Jump to content
ALX™

SUZUKI Gladius 650

Recommended Posts

Ναι θεωρητικά, η κουβέντα είχε αρχίσει από εμενα.

Είναι μια μηχανή το SFV που σκέφτομαι να αγοράσω ξανά σε 10-15 χρονια και να ανακατασκευάσω, πεσίματα χτυπήματα, τράκοι να μην την έχουν "βλάψει" τόσο όσο μια αλουμινένια. Με αυτό το σκεφτικό.

Το ψυχολογικό, ότι αυτό που βλέπεις είναι αυτό που βλέπεις. Αν δεις δυο αλουμινένια δεν ξες πιο είναι πιο "κουρασμένο".

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ έχω βρει το service manual σε αυτό το link:.

http://www.4shared.com/office/zwSzyPBC/gladius_service_manual.html

Δοκίμασα να κατεβάσω και αυτό που έβαλες εσύ, αλλά ζητάει κωδικό κλπ

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω βρει το service manual σε αυτό το link:

http://www.4shared.c...ice_manual.html

Δοκίμασα να κατεβάσω και αυτό που έβαλες εσύ, αλλά ζητάει κωδικό κλπ

Αν πατησεις ακυρο σε αυτο, και πανω δεξια που λεει "Download" κατεβαινει κανονικα

Τροποποιήθηκε από τον matzis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Cheers για το manual

:gd_cheers:

Τωρα για την κουβεντα περι αντοχης..........σιγουρα υπαρχει θεωρια πισω απο το θεμα αλλα οπως ειπωθηκε παρπανω .....στην πραγματικότητα δεν εχεις και πολλους λογους να ανησυχεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φινίρισμα όμως φαίνεται να υπολείπεται του design. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι έχουν χρησιμοποιηθεί basicπεριφερειακά, δηλώνει την επιθυμία του κατασκευαστή η μοτοσικλέτα να είναι και οικονομικά προσιτή (αυτό μένει να το δούμε).

Πηγή:

http://www.mrbike.gr...adius-2009.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι το ραπτορ δεν εχει αλουμινενιο σκελετο.

Περα απο αυτο το κοστος συντηρησης ακριβως το ιδιο.

Οι βαλβιδες γινονται πανευκολα παρεπιπτοντως.

Πιο ευκολα απο το ερ του αδελφου μου που πρεπει να βγαλεις και φιλτροκουτι κτλ.

Σε μενα βγαζεις ντεποζιτο και ψυγειο.

5 βιδες υποθεση συνολικα.

Να μη μιλησω για συγχρονισμο κυλινδρων σε εν σειρα.δε θελετε να δειτε που εχει τις βιδες το ερ.

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα καις τον κ%λο σου εσυ. Και υπολειπεσαι και σε τελικη γκουχ γκουχ.

Κατα τα αλλα ανωτερος παντου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα με τις εξατμισεις μια χαρα φυσιολογικες καταναλωσεις εχει.

Ναι σα του ερ η του gladius δεν ειναι αλλα οχι κατι τραγικο.

Μεχρι να πιασουν αυτα τη τελικη τους ομως εγω εχω πιασει 3 φορες τα 212 τελικη μου(γιατι το εχω κοντυνει)

και δε κλεβει και το κοντερ κιολας :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ είχα κατασταλάξει για το ποιο χρώμα του Gladius μου αρέσει, το μπλε-άσπρο συγκεκριμένα με τις μπλε ζάντες, και το μαύρο πλαίσιο, επειδή σε σκέτο μαύρο δεν μου αρέσει καθόλου, ξαφνικά είδα πως τελικά στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει με το γκρι μεταλλικό χρώμα, μαύρο και κόκκινο πλαίσιο, που πραγματικά του πάει πολύ! Νόμιζα πως κυκλοφορούσε με το γκρι ματ, που δεν μου άρεσε, αλλά με το γκρι μεταλλικό είναι μούρλια! Στο πρώτο βίντεο παρουσιάζεται με το γκρι ματ, και στο δεύτερο με το γκρι μεταλλικό, που πιστεύω του πάει περισσότερο!

:wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E ναι ρε φιλε, αν πάρεις κάποιο αυτό να πάρεις. Το μπλε είναι εμετικό.

Το μονο που θα άλλαζα εγώ είναι τα πλαινα καπακια στο πλαίσιο που από κόκκινα θα τα έκανα μαύρα.

Πολύ κόκκινο σε εκείνο το σημείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά δεν θεωρώ το μπλε-άσπρο εμετικό, εμετικό ήταν το ροζ, το οποίο έβγαλε και το κακό όνομα στην μοτοσυκλέτα! Απλώς το μπλε δεν βγαίνει πλέον και με μπλε πλαίσιο, που του έδινε αυτό το κάτι, και συνδυάζεται με το άσπρο που πάνω σε μοτοσυκλέτα δεν μου αρέσει προσωπικά. Και έχεις δίκιο έχει πολύ κόκκινο σε εκείνο το σημείο, και εγώ θα το άλλαζα και θα του τοποθετούσα τα μαύρα πλαστικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμετικό ήταν το ροζ, το οποίο έβγαλε και το κακό όνομα στην μοτοσυκλέτα!

:lol: :lol: :grin: Αυτό το ροζακί! Αναγκαίο κακό! (και απίστευτη γκομενοπαγιδα)

Έτσι είχε γεννηθεί και το δικό μου για να πάρω τα crem μεταλλιζέ πλαστικά, το χρυσό πλαίσιο και τις ζάντες. Το ντεπόζιτο μετά βάφτηκε μαύρο με το ίδιο μεταλλιζέ που είχε το crem μέσα του! Στις φωτό δεν φαίνεται αλλα από κοντά στον ήλιο ήταν φοβερό.

1461333_10202395706072597_1091822086_n.jpg?oh=8ad5fdcb0c6d6b6b9aa435966f19cc9c&oe=55B2D5E8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε έχω!!!

http://s1122.photobucket.com/user/elprimerozen1976/library/?sort=3&page=1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο! Που τις βρήκες? Είχα χάσει αυτόν τον λογαριασμό! Χάχα! Όπως βλέπεις αγοράστηκαν δυο φανάρια για να πετύχω αυτό που ήθελα και οι φωτό είναι που φτιαχνότανε η βάση ώστε να μπει το φανάρι ακριβώς εκεί που ήθελα!

Το ένα τελικά έγινε λαμπατέρ!

Εδώ στην φωτό είναι η επομενη μετατροπή που θα έκανα με ανάποδο από GSXR

IMG_3508800x600.jpg

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο διαδίκτυο δεν μπορείς να κρυφτείς!

:peep:

Και δύο ερωτήσεις:

1.Έκανες τόσο κόπο για να το φτιάξεις όπως ήθελες, και τελικά το έδωσες! Γιατί;

2.Απο τις φωτογραφίες που είδα, έκανες πατέντα για να μπει το φανάρι. Υπάρχει κάποιο έτοιμο σετ με βάσεις για να μπει εύκολα; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να το κάνω cafe racer, αλλά να μπει ένα στρογγυλό φανάρι 8''. Ειλικρινά ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτιδήποτε θα τοποθετηθεί στην μοτοσυκλέτα, θα ήθελα απλώς να ταιριάζει με τα χρώματά της, ώστε να δοθεί η προσωπική μου πινελιά. Για αρχή θα της τοποθετούσα σε κόκκινο χρώμα την ταινία στις ζάντες, τις ρυθμιζόμενες μανέτες και τα αντίβαρα, επίσης ένα προστατευτικό ντεπόζιτου σε κόκκινο ή γκρι χρώμα, και βέβαια θα τοποθετούσα μια νικελωμένη σήτα ψυγείου με το όνομά της, και επίσης μανιτάρια . Τέλος θα έβαφα ή θα αγόραζα σε μαύρο ή γκρι χρώμα τα πλαστικά του πλαισίου, και θα τοποθετούσα νικελωμένους καθρέπτες. Όλα τα υπόλοιπα θα αγοράζονταν για πρακτικούς λόγους όπως μια μεγάλη μπαγκαζιέρα, σαμάρια και τις βάσεις τους, και επίσης μια σχετικά μεγάλη ζελατίνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα το έφτιαξα και μετά γνωρίστηκα με τα παιδιά του μυβικε. Στις βόλτες που βγαίνουμε υπάρχουν 2 tuono 1000, multi 1100, 2-3 multi 1200 , SD990, B-King και αλλα κούφα μεκανακια οποτε αναγκαζόμουν να είμαι τέρμα γκάζι τέρμα φρένα και να μου βγαίνει η πίστη να ακολουθώ, δεν μπορούσα να χαλαρωσω και να ευχαριστηθώ. Κατά τα αλλα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με την δύναμη και με τα κρατήματα.

Αν ήμουν πολύ καλύτερος οδηγός θα το κρατούσα, τώρα βάζω την yamaha να με ξελασπώνει.

Όσο αναφορά στο φανάρι θα σε βοηθήσει ο Bill DR 125 να πάρεις οτι χρειάζεται και να το βάλεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ στην φωτό είναι η επομενη μετατροπή που θα έκανα με ανάποδο από GSXR

IMG_3508800x600.jpg

Απλα τέλειο...! Η μετατροπή αυτή ειναι εύκολη, να βάλεις μπροστινό απο GSXR? και από ποιο μοντέλο ταιριάζει?

Χρήστο μήπως επικοινωνήσεις με MotoJapan, έμαθες σε τι τιμή μπορεί να φέρει το Gladius?

Για το θέμα της εγγύησης έχω αμφιβολίες, πρέπει να ισχύει κανονικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι το μοτέρ που κάνει τη διαφορά σε αυτή τη μοτοσυκλέτα... Από τα SV και τα V-Strom μέχρι το Gladius αυτός ο V2 είναι άλλο πράγμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα βρείς κάποια πράγματα αλλα δεν θα σε βοηθήσει.

Αν είχες SV άλλαζε το πράγμα.

Πρέπει να βρείς ένα συνεργείο που κάνει τέτοιες μετατροπές.

Εγώ που το είχα πάει και το είδαν ήταν 5 λεπτά δουλειά αλλα δεν θυμάμαι από ποιάς χρονιάς suzuki.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6268829/

Ρε μας δουλεύουν στην αντιπροσωπία της Suzuki; Στο site το γράφει καθαρά SFV650A Metallic Thunder Gray / Glass Sparkle Black (AA3) και αυτοί έχουν φέρει το mat!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα