Jump to content
Sign in to follow this  
tasoulisk

Ξεκινούν τα έργα

Recommended Posts

Αυτη τη φορα φαινεται οτι ειναι πιο σοβαρα τα πραγματα.Μακαρι να μην κολησει η δουλεια ως το τελος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποιος ειναι ο χρηματοδοτης? :think: Απ'αυτο, εξαρταται βασικα, η πορεια των εργων.. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock: :shock: :shock:

Μακαρι να ξεκινησει και κατι καλο επιτελους. Καλα οι Παρινοι μιλαμε θα λιωνουν ολη την ωρα στην πιστα τα κουλαδια και μετα ποιος

τους πιανει :D

Βεβαια διατηρω επιφυλαξεις εαν μια τετοια πιστα θα διατειθεται και στο κοινο!

Οπως και να'χει....... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:shock: :shock: :shock:

Μακαρι να ξεκινησει και κατι καλο επιτελους. Καλα οι Παρινοι μιλαμε θα λιωνουν ολη την ωρα στην πιστα τα κουλαδια και μετα ποιος

τους πιανει :D

Σχεδόν εννοείται πως ΟΧΙ! Αλλά ελπίζω ότι θα αποτελέσει έναυσμα για τη δημιουργία μικρότερων, υποστηρικτικών εγκαταστάσεων... Οι αγορές ανοίγουν, η ζήτηση δημιουργείται!!! Μία πίστα που θα φέρει αγώνες, θα φέρει και ενδιαφέρον από το κοινό, το οποίο θα φέρει ζήτηση για χώρους π.χ. προπονήσεων από μεγαλύτερο μέρος των οδηγών και αναβατών, άρα χρήμα, άρα αποδοτικότητα στις επενδύσεις και άρα επενδύσεις...

Βέβαια, δεν ξέρω εάν όλα αυτά θα τα προλάβουμε εμείς, καθώς στη χώρα μας τα πράγματα εξελίσσονται πολύυυυυυυυ αργά δυστυχώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως θα προτιμούσα με αυτό το κόστος να σκορπούσαν 2-3 πίστες επιπέδου Σερρών ανά την Ελλάδα για να αποκτήσουμε οδηγική (και όχι οδική απλώς) παιδεία, να μαθαίνουμε την μοτοσυκλέτα αλλα και το πόσο γρήγορα μπορούμε να κινηθούμε και μετά ας διοργανώσουμε F1 - motoGP και ό,τι άλλο θέλετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σχεδόν εννοείται πως ΟΧΙ! Αλλά ελπίζω ότι θα αποτελέσει έναυσμα για τη δημιουργία μικρότερων, υποστηρικτικών εγκαταστάσεων... Οι αγορές ανοίγουν, η ζήτηση δημιουργείται!!! Μία πίστα που θα φέρει αγώνες, θα φέρει και ενδιαφέρον από το κοινό, το οποίο θα φέρει ζήτηση για χώρους π.χ. προπονήσεων από μεγαλύτερο μέρος των οδηγών και αναβατών, άρα χρήμα, άρα αποδοτικότητα στις επενδύσεις και άρα επενδύσεις...

Βέβαια, δεν ξέρω εάν όλα αυτά θα τα προλάβουμε εμείς, καθώς στη χώρα μας τα πράγματα εξελίσσονται πολύυυυυυυυ αργά δυστυχώς...

Δεν είναι μόνο το αργά. Το χρήμα που θα φέρει η πίστα δεν θα φτάνει γι αυτούς που θέλουν τα αρπάζουν από παντού. Ποιο πιθανό είναι να ψάχνουν να τα αρπάζουν και από αλλού παρά το χρήμα να χρησιμοποιηθεί και για βοηθητικές εγκαταστάσεις κλπ. Βλέπε το παράδειγμα του παγκρίτιου σταδίου Νάσο. Το πάρκινγκ που υπήρχε στα σχέδια να γίνει, ξαφνικά βγήκε εκτός σχεδίου. Ο λόγος?? Είχανε φάει τα χρήματα τα λαμόγια <_< Και φτιάξανε γήπεδο τέτοια χωρητικότητας χωρίς πάρκινγκ :knife:

Ελλάδα το μεγελείο σου :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σχεδόν εννοείται πως ΟΧΙ! Αλλά ελπίζω ότι θα αποτελέσει έναυσμα για τη δημιουργία μικρότερων, υποστηρικτικών εγκαταστάσεων...

Ελπίζω να γίνει έτσι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ πάντως θα προτιμούσα με αυτό το κόστος να σκορπούσαν 2-3 πίστες επιπέδου Σερρών ανά την Ελλάδα για να αποκτήσουμε οδηγική (και όχι οδική απλώς) παιδεία, να μαθαίνουμε την μοτοσυκλέτα αλλα και το πόσο γρήγορα μπορούμε να κινηθούμε και μετά ας διοργανώσουμε F1 - motoGP και ό,τι άλλο θέλετε.

Το ενα δεν αναιρει το αλλο.Ο καθε Δημος της Ελλαδας μπορει να μπει σε ενα προγραμμα και να φτιαξει μια πιστα οπως εκανε ο Δημος των Σερρων.

Το οτι ξεκιναει πιστα στην Πατρα δεν σημαινει οτι απαγορευεται να γινει αλλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το ενα δεν αναιρει το αλλο.Ο καθε Δημος της Ελλαδας μπορει να μπει σε ενα προγραμμα και να φτιαξει μια πιστα οπως εκανε ο Δημος των Σερρων.

Το οτι ξεκιναει πιστα στην Πατρα δεν σημαινει οτι απαγορευεται να γινει αλλη.

Σαφώς και δεν το αναιρεί. Ας το διατυπώσω διαφορετικά με μια ελληνική παροιμια:

"Ψωμι δεν έχουμε, τυρί γυρεύουμε".

Με 50.000.000 € μπροεις να σπείρεις πολλές "Σέρρες" ανα την Ελλάδα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες ευρωπαϊκου επιπέδου (αν κανω λάθος διορθώστε με, παει καιρός που το είχα διαβάσει).

Το θέαμα σίγουρα θα μας λείπει και φυσικά αν ποτε γίνει πίστα τετοιυ επιπέδου 8α παω να δω αγώνες :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτελους.....Να δουμε απο κοντα κανενα αγωνα MotoGΡ.

Τωρα αν η πιστα γινει στην πατρα ή στην αθηνα ή οπουδηποτε αλλου ,νομιζω οτι ο καθενας δεν θα εχει προβλημα να κανει μερικα χιλιομετρα για να παρακολουθησει τον αγωνα που του αρεσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σαφώς και δεν το αναιρεί. Ας το διατυπώσω διαφορετικά με μια ελληνική παροιμια:

"Ψωμι δεν έχουμε, τυρί γυρεύουμε".

Με 50.000.000 ? μπροεις να σπείρεις πολλές "Σέρρες" ανα την Ελλάδα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες ευρωπαϊκου επιπέδου (αν κανω λάθος διορθώστε με, παει καιρός που το είχα διαβάσει).

Το θέαμα σίγουρα θα μας λείπει και φυσικά αν ποτε γίνει πίστα τετοιυ επιπέδου 8α παω να δω αγώνες :rolleyes:

Τα 50.000.000 που λες ειναι για το αυτοκινητοδρομιο Πατρων απο τοπικους πορους και ευρωπαικη βοηθεια λογικα.Αν θελουν αλλες πολεις να "σπειρουν" πιστες

θα πρεπει να το κανουν με δικους τους πορους και πρωτοβουλιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιβεβαιωνω...ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ...Εχω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με το τελικο αποτελεσμα αλλά ειμαι αισιοδοξος...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα 50.000.000 που λες ειναι για το αυτοκινητοδρομιο Πατρων απο τοπικους πορους και ευρωπαικη βοηθεια λογικα.Αν θελουν αλλες πολεις να "σπειρουν" πιστες

θα πρεπει να το κανουν με δικους τους πορους και πρωτοβουλιες.

Δεν ξέρω ποιος χρηματοδοτεί και σε τι ποσοστό. Σίγουρα όμως τα χρήματα αυτά, τα οποία υποθέτουμε πως δίνει η νομαρχία Αχαΐας, και όχι κάποιο υπουργείο, δεν είναι από δικούς της πόρους, πχ φόροι - λιμενικά ταμεία - ενοικιάσεις δημοτικών εκτάσεων. Δεν μπορείς να συγκετρώσεις τέτοια ποσά από "δικούς σου" πόρους! Είναι απίθανο, διοτί μια νομαρχία έχει και άλλα έξοδα. Μάλλον οι Έλληνες φορολογούμενοι θα φτιάξουν ΚΑΙ μια πίστα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να γίνει, από τότε που θυμάμε τον εαυτό μου για πίστα F1 ακούω, άσχετο ότι θα την πάθουμε όπως οι Τούρκοι και θα μας κάνει ότι θέλει ο Εκλστοουν :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάρηκα πολύ, αλλά επιμένω στην ιδέα του Ελληνικού και του μητροπολιτικού πάρκου σαν το Albert Park στην Αυστραλία ή την πίστα του Canada.. Θα μου πείτε, και να φτιάχναμε ένα τόσο ωραίο πάρκο στο Ελληνικό, άντε η άθλια φυλή μας να το κρατήσει σε καλή κατάσταση και να μη του βάλει καμιά φωτιά! Είδωμεν :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
επιβεβαιωνω...ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ...Εχω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με το τελικο αποτελεσμα αλλά ειμαι αισιοδοξος...:)

Καλά, και στο Αιγίνιο είχαν ξεκινήσει... Κράτα μικό καλάθι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Κανεις δεν ενδιαφερετε για τη ζωη σου φιλε.Μονο για το ποσα ευρω θα ειναι η μιζα του..

Οσον αφορα την πιστα,θα σας αναφερω ενα παραδειγμα,απλο

Ειχανε προκυρηξει διαγωνισμο για την κατασκευη της γεφυρας Ριο-Αντιριο και δεν μπορεσαν να τα βρουν οι Πατρινοι με τους απεκιδες οπως τους αποκαλουν.Και θα οργανωθουν να φτιαξουν πιστα??????? :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε ρε παιδια επιτελους ημουν 12 οταν εκανα ονειρα να παρω μηχανη και να φτιαχτει πιστα και ακομα περιμενω στα 33μου αντε να δουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αντε ρε παιδια επιτελους ημουν 12 οταν εκανα ονειρα να παρω μηχανη και να φτιαχτει πιστα και ακομα περιμενω στα 33μου αντε να δουμε.

B) Με τη συνταξη,θα πινουμε καφεδακι και θα κανουμε καμμια γυρα στο στεκι του Ολυμπιου,να το θυμασε.

Ισως τα παιδια μας ζησουν καλυτερες μερες... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιβεβαιωνω...ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ...Εχω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με το τελικο αποτελεσμα αλλά ειμαι αισιοδοξος...

Αντε να δουμε........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουν δώσει το έργο στην Ιονιο ΑΤΕ?Ελπίζω να μην τους ψάχνουμε πουθενα στο ιόνιο μετά...και μετά μας λένε πως το έργο κόλησε...κοινός μας τα φάγανε τα λεφτά....ή καλήτερα τα έφαγε ο κάθε αρμόδιος φορέας που είναι υπεύθυνος για την χρηματοδότηση του έργου.Δεν ξέρω... :think: :think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα