cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Δεν υπάρχει γυμνό diversion , εχει fairing σαν του fazer(χοντρικά) http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/street/ τότε οι παραπάνω τιμές αφορούν το XJ 600 που μου είπαν απ'τη Yamaha πως είναι το γυμνό Diversion... Κάτι δεν κατάλαβα καλά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Ελεος ΠΗΓΑΙΝΤΕ σε ενα καταστημα Yamaha, σπατε κοκκαλα :kill: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 α) υπαρχει γυμνο. xj6 ( ντυμενο: xj6 diversion ) β) εννοαω πως το bandit Παραμενει η καλυτερη επιλογη στα λεφτα του. γ) εγω ειπα.τερμα.ποδηλατο πλεον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Μπορεις να μας κανεις μια συγκριση του XJ6 με το STREET TRIPLE??? κύριε Τότι, εννοείται οτι το triple είναι ανώτερο μηχανάκι....απλα δεν είναι τόσο ανώτερο (3,000ακια) +αξιοπιστία +μεταπώληση +after sales εγώ αν είχα 9,500 το triumph θα έπαιρνα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Είδατε τις τιμές του "νέου" μοντέλου της Yamaha? http://www.mototriti.gr/news/preview_news....S_DATA_ID=75097 Είμαι ο μόνος που νομίζω πως δε θα πουλήσει; (αν και τίποτα δεν αποκλείεται σ'αυτόν τον κόσμο...) Τι προσφέρει ρε παιδιά για να ζητάνε τόσα λεφτά; edit: υπάρχει και η λογική του: "πιο ακριβό από το bandit 650 αλλά πιο φτηνό από το CBF (8.300!!!)" Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Νταξει ειναι κατι φρεσκο σχεδιαστικα...κατι που μενει στο ματι..αλλα απο εκει και περα δεν ενσωματωνει καμια νεα τεχνολογια...ουτε πλαισιο ουτε κινητηρα ουτε ψαλιδι ουτε κατι τετοιο τελος παντων...Καλο χρυσο αλλα αν δεν παιξει στην τιμη του bandit θα παει απατο..ειμαστε τρελοι ρε παιδια????Δεν παω να δωσω 7900 και να παρω το street triple και να εχω μηχανη με αρχ%$#α ομως....Πολυ κακη κινηση αυτην με την τιμη..κατα τα αλλα ενα μεσο μηχανακι...κριμα το χαντακωνουν ετσι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Είναι όμορφο . σπόρ , αξιόπιστο , φρέσκο ! Ακόμα και για πρώτη μηχανή δεν είναι υπερβολικό νομίζω ! Οπότε δεν βρίσκω γιατί να μην πουλήσει ? Η τιμή δεν είναι και τραγική , καινούργιο μοντέλο είναι , τί ήθελες να το ξεφτιλισει? Yamaha είναι ! Ποιος θα πληρώσει τον Rossi?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Είναι όμορφο . σπόρ , αξιόπιστο , φρέσκο ! Ακόμα και για πρώτη μηχανή δεν είναι υπερβολικό νομίζω ! Οπότε δεν βρίσκω γιατί να μην πουλήσει ? Η τιμή δεν είναι και τραγική , καινούργιο μοντέλο είναι , τί ήθελες να το ξεφτιλισει? Yamaha είναι ! Ποιος θα πληρώσει τον Rossi?? Νταξει ρε συνακροατη μουσικης(για το ΒΠ λεω :P )Και εγω yamaha εχω και καλα μηχανακια βγαζει αλλα σε σχεση με το bandit τι παραπανω εχει???Μονο ομορφια και αυτο υποκειμενικο ειναι...αν ειναι να πληρωνουμε ποζα σορυ αλλα δεν θα παρω...Καλο για entry level αλλα συνηθως οι νεοι αναβατες δεν διαθετουν τοσο μεγαλα ποσα πανε σε κατι μεταχειρω καλυτερα.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον kleftokotas666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τι προσφέρει ρε παιδιά για να ζητάνε τόσα λεφτά; Ιαπωνική κατασκευή (σπανίζει πλέον το made in Japan) Αξιοπιστία. Γεμάτες χαμηλομεσαίες (σπανίζει στα 4κύλινδρα 600αράκια με την υστερική ιπποδύναμη στις ψηλές σ.α.λ.) Πρακτικότητα, ευελιξία, ικανότητα για καθημερινή χρήση. Ανεμοκάλυψη, ικανότητα για ταξίδι. Οικονομία (πιο οικονομικό από το Fazer S2 των 98 ίππων, λόγω ηπιότερων εκκεντροφόρων και μικρότερων σωμάτων ψεκασμού). Καλή αντιπροσωπεία, λογικές τιμές και επάρκεια ανταλλακτικών. Δε νομίζω ότι η τιμή του είναι τρελή. Αν ήθελα 4κύλινδρο, θα το σκεφτόμουν. Στην έκδοση με το ABS, φυσικά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ιαπωνική κατασκευή (σπανίζει πλέον) Αξιοπιστία.θα το δουμε αυτο.. Γεμάτες χαμηλομεσαίες (σπανίζει στα 4κύλινδρα 600αράκια με την υστερική ιπποδύναμη στις ψηλές σ.α.λ.)και αυτο παιζει Πρακτικότητα, ευελιξία, ικανότητα για καθημερινή χρήση.οκ..αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο Ανεμοκάλυψη, ικανότητα για ταξίδι.θα δειξει Οικονομία (πιο οικονομικό από το Fazer S2 των 98 ίππων, λόγω ηπιότερων εκκεντροφόρων και μικρότερων σωμάτων ψεκασμού). Δε νομίζω ότι η τιμή του είναι τρελή. Κωστα τα λες αυτα γιατι το εχεις δοκιμασει με καπιοο τροπο το μηχανακι???Γιατι ξερω οτι οταν λες κατι συνηθως εχεις κανει και τεστ ride..αλλιως εχει να αποδειξει πολλα το μηχανακι πιστευω..νταξει δεν ειναι εξωφρενικη η τιμη αλλα ειναι αυτο το οτι ειναι παντα τσιμπιμενη..και υπαρχουν και στα ιδια λεφτα και καλυτερα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον kleftokotas666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Είναι όμορφο . σπόρ , αξιόπιστο , φρέσκο ! Ακόμα και για πρώτη μηχανή δεν είναι υπερβολικό νομίζω ! Οπότε δεν βρίσκω γιατί να μην πουλήσει ? Η τιμή δεν είναι και τραγική , καινούργιο μοντέλο είναι , τί ήθελες να το ξεφτιλισει? Yamaha είναι ! Ποιος θα πληρώσει τον Rossi?? Φίλε GoodBye, Στο όμορφο θα συμφωνήσω, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό, οπότε δεν ξέρω αν από αυτό θα πουλήσει. Στο σπόρ, δε θα συμφωνήσω γιατί αυτά τα άλογα νομίζω είναι λίγα (σήμερα) και το στήσιμο (πλην του πλαισίου) δεν υπόσχεται κάτι φοβερό. Στο αξιόπιστο, εγώ θα περίμενα να το δείξει ο χρόνος. Στο φρέσκο, νομίζω πως δεν είναι και τόσο. Για πρώτη μηχανή, δε το συζητώ, μαζί σου! Η τιμή του όμως, είναι τραγική! Και για μένα το "καινούριο" είναι πολύ σχετικό! Όσο για το ξεφτύλισμα μέσω της τιμής, μάλλον έχεις δίκιο, γιατί οι περισσότεροι από μας, θεωρούμε κακό ότι είναι σε λογική τιμή, απαράδεκτο έως ύποπτο ότι είναι φτηνό, και καλό το ακριβό. (φτηνό κρέας για σκύλους, ότι πληρώσεις παίρνεις κλπ) Και ακριβώς επειδή είναι Yamaha, σύμφωνα με ότι έχω ακούσει/διαβάσει για αυτήν (γιατί δεν έχω ιδία πείρα) περίμενα πιο ισορροπημένη τιμή, και σίγουρα όχι 800 ευρώ το ABS! (ακόμη και η πρόχειρη στατιστική για το ABS εδώ μέσα λέει πως οι περισσότεροι (τουλάχιστον 2 στους 3) πλέον θα αγόραζαν μηχανή με ABS! καταλαβαίνετε νομίζω πως ελάχιστους αφορά η τιμή των 6.890 χωρίς ABS) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κωστα τα λες αυτα γιατι το εχεις δοκιμασει με καπιοο τροπο το μηχανακι???Γιατι ξερω οτι οταν λες κατι συνηθως εχεις κανει και τεστ ride..αλλιως εχει να αποδειξει πολλα το μηχανακι πιστευω..νταξει δεν ειναι εξωφρενικη η τιμη αλλα ειναι αυτο το οτι ειναι παντα τσιμπιμενη..και υπαρχουν και στα ιδια λεφτα και καλυτερα... Οχι, Ορέστη, δεν το έχω κάνει test ride. Καλά το λες και πρέπει να το διευκρινίσω. Είναι η πρώτη άποψη που έχω σχηματίσει από γνώμες ξένων φόρουμ στο διαδίκτυο και φυσικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Αν μπορέσω, θα το κάνω τεστάκι. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) -Συμφωνώ οτι ενώ σε άλλες χώρες της Ευρωπης η διαφορά με το ABS είναι 200(!) ευρώ, τότε 800 είναι πολλά.... -Η τιμή αυτή είναι για την έκδοση με το φαίρινγκ, το γυμνο ειναι στα 6.500...(λογική μου φαίνεται για καινούργιο μηχανάκι) -το Bandit ΄ΠΑΝΤΑ ήταν το πιο φθηνό ρε παιδιά, αλλά δε βλέπω και τόσα πολλα.... -μπορεί να μην έχει τίποτα το επαναστατικό επάνω της αλλά τα μέρη της(πλαίσιο, ψαλίδι, κινητήρας, συμπλέκτης,σχέδιο) είναι καινούργια, με ότι κόστος συνεπάγεται για την εταιρία... εγώ πιστεύω οτι το γυμνό θα πιάσει (αν και δεν το θέλω)...έχει παίξει και σχετικό θέμα νομίζω... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον gilles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 εγω την τιμη για ελληνικα δεδομενα και για την συγκεκριμενη μηχανη την βρισκω μια χαρα. αν δεν σου αρεσει μια μηχανη και 1000 ευρω να στην δεινουν , παλι θα λες οτι δεν τα αξιζει. μια χαρα μηχαναρα την βρισκω και σε "νορμαλ" τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 http://fastnfurious007.blogspot.com/2009/0...ha-xj6-xj6.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Eίχα ξεχάσει αυτό το thread και μόλις έμαθα τις τιμές από το mototriti άνοιξα (κακώς!) αυτό εδώ: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...mp;#entry455417 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Είδατε τις τιμές του "νέου" μοντέλου της Yamaha? http://www.mototriti.gr/news/preview_news....S_DATA_ID=75097 Είμαι ο μόνος που νομίζω πως δε θα πουλήσει; (αν και τίποτα δεν αποκλείεται σ'αυτόν τον κόσμο...) Τι προσφέρει ρε παιδιά για να ζητάνε τόσα λεφτά; edit: υπάρχει και η λογική του: "πιο ακριβό από το bandit 650 αλλά πιο φτηνό από το CBF (8.300!!!)" δεν εισαι ο μονος ψαλιδι απο crypton,δαγκανες απο παλια diversion που ξεμειναν στις αποθηκες,πλαισιο nerosolinas,detuned κινητηρας απο τον ηδη detuned του fazer .... γενικως μια μετριοτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Το είδα στο site της Yamaha και μου κίνησε το ενδιαφέρον. Το μικρό του ψαλιδάκι μαρτυρά μια low budget κατασκευή, αλλά το μηχανάκι δείχνει τίμιο. Το έχει δει/καβαλήσει κανείς να μου πει γνώμες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Το βρισκω πιο ομορφο απο το ντυμενο Diversion. φοραει το παλιο μοτερ του FZ6 με τα 78 αλογα (βεβαια εδω δεν ξερω αν παιζει πατεντα να τα κανεις 98). Σε καποιες αντιπροσωπειες το φερανε, το εχω δει απο κοντα, αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις test ride. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 το μοτέρ νομίζω ότι είναι καινούριο με υποτίθεται καλύτερη συμπεριφορα στις χαμηλομεσαίες... θα προτιμούσα diversion και σε κάθε περίπτωση με abs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Πήγα και το είδα. Ευτυχώς το έχει δίπλα δίπλα με το fazer (για την οπτική επαφή). Δείχνει πιο φρέσκο από το fz6. όμως! έχει κάποια στοιχεία που δείχνουν προσπάθεια για μείωση κόστους! Κινητήρας (σαν μπλοκ) δείχνει ίδιος με το fz. Πλαίσιο! χμ! Αλλάζεις ένα υπέροχο αλουμινίου με ένα σωληνωτό (όχι απαραίτητα κακό στην πράξη). Το μπροστινό "μοιάζει ίδιο" αλλά που πήγαν οι ρυθμίσεις? ΤΙΠΟΤΑ! και αυτό που μου χάλασε πολύ την εικόνα (ή μάλλον οικόνα) είναι το πίσω ψαλίδι! (μοιάζει πολύ πιο αδύναμο από το fz6) Σε μια γρήγορη (σύντομη) βόλτα στη Λαμπράκη μέχρι Σχιστό και πίσω μου αφήσε καλή εντύπωση. Το κινητηράκι είναι διαμαντάκι και μου θύμισε αυτό του bandit σε γραμμικότητα και αρκετά αθόρυβο. ΚΑΜΙΑ σχέση με το FZ. Δεν περιμένεις τις 8500 για να τον νιώσεις. Αντίθετα κατά τις 9500rpm νιώθεις να ψοφάει ελαφρώς. Ευκολοδήγητο, ελαφρύ, λίγο σκληρή η σέλα (μπορεί να είναι και η καινουργήλα που είχε), αρκετά σφηχτορυθμισμένες οι αναρτήσεις. Θα το έπερνα! (το φερινγκάτο δεν το δοκίμασα). Ισως όμως τα στοκ fz να αξίζουν περισσότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Από φρένα τι λέει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Νομίζω είναι και πιό βαρύ απο το ΦΖ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Από φρένα τι λέει; Τι να πουν τα φρένα? Δεν υπάρχει σύγχρονη μοτοσυκλέτα που να υστερεί σε φρένα, μόνο εξωτικές κατασκευές που τα έχουν κάνει θεϊκά (βλ. ss). Θες να φρενάρεις? φρενάρει. Η έκδοση που δοκίμασα δεν είχε ABS και να σου πω την αλήθεια δεν δοκίμασα να τα κοκαλώσω! Δεν είναι πάντως απότομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Πολύ χαμηλές προδιαγραφές και το κακό είναι οτι το δείχνει.. Πολύ απλό ατσάλινο πλαίσιο, ατσάλινο ψαλίδι , αναρτήσεις χωρίς καμία ρύθμιση. Δεν ξέρω, δεν μου άρεσε καθόλου. Όχι τόσο για τα παραπάνω αλλά κυρίως γιατί αποπνέει σχεδιαστικά μια φτήνια. Και το ER το καινούργιο έχει ατσάλινο ψαλίδι αλλά είναι όμορφο τουλάχιστον Θα προτιμούσα χαλαρά το Bandit ή το ER-6F το καινούργιο που είναι πανέμορφο(και το γυμνό σε άσπρο τα σπάει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες