Jump to content
ALX™

101 ΜΟΤΟ ΤΙPS

Recommended Posts

ωραιος...να δω που θα βαλουμε ολα αυτα κατω απο τη σελα...με το ζορι χωραει τα εργαλεια της... :_w00t::_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

65. Έχε πάντα κάτω από τη σέλα ένα κουτάκι προφυλακτικά για την περίπτωση που μείνεις από βενζίνη. Ένα προφυλακτικό χωρά με άνεση 2 λίτρα

:_w00t: Τι λες τώρα!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
65. Έχε πάντα κάτω από τη σέλα ένα κουτάκι προφυλακτικά για την περίπτωση που μείνεις από βενζίνη. Ένα προφυλακτικό χωρά με άνεση 2 λίτρα

:_w00t: Τι λες τώρα!! :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Σκεψου τωρα το σκηνικο.....

Πας με ανα χειρας την καποτα σε παρακειμενο βενζιναδικο(Αν ειναι αντρας ο βενζινας κατι παει κι ερχεται...αν ειναι γυναικα γαματα.... :D) και αφου την "φορεσεις" στην μανικα (με την γνωστη διαδικασια που ολοι ξερουμε :P )...του/της λες με υφος σαν να γεμιζεις την πανακριβη μοτοσυκλετα σου....βαλε δυο λιτρα αμολυβδη :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D :_w00t: :D :_w00t: :D :_w00t: :D :D :_w00t: :D :_w00t: :D :_w00t: :D :_w00t: :D :_w00t: :D :_w00t::_w00t: :D :_w00t: :D :_w00t: :D :_w00t:

ALX σε ευχαριστούμε πολύ για το topic! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Varadero

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
101. Την επόμενη φορά που ένας μοτοσυκλετιστής σε χαιρετήσει στο δρόμο, απάντησε με το γνωστό κωλοδάχτυλο. Η έκπληκτη αντίδρασή του είναι φανταστική και θα σου προσφέρει γέλιο για τα επόμενα 10 χιλιόμετρα της διαδρομής σου

Aυτο ηταν το καλύτερο!!! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο ηταν το καλύτερο!!! :yes:

<{POST_SNAPBACK}>

:( Δεν νομιζω..Μαλλον το αντιθετο..Και ουτε ως πλακα δεν το "πιανω".. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε Θαναση γιατι ... προφανως, ειρωνικο ειναι!

Πραγματι και γω γελασα αρκετα με αυτο μονο και μονο που το φανταστηκα να μου συμβαινει! :lol: :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ελα ρε Θαναση γιατι  ... προφανως, ειρωνικο ειναι!

Πραγματι και γω γελασα αρκετα με αυτο μονο και μονο που το φανταστηκα να μου συμβαινει!  :lol:  :tease:

<{POST_SNAPBACK}>

:D :D ναι,αλλα...δεν θα μου αρεσε να μου το κανει καποιος..μαλλον θα σκεφτομουν"ΜΑ ΤΙ ΦΛΩΡΟΜ@Λ@Κ@Σ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!ΜΕ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ"!!!!(Αν οι μοτοσυκλετιστες κανουν,ΚΑΘ'ΟΔΟΝ! και τετοια..."αστειακια" μεταξυ τους.. :thumbsdown: :( )

Καταλαβαινεις τι εννοω...

(Για τα υπολοιπα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ειδικα με την καπ.... :lipssealed::lipssealed::lipssealed: καταλαβαινετε... :lol: :lol: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν νομιζω..Μαλλον το αντιθετο..Και ουτε ως πλακα δεν το "πιανω"..

E, καλα δεν ειπα να το κανουμε και συστημα αλλα σιγουρα εχει τη πλακα του. Πιστευω οτι αν στο εκανε καποιος στο δρομο, θα κατανοουσες οτι προκειται για πλακα (αφου ο τυπος θα σου ηταν παντελως άγνωστος-και επομ. δεν εχει τιποτα μαζι σου) και θα γελουσες κι εσυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_w00t::_w00t: 44. Αντί να κλαίγεσαι στον μπάτσο που μόλις σε σταμάτησε, πες του να πάει να γαμ... Θα εκπλαγεί τόσο που μπορεί να σε αφήσει να φύγεις

(αφου σου χωσει το πόδι του στην εξατμιση θα φύγεις η μετά?) :_w00t::_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

42. Μια λεπτή στρώση κρεμοσάπουνου στο εσωτερικό της ζελατίνας του κράνους είναι το καλύτερο αντιθαμπωτικό όλων των εποχών

Αυτό είναι μεγάλη μ@λ@κία. Το έκανα μιά φορά (ευτυχώς σε φτηνό κράνος) και καταστράφηκε η ζελατίνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

83. Προσοχή στα αψεγάδιαστα αυτοκίνητα 20ετίας. Κατά πάσα πιθανότητα, πίσω από το τιμόνι τους βρίσκεται ένας 90χρονος τυφλός έτοιμος να κάνει αναστροφή

Μεγάλη αλήθεια.... :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
42. Μια λεπτή στρώση κρεμοσάπουνου στο εσωτερικό της ζελατίνας του κράνους είναι το καλύτερο αντιθαμπωτικό όλων των εποχών

Αυτό είναι μεγάλη μ@λ@κία. Το έκανα μιά φορά (ευτυχώς σε φτηνό κράνος) και καταστράφηκε η ζελατίνα.

<{POST_SNAPBACK}>

Για το σαπουνι δεν ξερω,(ετσι κι αλλιως το κειμενο δεν ειναι δικο μου) αλλα ξερω πως οι μοτοσυκλετιστες της Αγγλιας χρησιμοποιουν μια λεπτη στρωση απο απορυπαντικο πιατων στο εσωτερικο της ζελατινας εδω και πολλαααα χρονια.

Και να πεις οτι δεν ξερουν απο βροχες (και συνεπως θολωμα ζελατινας) οι Αγγλοι ?:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το σαπουνι δεν ξερω,(ετσι κι αλλιως το κειμενο δεν ειναι δικο μου) αλλα ξερω πως οι μοτοσυκλετιστες της Αγγλιας χρησιμοποιουν μια λεπτη στρωση απο απορυπαντικο πιατων στο εσωτερικο της ζελατινας εδω και πολλαααα χρονια.

Και να πεις οτι δεν ξερουν απο βροχες (και συνεπως θολωμα ζελατινας) οι Αγγλοι ?:rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Δεν ξέρω ρε ALX αλλά εγώ την πάτησα!!! Μπορεί να ήταν πολύ μάπα η ζελατίνα μου.

Πάντως δεν το ξανακάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_w00t:  :_w00t: 44. Αντί να κλαίγεσαι στον μπάτσο που μόλις σε σταμάτησε, πες του να πάει να γαμ... Θα εκπλαγεί τόσο που μπορεί να σε αφήσει να φύγεις

(αφου σου χωσει το πόδι του στην εξατμιση θα φύγεις η μετά?) :_w00t:  :_w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

να σου χωσει το ποδι στην εξατμιση μονο.......καλα θα ναι!!!!! :_unsure: :_unsure::_unsure:

:D :D :D :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προσθέσω και εγώ κάτι στο 100. Σε περίπτωση που δεν αποφύγεις το χτύπημα στα αχαμνά ( μακρυά από μας ) το μόνο που μπορεί να σε ανακουφήσει άμεσα είναι ένα καλό κατούρημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα