Jump to content
THEOD

Ατύχημα με CBF στην Ηλιούπολη

Recommended Posts

Πριν 15 λεπτά ερχόμενος για την δουλειά πάλι μάζεψα ένα παλληκάρι από κάτω... <_<

Στην κεντρική λεωφόρο της Ηλιούπολης μια πιτσιρίκα (από αυτές τις μοντέρνες... :blink: ) με ένα μαύρο τζιπάκι, από τέρμα δεξιά του δρόμου έκοψε με την μία αριστερά για να κάνει αναστροφή στο διάζωμα... :blink:

Το ασημί CBF που κινιόταν αριστερά και 5 μέτρα μπροστά μου δεν ήταν δυνατόν να κάνει τίποτα... Ευτυχως πήγαινε (πηγαίναμε) με πολύ λίγα και μαζί με το φρενάρισμα πανικού η ταχύτητα του χτυπήματος μειώθηκε πολύ.

Φορούσε κράνος και μπουφάν και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα…πλην τρομάρας όπως είναι φυσικό... :cry:

Φυσικά τα πλαστικά του CBF μπροστά και δεξιά έγιναν νινι-καπέλλο.... :wacko: Το ίδιο και το τζιπάκι (Τζίμμυ μου φαίνεται ότι ήταν ), αλλά αυτό καλά να πάθει... :devil:

Προσέχετε παιδιά. Είμαστε ΑΟΡΑΤΟΙ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πριν 15 λεπτά ερχόμενος για την δουλειά πάλι μάζεψα ένα παλληκάρι από κάτω... <_<

Στην κεντρική λεωφόρο της Ηλιούπολης μια πιτσιρίκα (από αυτές τις μοντέρνες... :blink: ) με ένα μαύρο τζιπάκι, από τέρμα δεξιά του δρόμου έκοψε με την μία αριστερά για να κάνει αναστροφή στο διάζωμα... :blink:

Το ασημί CBF που κινιόταν αριστερά και 5 μέτρα μπροστά μου δεν ήταν δυνατόν να κάνει τίποτα... Ευτυχως πήγαινε (πηγαίναμε) με πολύ λίγα και μαζί με το φρενάρισμα πανικού η ταχύτητα του χτυπήματος μειώθηκε πολύ.

Φορούσε κράνος και μπουφάν και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα…πλην τρομάρας όπως είναι φυσικό... :cry:

Φυσικά τα πλαστικά του CBF μπροστά και δεξιά έγιναν νινι-καπέλλο.... :wacko: Το ίδιο και το τζιπάκι (Τζίμμυ μου φαίνεται ότι ήταν ), αλλά αυτό καλά να πάθει... :devil:

Προσέχετε παιδιά. Είμαστε ΑΟΡΑΤΟΙ...

Κακως δεν την εκανε και την ιδια *νινι-καπέλλο* ο ατυχος για να μαθει να κοιταει και κανεναν καθρεφτη στο μελλον η κοιμησμενη........ :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eίχε και Ν απο πίσω? Μήπως κρατούσε και κινητό?

Έλεος πια. Έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοιες τορπίλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες καλό είναι να υπάρχει εξάτμιση που να κάνει αρκετό θόρυβο, τα φώτα αναμένα μεγάλη σκάλα ΠΑΝΤΑ και μη λυπάστε την κόρνα.Εχω γλυτώσει πολλά έτσι..

Αρκετές φορές με έχουν πει κάγκουρα ( :angry: ) τώρα στα γεράματα,μόνο και μόνο για την εξάτμιση, όμως αρκετά κατάγματα έχω και δε σηκώνει άλλα.Από τη στιγμή που υπάρχει θέμα ασφάλειας δικαιολογούνται τα πάντα.

Τροποποιήθηκε από τον DOMINATOR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ενα λογο κοιτανε τον καθρεπτη αυτες οι κατσικες..να δουν αν τους εφυγε το κραγιον απο την προηγουμενηυ εργασια..

παλι καλα που το παληκαρι ειναι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παίδες καλό είναι να υπάρχει εξάτμιση που να κάνει αρκετό θόρυβο, τα φώτα αναμένα μεγάλη σκάλα ΠΑΝΤΑ και μη λυπάστε την κόρνα.Εχω γλυτώσει πολλά έτσι..

Αρκετές φορές με έχουν πει κάγκουρα ( :angry: ) τώρα στα γεράματα,μόνο και μόνο για την εξάτμιση, όμως αρκετά κατάγματα έχω και δε σηκώνει άλλα.Από τη στιγμή που υπάρχει θέμα ασφάλειας δικαιολογούνται τα πάντα.

Αυτό με την εξάτμιση ΔΕΝ παίζει...τουλάχιστον όχι πάντα...

Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει με τα κλειστά παράθυρα λόγω air-condition και πιθανά και την μουσική από το ράδιο, δεν πρόκειται να ακουστείς...γιατί ακόμα και με ελέυθερη εξάτμιση όταν οι στροφές είναι σχετικά χαμηλές (όπως στην σημερινή περίπτωση) πάλι ο θόρυβος δεν είναι ικανός να ακουστεί μέσα στο αμάξι...

Αλλά ακόμα και αν ακουστείς αμυδρά, είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιοριστεί από που έρχεται ο θόρυβος στα λίγα δέκατα του δευτερολέπτου που ο βλάξ χρειάζεται να πάρει μια απόφαση...

Και εδώ που τα λέμε αν πέσεις σε τέτοια περίπτωση ανεγκέφαλου που ούτε καθρέπτες βλέπει, ούτε ακούει, πιθανά μιλάει στο κινητό, είναι αφηρημένος κλπ, ούτε τα φώτα, ούτε οι εξατμίσεις, ούτε ο Θεός ο ίδιος μπορούν να κάνουν κάτι...Μόνο η προνοητικότητα, η χαμηλή ταχύτητα, και η τύχη είναι με το μέρος μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού δε χτύπησε το παιδί πάλι καλά!

Μαρτυρες κλπ ελπίζω να μη χρειάστηκε.. Να είπε η τύπισα πχ "καλά τρελός είσαι,που ήσουν κρυμένος?"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό με την εξάτμιση ΔΕΝ παίζει...τουλάχιστον όχι πάντα...

Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει με τα κλειστά παράθυρα λόγω air-condition και πιθανά και την μουσική από το ράδιο, δεν πρόκειται να ακουστείς...γιατί ακόμα και με ελέυθερη εξάτμιση όταν οι στροφές είναι σχετικά χαμηλές (όπως στην σημερινή περίπτωση) πάλι ο θόρυβος δεν είναι ικανός να ακουστεί μέσα στο αμάξι...

Αλλά ακόμα και αν ακουστείς αμυδρά, είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιοριστεί από που έρχεται ο θόρυβος στα λίγα δέκατα του δευτερολέπτου που ο βλάξ χρειάζεται να πάρει μια απόφαση...

Και εδώ που τα λέμε αν πέσεις σε τέτοια περίπτωση ανεγκέφαλου που ούτε καθρέπτες βλέπει, ούτε ακούει, πιθανά μιλάει στο κινητό, είναι αφηρημένος κλπ, ούτε τα φώτα, ούτε οι εξατμίσεις, ούτε ο Θεός ο ίδιος μπορούν να κάνουν κάτι...Μόνο η προνοητικότητα, η χαμηλή ταχύτητα, και η τύχη είναι με το μέρος μας...

Παντως μου εχει τυχει να οδηγω αυτοκινητο και ενω θελω να αλλαξω λωριδα (εχοντας τσεκαρει καθρεφτες) να μεινω ακινητος γιατι ακουω οτι υπαρχει μηχανη σε αποσταση αναπνοης την οποια για καποιο λογο δεν μπορω να δω...και μαλιστα το σκηνικο ειχε και σχετικα μεγαλη διαρκεια (παλευα γυρω στα 5 δευτερα να καταλαβω που βρισκεται ο τυπας, μονο το κεφαλι μου απο το παραθυρο που δεν εβγαλα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει και εξέλιξη το θέμα...

Λίγο πριν φύγω από την σκηνή του ατυχήματος ευτυχώς μου έκοψε και έδωσα την κάρτα μου στο παλληκάρι σε περίπτωση που χρειαζόταν μάρτυρα και τα σχετικά. Πριν λίγο λοιπόν με πήρε τηλέφωνο αλαφιασμένος...Τι νομίζετε ότι μου είπε ???

Η κοπέλλα που οδηγούσε το αμάξι αν και εκείνη την στιγμή παραδέχτηκε το λάθος της και μάλιστα ζήταγε επανειλλημένα ταραγμένη "χίλια συγγνώμη" που δεν τον είδε, λίγο μετά (προφανώς δασκαλεμένη από κάποιον ασφαλιστή και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι το αμάξι της είναι χτυπημένο στην αρ. μεριά) ισχυρίστηκε στην ασφάλειά της ότι η μηχανή την χτύπησε ενώ ήταν ...σταματημένη ή ενώ έβγαινε από στενό στα δεξιά του (δεν κατάλαβα καλά στο τηλέφωνο), και άρα φταίει η μηχανή ....Την μαμείς ή δεν την μαμείς την σκρόφα...όσο μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή που χτυπιότανε και οδυρότανε επειδή τσάκισε τον άνθρωπο, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Με κάτι τέτοια τσαντίζομαι πολύ...Φυσικά είπα στο παλληκάρι ότι αν χρειαστεί επιβεβαιώνω την αλήθεια στην ασφάλειά του και του έδωσα τα πλήρη στοιχεία μου για να με περιλάβει στους αυτόπτες μάρτυρες... Αν τυχόν φτάσει στο δικαστήριο και με καλέσουν ως μάρτυρας θα την κάνω ρόμπα την πουτανίτσα... :bash:

Τροποποιήθηκε από τον THEOD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπααα ο μπαμπακουλης της θα την συμβουλεψε το ποιο πιθανον για να μην ανεβουν τα ασφαλιστρα :bash::kill::blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει παντως να νιωθεις πολυ ξεφτιλισμενος σαν ανθρωπος για να το γυρισεις ετσι...μηδενικο ιχνος αξιοπρεπειας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Να πάει δικαστήριο και να γίνει ρόμπα. Και αν πέσει σε κανέναν περίεργο δικαστή εκεί αν δείτε show :D

Πρέπει όμως να πρόσεχουμε παιδιά... Λίγο που δεν μας υπολογίζουν, λίγο που δεν είμαστε ορατοί στις νεκρές γωνίες των καθρεφτών των αυτοκινήτων (όπου κινούμαστε μερικές φορές), λίγο που προσπαιρνάμε από δεξιά σε δρόμο με μια λωρίδα... 1014 πρέπει να έχουμε τα μάτια μας. Το πιο σωστό (αν μπορούμε) να κοιτάμε και τον οδηγό του αυτοκινήτου, όπως έκανε ο ALX στο παρολίγον ατύχημα του, που μας περιέγραψε χθες σε αντίστοιχο τόπικ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Theod επειδη μενω εκει κοντα, κατα τις 8 πηγαινω και γω στην δουλεια και κοντινο μου προσωπο οταν ειδε το ποστ σου τα χρειαστηκε οταν διαβασε για ασημι cbf, εννοειται οτι αν χρειαστει κι αλλο μαρτυρα το παλίκαρι εκει πιο πισω ημουν κι εγω.

:angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γκομενάκι πως ήταν; ήταν κανά καλό ή κανά μπάζο;

Πως αντέδρασε μετά το ατύχημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Theod επειδη μενω εκει κοντα, κατα τις 8 πηγαινω και γω στην δουλεια και κοντινο μου προσωπο οταν ειδε το ποστ σου τα χρειαστηκε οταν διαβασε για ασημι cbf, εννοειται οτι αν χρειαστει κι αλλο μαρτυρα το παλίκαρι εκει πιο πισω ημουν κι εγω.

:angry:

Τώρα αν σου πω ότι σου έμοιαζε και αρκετά τι θα πείς ??? :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή την έχω πατήσει με παρόμοιο τρόπο και μετά ο αλήτης που με χτύπησε είχε το θράσος να μου πεί ''ε! μου έκανες ζημιά σου έκανα ζημιά πάτσι είμαστε'' το έχω τάξει οτι απαξ και για κακή μου τύχη υπάρξει επόμενος θα με πληρώσει μέχρι κεραίας μέχρι και μεροκάματα χαμένα μέχρι και τη σκόνη μου. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να δηλώσεις αυτοστιγμή τραυματίας να του πείς οτι δεν το κουνάς απο εκεί μέχρι να έρθει τροχαία - ασθενοφόρο (αμα θέλει μετα ας φύγει :devil: ) και βεβαίως βεβαίως επιτόπου ενημέρωση ασφαλιστή - δικηγόρο για τις δέουσες αγωγές. Χαρτί απο το νοσοκομείο και ιατροδικάστη και αν μπορέσει να κουνηθεί μετα ο εκάστοτε ρεζίλης να μου τηλεγραφήσει. Οπωσδήποτε προτιμώ να μη κατσεί σε κανένα μας παρόμοια φάση αλλά αφου πλέον κανένας δεν έχει τα άντερα να πεί πως έκανε μλκια, προτιμώ να τον πιάσω απο τη μούρη παρά να με πιάσει μαλάκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ σωστα τετοια θελουν μπας και σιγαμα σιγαμα ( ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ) αρχισουν και σκευτονται μερικες και μερικοι πριν κανουν ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο ειναι να προσεχουμε κι εμεις παιδια γιατι οι αμαξαδες εχουν στειλει αρκετους απο μας και δεν δυστυχως δεν διορθωνετε η κατασταση,γινονται ολο και χειροτεροι.εμεις δεν εχουμε τις λαμαρινες γυρω μας και οτι κι αν συμβει,τα ξερετε ολοι,σε μας ειναι γμτ.αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να σταματαμε παντα οταν συμβαινει ατυχημα και να βοηθαμε οπως μπορουμε,το καθε λεπτο ειναι κρισιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα