kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Απευθείας απο Βαρθολομιο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 ναι εχουμε παραδοση στην παραγωγη σταρομπυρας... παντα τετοιο ποιοτικο ζυθο στα ποτηρια να χεις πατριωτη!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Αν φέρει κανέναν ο δρόμος στο Greenwich στο Λονδίνο ψάξτε το Old Brewery. Εστιατόριο/μπυραρία με τα καζάνια μέσα στο μαγαζί. Δοκιμάστε οπωσδήποτε την Yakima Red από βαρέλι όμως. Σε μπουκάλι έχει αισθητή διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λουλης 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 έχω κολλήσει... :puke: :puke: :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 σαφως κ ο Βασιλιας Λουδοβικος ειναι απο τις δυνατες σταρενιες κ σωστα καταλαβες την διαφορα!! Χτες την δοκίμασα για πρώτη φορά, πολύ με άρεσε η κυρία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Σήμερα τσάκωσα για να δοκιμάσω άλλες δύο ελληνικές.Μία Volkan, απλά Pilsner και μία ΔΙΩΝΗ.Η Volkan, έχει ωραία γεύση, απλή, δεν σε ξενίζει.Η ΔΙΩΝΗ, πικρίζει. Στο τέλος σου αφήνει μια ελαφριά πίκρα. Δεν έχω και κάνα λουκάνικο γμτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCKa6ktjEoMcCFce9Ggodd3cGRw&url=http%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.gr%2F2015%2F02%2F04%2Flife--septem-evoia-_n_6603494.html&ei=N6jJVebCDcf7avfumbgE&psig=AFQjCNHDIKPQSlQBLLukZO6gWJLGDyib1w&ust=1439365554885687 αυτη δοκιμασα εχθες την πιλσνερ πολυ καλη! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2015 από τον ibar132 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 βαις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 weiss??Paulaner κ αγιος ο θεος!Εχω παιξει το βαρελακι των πεντε λιτρων (20γιουρια) κ καθαρισα για τον αυγουστο!Αν τωρα θες ελληνικο προιόν,βεργίνα!Η Weiss ετικετα της βεργινας εχει διεθνεις διακρισεις κ κοντραρει στα ισα τους κολλοσους της Βαυαριας...ΥΓ.ibar132δεν υπαρχει ετικετα της Septem που να μην μου αρεσε.μεχρι κ η μανα μου πλεον ξερει (λόγω του ενθουσιασμού μου):"κατι παιδια απο την Ευβοια που φτιαχνουν καταπληκτικες μπυρες"!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 ωραιο θεμα και πρεπει καποια στιγμη να το διαβασω ολο.Τωρα ειμαι Αθηνα και μολις ηπια μια βαρελισια στον μπαιρακταρη, ενταξει τιποτα το τρελο, μια χαρα ηταν για 2.70ε. Οταν παω εξω συνηθως παιρνω henniger αν δεν εχουν κατι καλυτερο μιας και αποφευγω amstel , heineken, kaizer κλπ. Αν παλι εχουν αλλες μπυρες θα παρω bud, carlsberg. Οταβ θελω να παω στο μαγαζι και να παρω αυτο που θελω και μαρεσει για να πιω στο σπιτι τοτε παντα απο το ρωσικο μαγαζι θα παρω ειτε την ρωσικη baltika ειτε την αρμενικη kilikia που ειναι καλυτερες απο πολλεε που κυκλοφορουν στην αηορα, μαλιστα η baltika βγαινει και με διαφορα ποσοστα αλκοολ που φτανουν πανω απο 10%.καλη μπυρα δοκιμασα και στις φιλιππινες, λεγεται red horse και ειναι παμθηνη συγκριτικα με τις μπυρες εξωτερικου εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Μόνο μπύρα chang Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 μολις ηπια πρωτη φορα perlenbacher weiss(απο τα lidl).μια χαρα για τα 0.70!!! ευρω(500ml) που κοστιζει.για τα γουστα μου πινεται ανετα,χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο βεβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 Αν τωρα θες ελληνικο προιόν,βεργίνα!Η Weiss ετικετα της βεργινας εχει διεθνεις διακρισεις κ κοντραρει στα ισα τους κολλοσους της Βαυαριας... Για μενα η Βεργινα δεν πινεται, ουτε η απλη ουτε η weiss, αν θες ελληνικη weiss δοκιμασε την magnus απο Ροδο. Πραγματικα πολυ καλη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 παιδες η γευση ειναι ενα εντελως υποκειμενικο θεμα...το οποιο ομως ενιοτε παραπλανει.δλδ, οντως η σταρενια της Βεργινας ειναι απολυτα αξιολογη κ ακρως ποιοτικη.ομολογω δε -οπως εχω ξαναπει εδω- οτι την κατατασω μεσα στην 10αδα απο τις 85+ετικετες weiss που εχω δοκιμασει στα κατα καιρους μπυροταξιδια μου.αν μαλιστα πετυχεις καζανια/παρτιδα που δεν εχει βιαστει στην ζυμωση τοτε μιλαμε για μεσα στην 5αδα ανετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν τωρα θες ελληνικο προιόν,βεργίνα!Η Weiss ετικετα της βεργινας εχει διεθνεις διακρισεις κ κοντραρει στα ισα τους κολλοσους της Βαυαριας... Για μενα η Βεργινα δεν πινεται, ουτε η απλη ουτε η weiss, αν θες ελληνικη weiss δοκιμασε την magnus απο Ροδο. Πραγματικα πολυ καλη.Ακριβως αυτο που λεει ο γιωργος απο πανω,η γευση ειναι τελειως υποκειμενικη..Εμενα η magnus μου εβγαλε μια "ποδαριλα" αλλο πραγμα...Και στη γευση κ στο αρωμα.Δεν την τελειωσα καν!Τωρα για τo οτι η lager της Βεργινας δεν πινεται,θα συμφωνησω απολυτα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2015 από τον Xasmito 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sapientia 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 Από ξένες weiss, να προσθέσω ότι στην προσωπική μου λίστα είναι πρώτη η Franziskaner, και μετά η Paulaner. Για τη Βεργίνα weiss δεν έχω άποψη, γιατί με αποθάρρυνε η κακή αντίστοιχη lager από το να τη δοκιμάσω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 κατσε να δω που εχω κ αλλες φωτο απο σταρενιες που εχουμε δοκιμασει... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 σιγουρα ξεχνω αρκετες ακομα κ σαφως δεν εχω φωτο αρχειο απ'ολες...εις υγειαν!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Γιωργη,ξερεις αν αυτη εδω παιζει να τη βρουμε πουθενα στην αθηνα??Την εχεις ξαναβαλει κ την λιγουρευομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 δυστηχως δεν την εισαγει κανεις στην Ελλαδα.παλιοτερα την εφερνα με παραγγελια απο διαδυκτιακο μαγαζι..αλλα πλεον βαρεθηκα καθως τα μεταφορικα ηταν διπλασια της αξιας του περιεχομενου.αποτελει μια εκ των καλυτερων σταρομπυρων που εχω δοκιμασει!!εδω μια φωτο απο το μακρυνο 2009 οπου την πρωτοδικμασα σε καποιο Βαυαρικο πανδοχειο...αχχχ.. η επομενη κερασμενη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Κρίμας...Γράψε μου μια το ονομα της ακριβως κ τη παραγωγο ζυθποιία,να τα εχω..Ποτε δεν ξερεις!Τωρα τελευταια εχω κολλησει με το κιτρινο γαιδαράκο απ΄την Οία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 ο κυρ μεντιος εκ Σαντορινης ειναι μια απο τις ποιοτικοτερες Ελληνικες παραγωγες ζυθου που εχουν γινει ποτε.τοσο ο κιτρινος οσο κ οι δυνατοτερες κοκκινη-γκρι αποτελουν απιθανες επιλογες του ειδους.επισης κατι εξισου ποιοτικο την φρεσκια της Χιου. η δε σταρενια λεγεται Auerbrau Hefe Weiss κ παραγεται απο την ομονυμη ζυθοποιια AuerBrau Rosenheim που οπως αντιλαμβανεσαι εδρευει στο Rosenheim κ πλεον ειναι μερος του Paulaner Group.επισης η Auerbrau μαζι με την Flotzinger που εδρευει κ αυτη στο Rosenheim διοργανωνουν καθε χρονο στα τελη Αυγουστου ενα δικο τους φεστιβαλ το οποιο ειχα επισκευτει το 2011.δες εδω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 κοιλιές... μαρεσουν αλα τις φοβαμε τις μπυρες γιατι παχαίνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες