andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 κοιτα στο θεμα της τελικης σε ευθεια και εμενα το innova με δικαβαλο(κατι λιγοτερο απο 120 κιλα)δεν παει πανω απο 100.απο καταναλωση ειναι παρα πολυ τα 4-4,5 λιτρα..εμενα καιει εντος πολης 2 λιτρα με νορμαλ οδηγηση.προσφατα πηγα μια μεγαλη βολτα(75χλμ αποσταση κ αλλα τοσα να γυρησω)γεμισα πριν φυγω εκανα 155χλμ και ξαναγεμισα και πηρε 2,6 λιτρα μιλαμε για 1,67λ/100χλμ!(και πηγαινα δικαβαλο κουβαλοντας και ψαθες για παραλια,τσαντες και μια μπαλα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Φίλε μου από προσωπική πείρα και μόνο θα σου πω ξέχνατο το kawa όπως και το modenas gt (έχουν το ίδιο μοτερ). Εγώ το πήρα του κουτιού και το έδωσα άρον άρον, το πρόβλημα με το καρμπυρατέρ δεν φτιάχνει και όταν θα βρέχει ή θα κάνει κρύο θα έχει σοβαρό πρόβλημα αφού θα σβήνει, δεν θα κρατάει ρελαντί, θα έχει αρρυθμίες (από το ρελαντί θα ανεβάζει 3000rpm ξαφνικά). Συμβουλή σου δείνω για να μην το μετανιώσεις σαν εμένα και ρώτα όποιον θέλεις να δεις τι θα σου πουν... Καμία σχέση αυτα που λέτε Μια χαρά είναι το παπί . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathiskrhth 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 φιλε θες ενα μηχανακι που να πηγαινει γα..οντας να μην καιει τιποτα και να ναι κια καλυτερο απο ολα τα παραπανω?παρε κρυπτον εξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VodkaGR 103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) ακυρο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 από τον VodkaGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) εχω το gt 135 modenas,κανενα προβλημα με την τροφοδοσια μεχρι τωρα,τα χλμ του ειναι 17500,πολυ οικονομικο,τπτ δεν τριζει,σερβις ακομα δεν του εχω κανει,μονο λαδια και φιλτρο λαδιου εχω αλλαξει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 Απο επιδώσεις;; Τι τελική έχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robert Dan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 file mou epeidi exw faei ta xronia mou me ta papia, kai akoma ta trww opws soupa kai parapanw koita to modenas kriss 115 (tetraxrono) exei poly kalo ropato kinitira kai poly stibari aisthisi san mixanaki. einai aksiopisto (apo peira milaw) kai ta antallaktika tou einai se logika plaisia timis (de xreiastike pote na parw kati na sou pw tin alitheia) frenarei poly kala, kai syberiferetai episis poly stathera. to innova, exei mia elafryteri aisthisi, kati omws pou de sendiaferei sto papaki, ektos kai an tha kopseis panw kapoio bouno :P einai PANAKRIBO, eleos!!!! ta authentika antallaktika tou einai episis PANAKRIBA, kai o sarakakis einai panta ekei gia na sou spaei ta @@... thewro oti to innova einai OVERATED san mixanima, apla epeidi einai HONDA kai epeidi stin ellada, arkei kati naxei onoma exei kai epityxia, mas to kopanane stin timi. den exei apolytws tipota pou na dikaiologei tin timi tou.... mono ti fimi tou aksiopistou... kai tin ypsili timi tou iapwnikou nomismatos... gia to kymco, nai exei kapoies diaforetikes epiloges, alla... to pisw diskofreno, to mono amortiser, kai to diplo plaisio... de tha sou xreiastoun pote sto papaki!! einai efetzidiko mixanima, oxi omws oso aksiopisto perimneis kane mia ereuna stous idioktites pou tha synantiseis sto dromo, kai tha katalabeis gia to krypton... den exw idea to kaze-r einai paremferes me to modenas 115 (moirazontai ton idio kinitira) alla ... einai kakasximo, opote pairneis to modenas stin katigoria auti paizei poly megali ypothesi to kostos zygise ta kai apofasise innova modenas kymco spyke Το Kriss το εχει και ενας φιλος μου και επειδη ειναι καπως "πειραγμενο" λεει πως παταει 140 χαω.... ισχυει? ή απλως ετσι λεει? Επισης ποια ειναι η τελικη του εαν ειναι σε "μαμα" κατασταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) το kriss 115 της παραπανω φωτο, δεν εχει πιο βαρια αισθηση, ειναι πραγματικα βαρυ μηχανακι. εχουν αποδειχθει οτι ειναι πολυ αξιοπιστα παντως. @Robert Dan για να παει ενα παπι τοσα χλμ πραγματικα πρεπει να ειναι καπου 30 αλογα και 180 κυβικα. το εργοστασιακο kriss εχει τελικη ταχυτητα καπου 105-110 χλμ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον vaggelisK8600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Robert Dan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 το kriss 115 της παραπανω φωτο, δεν εχει πιο βαρια αισθηση, ειναι πραγματικα βαρυ μηχανακι. εχουν αποδειχθει οτι ειναι πολυ αξιοπιστα παντως. @Robert Dan για να παει ενα παπι τοσα χλμ πραγματικα πρεπει να ειναι καπου 30 αλογα και 180 κυβικα. το εργοστασιακο kriss εχει τελικη ταχυτητα καπου 105-110 χλμ. Απο οσο ξερω, ειναι ελαχιστα πειραγμενο...αρα τα χιλιομετρα μπορει να μην ειναι πραγματικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
F.N 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 καλημερα ειμαι στο ψαξιμο για την αγορα ενος παπιου ειμαι αναμεσα σε δυο στο innova kai στο yamaxa crypton x 135 και θα ηθελα τη γνωμη σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 @F.N και τα 2 που θελεις ειναι εξισου καλα. το innova καινουριο εχει 2.250 και το crypton 2.600-700. οποιο και να παρεις δε θα το μετανιωσεις. εγω θα επερνα το innova γιατι ειναι φθηνοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 2600 για παπι ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γεια σας Ψαχνω παπι σκυλι για να γραφει 100χλμ την ημερα περιπου ( 2 φορες το γυρο της Θεσσαλονικης) με πολλα σβηνω, κανω τη δουλεια μου, βαζω μπρος και φευγω. Απο την πειρα σας τι εχετε να προτεινετε; Ψαχνω κατι σε μετεχειρο εως 700€ σε μαμα κατασταση. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2014 από τον stakhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 @stakhs εχεις πολλες επιλογες οπως, innova 125, crypton 115, sprinter 125. ειναι καθαρα θεμα γουστου. πριν παρεις το οτιδηποτε να το κοιταξεις σε μηχανικο οπωσδηποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Κατα την αποψη μου ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να βρεις καλο παπι με 700 ευρώ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/?price-with=%3E1&category=25&make=&variant=&price-from=%3E600&price-to=%3C900®istration-from=®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=2&radius=&postcode=&modified=&hi=&offer_type=sale Πολλά χρέπια και 15 ετίας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι προτεινεται για 18χρονο που θα βγαλει διπωμα? Με χαμηλο budget, κανα παπι η κατι αλλο ρε παιδια αρκει να μπορει μελλοντικα να γινει γ..ματο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2015 από τον propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Τί χρήση και πόσα χρήματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Καμοια βολτα πανε ελα Δραμα (6 χιλ απο το χωριο μας) και γενικα το τερεν της Δραμας εχει στροφες και ευθειες στο καμπο μας. Budget κανα 700 και λιγοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Καμοια βολτα πανε ελα Δραμα (6 χιλ απο το χωριο μας) και γενικα το τερεν της Δραμας εχει στροφες και ευθειες στο καμπο μας. Budget κανα 700 και λιγοτερο. Κανενα Καζε-ρ η κρυπτον 115ρ σε αυτα τα λεφτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Καλησπέρα, δυστυχώς εγώ που άνοιξα το θέμα αυτό, πριν από σχεδόν 10 χρόνια, έφτασε η ώρα να δηλώσω την κλοπή της.......περισσότερα εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες