xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Kανένας κάτοχος να μας πει τι παίζει με τα service ?? Ανα πόσα χλμ μικρό μεγάλο και ένα κόστος στο περίπου ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Και εδώ να σημειώσω πως στα 7.500 και εξάτμιση να μην αλλάξεις τον πρώτο καιρό, χρειάζονται όμως και χρήματα για εξοπλισμό αναβάτη, όπως και της μοτοσυκλέτας, που στη δική μου περίπτωση δεν υπάρχει. Άστα να πάνε! Ο Σφακιανάκης έκανε μεγάλη βλακεία που την έφερε σε αυτή την τιμή! Γνώριζε ήδη πως είναι μοντέλο που δεν πρόκειται να πουλήσει εδώ! Το ABS δεν νομίζω πως απενεργοποιείται. Αν πας με 6500-7000 ευρώ στο χέρι δεν θα την πάρεις άραγε? Αφού περιθώριο κέρδους φαίνεται ότι έχει τεράστιο.. Επίσης, δεν νομίζω ότι ειναι τόσο μεγάλη η διαφορά με Ιταλία που να δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά τιμής.. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Μπα αντιπροσωπεια δε παιζει παζαρι για κανενα λογο. Σε εμπορο ισως αν και παλι λιγο. Σου δινουν κλασσικα τα φθηνιαρικα δωρα. Οντως η τιμη ειναι που το σκοτωνει αυτο. Με 1000Ε παραπανω παιρνεις ΜΤ 09 που απλα ειναι ανωτερο σε ολα ,ενω το 7αρι κανει 2 χιλιαρικα κατω. Το μοτερ ειναι οντως πολυ καλο,το εχει το δικο μου εξαλλου(τη προηγουμενη γενια) Μη το συγκρινεται με του v strom. καμια σχεση τα μοτερ. Αλλοι εκκεντροφοροι,στροφαλος,εισαγωγες,φιλτροκουτι.Οποτε και η καταναλωση ειναι αλλη.παντως ειναι αρκετα οικονομικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Μπα αντιπροσωπεια δε παιζει παζαρι για κανενα λογο. Σε εμπορο ισως αν και παλι λιγο. Σου δινουν κλασσικα τα φθηνιαρικα δωρα. Οντως η τιμη ειναι που το σκοτωνει αυτο. Με 1000Ε παραπανω παιρνεις ΜΤ 09 που απλα ειναι ανωτερο σε ολα ,ενω το 7αρι κανει 2 χιλιαρικα κατω. Το μοτερ ειναι οντως πολυ καλο,το εχει το δικο μου εξαλλου(τη προηγουμενη γενια) Μη το συγκρινεται με του v strom. καμια σχεση τα μοτερ. Αλλοι εκκεντροφοροι,στροφαλος,εισαγωγες,φιλτροκουτι.Οποτε και η καταναλωση ειναι αλλη.παντως ειναι αρκετα οικονομικο. Ήμουν ψιλό σίγουρος για την αντιπροσωπεία, στην ΤΕΟΜΟΤΟ πχ που ρώτησα για το νέο versys 650 ούτε την βαλίτσα δεν έδιναν δώρο, μόνο έκπτωση για την αγορά της.. Το μηχανάκι ειναι παρά πολύ καλό, απλά θέλει μια μείωση τιμής 500-1000 ευρώ για να τσουλήσει λιγο στην αγορά. Δεν ειναι τυχαίο που το ΜΤ-07 σαρώνει στην κατηγορία των γυμνών.. Ετοιμαζόμουν να ανοίξω Θέμα για την επιλογή μηχανής γτ έχω καταλήξει σε 1-2 και αν το είχαν το Gladius μέχρι 7000 με ABS θα το έβαζα κι αυτό.. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Προσωπικα τον εξοπλισμο τον εχω αρα μου λειπουν μονο τα 7500 χαχχαχαχχα... Κοιταξτε ομως περιπου τι παιζει.. Πριν 3 μηνες αγορασα ενα shoei gt-air.. Το πιο φτηνο το εβρισκα στο bazzar 490 με γραφικα... Γυριζω ολα τα μαγαζια και μου λενε σε ενα (δεν λεω ονομα μην δημιουργηθει θεμα) 480 στο χερι. ΕΙχα περασει και απο Τζωρτζοπουλο που τα εισαγει και ειχαν 750 ακατεβατα. Παω πισω στο μαγαζι και του λεω αυτο θελω. Μου λεει δεν το εχω αλλα θα το παραγγειλω απο Τζωρτζοπουλο λογικα θα το εχει μου λεει αφου αυτος τα εισαγει. Παιρνει τηλ το παραγγελνει και την επομενη ηταν στα χερια μου... 270 ευρω ΚΑΤΩ. κ λεω τωρα εγω, αν εχεις κανενα γνωστο του αντιπροσωπου το παιρνεις ανετα 1000 ευρω κατω και παλι θα εχει κερδος, (το ξερω απο φιλο που πηρε το mt-09 1000 ευρω κατω απο την τιμη πωλησης. Επίσης αν πας σε ενα μαγαζι και το παραγγειλεις και του πεις 6500 στο χερι κοβω το κεφαλι μου οτι θα στο φερει και θα σε ευχαριστησει κιολας και θα εχει κ αυτος κερδος.. Καπως ετσι κινουνται τα πραγματα.. Απλα τα μαγαζια μαλλον δεν το φερνουν αμεσα καθως ξερουν πως δεν θα πουληθει αμεσα... Τελος, οταν εψαχνα περυσι για το Gladius το ειχε ενα μαγαζι καινουριο σε στοκ που ειχα δει στο car.. Περναω να το δω και μου λεει δεν εφευγε βρε φιλε και το γυρισα πισω στην αντιπροσωπεια αλλα δεν ειχε βγαλει την αγγελια.. Αν το θες μου λεει αυριο μπορω να το χω.. Οποτε σε κανενα καλο ψαγμενο μαγαζι που μπορει να τα πηγαινοφερνει στην αντιπροσωπεια χωρις κοστος (μαλλον) γιαυτον δεν αποκλειεται συντομα να το δουμε κ σε κανενα μαγαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Καινουργια μηχανη τιμη κατω 1000Ε ετσι απλα επειδη τα εχεις μετρητα δε παιζει. Αν εχεις γνωστο τον αντιπροσωπο,δε ξερω τι γινεται ,γιατι ουσιαστικα το κερδος το χανει ο αντιπροσωπος οχι η εταιρεια. Και δε βγαζουν και τρελο κερδος απο τις καινουργιες,μη νομιζεις. Τα ειχα περασει με τον αδελφο μου. Με χρηματοδοτικο ουτε τσιχλα δε σου διναν δωρο. Με τα λεφτα στο χερι,ενα κρανος του το εδωσαν. βεβαια μιλαω για αντιπροσωπεια και για στοκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Καινουργια μηχανη τιμη κατω 1000Ε ετσι απλα επειδη τα εχεις μετρητα δε παιζει. Αν εχεις γνωστο τον αντιπροσωπο,δε ξερω τι γινεται ,γιατι ουσιαστικα το κερδος το χανει ο αντιπροσωπος οχι η εταιρεια. Και δε βγαζουν και τρελο κερδος απο τις καινουργιες,μη νομιζεις. Τα ειχα περασει με τον αδελφο μου. Με χρηματοδοτικο ουτε τσιχλα δε σου διναν δωρο. Με τα λεφτα στο χερι,ενα κρανος του το εδωσαν. βεβαια μιλαω για αντιπροσωπεια και για στοκ. Θα περάσω να ρωτήσω απο κανένα MotoJapan η γενικά εμπόρους Suzuki τι καλύτερο μπορούν να κάνουν για αγορά μετρητοίς.. Αν και δεν καταλήγω σε γυμνό, το συγκεκριμένο μου αρέσει πααααρα πολύ, τόσο που με κάνει να σκέφτομαι την κατηγορία.. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ισως φιλε μου να εχεις δικιο απλα απο οσα ακουω και απο την εμπειρια ενος απλου κρανους σκεφτομαι οτι τα ιδια γινονται γενικως... Απο οσα αρθρα ειχα βρει παλιοτερα ειχα παρατηρησει το εξης.. Το 2009 η μηχανη ειχε βγει με 7000 παρα κατι... Οταν την εψαχνα ειχε βγαλει προσφορες η αντιπροσωπεια στα 5895 (1000 ευρω). Κ σε μαγαζι που την ειχε ηδη στοκ την παζαρευε κατω απο τα 5500 να του φυγει... Ασε ενας στο Κορωπι που εβλεπα στο car την ειχε βαλει στα 5000 συζητησιμη γιατι μαλλον καιγοταν για μετρητα... Το περιθωριο κερδους ειναι μεγαλο σε αρκετες περιπτωσεις. Μονο οταν εχεις τα φραγκα στο χερι ισως μπορει να πιεσεις... Κ αν ο ενας μαγαζατορας δεν καιγεται καποιος θα βρεθει που θα καιγεται.. Αλλα τι να το κανεις... Τελικα υπαρχει κανεις που να ξερει αν απενεργοποιειται το abs? Γιατι καλο ειναι δεν λεω αλλα δεν θα σου επιτρεπει να ευχαριστηθεις το μηχανακι κ οπως θες (αν κ εγω δεν κανω καγκουριες)... Φιλε babis και εγω για ανεση κοιτουσα πολυ και το xj6 diversion ή το er6f αλλα και αυτο με μια καλη ζελατινα πιστευω κανει πολυ ανετα ταξιδακια και γενικως δειχνει πιο παιχνιδιαρικο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον sniper35mk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Δε νομιζω να απενεργοποιειται το αβς σε αυτο. Παντως οι προσφορες κτλ ειναι εντολη οχι επιλογη των εμπορων. Οι εμποροι στα καινουργια απο οσο εχουν διαβασει εχουν ενα κερδος 10% το πολυ. Αρα εαν σου κοψει ενα 1000αρικο,παει το κερδος του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Δε νομιζω να απενεργοποιειται το αβς σε αυτο. Παντως οι προσφορες κτλ ειναι εντολη οχι επιλογη των εμπορων. Οι εμποροι στα καινουργια απο οσο εχουν διαβασει εχουν ενα κερδος 10% το πολυ. Αρα εαν σου κοψει ενα 1000αρικο,παει το κερδος του. Oτι σου λέει ο Γώγος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 βρε dant3 αν θυμαμαι καλα δεν ειχες κ ενα πορτοκαλι er6 τουμπανιασμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 http://www.fastbikesmag.com/2014/02/17/jhs-racing-suzuki-sfv650-supertwin/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 βρε dant3 αν θυμαμαι καλα δεν ειχες κ ενα πορτοκαλι er6 τουμπανιασμενο? Ο konangera το ειχε αυτο. Απλα ισως θυμασαι μενα,γιατι παντα χερι χερι παμε. Το δωσε και αλλαξοπιστησε αυτος,πηγε σε honda. Εγω που λεφτα να αλλαξω το δικο μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Γωγο μωρακι μου λαβ λαβ λαβ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ο konangera το ειχε αυτο. Απλα ισως θυμασαι μενα,γιατι παντα χερι χερι παμε. Το δωσε και αλλαξοπιστησε αυτος,πηγε σε honda. Εγω που λεφτα να αλλαξω το δικο μου. αμ μπραβο... απλα επειδη ειχα διαβασει ολο το θεμα θυμαμαι το name σου... Δεν πουλιουνται κ αυτα ευκολα. καλα που βρηκε κ το εδωσε.. Τα ψιλοπαρακολουθω αλλα δεν φευγουν ευκολα. Ωραια τα er6f αλλα και τα γυμνα νοστιμα ειναι... οχι σαν το gladius ομως χαχαχαχα Να κ ο γρηγορος εμφανιστηκε Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον sniper35mk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Τραμπα το εκανε. Μεθυσε τον υποψηφιο και υπεγραψαν μεταβιβασεις οσο δεν ενιωθε ο αλλος. Οχι οτι πηρε κανα μηχανακι της προκοπης αλλα τουλαχιστον εχει λιγο πανω απο 100 ιππους αυτο που πηρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) hornetaki μου μυριζει ε? ασε εκλεψα.. ειδα στο προφιλ του Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον sniper35mk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Τοσα καλα λογια για το sv? Τι σκ@τα αλλο μηχανακι ειχα οδηγησει? Το κατζιβα του Νατντ3 ειναι πολυ(πολυ ομως) ανωτερο. Οσο για τον φιλο που ελεγα για τους V κινητηρες,γελαει ο κοσμος,και πιο πολυ εγω rr αδερφε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Τελικα υπαρχει κανεις που να ξερει αν απενεργοποιειται το abs? Γιατι καλο ειναι δεν λεω αλλα δεν θα σου επιτρεπει να ευχαριστηθεις το μηχανακι κ οπως θες (αν κ εγω δεν κανω καγκουριες)... Λογικα καταργηται βγαζωντας την ασφαλεια του abs.Θα αναβει το λαμπακι αλλα δεν εχει κανα θεμα,κανεις τα μπερνουτ σου την ξαναβαζεις κι ολα κομπλε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Τι να πούμε για τους V2 κινητήρες, μηδενική αδράνεια ροπής, ήχος από άλλο πλανήτη. Οι δικύλινδροι σε σειρά είναι ένα φτηνό υποκατάστατο, γεννήθηκαν για μείωση του κόστους παραγωγής αφού ένας v2 τα έχει όλα διπλα. Διάβασε γιατί η ντουκάτι επιμένει σε αυτά τα μοτέρ. Οσο για τον φιλο που ελεγα για τους V κινητηρες,γελαει ο κοσμος,και πιο πολυ εγω Μάλλον σε εμενα αναφέρεσαι. .....This is the mechanism it uses to kill the devastating vibration you’d normally expect from a relatively high revving, big capacity parallel twin. Parallel twins offer plenty of advantages to engine designers, in particular their very compact design and the fact both cylinders share camshafts and their drives. Arranging the intake and airbox is very straightforward too. This makes them cheaper and much easier to package within a motorcycle chassis than V-twins, and they also have a highly centralised mass which helps handling, but their big disadvantage is vibration. http://www.ashonbike...engine_balancer BMW 800 This is a parallel twin balanced by a slave piston set at 180 degrees to the cylinders. Inertial torque is at its maximum in this design http://www.ashonbike...s-plane-concept Yamaha T-Max και το dummy piston! Yamaha Super Tenere V-twins 90 degree V-twins are famous for their drive out of corners, and sure enough, they have almost zero inertial torque (μηδενική αδράνεια ροπής). As one piston is accelerating so the other is slowing down, and when one is stopped the other is at maximum speed. This is an important factor in why Ducatis have been able magically to accelerate out of corners faster than more powerful conventional fours, and it’s why the Ducati Desmosedici MotoGP bike crank is configured like a pair of V-twins. http://www.ashonbike...inertial_torque Γιατί τα Ducati φοράνε όλα v2 κινητήρα? Γιατί επιμένουν σε αυτόν? Έχουν δέσει τόσο καλά το όνομα τους με αυτή την σχεδίαση του μοτέρ που οποιαδήποτε άλλη εταιρία και αν τον χρησιμοποιήσει θα χαρακτηριστεί η κατασκευή της αντίγραφο. Ας δούμε πρώτα τα αρνητικά του V2 90 μοιρών. Δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή για μια σύχρονη μοτοσικλέτα και εξηγώ. Με τον μπροστινό οριζόντιο κύλινδρο το μήκος του κινητήρα είναι μεγάλο κάνοντας δύσκολη την σχεδίαση ενός πλαισίου με μακρι ψαλίδι πίσω, αλλά και με πολύ μικρό μεταξόνιο, που χαρακτηρίζουν τα τελευταίας γενιάς πλαίσια. Για να καταφέρουν να έχουν μακρι ψαλίδι το εδράζουν στο κάρτερ του μοτέρ. Ο πίσω κυλιδρος καταλαμβάνει τον χώρο που παραδοσιακά τοποθετείται το πίσω αμορτισέρ και φυσικά έχοντας δύο ξεχωριστούς κυλίνδρους είναι σαν να έχεις δύο μοτέρ, αυξάνοντας το κόστος κατακόρυφα αφού θες δύο κεφαλές και διαφορετικά συστήματα κίνησης των εκεντροφόρων. Το διάμηκες κάρτερ που προκύπτει από την σχεδίαση αυτή επιτρέπει την εύκολη χρήση την αλυσίδας για την τελική μετάδοση, απαραίτητο συστατικό για μια υψηλής απόδοσης μοτοσικλέτας είτε αγωνιστική είτε πολιτική. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα αυτού του κινητήρα όμως δεν είναι αυτό, ας περάσουμε στο εσωτερικό του. Οι πιο έντονοι κραδασμοί σε έναν κινητήρα προέρχονται από την κίνηση των εμβόλων. Ένας V2 90 είναι απόλυτα ζυγισμένος στον τομέα των κραδασμών. Όταν ένα έμβολο ανεβαίνει προς τα πάνω δημιουργεί ανοδική δύναμη που για να εξισοροπηθεί πρέπει να τοποθετηθεί ένα αντίβαρο στον στρόφαλο που κινείτε αντίθετα. Όμως όταν το έμβολο είναι στην μέση της διαδρομής του δεν παράγει καμία ανεπιθύμητη δύναμη, σε αντίθεση με το αντίβαρο του στροφάλου που πλέον έχει περιστραφεί σε γωνία 90 και εξακολουθεί να ασκεί αντίρροπη δύναμη. Ένας απλος συμβιβασμός είναι το βάρος του αντίβαρου να είναι το μισό σε σχέση με το έμβολο. Στον V2 έχουμε το ένα έμβολο αντίρροπα από το αντίβαρο του άλλου κυλίνδρου, χωρίς όμως να είναι αντίρροπο του δευτερου κυλίνδρου. Έτσι οι κινητήρες αυτοί έχουν άψογο ζύγισμα ενάντια στους κραδασμούς και δεν χρειάζονται ελαστικές βάσεις στο πλαίσιο επιτεποντας στον κινητήρα να είναι ενεργό μέρος του πλαισίου. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η συνολική κινητική ενέργεια παραμένει αμετάβλητη όταν περιστρέφετε με σταθερές στροφές. Όταν το ένα έμβολο έχει την μέγιστη επιτάχυνση το άλλο έχει έχει μηδενική και όταν το ένα επιβραδύνει το άλλο επιταχύνει , αυτό ονομάζετε μηδενική αδράνεια ροπής. Αυτό επιτρέπει στις εξόδους των στροφών να επιταχύνουν τόσο αποτελεσματικά κάνοντας αυτό το τράβηγμα μοναδικό για τις Ducati. Απίστευτες μηχανές, μοναδικές. Περιοδ. moto 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Λοιπόν, όσον αφορά την αγορά μοτοσυκλέτας με μετρητά, υπάρχει μια σχετικά καλή έκπτωση, όταν όμως δεν δοθούν δώρα! Για παράδειγμα, σε γνωστό κατάστημα Honda, ρώτησα για το NC750X, μου το άφηνε στα 7.700 μαζί με τις πινακίδες απο 8.100 που είναι η τιμή του! Σε ένα άλλο της Honda και αυτό, μου το άφηνε στα 7.700. Κέρδος 300-400€. Δεν κόβουν παραπάνω διότι και το κατάστημα δεν θα έχει ουσιαστικά κανένα κέρδος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 http://www.fastbikes...v650-supertwin/ Το πάνε να χτυπήσουν το ρεκόρ γύρου στο νησί, που έχει το ER6 από πέρσι, στα Lightweight ε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Κοιτα όταν λέει αυτονομία 250km είναι σχετικό, εγώ όταν κυνηγούσα(?) το multi 1200 μου έβγαζε 140km το ντεπόζιτο... 70 άλογα τροχό έχει, θέλουν τάισμα. Βασικά ξεχνα το Honda, είναι τόσο αδύναμο μπροστά του. Το GSR που είχα το πούλησα στον αδερφό μου, όταν τα ανοίγαμε 2, 3 και 4 στις μεσαίες rpm τον άνοιγα 4-5 μηχανάκια, πάνω από τα 210 κατάφερνε να με μαζέψει και να με περάσει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Λοιπόν, όσον αφορά την αγορά μοτοσυκλέτας με μετρητά, υπάρχει μια σχετικά καλή έκπτωση, όταν όμως δεν δοθούν δώρα! Χρήστο ένας έρωτας γεννιέται με το Gladius??? :lol: Εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα δώρα που δίνουν, εξοπλισμό έχω δικό μου και ότι θέλω το διαλέγω ένα ένα για την μηχανή. Η χαμηλή τιμή με ενδιαφέρει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες