Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Μαριλυ μπραβο που μπηκες στον κοπο να μας δειξεις τις εν λογω σελιδες αλλα μηπως καλυτερα να τις βγαλεις μην εχεις τιποτα τραβηγματα (δικαιωματα κτλ) ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Μαριλυ μπραβο που μπηκες στον κοπο να μας δειξεις τις εν λογω σελιδες αλλα μηπως καλυτερα να τις βγαλεις μην εχεις τιποτα τραβηγματα (δικαιωματα κτλ) ;) ;) Δεν έχεις άδικο Βεζουβηλία... Το σκεφτόμουν πριν το δημοσιεύσω αλλά με εΚπηρέασε αυτός ο μαυρογέρακας μιας και βαριόταν να σκανάρει... Επομένως! Όποιος θέλει περισσότερες πλεροφορίες για το άρθρο, περικαλώ pm me με το mail σας και θα το ρυθμίσουμε... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 σημερινο σερβις των 10.000 χλμ στην γιαμαχα εδω. 4 λιτρα γιαμαλουμπ ημι 20-50 φιλτρο λαδιου ,βαλβολινη γιαμαχα για διαφορικο ,ελενχος φιλτρου αερα και γενικος ελενχος κοστος με εργασια, 50 ευρω. ο τροπος που στρωνεται η μηχανη, εχει επιπτωση παντα στην διαρκεια της ζωης της ,στην τσεπη του αναβατη..δεν το ακουσα το γνωριζω απο πρωτο χερι. πιστευω φτηνο σερβις για 1300κε και με την οικονομια που κανη στα καυσιμα σε λογικες ταχυτητες ειναι μια απο τις καλλιτερες αγορες που μπορει καποιος να κανη στο ..ειδος αυτο της μοτοσυκλετας... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Αν βιαζεσαι, η απανηση ειναι στο περιπτερο! ;) (ΑΑνν! βιαζεσαι, λεμε! TΣΙΓΚΟΥΝΗ!!! ) Μπα, δεν βιάζομαι τόσο. Πάντα ήξερα ότι το 1200GS είναι το καλύτερο παπί! :P Σίγουρα θα προτιμούσα να δώσω 10000? αντί για 8500 και να ξέρω πως η συντήρησή του μετά θα ήταν σε λογικά πλαίσια παρά να δώσω 8500? να το αγοράσω και μετά να με σκίζει στα σέρβις. Εγώ θα προτιμούσα να δώσω 8500 και να κάνω τα σέρβις μόνος μου! B) τοσες σελιδες δεν ελεγα τπτ για ενα και μονο λογο, οτι πολλα απο αυτα ειναι τελειως μα τελειως εικονικα με στοχο ανθρωπους/αγοραστες οπου ΔΕΝ ειχαν ποτε τους μοτοσυκλετα! Ειναι δυνατον να βγαζουν κοστος και να το δημοσιευουν κι'ολας; απο που και ως που βρε παιδια; εγω μπορει να εχω μια πτωση αξιας 5000 ευρω ή μια ασφαλεια με 800 ευρω τον χρονο ή με 140 τον χρονο οπως επισης εγω τωρα συγκεκριμενα τα τελη για 5 χρονια δεν! θα τα πληρωνω. Γιατί το γράφεις αυτό; Το κόστος φυσικά και είναι ενδεικτικό. Σύμφωνοι, η μοτό είναι όνειρο, δεν είναι κακό να ξέρεις όμως από πριν και πόσο θα σου κοστίσει. Εκτός και αν απευθύνονται μόνο σε ανθρώπους που έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα και δεν το ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 i diafora me taxi monokilindrou ke dikilindrou ine megali gs650 =650 vstrom 1350 diladi panw apo 200.000 xil drahmes gia na thimisw dioti me ta eyrw fenonte liga. Ke den ine thema sinergiou dioti oi times ine po tis episimes adiproswpies opote eki malon diskola tha tous katigorisoume gia merolipsia.Ala wstosw ine ke thema proswpikis gavlas tou kathenos An goustaris kati plirwnis ke to aditimo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ SERVICE. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΙΚΟ [ΕΠΙΣΗΜΟ] ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ . ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ VSTROM. ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΦΙΛΤΡΟΥ 50ΕΥΡΟ ΕΩΣ 60 ΚΑΘΕ 6000ΚΜ. ΜΠΟΥΖΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΙΡΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ .ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΚΑΘΕ 18000ΚΜ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΚΑΘΕ 24000ΚΜ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ .ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ. 1.BMW F 650 GS 2.XT 660 R 3.Varadero 4.GS 1200 5.KLE 500 6.Transalp 700 7.Tiger 1050 8.Versys 650 9.V-Strom 650 ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ [ΘΕΜΑ ΚΑ@@@@ΛΑΣ] . ΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΑΡΕΣΕ Η ΜΟΤΟ GUZZI stelvio 1200 4v . :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Γιατί το γράφεις αυτό; Το κόστος φυσικά και είναι ενδεικτικό. Σύμφωνοι, η μοτό είναι όνειρο, δεν είναι κακό να ξέρεις όμως από πριν και πόσο θα σου κοστίσει. Εκτός και αν απευθύνονται μόνο σε ανθρώπους που έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα και δεν το ξέρω. Κοιτα, μπορει να μην το ειπα σωστα, σαφως και δεν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν λυσει το βιοποριστικο τους προβλημα αλλα ολα αυτα νομιζω πανω κατω τα εχουμε στο κεφαλι μας ολοι, στο περιοδικο βγαζουν ενα Χ ποσο, οι παραγοντες ειναι πολλοι οπου τους ξερει ο καθενας για τον εαυτο του, τι θελω να πω, εαν ενα μοτο εχει ας πουμε γενικο κοστος 2000 αλλα η χρηση η οποια του κανω ειναι τετοια οπου αυτο το ποσο θα το πληρωσω σε 2 χρονια και το αλλο εχει κοστος τα μισα λεφτα, τοτε εαν του κανω την διπλασια χρηση θα εχω δωσει παλι τα ιδια μεσα σε ενα χρονο αντι δυο που θα εδινα για το αλλο, αρα ειναι αυτονοητο πως εαν καποιος θελει ενα μηχανακι να ειναι μερα νυχτα επανω του ή θα πρεπει να παρει ενα "παπι" απο την στιγμη που κοιταμε το κοστος και οχι τον ερωτα ή να παρει τον ερωτα και αφου θελει ντε και καλα να τα κανει ολα με αυτο να πληρωνει, εκτος και εαν παρει κατι για δευτερο! ( παπι=οποιαδηποτε αλλη μοτοσυκλετα που θα την παρει για τον λογο του κοστους και οχι γιατι την γουσταρει). Τωρα το ποσο θα κοστισει ουσιαστικα δεν μπορεις να το ξερεις ποτε, βεβαια το να εχεις μια εικονα ναι! ειναι καλο! Για να καταληξω, κοινως θελω να πω οτι θα ημουν χαζος εαν επερνα ενα μπουσα πχ για να πηγαινω μεσα στην Πατησιων καθε μερα και μετα να πηγαινω να τα σκαω για λαδια και ελαστικα οπου θα εχουν κανει αχρηστα χλμ! Αρα απο την στιγμη που δεν ειναι λυμενο το βιοποριστικο προβλημα πρεπει να πρατουμε και αναλογως, εξου και ειπα οτι απευθυνονται σε οσους δεν ειχαν μοτο γιατι αυτα απο την στιγμη που εχεις μπει στον χωρο τα εχεις μαθει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) βλέπω παντως ότι ούτε το moto ούτε το 0300 κινδυνευουν να χασουν τους σπόνσορες τους. χααχαχαχαχαχα Αντικειμενικα κριτηρια. Κόστος εργατωρας..... ναι! σε ποιο συνεργείο? κόστος ανταλλακτικών απο πτωση. Εχω εντρυφησει. Λιανική με τελική δεν εχει ουδεμια σχεση (στη σουζουκι). και να συμπληρωσω με το καλημερα και ουχι εκπτωση λόγω συμπονοιας. Τα τελη κυκλοφορίας και την ασφαλιση τι τα ήθελε? Για να συγκρίνει τι? Μαλλον για να δημιουργησει εντυπωσεις στα τελικά νουμερα? Γιατι δεν έβαζε και κοστος απο κλήσεις που θα φαει ενας τυπικά στην περιοδο να το φουσκωσει και άλλο. Ειναι σημαντικό πιστευω καποια στιγμη να καταλαβουν οι των περιοδικών ότι πελάτες τους ειμαστε εμεις και όχι οι εταιρείες. μπορουν κάλλιστα να παραδειγματιστουν απο τα περιοδικά του χωρου στο εξωτερικο που δε δισταζουν να κραξουν και να ξεφωνισουν απογοητευση σκετη και πεταμενα λεφτα. Πανε να κοροιδεψουν τον κοσμο. τους ειχα για πιο σοβαρους. περαστικά μας :lol: +1000 Αυτό το κόστος πτώσης πως το υπολόγισαν ρε παιδιά?Πήρανε όλα τα μηχανάκια, τα πέταξαν κάτω και έβγαλαν λογαριασμό?? ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕΕΕΕ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 Ειναι σημαντικό πιστευω καποια στιγμη να καταλαβουν οι των περιοδικών ότι πελάτες τους ειμαστε εμεις και όχι οι εταιρείες. μπορουν κάλλιστα να παραδειγματιστουν απο τα περιοδικά του χωρου στο εξωτερικο που δε δισταζουν να κραξουν και να ξεφωνισουν νομιζω οτι για να γινει αυτο πρεπει να ξεκιναμε να ζηταμε διαφημηστικο χωρο απο τα περιοδικα και να βαζουμε τις φατσες μας... τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 +1000 Αυτό το κόστος πτώσης πως το υπολόγισαν ρε παιδιά?Πήρανε όλα τα μηχανάκια, τα πέταξαν κάτω και έβγαλαν λογαριασμό?? ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕΕΕΕ Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, πρέπει να πω πως το κόστος της πτώσης το βγάζουν στα χαρτιά υποθέτοντας πως η μοτό πέφτει με λίγα χιλιόμετρα και σχεδόν πάντα από την αριστερή πλευρά. (το τελευταίο δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά το φαντάζομαι) Όπως λοιπόν υποθέτουν μια πτώση, υποθέτουν και πως σε αυτή θα σπάσουν τα ίδια πράγματα σε μια μοτοσυκλέτα. Δηλαδή μπροστινό/πισινό φλας. Μανέτα συμπλέκτη.Μοχλός ταχυτήτων.Χούφτα αφού μιλάμε για ον οφ και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα μπορεί να βάζουν μέσα σε μια υποτιθέμενη πτώση.Μάλιστα σε πολλά τεστ το λένε κιόλας (αυτό που είπα εγώ) Βγάζουν λοιπόν την σούμα των ανταλλακτικών που υποθετικά θα σπάσουν σε όλα τα ίδια ρωτώντας τις αντιπροσωπείες για το κόστος τους, και βουαλά! Βγάζουν το κόστος πτώσης. Στην πραγματικότητα όμως το πιθανότερο είναι ότι σε μία πτώση τόσο διαφορετικών μοτοσυκλετών,τα ανταλλακτικά που θα σπάσουν (ή δεν θα σπάσουν) μπορεί να απέχουν πάρα πολύ από τα υποτιθέμενα, ή να σπάσουν και περισσότερα από αυτά σε κάποιες μοτοσυκλέτες, ή ακόμα και λιγότερα. Αυτό εξαρτάται το ΠΟΥ θα πέσει η μοτό, ΠΩΣ θα πέσει, και βάση του σχεδιασμού της, ΤΙ θα βρει κάτω ώστε να σπάσει. Έτσι λοιπόν εγώ που έχω gs και ξέρω τι θα βρει και τι δεν θα βρει κάτω για να σπάσει, θα πω πως σε μια απλή νορμάλ πτώση με λίγα χιλιόμετρα, δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει ούτε το μπροστινό φλας, ούτε ο μοχλός των ταχυτήτων. Θα σπάσει όμως το πλαστικό προστατευτικό του κυλίνδρου που θα ακουμπήσει πρώτος στο έδαφος και θα εμποδίσει να ακουμπήσουν τα άλλα που ανέφερα. (αν δεν υπάρχουν κάγκελα βέβαια) Το πιθανότερο επίσης είναι να μην σπάσει ούτε η μανέτα αφού η κλειστή χούφτα θα εμποδίσει να γίνει κάτι τέτοιο. Όμως θα πάθει σίγουρα ζημιά αυτή. Σε μια πιο άτσαλη πτώση όμως, μπορεί η ζημιά να ανέβει πολύ περισσότερο απ ότι λένε αυτοί για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, διότι μπορεί να ραγίσει το καπάκι της κεφαλής που έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος από ένα φλας. Όλα είναι σχετικά λοιπόν. Γιατί άλλη η πτώση στην άσφαλτο με λίγα χιλιόμετρα, άλλη στο φρέσκο χώμα και τις λάσπες, κι άλλη δίπλα σε πεζοδρόμιο. Όπως επίσης υπάρχει διαφορά στην ποσότητα της ζημιάς όταν πέσεις σε άσφαλτο γυαλί και άσφαλτο σμιρίγδι σαν της Αττικής οδού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, πρέπει να πω πως το κόστος της πτώσης το βγάζουν στα χαρτιά υποθέτοντας πως η μοτό πέφτει με λίγα χιλιόμετρα και σχεδόν πάντα από την αριστερή πλευρά. ................... και τότε γιατί βάζουν στη χρέωση και μανέτα φρένου; και γιατί σε άλλα χρεώνουν μαρσπιέ και σε άλλα όχι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, πρέπει να πω πως το κόστος της πτώσης το βγάζουν στα χαρτιά υποθέτοντας πως η μοτό πέφτει με λίγα χιλιόμετρα και σχεδόν πάντα από την αριστερή πλευρά. (το τελευταίο δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά το φαντάζομαι) Όπως λοιπόν υποθέτουν μια πτώση, υποθέτουν και πως σε αυτή θα σπάσουν τα ίδια πράγματα σε μια μοτοσυκλέτα. Δηλαδή μπροστινό/πισινό φλας. Μανέτα συμπλέκτη.Μοχλός ταχυτήτων.Χούφτα αφού μιλάμε για ον οφ και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα μπορεί να βάζουν μέσα σε μια υποτιθέμενη πτώση.Μάλιστα σε πολλά τεστ το λένε κιόλας (αυτό που είπα εγώ) Βγάζουν λοιπόν την σούμα των ανταλλακτικών που υποθετικά θα σπάσουν σε όλα τα ίδια ρωτώντας τις αντιπροσωπείες για το κόστος τους, και βουαλά! Βγάζουν το κόστος πτώσης. Στην πραγματικότητα όμως το πιθανότερο είναι ότι σε μία πτώση τόσο διαφορετικών μοτοσυκλετών,τα ανταλλακτικά που θα σπάσουν (ή δεν θα σπάσουν) μπορεί να απέχουν πάρα πολύ από τα υποτιθέμενα, ή να σπάσουν και περισσότερα από αυτά σε κάποιες μοτοσυκλέτες, ή ακόμα και λιγότερα. Αυτό εξαρτάται το ΠΟΥ θα πέσει η μοτό, ΠΩΣ θα πέσει, και βάση του σχεδιασμού της, ΤΙ θα βρει κάτω ώστε να σπάσει. Έτσι λοιπόν εγώ που έχω gs και ξέρω τι θα βρει και τι δεν θα βρει κάτω για να σπάσει, θα πω πως σε μια απλή νορμάλ πτώση με λίγα χιλιόμετρα, δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει ούτε το μπροστινό φλας, ούτε ο μοχλός των ταχυτήτων. Θα σπάσει όμως το πλαστικό προστατευτικό του κυλίνδρου που θα ακουμπήσει πρώτος στο έδαφος και θα εμποδίσει να ακουμπήσουν τα άλλα που ανέφερα. (αν δεν υπάρχουν κάγκελα βέβαια) Το πιθανότερο επίσης είναι να μην σπάσει ούτε η μανέτα αφού η κλειστή χούφτα θα εμποδίσει να γίνει κάτι τέτοιο. Όμως θα πάθει σίγουρα ζημιά αυτή. Σε μια πιο άτσαλη πτώση όμως, μπορεί η ζημιά να ανέβει πολύ περισσότερο απ ότι λένε αυτοί για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, διότι μπορεί να ραγίσει το καπάκι της κεφαλής που έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος από ένα φλας. Όλα είναι σχετικά λοιπόν. Γιατί άλλη η πτώση στην άσφαλτο με λίγα χιλιόμετρα, άλλη στο φρέσκο χώμα και τις λάσπες, κι άλλη δίπλα σε πεζοδρόμιο. Όπως επίσης υπάρχει διαφορά στην ποσότητα της ζημιάς όταν πέσεις σε άσφαλτο γυαλί και άσφαλτο σμιρίγδι σαν της Αττικής οδού. Αυτο ήθελα να πω.Είναι τελείως φανταστικό σενάριο, και παίρνει πάρα πολύ νερό.Προσωπικά για παράδειγμα δε θέλω να φανταστώ τι μπορεί να σπάσει στο μεγάλο GS σε μια γρήγορη πτώση, μακρυά από μας.Ειναι άτοπο να συγκρίνεις πτώση σε αυτό με πτώση στον πήγασο ή στο versys.Αν η μηχανή είναι πολύ βαριά υπάρχει πιθανότητα να σπάσει εκτός από τη μανέτα και η τρόμπα πχ του φρένου.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκρίνεις τιμές όμοιων ανταλλακτικών ή αναλώσιμων, όπως δίσκοι συμπλέκτη, φιμπερένιοι-αλουμινένιοι, που δεν το κάνουν.Το να συγκρίνεις τακάκια πχ, που δε βάζει κανείς μανήσια, είναι καθαρή μαλακία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Oποιος εγραψε αυτο το αρθρο, ειναι απλα ενας παπαρολογος Δεν γραφω τιποτα αλλο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Εγω ρε παιδια για να πω την αληθεια ποτέ "δεν ψειρισα τη μαϊμου"...Ηθελα μια μοτοσυκλετα(ή ενα αυτοκινητο)το παιρνω και δεν κοιταζω κοστος χρησης...Αφου μου αρεσει και ΓΟΥΣΤΑΡΩ να το οδηγω...θα τα δωσω...Δεν ειμαι υπερανω χρηματων.Εχω την "φιλοσοφια" ομως οτι μια ζωη την εχουμε.Τα χρηματα ειναι για να μας κανουν την ζωη πιο ευκολη και για τιποτ'αλλο... Οσο και να εχει κοστος χρησης...αμα το γουσταρω ΤΕΛΟΣ!!!:) +10000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες