Jump to content

DtGFGO46

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος DtGFGO46

  • Κλάση
    Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Γενέθλια 17/06/1989

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • MSN
    dtgfgo@hotmail.com
  • Ιστοσελίδα
    http://
  • ICQ
    0

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • dreamBike: Μοντέλο
    R6
  • dreamBike: Κυβισμός
    600
  1. DtGFGO46

    MotoGP Indianapolis

    Πιστευω οτι το νεο του αγωνα ηταν οτι ο De Puniet δεν επεσε...
  2. DtGFGO46

    Κράνος με αερόσακο

    Πολυ καλη ιδεα,που δειχνει οτι πλεον επενδυονται αρκετα λεφτα για την ασφαλεια του αναβατη... Ομως ολα αυτα τα εξτρα προσθετουν ογκο και βαρος στο κρανος και το κανουν δυχρηστο με τον χρονο. Ειναι μια προταση οπου ολες οι εταιριες που ασχολουνται με την ενδηση του μοτοσυκλετιστη θα πρεπει να μελετησουν. Βεβαια μην ξεχναμε οτι ειναι σε πρωιμο σταδιο οποτε στο μελλον (ευχομαι) να δουμε καποιες πιο εξελιγμενες προτασεις.
  3. DtGFGO46

    Βρώμικη οθόνη

    :lol: :lol: :lol: Τζιτζι μου την εκανε
  4. DtGFGO46

    Aprilia RS50 Tuning

    Μπορεις να το "βελτιωσεις" αφου κυκλοφορουν διαφορα 80αρια κιτ στο εμποριο.Ομως καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις τον μηχανικο που σου κοιταει το rs,αυτος θα ξερει καλυτερα και απο εμας αλλα και ο οποιοωδηποτε. ;)
  5. Επιτελους.....Να δουμε απο κοντα κανενα αγωνα MotoGΡ. Τωρα αν η πιστα γινει στην πατρα ή στην αθηνα ή οπουδηποτε αλλου ,νομιζω οτι ο καθενας δεν θα εχει προβλημα να κανει μερικα χιλιομετρα για να παρακολουθησει τον αγωνα που του αρεσει.
  6. DtGFGO46

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ !!!

    :o :o :o Καλα ο τυπας απιστευτος..
  7. Παπακια 8/15.Περιμενω μεχρι να βγει η κανονικη εκδοση να παρω πακετο PS3 και GT5....
  8. DtGFGO46

    GREEK LOVERS!!!

    Απλα απαιχτος :lol: :lol: :lol:
  9. Αφου θες κατηγορια Ζ ,γιατι δεν σκεφτεσαι το Dynamik(μεταχειρα) στα ιδια λεφτα με το Ζακι,αφου κιολας φοραει μοτερ απο wr σιγουρα δεν θα το δεινει κατω απο 1500-1600 και στην συγκεκριμενη τιμη βρισκεις Dynamik (μαμα ή βελτιωμενο) ;) . Ομως αμα κατηληξεις σε αυτο, δεν νομιζω ο προηγουμενος ιδιοκτητης του να το ειχε στην φροντιδα ,καθε φορα θα το ξεζουμιζε το Ζακι,και βεβαια με την χρηση αυτη μπορει να θελει σε λιγο καιρο ρεκτιφιε και καινουργιο πιστονι(συν κι αλλα εξοδα). Βεβαια εδω ειναι forum ο καθενας λεει την γνωμη του(με δικα του κριτηρια),αν εσυ εχεις ψυθει για το συγκεκριμενο Ζ παρτο ,αγρατσουνιστος και ορθιος παντα.
  10. DtGFGO46

    Turkish Cola

    ΑΙΔΙΑ......
  11. DtGFGO46

    MotoGP '08 > Qatar

    Μεγαλη εκληξη τα 2 Tech3 στην πρωτη σειρα.Ο Lorenzo νομιζω οτι ηταν λογικο να παρει την pole απο την στιγμη που η δυο πιο γρηγοροι το 2μερο αυτο(Rossi-Stoner) εμειναν στην 3 και 2 σειρα εκεινησης. Τωρα για τον αγωνα πιστευω οτι Rossi και Stoner θα μονομαχισουν για την πρωτη νικη της χρονιας,αν και Lorenzo θα ειναι απο αυτους που θα τους κοντραρει στα ισια το βραδυ. Παντως θα εχει πλακα να βλεπουμε ολα αυτα τα "μηχανακια" στην πιστα το βραδυ,σαν κοντρες στην Βουλιαγμενης θα ειναι. :lol: :lol:
  12. DtGFGO46

    ΜotoGP Exit Poll 2008

    Πιστευω οτι φετος ο Rossi θα παρει το πρωταθλημα,διοτι η εξελιξη που εχει γινει στην Μ1 ειναι αρκετη, ετσι ωστε, να μπορει να ανταγωνιστει επαξια τους κυριοτερους αντιπαλους του (Stoner).
  13. DtGFGO46

    SUBARU SPORTSBIKE!!

    Δεν με συγκινει καθολου.Αλλα ακομα και στον σχεδιασμο του μοιαζει με Κινεζικο.
  14. DtGFGO46

    MotoGP 2008 Official Test, Jerez

    2ος ο Γιατρος.Αρχιζει και συνη8ιζει το ʼμηχανακιʽ του ;) . Εκληξη ο De Puniet στην πρωτη θεση...
×
×
  • Create New...