελω για την πολη,Αθηνα. ταξιδια δεν σκοπευω να παω με μηχανη.Κι εγω μεταχειρισμενη λεω απλα φοβαμαι μηπως παρω κατι εντελως σκαρτο και δεν θα παρω χαμπαρι..για χρηματα τωρα,τι να πω. δεν θελω να δωσω 8000 για πρωτη μηχανη αφου εισοδημα μικρο. γυρω στα 3-4 χιλιαρικα; (μην γελατε αν με τοσα παιρνω μονο κρανος...δεν εχω ιδεα απο αυτα) ευχαριστω Υγ:καλα,καταλαβα....ευχαριστ ωοσους προτειναν και με καθοδηγησαν .πιο μεγαλος κινδυνος στο δρομο ειναι αυτος που το παιζει γνωστης υποτιμωντας τους γυρω για ασχετους. χαιρετω και παλι ευχαριστω οσους πιασανε εστω κ λιγο το πνευμα μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Και με 3,000ε 4,000ε χιλιάρικα καλά μοτο πέρνεις.. είπαμε σ αρέσει ο όγκος.. Κάποιος είπε πρίν, για το 650gs.. πολύ καλό, θα στο πρότηνα αν κ μονο κίλυνδρο, αλλά δεν έχει όγκο... Φίλος δίνει γύρω στα 3,500ε μια πολύ καλή άφρικα.. 98μοντ. Ακόμα μπορείς να βρεις και 1100gs (είπα τα 2 παραπάνω, γιατί έχου όγκο) Βαρα 2000 μοντ. λίγο πάνω από 4,000ε υστ. λες πάντα την γνώμη σου... δεν σε παρεξηγεί κανένας.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Το οτι σπουδάζεις δικηγόρος δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχεις και μυαλό αντί για γρασίδι....... Ενα ΧΤ600 ή 660 θα σου ήταν καλό για αρχή και με τα λεφτά που δίνεις θα βρείς ένα αρκετά καλό.Χώρια οτι αυτή η μηχανή θα σε βάλει όσο πιο ομαλά νομίζεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας.Πάντα κράνος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 drz400 , χτυπα ενα τετοιο , ειναι οτι πρεπει για αρχη και μετα οταν το μαθεις του κανεις "δυο-τρια" πραγματακια και ξεφτιλιζεις πολλα μαγαλυτερα αδελφια.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Δεν θα κάτσω να κάνω παράθεση τα προηγούμενα ποστ σου αν και θα έπρεπε... Ξεκινάς λέγοντας πως θέλεις τα φώτα μας , και τις γνώσεις μας ,καθότι παντελώς άσχετη με μηχανές και χωρίς δίπλωμα. Επίσης πως έχεις μαύρα μεσάνυκτα και πως τα δικά σου κριτήρια είναι αισχρά... ...προσδιορίζεις τις μικρού κυβισμού μηχανές ως "κλανιέρες" και σε ποστ συμφορουμίτη που εν μέσω προτάσεων του παραθέτει την φράση "άπειρα χέρια" απαντάς με την φράση "προτιμώ τον θάνατο σε μηχανή μάτσο"... Τα περί γνώσεων και εμπειρίας που ειρωνικά παραθέτεις τα προσπερνάω γιατί είναι κλαιν μαιν σχόλια...κανείς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν και κανείς δεν υποτιμάει κανέναν...απλά εμείς σε κλανιέρες μάθαμε να οδηγάμε και πέσαμε ουκ ολίγες φορές...θέλεις να μάθεις the hard way?...be my guest. ..... Είναι κρίμα για τον χρόνο που τρώμε να σου υποδείξουμε δύο-τρία πράγματα ΠΟΥ ΕΣΥ ΡΩΤΗΣΕΣ να γινόμαστε αποδέκτες ειρωνικών σχολίων. Το οτι οι απαντήσεις δεν σου άρεσαν ψάξτο...μπας και έχουμε δίκιο....λέω εγω τώρα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Ο mAthosalas έχει απόλυτο δίκιο αυτό που ζητάς είναι ουσιαστικά ηθική αυτουργία σε πρόκληση ατυχήματος. Είσαι άσχετη και το παραδέχεσαι και αυτό σε τιμά. Άλλά ακόμα υπάρχει ένα κενό απο την έννοια μοτοσικλέτα (δεν αναφέρω κυβικά οπώς βλέπεις) μέχρι την αόριστη περιγραφή ''μαύρη με κοκκινες πινελιές και μεγάλη'' (δεν αναφέρεις καν να έχει 2 ρόδες) το οποιό αν ξεκίναγες να ασχολείσαι με το σπόρ νωρίτερα δεν θα υπήρχε, οπότε θεωρώ άτοπο να προσπαθεις να καλύψεις το κενό αυτό άρον άρον παίρνοντας κατι μαυρο με κόκκινες πινελιές και μεγάλο. Σαν Σπύρος το μόνο που μπορώ να σου πώ για να μπορώ να έχω τη συνειδησή μου ήσυχη είναι το εξής: 1. αν σέβεσαι τα χρήματά σου ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ προσπάθησε να δοκιμάσεις ΟΤΙ μηχανάκι πιστεύεις οτι μπορείς να καταφέρεις και να δεις πως είναι η συμπεριφορά του και πως νιώθεις εσύ μαζί του. Καλές οι συμβουλές αλλά αν δεν ανέβεις πάνω στη μηχανή να την οδηγήσεις παραμένουν κενό γράμμα. 2. αν ''το χρήμα το περιφρωνείς και δεν το λογαριάζεις'' που λέει και το ασμα κάνε το ίδιο αγοράζοντάς τες και μετά ξαναπουλώντας τες καθε 2 -3 μήνες, ή όταν γεμίσουν τα τασάκια ή όταν εμπεδόσεις οτι αυτο το εργαλεό δεν ήταν γιο σένα, μέχρι να βρέις αυτή που σου αρέσει. καλώς ήλθες και απο εμένα :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Architect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) νομιζω οτι η νεα f650gs ειναι ο,τι πρεπει για σενα...800cc χαμηλη ον-οφ αφθονη δυναμη, με ABS γυρω στα 8800... ΑΛΛΑ επειδη λες οτι δεν εχεις ξανακαβαλησει μοτο...ειναι συζητισημο αν σου κανει ακομα και αυτη...μπορει δηλαδη να σου πεσει λιγο μεγαλη και ογκωδης...τωρα εξαρταται σε τι κατηγορια "αναβατη" ανηκεις...σε αυτους που ξερουν τα ορια τους και δεν τα προσεγγιζουν ποτε ή σε αυτους που αρχιζουν τις καγκουριες εξαρχης και...τρωνε τα μουτρα τους?? οποια και να ναι η επιλογη σου να ξερεις οτι εχεις πααρα πολλα πραγματα να μαθεις μετα που θα παρεις το διπλωμα...η αληθινη εκμαθηση αρχιζει μετα με δασκαλο τον εαυτο σου...με την επιλογη μιας μεγαλης μηχανης το μαθημα αυτο θα το δυσκολεψεις...αν αντιθετα παρεις κατι μικρο για 1 χρονο πχ, τοτε θα παρεις τη μεγαλη με περισσοτερη αυτοπεποιθηση και με λιγοτερες πιθανοτητες να εχεις πτωση...ενας σοφος ειπε οτι υπαρχουν 2 κατηγοριες αναβατων αυτοι που εχουν πεσει και αυτοι που προκειται να πεσουν...και ειδικα με τη μεγαλη δε θες να πεσεις... καλη τυχη, σκεψου το καλα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2008 από τον Architect Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες