WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 ...ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Απο παιδάκι που έβλεπα τον Fonda στο Easy Rider με την μηχανή "Captain America" μέχρι σήμερα που πήγα στην αντιπροσωπεία της Harley Davidson στην Γλυφάδα. Αδημονώ να καταπιώ χιλίομετρα με την καινούρια 883R. Νιώθω μαλάκας και έχω σκατοπορωθεί. :cry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Κακώς νιώθεις μαλάκας , Καλώς έχεις σκατοπορωθεί!!! Λογικό είναι!!! Harley φίλε! Αρχοντιά!!!! Με γείες και καλοτάξιδη και μόλις την πάρεις στα χέρια σου ξέρεις ε??? ΦΩΤΟ και ποστάρισμα για να αρχίσουμε να σου τη φτύνουμε να μήν τη ματιάσει κανένας!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 συγχαρητηρια φιλος!καλοριζικο και καλοταξιδο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Αυτά είναι! Σ'ωραίος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Αν και δε μου αρεσει το συγκεκριμενο ειδος,την πηρε ενας γειτονας προσφατα και στο ακουσμα του μοτερ,ξεχασα τα παντα!Καλοταξιδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Ωραιος αντε με το καλο να αρχισεις να καταπινεις χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 με το καλο να την παρεις καλοταξιδη :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) Κούκλα είναι, καλοτάξιδο! Εξατμισούλες θα αφήσουμε τις ίδιες?? Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Να και ενας που διαφερει λιγο απο εμας . :) Καλοταξιδη αδελφε. Βλεπω πλυθηνουμε με πολυ γοργους ρυθμους. Μονο στο φορουμ καθε μερικες μερες εχουμε νεες αγορες. Μπραβο μας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Κούκλα είναι, καλοτάξιδο! Εξατμισούλες θα αφήσουμε τις ίδιες?? Για την ώρα ναι, γιατί τα έξοδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς. Οι αρχικές αλλαγές, όταν γίνουν, θα είναι επινικελωμένα κρανία-βίδες και διαφορετική βάση για την πινακίδα κυκλοφορίες, προστατευτική μπάρα αριστερά δεξιά με υποπόδια για easy ridin' και ταξίδι, και αργότερα εξατμίσεις (γιατί θέλει και αλλαγή εγκεφάλου μαζί με την αλλαγή τους). Ουσιαστικά κάτι τέτοιο: Αργότερα, μαζί με την εξάτμιση, θα αλλάξω και την εισαγωγή φίλτρου αέρα, σε κάτι πιό μουράτο. Κάτι σαν αυτό: Να και ενας που διαφερει λιγο απο εμας . :) Καλοταξιδη αδελφε. Βλεπω πλυθηνουμε με πολυ γοργους ρυθμους. Μονο στο φορουμ καθε μερικες μερες εχουμε νεες αγορες. Μπραβο μας ! Έτσι πρέπει. Η Αθήνα πλέον δεν ενδείκνειται ούτε για αυτοκίνητο ούτε για αστική συγκοινωνία. Μηχανή και μόνο μηχανή. Παίδες ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ. Άντε και όταν την πάρω, να κανονίσουμε για σφινάκια στο Wild Thing μαζί με τους άλλους χαρλεάδες (αν μου έχουν μείνει λευτά :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Κάποια στιγμή που θα είμαι καλήτερα για να έχω 2 μηχανές θα πάρω και εγώ μια....καημό την έχω μια harley.Kαλοτάξιδι η δικιά σου και καλο customάρισμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 .......καλοταξιδη φιλε μου !! ....κουκλακι το εργαλειο !!!!..περιμενουμε φωτο !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Καλοταξιδος! Αυτη και ο κινητηρας της V-rod, ειναι οτι καλυτερ απο την HD! (για μενα, βεβαια!) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Καλοριζικη, καλες βολτες να εχεις μαζι της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 καλοταξιδη φιλαρακο !!! καλοστριφτι δεν θα σου ευχηθω ομως :lol: :lol: :lol: ισιους δρομους να εχεις παντα :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Καλοταξιδη και αγρατσουνιστη!!!!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 καλοταξιδη η Αμερικανα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veniamin z 750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 ΠΟΛΗ ΟΜΟΡΦΗ ΜΗΧΑΝΗ ΦΙΛΕ!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 μεγια μεγια.αντε γιατι βαρεθηκα να βλεπω Fazer στο δρομο. :P να δουμε και κατι αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Καλοταξιδη...και καλες "μελωδιες" ν' ακους παντα απ τις εξατμισεις της.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2008 με γεια (when black rosess bloom?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2008 Αχαχχααχ o atom_smasher :P Ναι, προφανώς εγώ είμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioannis_Big 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2008 Μεγειά και καλά ταξίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2008 χα!χα!τελικα μικρος ειναι ο κοσμος...το εκλεισες ε? μια χαρα να σαι και καλες βολτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες