Jump to content
NIKOLAS L

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Recommended Posts

SAKIS - TRIUMPH SERVICE

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

"O Σάκης δεν είναι άνθρωπος, είναι ιδέα" έγραφε ένας φίλος στο forum της Triumph και είχε δίκιο........!

ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 35, ΠΟΛΥΓΩΝΟ

ΑΘΗΝΑ

Τ.Κ. 11476

Τηλ. : 210 6437773

Fax : 210 6437773

Σωστος!!!!!!!!!!!!εκει πηγα και εγω προσφατα ΑΨΟΓΟΣ!!! :_hi:

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εκεί πέρα στη Θηβών εκατονεικοσιτόσο...

WHOOO ??? Πες τα όλααα !! κάτι μου θυμίζει αμυδρα....αλλά θέλω μια βοήθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα εχω λιωσει με τις προηγουμενες τρεις σελιδες...γελαγα σαν μλκς πρωι πρωι αχαχααχχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεσβου 57 κυψελη

καφε φτιαχνεις μονος σου, αλλα χαλαλι ευχαριστω μαστορακο μου:))))

+100000000

Και εγώ εκεί έκανα service.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WHOOO ??? Πες τα όλααα !! κάτι μου θυμίζει αμυδρα....αλλά θέλω μια βοήθεια.

Εχεις πμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ Γ. ...στον κομβο Παναιτωλιου 6χλμ πριν το Αγρινιο ερχομενος απο Πατρα.αντιπροσωπος KAWASAKI , PEUGEOT , HONDA , YAMAHA , παλιος μαστορας (νομιζω ο παλιοτερος στην Αιτ/νια) με πολλες γνωσεις στα Ιαπωνικα...συνεργειο , λαστιχαδικο και τα παρεμφερη...μια χαρα ανθρωπος και σου δειχνει κιολας και μαθαινεις :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδια, δεν ξερω αν το εβαλα στην σωστη κατηγορια, αλλα εχει κανεις καμια ιδεα για καποιο καλο μηχανουργειο για να κανω ρεκτιφιε τον κυλινδρο;

Κατι σε νοτια προαστεια μερια...

Τροποποιήθηκε από τον RV50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PSYCHOGIOS service

ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 132, 71305

Σχετικές πληροφορίες

EΠΙΣΚΕΥΕΣ- SERVICE-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ..

.IMMOBILIZER....ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ..... ΚΕΝΤΡΟ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ο ανθρωπος ειναι πολυ ψαγμενος στον χωρο της μηχανης και ειδικα στα ss.

Τροποποιήθηκε από τον taksidiotis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως το θέμα του τοπικ έχει ξεφύγει από το αρχικό πλάνο...

Σε αυτό το τοπικ δεν διαφημίζουμε συνεργεία και υπηρεσίες που μας άρεσαν...

Αυτό το τοπικ δημιουργήθηκε για να αναφέρουμε όλους εκείνους τους αεριτζήδες που δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους... Απλά τους αναφέρουμε ονομαστικά αν θέλουμε και τονίζουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά τους που την κρίνουμε απαράδεκτη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευσταθίου Action Bikes,

στην Τυρταίου 3,ειναι καθετα στην Αμφιθέας(Παλαιο Φαληρο).

Καλος μηχανικός,δεν σε κλεβει και πραγματικα νοιαζεται για την καθε μηχανη που του πανε.

Τροποποιήθηκε από τον warhol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βάλω άλλον ένα κορυφαίο μιας και τον θυμήθηκα τον κορυφαίο ..Καραφωτιας στο Αίγιο... ξέρετε δίπλα στο ΜΕΤΡΟ το σούπερ μάρκετ νομίζω..

Πάρα πολύ καλός στο να σου ελαφρώνει το μηχανάκι ξεχνωντας βίδες και να βιδωνει πράγματα..τελευταια στιγμή αν το δεις θα πει πως φταίει ο βοηθός του..

Βέβαια ίσως να χαθεί και καποιο εξάρτημα από τη μοτοσυκλέτα σας αλλά μην ανησυχείτε κάποια πατέντα θα σκεφτεί ο μάστορας..... είναι πολύ καλός πράγματι αλλα καλύτερα να πάτε για ψώνια με τη γυναίκα σας στο ΜΕΤΡΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πισω ρε γατακια,οσοι δεν εχετε προλαβει τον μοτο θειακος στα ταμπουρια στις παλιες του δοξες δεν εχετε δει τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λέτε ρε μάγκες? Πας τη μοτό με όλες τις βίδες της (δεν ντρέπεσαι να κουράζεις τα μαστόρια να της ξεβιδώνουν) και φεύγεις δίχως βίδες φέρινγκ (ελάφρωμα για να πηγαίνει καλύτερα), με καινούριο ρουμπινέτο βενζίνης το οποίο (όπως πληροφορήθηκα όταν απόρησα που δεν το είδα), "δεν υπήρχε" όταν πήγε η μοτό εκεί από μένα (δεν υπήρχε το κουμπί αλλά πουλιόταν κομπλέ μετά :rolleyes: ), έχεις πληρώσει γνήσια αλυσογράναζα και φεύγεις με την φτηνότερη σειρά της AFAM που κατά τον μάστορα (όταν το πήρες χαμπάρι μετά από καιρό) είναι καλύτερη από την πανάκριβη μαμίσια (σε πονάει λέμε ο άνθρωπος), έχεις πληρώσει για αλλαγή φλάτζας κεφαλής και έχεις φύγει από κει δύο φορές με πατατόχαρτο και φλατζόκολλα γιατί ήθελε να σε ξαναβλέπει κάθε μέρα επειδή σε συμπάθησε κι εσύ γκρινιάζεις?????....

Ψ.....πουλος στα Καμίνια. Κορυφή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελαστικά μηχανών

Μιχαλακοπούλου 125

PERISTERAS (και είναι από το περιστέρι χαχαχαχα)

Σερβίρει ο τύπος άψογο καφεδάκι , άμεση εξυπηρέτηση για αλλαγή ελαστικών. Οί τύποι ξέρουν την δουλειά τους. Εγώ άλλαξα λάστιχα στην μηχανή και έκανε μόνο κανένα τέταρτο; Εικοσάλεπτο;

Ο τύπος τρέχει και σε αγώνες. Έχει την μηχανή του στολίδι στην τζαμαρία του μαγαζιού του.

Και έχει βιτρίνα κάτι χρυσές ζάντες που τις έβλεπα σαν ξερόλουκουμο. Μέχρι που ρώτησα τιμή. Χαχα . Έκαναν κανένα 3χιλιάρο μπορεί και παραπάνω. Χαχαχαχα

Τροποποιήθηκε από τον Bloki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γράφετε κι εδώ μερικά πράγματα γι'αυτον τον απατεώνα του site οπως λέτε να τον βρίσκουν εύκολα και οι υπόλοιποι ώστε να τον αποφεύγουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και μου έκανε πραγματική εντύπωση ενα μαγαζί σήμερα (που σπάνια θα μου συμβει...) είπα να το αναφέρω.

Κέντρο μπαταρίας ΣΤΑΝΤΑΡ (το όνομα του μαγαζιού) μοναστηρίου 90κάτι στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι απλα δεν υπάρχουν. Να σε βοηθήσουν με μεγάλη χαρά, μου εξήγησαν και καποια πράγματα για τις μπαταρίες - μάρκες - χώρες κατασκευής κτλπ κτλπ κτλπ που τους ειχα ρωτήσει τι παίζει με κατι YUASA που ειχα δει στο internet σε τιμές ίδιες με τις κινέζικες άγνωστες μάρκες.

Ειχαν την μπαταρία που ήθελα έτοιμη, φορτισμένη στην χαμηλότερη τιμή απο όλα τα μοτο-μάγαζα του βαρδάρη.

Και γενικά τα μοντέλα μπαταρίας που εχουν ζήτηση τα έχουν καθε μέρα να φορτίζουν απο ότι μου είπε, ωστε ο πελάτης να την παίρνει :lipssealed: έτοιμη και να μην χρειαστεί να την κάνει παραγγεία για να του την φορτίσουν, ούτε να τρέχει στον μηχανικό του π.χ.

Μου είπαν μέχρι και να περάσω με το μηχανάκι να μου το μετρήσουν κιόλας αμα θέλω και σου δίνουν και εγγύηση 15 μέρες άσχετα που ο κατασκευαστής της συγικριμένης μάρκας δεν δίνει εγγύηση στον ίδιο τον έμπορα και οτι και ένας μήνας να περάσει πάλι θα μου την αλλάξουν αμα συμβεί κάτι! Σιγουρα δεν ειναι μεγάλο διάστημα αλλα απο το τίποτα κάτι ειναι και αυτό πιστεύω μετράει!

Σίγουρα οποτε χρειαστώ μπαταρία δεν θα σκευτώ κάν αλλο μαγαζί!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαρά σήμερα ανακάλυψα το θέμα και έπεσα στα γέλια, ξεθάβω λοιπόν.

Βαγιανελης Βουλιαγμένης συνεργείο BMW. Δε σου φτιάχνει απλά το μηχανάκι, σε βελτιώνει σαν οδηγό αφού πας με μηχανάκι με abs και φεύγεις χωρίς, έτσι για να μάθεις να φρενάρεις ρε κουλαδι, μάθατε με τα ηλεκτρονικά όλοι. Πραγματικά με ανανέωσε, μετά από κει έδωσα το BMW κοψοχρονια και πήρα kawasaki, τον ευχαριστώ πολύ.

Αντε πείτε και άλλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου μακρυά λοιπόν Πελοπόννησος μεριά περιοχή Κρανίδι Αργολίδας μότο Σάκης το συνεργείο πάς την μηχανή για να δεις τι έχει και σε παίρνει τηλέφωνο να σου πει ότι κόλλησε το πιστόνι το ένα από τα 4 αλλά το μοτέρ δεν στο δένει για να μην μπεις σε έξοδα βρε αδερφέ χωρια που παίρνει και την τετράδα στο σπίτι για να την ελέγξει και δεν στην δίνει ποτέ γαμάτος μάστορας. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα