Jump to content
^tasoulis^

Εξάτμιση Μοτοσυκλέτας

Recommended Posts

^tasoulis^.. Kαλο ειναι, οταν κανουμε copy-paste, να αναφερουμε και την ΠΗΓΗ! ;)

:)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^.. Kαλο ειναι, οταν κανουμε copy-paste, να αναφερουμε και την ΠΗΓΗ! ;)

:)

Εγω παντος το πηρα απο αλλο φορουμ ασχετο με μοτοσυκλετες...οποτε τις μυνησεις στο κυριο στo ellinadiko :P

Ασε που και αυτος στην πηγη που λες παιζει να ειναι επισης copy paste B)

Αμεσως εσυ... <_< :P

Ουυυυ ρε αχαριστε :katana:

Δεν σας ξαναενημερωνω αμα ειναι να ψαχνετε τις πηγες απο που προηλθαν..κτλ

Το θεμα ειναι το τι μαθαινουμε :rtfm: και οχι απο που προηλθε,εκτος αν ηταν κατι με πνευματικα δικαιωματα τοτε ενταξει..

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το θεμα ειναι το τι μαθαινουμε :rtfm: και οχι απο που προηλθε,εκτος αν ηταν κατι με πνευματικα δικαιωματα τοτε ενταξει..

Kαλο ειναι να αναφερονται οι "πηγες".. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλο ειναι να αναφερονται οι "πηγες".. ;)

Ωχου καλα αντε θα το σκευτω στην επομενη φορα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου δεν πρέπει να αναφερθεί και η περιβαλλοντική επιβάρυνση και η ηχητική όχληση που προκαλούν οι after market ανοιχτές εξατμίσεις;

Είναι κρίμα να λέμε παντού και πάντα ότι οι μοτοσικλετιστές έχουν αυξημένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, της προστασίας του περιβάλλοντος κτλ, και παρόλα αυτά να δράττονται κάθε ευκαιρίας που τους δίνεται, για να ενοχλούν όλο και περισσότερο...

Σιγά δηλαδή τώρα, αν δεν έχω 117 άλογα στις 12.000 στροφές και έχω 121, κάτι τρέχει στα γύφτικα... Λες και αυτά τα 4 άλογα ψηλά μου λείπουν για να τσαγιάσω τον Rossi να πούμε, και πρέπει να τα έχω!!!

Νισάφι πια με τις καγκουροβελτιώσεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για τις καινουργιες μοτοσυκλέτες που πλεον εχουν ολες καταλυτη, θαπρεπει να αναφερθεί ότι η αν

αντικατασταθούν οι γνήσιες (που περιεχουν καταλυτη) με after market (χωρις καταλύτη) όλες οι καρκινογόνες

ουσίες που διασπούσε ο καταλυτης, ελευθερώνονται στην ατμοσφαιρα και τις εισπνεουν όλοι (κυριως ο οδηγος)

μην τσιμπατε με τα τρικ μαρκετινγκ περι αποδοσης, διότι το κακό που συντελειται στην υγεία είναι πολλαπλασιο!!!

διαβαστε ενα ενδιαφερον παλαιότερο τοπικ http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=5237

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ωραιος τασουλη,

Πολύ καλογραμμένο το πόστ σου Τάσε!!!!!!

Απλα ενημερωτικο ειναι..

δεν ειναι δικο μου...ουτε ξερω και ποιανου ειναι αλλα ωραια τα ειπε ο τυπος. ;)

Να τα λεμε για να μην τους πειραζει μερικους :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κάπου δεν πρέπει να αναφερθεί και η περιβαλλοντική επιβάρυνση και η ηχητική όχληση που προκαλούν οι after market ανοιχτές εξατμίσεις;

Είναι κρίμα να λέμε παντού και πάντα ότι οι μοτοσικλετιστές έχουν αυξημένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, της προστασίας του περιβάλλοντος κτλ, και παρόλα αυτά να δράττονται κάθε ευκαιρίας που τους δίνεται, για να ενοχλούν όλο και περισσότερο...

Σιγά δηλαδή τώρα, αν δεν έχω 117 άλογα στις 12.000 στροφές και έχω 121, κάτι τρέχει στα γύφτικα... Λες και αυτά τα 4 άλογα ψηλά μου λείπουν για να τσαγιάσω τον Rossi να πούμε, και πρέπει να τα έχω!!!

Νισάφι πια με τις καγκουροβελτιώσεις!!!

+1000

για τις καινουργιες μοτοσυκλέτες που πλεον εχουν ολες καταλυτη, θαπρεπει να αναφερθεί ότι η αν

αντικατασταθούν οι γνήσιες (που περιεχουν καταλυτη) με after market (χωρις καταλύτη) όλες οι καρκινογόνες

ουσίες που διασπούσε ο καταλυτης, ελευθερώνονται στην ατμοσφαιρα και τις εισπνεουν όλοι (κυριως ο οδηγος)

μην τσιμπατε με τα τρικ μαρκετινγκ περι αποδοσης, διότι το κακό που συντελειται στην υγεία είναι πολλαπλασιο!!!

διαβαστε ενα ενδιαφερον παλαιότερο τοπικ http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=5237

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να δώσω 1000 Ευρώ (1 μισθός) να βάλω Akrapovic που θα τρελάνω το κόσμο κι εμένα μαζί με τον επιπλέον θόρυβο?

Γιατί να καίω πιο πολύ?

Για να έχω πιο ελαφριά εξάτμιση? Για να βάλω λίγους ίππους παραπάνω?

Ποτέ μη σώσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά 99% αν θυμάμαι καλά, το άρθρο αυτό το έχω διαβάσει παλιότερα στο περιοδικό moto... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...

ΑΓΟΡΑΣΑ 1 SM 610 HUSKY ΤΟΥ 2008 INGECTION!!!ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΙΓΟ ΑΚΟYΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ JAPAN ALLA TI ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

Ι AKRAPOVIC K I ARROW LENE ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΦΤΟ ΤΟΜΟΝΤΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!1

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?????

THANKS

STAVROS :D

Τροποποιήθηκε από τον goulias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγια κατ'αρχην και καλος ηρθες !

Για δες ΕΔΩ και ΕΔΩ .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα