Jump to content
Vezouvios

Προς ΔΕΗ

Recommended Posts

Και πως μπορούν και προγραμματίζουν που και πότε θα κοπεί, αν το κο΄βουν ανάλογα με το που αυξάνεται περισσότερο η κατανάλωση;

Μα δεν! μπορουν, ηδη μεχρι τωρα εχουν πεσει εξω πολλες φορες καθως επισης και οι ιδιοι λενε οτι δεν ειναι στανταρ το

προγραμμα, επισης ο τυπικος προγραμματισμος γινεται για αυτον ακριβως τον λογο, να μην μεινουν καποιες συγκεκριμενες περιοχες χωρις

ρευμα αλλα να κοβουν απο αλλου και να αφηνουν αλλου μιας και υπολειτουργουν οι σταθμοι για να παρεχουν την εξτρα ενεργεια

οπου χρειαζεται!

Αν θέλεις να θεωρείς τον εαυτό σου και την οικογένειά σου 'απώλεια", με γειά σου με χαρά σου

Αν έχεις και εσύ κάνα διακόπτη στα χέρια σου, κανε αυτό που κάνουν και ' κείνοι.

Οι υπόλοιποι δεν θέλουμε να είμαστε θύματα σε κανένα συντεχνιακό αγώνα προνομίων..

Αυτά στα λέω πολύ φιλικά, δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί σου!

Ουτε εγω εχω τπτ μαζι σου και οπως ειπα παραπανω δεν! θελω να συνεχισω τετοιου ειδους κουβεντα, τωρα οσο για τα

"προνομια" οπως τα χαρακτηριζεις νομιζω πως δεν εχεις ιδεα για ποιον λογο γινεται η απεργια και στο λεω εντελως

φιλικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ενα εχω να πω αν και το τοπικ οριακα κρατιεται για να μην ξεφυγει τελειως σε πολιτικη κουβεντα και οχι μονο,

θελω να απευθυνθω σε ολους αυτους που βριζουν για τους δημοσιους, ειναι γελοιο να μπενετε στο τρυπακι του

διαχωρισμου δημοσιου/ιδιοτικου υπαλληλου, εαν καποιος φταιει για αυτον τον διαχωρισμο ειναι αυτοι που ψηφιζετε τοσα χρονια

και καλο θα ηταν να υπαρχει καθαρο μυαλο πριν την καλπη!

Το ρευμα ΔΕΝ κοβεται επειδη ετσι γουσταρουν αλλα οταν ο αλλος απεργει και το προσωπικο ασφαλειας δεν προλαβαινει να τσεκαρει

τα πικ με τις απαιτησεις καταναλωσης που δημιουργουνται καθε στιγμη και να λειτουργουν αμεσα μοναδες ενισχυσης τοτε μενουν

αναγκαστηκα καποιες περιοχες χωρις ρευμα!

Απο την αλλη ειναι τραγικο να ακουω απο ατομα που δεν εχουν ιδεα οτι καλα να τους κανουν να τους πανε στο ΙΚΑ κτλ.

Γιατι να πανε στο ΙΚΑ; δε καταλαβα; τοσα χρονια δηλ που πληρωνουν για μια αλλη ασφαληση πρεπει τωρα ξαφνικα να πανε στο ΙΚΑ

οπου δεν εδιναν εκει εισφορες και να χασουν τους μισθους/συνταξεις που εχουν; Ελεος δηλ!

Εαν το μπουρδελο το κρατος θελει να περασει κατι τετοιο ας το περασει ως νεο μετρο για οσους θα προσλαμβανονται απο 'δω και περα

και οχι να τα τσουβαλιαζει ολα!

Δεν θα συνεχισω καμια συζητηση γιατι εδω μεσα ΔΕΝ ειναι φορουμ για πολιτικες συζητησεις, απλα με ολα αυτα που διαβασα δεν

αντεξα να μην πω καποια πραγματα!

Επισης μην ξεχνατε πως αγωνας χωρις "απωλεια" αθωων ΔΕΝ υπαρχει, τα παντα εχουν και το τιμημα τους και ο καθενας οταν απεργει

ειναι ακρως φυσιολογικο να εκμεταλλευεται ΑΥΤΟ που παραγει ωστε να φανει η αξια του!

Θάνο,

εχουν γίνει πολιτικές συζητήσεις εδω μέσα πολυ ποιο φωνακλαδικες απο οσο μπορείς να φανταστείς.

Πρέπει να μάθεις να διαβάζεις όλα τα πόστ και να αφήνεις τον καθένα να λέει την αποψή του ελέυθερα.

Εσυ με αυτό που έγραψες "κατευθύνεις' την συζήτηση σε λάθος δρόμο.

Δηλαδή δεν εχω το δικαίωμα να κράξω την δεη???

Και θα μου το κρίνεις εσυ αυτό???

Με ποιο δικαίωμα Θάνο?

Σε παρακαλώ συγκεντρώσου και σκέψου τι έγραψες ποιο πάνω, γιατι πιστεύω οτι το έγραψες εν εβρασμο ψυχής.

Μπορώ να κράζω όποιον θέλω που πληρώνω εγώ που είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και δεν ξέρω αύριο αν θα έχω την δουλεία μου.

Και μπορώ να κράζω και να βρίζω κάθε ενα που επειδή τον πληρώνω ΕΓΩ και ζεί εις βάρος μου, κατεβάζει όποτε του γκαυλωσει τον διακόπτη.

ΕΛΕΟΣ με τους συνδικαλιστές που το όνειρο τους είναι να γίνουν βουλευτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...καλο θα ηταν να υπαρχει καθαρο μυαλο πριν την καλπη!...

Αν και ακουγεται ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση στο χαος της Ελλαδας....ΠΟΛΥ αμφιβαλλω....... ;)

... αγωνας χωρις "απωλεια" αθωων ΔΕΝ υπαρχει, τα παντα εχουν και το τιμημα τους και ο καθενας οταν απεργει

ειναι ακρως φυσιολογικο να εκμεταλλευεται ΑΥΤΟ που παραγει ωστε να φανει η αξια του!

Δηλαδη μάς λες:

Διεκδικουν οι τής ΔΕΗ...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....ΚΑΤΩ το ρευμα στους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι τού ΟΤΕ...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....ΚΑΤΩ το τηλεφωνο και ιντερνετ στους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι παπάδες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....δεν βαφτιζουμε-παντρευουμε-θαύουμε τους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι εκπαιδευτικοι...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....δεν μορφωνουμε τους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι μπαρμπέρηδες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....μαλλι και μούσι και η ψειρα Νο1 στους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι Πυροσβεστες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....καειτε-εγκλωβιστειτε "αθωοι" Ελληνες...

Διεκδικουν οι αγρότες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....φατε ματια ψαρια γιατι αγροτικα προϊοντα γιοκ στους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι οδοκαθαριστες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....πηζουμε στο σκουπιδι τους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι γιατροι...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....πεθανετε με στυλ...στους "αθωους" Ελληνες...

Και δηλαδη ΕΤΣΙ θα λυθουν οι διεκδικησεις ολων των κλάδων,των αδικημενων πιθανον;;;;;Ετσι θα ιδρωσει το αυτι της εκαστοτε Κυβερνητικης παραταξης;....

Τον "αθωο Ελληνα" ποιος θα σταμαστησει να τον πηδαει...και μαλιστα ΤΣΑΜΠΑ;....Και αδικημενος και δαρμενος;... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι νέοι υπάλληλοι στη ΔΕΗ παίρνουν ψίχουλα...

Αυτοί που μετράνε δεκαετίες αμοίβονται παχυλότατα...

Επίσης υπάρχουν ένα σωρό υπάλληλοι σε διευθυντικά πόστα που είναι παρεκτοπισμένοι λόγω αλλαγής κυβέρνησης, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ καθόλου και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ κανονικότατα και παχυλότατα...

(Από φίλο που δουλεύει στη ΔΕΗ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι νέοι υπάλληλοι στη ΔΕΗ παίρνουν ψίχουλα...

Αυτοί που μετράνε δεκαετίες αμοίβονται παχυλότατα...

Επίσης υπάρχουν ένα σωρό υπάλληλοι σε διευθυντικά πόστα που είναι παρεκτοπισμένοι λόγω αλλαγής κυβέρνησης, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ καθόλου και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ κανονικότατα και παχυλότατα...

(Από φίλο που δουλεύει στη ΔΕΗ)

Αυτά είναι γνωστά.Το θέμα εδώ είναι αν έχει κάποιος το δικαίωμα να αρνείται τις υποχρεώσειςτου στο λαό

ΔΕΗ σημαίνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ.Είναι μονοπωλειο, είναι χτισμένη με λεφτά του έλληνα πολίτη,

και όποιος πληρώνεται από εκεί είναι υπόλογος σε αυτόν που τον πληρώνει.Εχουμε κάθε δικαίωμα να τους βρίζουμε,

από τη στιγμή που δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

Τα ενδοοργανισμικά προβλήματά τους να τα λύσουν μόνοι τους.

Στο φινάλε, όλοι οι νέοι υπάλληλοι παίρνουν ψίχουλα, είτε είναι στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα.

Σε μερικες δουλιές, ακόμα και οι παλιοί υπάλληλοι παίρνουν ψίχουλα..

Τροποποιήθηκε από τον DOMINATOR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θάνο,

εχουν γίνει πολιτικές συζητήσεις εδω μέσα πολυ ποιο φωνακλαδικες απο οσο μπορείς να φανταστείς.

Πρέπει να μάθεις να διαβάζεις όλα τα πόστ και να αφήνεις τον καθένα να λέει την αποψή του ελέυθερα.

Με ποιο δικαίωμα Θάνο?

Σε παρακαλώ συγκεντρώσου και σκέψου τι έγραψες ποιο πάνω, γιατι πιστεύω οτι το έγραψες εν εβρασμο ψυχής.

Μπορώ να κράζω όποιον θέλω που πληρώνω εγώ που είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και δεν ξέρω αύριο αν θα έχω την δουλεία μου.

Και μπορώ να κράζω και να βρίζω κάθε ενα που επειδή τον πληρώνω ΕΓΩ και ζεί εις βάρος μου, κατεβάζει όποτε του γκαυλωσει τον διακόπτη.

:wacko::blink:

Ποτε τα ειπα εγω ολα αυτα; Τες πα, οτι νομιζεις βρε -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Έλληνας απεργεί με ότι έχει. Ο ΔΕΗτζής κατεβάζει διακόπτες, ο ΟΤΕτζής κόβει τα τηλέφωνα, ο αγρότης μπλοκάρει τους δρόμους με τα γεωργικά μηχανήματα, οι γιατροί δεν παρέχουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ σταματάνε τα δρομολόγια και πάει λέγοντας. Οι υπόλοιποι κλείνουν το κέντρο της Αθήνας με διαδηλώσεις. Νέοι, γέροι, φοιτητές κλπ.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι κακά τα ψέματα, είναι οι περισσότερο προνομιούχοι απ όλες τις απόψεις με μεγαλύτερο προνόμιο την μονιμότητα. Είναι δηλαδή οι τελευταίοι που θα έπρεπε να φωνάζουν. Πριν από αυτούς είναι πολλοί εκείνοι που αδικούνται κατάφωρα από τις κυβερνήσεις με περισσότερο τους συνταξιούχος. Γεροντάκια που δεν έχουν να φάνε. Μια ζωή εισφορές στα κωλοταμεία τους/μας και στο τέλος ψωμολυσάς.

Βέβαια ο καθένας κοιτάζει το δικό του πρόβλημα κι όχι του διπλανού του ακόμα κι αν αυτού είναι πολύ μεγαλύτερο. Όλοι την πάρτη μας κοιτάμε κι αυτό είναι το λάθος μας.

Όλοι πρέπει να στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις όλων. Δεν παθαίνουμε τίποτα αν μείνουμε για λίγο χωρίς ρεύμα ή τηλέφωνο. Ούτε αν καθυστερήσουμε σε ένα μπλοκαρισμένο δρόμο από τους αγρότες. Καταλαβαίνω ότι εκείνη την στιγμή είναι δύσκολο για τους οδηγούς αλλά πως αλλιώς να πιέσουν οι αγρότες?

Ούτε και με αυτόν τον τρόπο δεν τα καταφέρνουν όσο extreme κι αν μας φαίνεται εμάς.

Όπως λοιπόν εμείς βρίζουμε την ΔΕΗ, έτσι και κάποιοι άλλοι βρίζουν εμάς όταν δεν πάμε στην δουλειά μας να δουλέψουμε.Όποια κι αν είναι αυτή. Αφού δεν δουλεύουμε δεν εξυπηρετούμε κάποια μερίδα ανθρώπων που θα περίμενε να εξυπηρετηθεί. Ακόμα κι αν είμαστε στον ιδιωτικό τομέα.

Μία είναι η απεργία μάγκες αλλά δεν το καταλαβαίνουμε.

Τι θα κάνεις Καραμανλή? Θα αυξήσεις τα όρια συνταξιοδότησης? Σταματάνε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να δουλεύουν. ΟΛΟΙ όμως. Κανείς για δουλειά...μια δυο τρεις μέρες...όσες χρειαστεί. Τότε να τους δω τους καρεκλοκένταυρους που νομίζουν ότι κάνουν ότι γουστάρουν! Γίνονται βουλευτές για 4 χρόνια και μετά παίρνουν την παχουλότατη σύνταξη εφόρου ζωής <_< Kι εμείς δουλεύουμε 40 και θέλουν να μας τα κάνουν 50 ενώ ταυτόχρονα να μειώσουν και αυτά τα λίγα που μας δίνουν ήδη :angry:

Aπεργία λοιπόν όλοι οι Έλληνες ταυτοχρόνως να παραλύσει όλη η Ελλάδα και για όσο χρειαστεί. Κι ας μην πάρουμε μεροκάματο για δυο και τρεις μέρες. Δεν θα πάθουμε τίποτα!!!

Άλλωστε είμαστε γνωστοί θαυματοποιοί που καταφέρνουμε να ζούμε σε μια από τις ακριβότερες χώρες της ΕΟΚ με τους χαμηλότερους μισθούς ταυτόχρονα.

Κάποτε είμασταν ενωμένοι και κερδίζαμε. Σήμερα κοιτάμε την πάρτη μας. Απλά.

Έχουμε κυβέρνηση πάντα αυτή που μας αξίζει και φταίμε εμείς γι αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα αναμενεται η αποφαση περι επεμβασης Εισαγγελεα στις διακοπές που αποφασισαν οι ΔΕΗτζηδες...:>

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα θα κανουν αυτοι που δεν ξερουν τους λόγους της απεργίας πριν αρχίσουν και πετάνε εγκεφαλικές κλανιες να ενημερωθούν. Διότι η ημιμάθια είναι χείρότερη απο την αμάθεια . Η απεργία ειναι συνταγματικό διακαίωμα. Απεργία χωρίς προβλήματα δεν γίνεται . Όταν φίλοι "ιδιώτες" που βρίζετε σας ερθει το αυγο στον κώλο τόσο στο ασφαλιστικό όσο και με την ΔΕΗ τότε τι θα λέτε? Πάλι θα γκρινιάζετε . Εννοω όταν θα πάρεις 20% μικρότερη σύνταξη και 40% μικρότερη επικουρίκη και εσυ και ο γιός σου και και και ...........επειδη εσυ είσαι φιλοτομαριστής και γκρινιάζεις σαν την χήρα στο κρεβατι τότε μην τολ΄μησεις και σε ακούσω γιατι θα φάς γιαούρτια. Όταν ιδιωτικοποιηθεί ηΔΕΗ και θα φάς στον κώλο μια αυξηση 40% σε μια μέρα θα κλαίγεσαι πάλι. Οταν η γυναίκα σου θα δουλευει με ανηλικό παιδι στα 50 με ότι προβλήματα συνεπαγεται αυτο στην οικογένεια θα κλαιγεσαι ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!!! Συμφωνω με τις ζημιές . Θα έπρεπε να υπήρχε ενημέρωση . Επίσης τα βαρέα και ασφαλιστικά είναι στα αιτήματα. γιατί ο ο κουρέας πέρνει βαρεά? Γιατι ο τραγουδιστής? Γιατί όχι ο εργαζόμενος στις χωματερες? Αυτες λέγοντε κοινωνικές αδικιές.Τα λεφτα τα κλέψανε αυτοι που ψηφίσαμε όλοι μας και εμεις βρίζουμε του εργαζόμενους? εειδη είμαστε κότες? Αντε μην τα πάρω ΄τωρα . Να προσέχουν καποιοι πως μιλάνε. Και αν εχουν αποθημενα ξυδι.

Υ.Γ Κακως αφήσατε διαχεριστες να ανοιχτει ενα τέτοιο (και όχι μόνο) τόπικ εκτος πνεύματος του τόπικ με εριστικό χαρακτήρα και με ασχημους χαρακτηρισμους

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο Έλληνας απεργεί με ότι έχει. Ο ΔΕΗτζής κατεβάζει διακόπτες, ο ΟΤΕτζής κόβει τα τηλέφωνα, ο αγρότης μπλοκάρει τους δρόμους με τα γεωργικά μηχανήματα, οι γιατροί δεν παρέχουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ σταματάνε τα δρομολόγια και πάει λέγοντας. Οι υπόλοιποι κλείνουν το κέντρο της Αθήνας με διαδηλώσεις. Νέοι, γέροι, φοιτητές κλπ.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι κακά τα ψέματα, είναι οι περισσότερο προνομιούχοι απ όλες τις απόψεις με μεγαλύτερο προνόμιο την μονιμότητα. Είναι δηλαδή οι τελευταίοι που θα έπρεπε να φωνάζουν. Πριν από αυτούς είναι πολλοί εκείνοι που αδικούνται κατάφωρα από τις κυβερνήσεις με περισσότερο τους συνταξιούχος. Γεροντάκια που δεν έχουν να φάνε. Μια ζωή εισφορές στα κωλοταμεία τους/μας και στο τέλος ψωμολυσάς.

Βέβαια ο καθένας κοιτάζει το δικό του πρόβλημα κι όχι του διπλανού του ακόμα κι αν αυτού είναι πολύ μεγαλύτερο. Όλοι την πάρτη μας κοιτάμε κι αυτό είναι το λάθος μας.

Όλοι πρέπει να στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις όλων. Δεν παθαίνουμε τίποτα αν μείνουμε για λίγο χωρίς ρεύμα ή τηλέφωνο. Ούτε αν καθυστερήσουμε σε ένα μπλοκαρισμένο δρόμο από τους αγρότες. Καταλαβαίνω ότι εκείνη την στιγμή είναι δύσκολο για τους οδηγούς αλλά πως αλλιώς να πιέσουν οι αγρότες?

Ούτε και με αυτόν τον τρόπο δεν τα καταφέρνουν όσο extreme κι αν μας φαίνεται εμάς.

Όπως λοιπόν εμείς βρίζουμε την ΔΕΗ, έτσι και κάποιοι άλλοι βρίζουν εμάς όταν δεν πάμε στην δουλειά μας να δουλέψουμε.Όποια κι αν είναι αυτή. Αφού δεν δουλεύουμε δεν εξυπηρετούμε κάποια μερίδα ανθρώπων που θα περίμενε να εξυπηρετηθεί. Ακόμα κι αν είμαστε στον ιδιωτικό τομέα.

Μία είναι η απεργία μάγκες αλλά δεν το καταλαβαίνουμε.

Τι θα κάνεις Καραμανλή? Θα αυξήσεις τα όρια συνταξιοδότησης? Σταματάνε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να δουλεύουν. ΟΛΟΙ όμως. Κανείς για δουλειά...μια δυο τρεις μέρες...όσες χρειαστεί. Τότε να τους δω τους καρεκλοκένταυρους που νομίζουν ότι κάνουν ότι γουστάρουν! Γίνονται βουλευτές για 4 χρόνια και μετά παίρνουν την παχουλότατη σύνταξη εφόρου ζωής <_< Kι εμείς δουλεύουμε 40 και θέλουν να μας τα κάνουν 50 ενώ ταυτόχρονα να μειώσουν και αυτά τα λίγα που μας δίνουν ήδη :angry:

Aπεργία λοιπόν όλοι οι Έλληνες ταυτοχρόνως να παραλύσει όλη η Ελλάδα και για όσο χρειαστεί. Κι ας μην πάρουμε μεροκάματο για δυο και τρεις μέρες. Δεν θα πάθουμε τίποτα!!!

Άλλωστε είμαστε γνωστοί θαυματοποιοί που καταφέρνουμε να ζούμε σε μια από τις ακριβότερες χώρες της ΕΟΚ με τους χαμηλότερους μισθούς ταυτόχρονα.

Κάποτε είμασταν ενωμένοι και κερδίζαμε. Σήμερα κοιτάμε την πάρτη μας. Απλά.

Έχουμε κυβέρνηση πάντα αυτή που μας αξίζει και φταίμε εμείς γι αυτό.

+1000 λεμεεεεεεεεεεεε

αυτο ελεγα και εγω παραπανω, το να μπαινουμε στο "κολπο τους" και να τσακωνωμαστε οι πολιτες μεταξυ μας ειναι αυτο που θελουν κκαι πολυ απλα

ετσι γινομαστε πιονια τους και ΔΕΝ το καταλαβαινουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλα θα κανουν αυτοι που δεν ξερουν τους λόγους της απεργίας πριν αρχίσουν και πετάνε εγκεφαλικές κλανιες να ενημερωθούν. Διότι η ημιμάθια είναι χείρότερη απο την αμάθεια . Η απεργία ειναι συνταγματικό διακαίωμα. Απεργία χωρίς προβλήματα δεν γίνεται . Όταν φίλοι "ιδιώτες" που βρίζετε σας ερθει το αυγο στον κώλο τόσο στο ασφαλιστικό όσο και με την ΔΕΗ τότε τι θα λέτε? Πάλι θα γκρινιάζετε . Εννοω όταν θα πάρεις 20% μικρότερη σύνταξη και 40% μικρότερη επικουρίκη και εσυ και ο γιός σου και και και ...........επειδη εσυ είσαι φιλοτομαριστής και γκρινιάζεις σαν την χήρα στο κρεβατι τότε μην τολ΄μησεις και σε ακούσω γιατι θα φάς γιαούρτια. Όταν ιδιωτικοποιηθεί ηΔΕΗ και θα φάς στον κώλο μια αυξηση 40% σε μια μέρα θα κλαίγεσαι πάλι. Οταν η γυναίκα σου θα δουλευει με ανηλικό παιδι στα 50 με ότι προβλήματα συνεπαγεται αυτο στην οικογένεια θα κλαιγεσαι ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!!! Συμφωνω με τις ζημιές . Θα έπρεπε να υπήρχε ενημέρωση . Επίσης τα βαρέα και ασφαλιστικά είναι στα αιτήματα. γιατί ο ο κουρέας πέρνει βαρεά? Γιατι ο τραγουδιστής? Γιατί όχι ο εργαζόμενος στις χωματερες? Αυτες λέγοντε κοινωνικές αδικιές.Τα λεφτα τα κλέψανε αυτοι που ψηφίσαμε όλοι μας και εμεις βρίζουμε του εργαζόμενους? εειδη είμαστε κότες? Αντε μην τα πάρω ΄τωρα . Να προσέχουν καποιοι πως μιλάνε. Και αν εχουν αποθημενα ξυδι.

Υ.Γ Κακως αφήσατε διαχεριστες να ανοιχτει ενα τέτοιο (και όχι μόνο) τόπικ εκτος πνεύματος του τόπικ με εριστικό χαρακτήρα και με ασχημους χαρακτηρισμους

OK Οι απεργείες της ΔΕΗ θα σώσουν τον κόσμο :ph34r:

Σοβαρά τώρα

Παίρνω σα δεδομένο οτι δουλεύεις εσυ ή καποιος δικός σου στη ΔΕΗ. Διόρθωσε αν λανθάνω.

Κανείς δεν είπε οτι τα αιτήματα δεν είναι δίκαια, περισότερο απο δίκαια είναι. Και όποιος διαφωνεί ή δεν ξέρει ή είναι κομπλεξικός.

Όποιος βρίζει, βρίζει γιατί του καταπατούνται δικαιώματα όπως καταπατούνται και των εργαζομένων στη ΔΕΗ.. με τη σαφη διαφορά οτι αυτός που βρίζει δεν κρατάει κα΄ποιο διακόπτη. Αν κρατούσε πιθανών δε θα έβριζε....

Για τις αυξήσεις... Τώρα που είναι δημόσια υπηρεσία δεν κάνει αυξήσεις ε? ΚΑΙ πληρώνω τη ΔΕΗ μέσω φόρων ΚΑΙ με μπιπ απο πάνω...

''Η απεργία ειναι συνταγματικό διακαίωμα. Απεργία χωρίς προβλήματα δεν γίνεται'' οκ με το πρώτο συμφωνώ αλλά εξαρτάται και απο το μέγεθος των προβλημάτων. Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσαν οι Ιδιωτικοί σε ένδειξη διαμαρτυρίας/απεργίας να σταματήσουν να πληρώνουν τους φόρους, με αποτέλεσμα να μη πληρώνεσαι? Τι θα έλεγες τότε? Κατα 99% θα μου έκοβες το ρεύμα... ;)

Και στην τελική κόψε το ρεύμα του Καραμανλή ρε φίλε ή όποιου... Εγω τι σου φταίω? Σε μενα θα ξεσπάσεις δηλαδή? Εγω που ζω τόσες αδικίες και η κυβέρνηση δεν με αντιμετοπίζει καλύτερα απο σενα. ήρθα ποτέ σπίτι σου να σου καταπατήσω τα δικαιώματά σου?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ. ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Φιλικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θάνο,

Με ποιο δικαίωμα Θάνο?

+1000

Αν και ακουγεται ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση στο χαος της Ελλαδας....ΠΟΛΥ αμφιβαλλω....... ;)

Δηλαδη μάς λες:

Διεκδικουν οι τής ΔΕΗ...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....ΚΑΤΩ το ρευμα στους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι τού ΟΤΕ...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....ΚΑΤΩ το τηλεφωνο και ιντερνετ στους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι παπάδες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....δεν βαφτιζουμε-παντρευουμε-θαύουμε τους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι εκπαιδευτικοι...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....δεν μορφωνουμε τους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι μπαρμπέρηδες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....μαλλι και μούσι και η ψειρα Νο1 στους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι Πυροσβεστες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....καειτε-εγκλωβιστειτε "αθωοι" Ελληνες...

Διεκδικουν οι αγρότες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....φατε ματια ψαρια γιατι αγροτικα προϊοντα γιοκ στους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι οδοκαθαριστες...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....πηζουμε στο σκουπιδι τους "αθωους" Ελληνες...

Διεκδικουν οι γιατροι...εκμεταλλευονται αυτο που παραγουν....πεθανετε με στυλ...στους "αθωους" Ελληνες...

Και δηλαδη ΕΤΣΙ θα λυθουν οι διεκδικησεις ολων των κλάδων,των αδικημενων πιθανον;;;;;Ετσι θα ιδρωσει το αυτι της εκαστοτε Κυβερνητικης παραταξης;....

Τον "αθωο Ελληνα" ποιος θα σταμαστησει να τον πηδαει...και μαλιστα ΤΣΑΜΠΑ;....Και αδικημενος και δαρμενος;... :(

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα τα δικια με το μερος τους να εχουν οποιοι απεργοι,ολα τα αιτηματα τους να ειναι 10000000% δίκαια και λογικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πηδανε τους συμπολιτες τους...ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ αλλου πρεπει να πηδηξουν...Αυτο κατακρινουμε ολοι μας φιλε Βελιγκεκα...Και δικοι μου συγγενεις και φιλοι δουλευουν στην ΔΕΗ και απο μενα ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ...

Και θυμισου οταν απεργησουν οι Νοσοκομειακοι υπαλληλοι...να μάς αφησουν να πεθανουμε γιατι χτυπανε τους Κυβερνωντες με αυτο τον τροπο...ΕΛΕΟΣ.... :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά όσο πιο καλοβολεμένος είναι κάποιος, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει....

Εεεε, ρε κάποτε θα ξυπνήσει και η σιωπηλή και μη προνομιούχα πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που απλά παρακολουθεί και υπομένει κουνώντας το κεφάλι της....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουσιαστικά μόνο οι δημ.υπάλληλοι απεργούν σε αυτή τη χώρα γτ μπορούν. Ποιος ιδωτικός θα απεργήσει; έχει φύγει, και αμέσως έχει βρεθεί αντικαταστάτης, ουρές γίνονται με τόση ανεργία.

Όταν όμως απεργούν κάποιοι δημόσιοι, είναι αυτοί οι βολεμένοι που δεν πρέπει να βγάζουν γλώσσα. ε ας καταργηθεί το δικαίωμα της απεργίας, αφού μόνο οι βολεμένοι το ασκούν! Έτσι πάει;

Εγώ το βλέπω ότι οι δημόσιοι (γενικά σε όλες τις μέχρι τώρα απεργίες) απεργούν γιατί μπορούν. Οι ιδιωτικοί φοβούνται και με το δίκιο τους μην χάσουν το μεροκάματο. Θα κοιτάξουν το βόλεμα τους και αυτοί και θα σκύψουν το κεφάλι δυστυχώς.

Συμφωνώ ότι: κόβεις ρεύμα->μεγάλες οικονομικές ζημιές, ακόμα και νεκροί, πολύ σωστα τα λέτε

κλείνεις δρόμο->καθυστερήσεις στις μεταφορες΄->οικονομικές και άλλες ζημιές

απεργούν οι δάσκαλοι->δεν μορφώνονται τα παιδια μας

κόβεις νερό->τα ίδια.........

Άρα όταν ξεβολεύεις τους άλλους είναι απαράδεκτο. ΟΚ με αυτό. Τι μένει λοιπόν;;;;

Να πάμε να χτυπιόμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ έξω από τα υπουργεία με τα ΜΑΤ. Αυτό μας μένει. Άλλα ξέχασα, και αυτοί συνάνθρωποι είναι και δεν πρέπει να τους χτυπάμε, κάνουν την δουλειά τους. Άρα...

ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ: "ΩΧ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ"

Δεν είναι στο αν οι δημόσιοι τα ξύνουν και οι ιδιωτικοί ξεκωλίαζονται το πρόβλημα, είναι στην νοοτροπία του Ελληνα

Και οι Ζαχοπουλο-Ανδριανο-Μαγγινο-Τσιτουριδο-μάγκες γελάνε ακόμα...

:thumbsdown: :thumbsdown:

Τροποποιήθηκε από τον xlapatsas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλε μου αυτό που λες είναι η μόνη λύση σε ένα πρόβλημα που μεγαλώνει εδώ και 50 χρόνια, όχι λιγότερα.Η εκάστοτε κεντρική εξουσία (δεν τη λέω κυβέρνηση)

γράφει κατ΄επανάληψη στ΄αρχίδια της το λαό.Είναι ένα πολίτευμα προστασίας των μεγάλων συμφερόντων και των οικονομικών παραγόντων αυτής της χώρας.

Ο λαός, ο οποίος ήταν πάντα ανώριμος σε ότι αφορά στις πολιτικές του επιλογές, προσανατολίζεται στα γόνατα των πολιτικών (μέχρι εκεί φτάνει) οι οποίοι προεκλογικά τάζουν.Μερικοί βολέυονται, οι υπόλοιποι παρακαλάνε να βολευτούν στις επόμενες εκλογές.Και το παιχνίδι διαιωνίζεται, με διαιτητές τους συνδικαλιστές, οι οποίοι στο μόνο που προσβλέπουν είναι μια καλή θέση σε καποιο κόμα στην επόμενη περίοδο.Αντί να πάρουμε τα ξύλα και να τους διώξουμε κλωτσιδόν, κατεβαζουμε τοκεφάλι και παρακαλάμε για το αυτονόητο:ένα δημοκρατικό πολίτευμα, στο οποίο ο πολίτης θα είναι σεβαστός, και το πρόβλημά του θα ταλανίζει τους υπεύθυνους.Δυστυχώς, το πρόβλημα του πολίτη απασχολεί μόνο τον ίδιο και κανένα άλλο.Είπαμε για τους ιάπωνες ειρωνικά ότι φοράνε μαύρη κορδέλα και δουλέυουν 25 ώρες τη μέρα.Φαίνεται αγνοούμε ότι στη σημερινή ευρώπη, αυτός που δουλέυει περισσότερες ώρες για να έχει τίς χειρότερες υποδομές και ποιότητα ζωής ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΈΝΟ ΚΡΑΤΟΣ είναι ο υπερήφανος Ελληνάρας.Οταν ο ηλίθιος Ιάπων φοράει κορδέλα και πάει στο εργοστάσιο, ο προϊστάμενος ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ πολύ ψηλά στην εταιρία για την κορδέλα του εργάτη, και ενίοτε κάνει και κανα χαρακίρι.Το κράτος τους ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ αυτές τις μαύρες κορδέλες.Οι εργαζόμενοι δίνουν σοβαρότητα στη δουλιά τους και εισπράττουν αυτό που αξίζουν.Και το κυριότερο, είναι ικανοποιημένοι απο τη ζωή τους.Εδώ, και απεργία πείνας να κάνεις, θα ψοφήσεις σαν το σκυλί και κανείς δε θα δώσει σημασία.Η κυβέρνηση θα ρίχνει την ευθύνη στην αντιπολίτευση και σε όσα δεν έκανε.Η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση σε όσα έκανε.Αλλοι θα τα ρίχνουν στους αμερικάνους, και οι υπόλοιποι θα προβάλουν ως μόνη πολιτική πρόταση το όχι.

Δυστυχώς ο σβέρκος του έλληνα έχει μάθει να τρώει φάπες.Ο έλληνας ειναι φτιαγμένος από παρα παρα πολύ καλό υλικό.Οσο σάπια και να είναι η κοινωνία και το κράτος, κατά περίεργο τρόπο τα νέα παιδιά έχουν και ιδανικά και αξίες.Το βλέπω συνέχεια λόγω δουλιάς.Και είναι και πολύ έξυπνος.Παρ΄ολα αυτά τα πλεονεκτήματα, έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα.Μοιάζει στο Ρώσο.Είναι υπομονετικός μέχρι βλακείας.Συνήθισε τη φάπα.Από όλους.Από πολιτικούς, από εφοριακούς, από άλλους δημόσιους υπάλληλους.Συνήθισε να πληρώνει γρηγορόσημο, συνήθισε να του πιάνει τον κώλο ο ταβερνιάρης και να μην παίρνει απόδειξη.Συνήθισε να τον γδέρνει η εφορία για να πληρωθούν τα μεγάλα λαμόγια.Συνήθισε να πληρώνει φακελάκι στο γιατρό, για υπηρεσίες που ο τελευταίος είναι υποχρεωμένος να παρέξει, και ο πρώτος έχει ήδη πληρώσει μέσω κρατήσεων.Συνίθισε να υφίσταται και να υπομένει το αυθαίρετο του γείτονα, που είναι πιο καπάτσος και δικτυωμένος.Και το μόνο που εύχεται είναι να μπορέσει να κάνει το ίδιο και αυτός, σε βάρος καποιου άλλου.Ετσι το κράτος μετατράπηκε σε μια ατέλειωτη ζούγκλα, που επιβιώνουν όσοι έχουν κονε με τις περιφερειακές παραεξουσίες.Και το χειρότερο, συνήθισε να κάθεται μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπει άλλα λαμόγια να το παίζουν προστάτες, για να κερδίσουν φυσικά από άλλη μεριά.Και όλο αυτό έγινε λίγο λίγο, που έιναι και το χειρότερο.Δυστυχώς τώρα φίλε μου είναι πολύ δύσκολο να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε κάνα ξύλο συλλογικά.Για να γίνει αυτό χρειάζεται καποιος φωτισμένος πολιτικός ηγέτης, που δεν υπάρχει, ή μια μεγάλη εθνική καταστροφή, να μηδενίσουμε και να ξαναρχίσουμε.Που -ευτυχώς ή τελικά δυστυχώς- δεν βλέπω να έρχεται.Προσωπικά βλέπω ότι η κατάσταση θα συνεχισει την κατιούσα πορεία για το μέσο -κακόμοιρο -πολίτη αυτής της χώρας, προς την τελική εξαθλίωση.Κάποια στιγμή όλοι μας θα είμαστε χρεωμένοι στις τράπεζες, και θα αναγκαζόμαστε να μεταναστεύουμε στις γειτονικές αναπτυσσόμενες βαλκανικές χώρες, που μέχρι τότε θα εχουν αναπτύξει τη βιομηχανία που έχουμε χάσει ήδη εμεις.Οπως το ΄50 στη γερμανία.

Φίλε δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. :_thumbsup:

''Η απεργία ειναι συνταγματικό διακαίωμα. Απεργία χωρίς προβλήματα δεν γίνεται'' οκ με το πρώτο συμφωνώ αλλά εξαρτάται και απο το μέγεθος των προβλημάτων. Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσαν οι Ιδιωτικοί σε ένδειξη διαμαρτυρίας/απεργίας να σταματήσουν να πληρώνουν τους φόρους, με αποτέλεσμα να μη πληρώνεσαι? Τι θα έλεγες τότε? Κατα 99% θα μου έκοβες το ρεύμα...

Και στην τελική κόψε το ρεύμα του Καραμανλή ρε φίλε ή όποιου... Εγω τι σου φταίω? Σε μενα θα ξεσπάσεις δηλαδή? Εγω που ζω τόσες αδικίες και η κυβέρνηση δεν με αντιμετοπίζει καλύτερα απο σενα. ήρθα ποτέ σπίτι σου να σου καταπατήσω τα δικαιώματά σου?

+100000000

Τροποποιήθηκε από τον FZMAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν προς αποφυγή παρεξηγήσεων δουλεύω 17 χρόνια στην ΔΕΗ στα ορυχεία και πριν ακούσω αργόμισθος -τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος ωχ ωχαδερφισμός(ελάτε στα ορυχεία να δείτε) κλπ καλό είναι να γράψω και να ακούσετε μερικά πραγματάκια η ΔΕΗ δεν είναι αυτήν που ξέρετε από τα παλιά χρόνια (η φορολογική μου δήλωση είναι ένα στοιχειό εδω και μερικά χρόνια )και γράφει ιδιωτικός υπάλληλος ...επιγραμματικά θα πω κάποια ακόμη πραγματάκια.

Δουλεύετε σε μια δουλεία που για 50 χρόνια υπάρχει η συμφωνία κράτους επιχείρησης και εργαζομένων ότι οι μεγάλες κρατήσεις του μισθού σας πάνε για το καλό τις επιχείρησης κατά ένα μεγάλο ποσοστό, για να γίνουν έργα, να αγοραστούν μηχανήματα και με υπογραφές - χαρτιά νόμους κλπ κλπ

λενε ότι η επιχείρηση ανήκει στους εργαζομένους μιας και ανεξάρτητες αρχές κάνανε μια αναλογιστική μελέτη και με την σύμφωνη γνώμη όλων τον πλευρών είπαν οτι οι εργαζόμενοι από όλα αυτά τα χρόνια έχουνε μια ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ περιούσια 12 δισεκατομμύριον. ευρώ που κάθε κυβέρνηση για να σώσει το ικα το τεβε το οτιδήποτε έρχεται κάθε φορά και θέλει να τα βάλει χέρι η απεργία είναι αυτό ακριβώς .. κάτω τα χέρια απο τα λεφτά μας αφήστε μας όπως είμαστε εν ολιγις τωρα για κοινωνικό κράτος για αγαθό κλπ εσείς οι τις Αθήνας το γνωρίζετε λίγο η πολύ καλά (αεριο) κλπ μιας και η ΔΕΗ δεν είναι πλέων μονοπώλιο μπορείτε να διαλέξετε τον παροχέα σας (σε λίγα χρόνια θα είναι και πιο εύκολο)έλα όμως που όλη η άλλη ελλαδιτσα μας χρειάζεται.

Την ΔΕΗ όπως είναι.... πείτε μου μια επιχείρηση που είναι στα χνάρια του οτε τις συμφέρει να πάει ρεύμα σε ένα χωριουδάκι 100 200 ατόμων? που βρίσκετε στο χχχχ βουνό(την απάντηση την γνωρίζετε όλοι) εδώ ερχόμαστε εμείς οι εργαζόμενοι που λέμε καλό είναι να επενδύσουμε και εκεί(ναι να επενδύσουμε είπαμε.. δικά μας λεφτά είναι εξάλλου ) και έχουμε τις κολώνες το σύστημα το ρεύμα σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας ότι δεν συμφέρει και τα πληρώνουμε χωρίς να τα πάρουμε πίσω ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ εμείς και όχι το κράτος κλπ

Οπως μιας και είμαστε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ (έτσι μας κατάντησαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις) θα μπορούσαμε να μην έχουμε πουθενά κοινόχρηστο φωτισμό σε κανέναν ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μίας και όλοι δεν πληρώνουν τα τελευταία 40 χρόνια ούτε ένα ευρώ στην ΑΕΗ (ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ Α ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΗ) αλλά το κάνουμε ασχέτως από το κόστος ααααααααααα να σας πληροφορήσω ότι όλοι οι δήμοι όμως σας -μας χρεώνουν φόρους για το κοινόχρηστο ρεύμα που αν και τα περνουν από όλους μας δεν τα αποδίδουν

Το ικα χρωστά στην ΑΕΗ (πρώην ΔΕΗ)

Οι μεγάλες βιομηχανίες χρωστάνε στην ΑΕΗ

τέλος πάντων έφτασε η ώρα να ετοιμαστώ πάω στην περιφρούρηση σε κάποια πύλη των ορυχείων η οπουδήποτε χρειαστεί σήμερα Κ.Δευτέρα...για να διασφαλίσω και εγώ με τον τρόπο μου τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ τον κόπο μου την οικογένεια μου σίγουρος είμαι ότι από κάτω κάποιοι εδώ μέσα θα γραψουνε με τα συναισθήματα τους χωρίς πολύ πολύ να σκεφτουνε τι λένε θα ακούσω διάφορα λίγο η πολύ τούς κατανοώ αλλά προς ΘΕΟΥ όλοι οι εργαζόμενοι τις ΔΕΗ αποφασίσαμε να γινοντε διακοπές ρεύματος το πολύ μια ώρα ανά περιοχή(και οχι 4-6-8 ώρες) για όλα τα άλλα φταίνε ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ δόξα το θεό καθημερινά δίνουμε την μάχη για το κοινωνικό σύνολο κάτω από αντίξοες συνθήκες εργατικά ατυχήματα= ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΙ άμεσοι επαγγελματικές ασθένειες(καρκίνους κλπ= αργός θάνατος ) για να είναι το ρεύμα κοινωνικό αγαθό

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ολα τα δικια με το μερος τους να εχουν οποιοι απεργοι,ολα τα αιτηματα τους να ειναι 10000000% δίκαια και λογικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πηδανε τους συμπολιτες τους...ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ αλλου πρεπει να πηδηξουν...Αυτο κατακρινουμε ολοι μας φιλε Βελιγκεκα...Και δικοι μου συγγενεις και φιλοι δουλευουν στην ΔΕΗ και απο μενα ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ...

Και θυμισου οταν απεργησουν οι Νοσοκομειακοι υπαλληλοι...να μάς αφησουν να πεθανουμε γιατι χτυπανε τους Κυβερνωντες με αυτο τον τροπο...ΕΛΕΟΣ.... :huh:

Να μάθουμε να κάνουμε λίγο υπομονη. Δλδ τι να κάνουμε? Να κοιμόμ,αστε τον ύπνο του δικαίου? Χαιρόμαι που συμφωνεις με τα αιτήματα τους τα οποία αφορόυν και σένα και μένα και όλους εδω που τους κράζουν. Αλλα δείξε το. Οχι μακρυα απο μένα και οπου θέλει ας είναι . Το αν ορισμένες απεργίες δεν οργανονωντε καλα απο τα συνδικάτα ναι συμφωνω φταίνε αυτοι. Γιατι ο νόμος προβλέπει ποσοστο 10% επι του εργατικού δυναμικού σαν προσωπικό ασφαλείας. Δεν έχουμε καταλάβει πως αυτο είναι μόνο η αρχή. Και αν δεν υπάρχει μαζική αντίδραση απο όλους τότε "χέσαμε και η βάρκα έγυρε" . Συμφωνω με τα παιδιά στον ιδωτικό τομέα έχουν δίκιο. Αυτο θα έπρεπε να σας κάνει να ζητάτε καλύτερο εργασιακό καθεστως για τα παιδια σας κ.τ.λ. Εξάλου το δημόσιο είναι κακό αλλα όλοι θέλουμε να μπούμε. :D . Και στην τελική ρε παιδιά αντι να ζητάμε την τιμωρία όλων αυτών που διαλύσανε το ασφαλιστικό σύνστημα ζητάμε των διαχωρισμό και τηην δυχόνοια μεταξυ των εργατικών τάξεων? Ελεος ποια. Στρουθοκαμηλίζουμε

ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ , Η ΜΑΛΛΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ!!!

ΟΥΣΤ Ο ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ,,

ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. :nono: Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια πολυ απλη ερωτηση...

Ας μου πει καποιος απο εδω μεσα ενα δημοκρατικο τροπο που αυτοι οι ανθρωποι θα πρεπει να διαμαρτυρηθουν για να μην τους ριξουνε στα σκατα χωρις να εχει επιπτωσεις στο κοινωνικο συνολο και κατ επεκταση στο κρατος?

Η μηπως δεν θα πρεπει να διαμαρτυρονται ποτε?

Για πειτε να ακουσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oι φοιτητές (οχι οι κάφροι.. οι -λιγοι- φοιτητές λεω)..., οι ιδιοτικοί υπάλληλοι, οι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ κτλ κτλ τι κάνουν τόσα χρόνια? ΟΚ αυτοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Δεν τους παίρνει

Κάνε κατάληψη στη βουλή

κάνε κατάληψη σπίτι του προθυπουργού, κόψτε τους το ρεύμα στην τελική

Βρείτε τρόπους να δείξετε οτι δεν πρόκειτε να τους ξαναψηφήσετε....

Χρησημοποιόντας την εξουσία που σας δίνει ο διακόπτης που κρατάτε δυστυχώς γίνεστε περίπου σαν και αυτούς που μας κυβερνάν και χρησημοποιούν την εξουσία τους (που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί την έχουν αλλά τέσπα...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Oι φοιτητές (οχι οι κάφροι.. οι -λιγοι- φοιτητές λεω)..., οι ιδιοτικοί υπάλληλοι, οι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ κτλ κτλ τι κάνουν τόσα χρόνια? ΟΚ αυτοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Δεν τους παίρνει

Κάνε κατάληψη στη βουλή

κάνε κατάληψη σπίτι του προθυπουργού, κόψτε τους το ρεύμα στην τελική

Βρείτε τρόπους να δείξετε οτι δεν πρόκειτε να τους ξαναψηφήσετε....

Χρησημοποιόντας την εξουσία που σας δίνει ο διακόπτης που κρατάτε δυστυχώς γίνεστε περίπου σαν και αυτούς που μας κυβερνάν και χρησημοποιούν την εξουσία τους (που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί την έχουν αλλά τέσπα...)

Επαναλαβανω τους διακοπτες δεν τους κατεβαζουν οι εργαζομενοι.

Λογω το οτι δεν υπαρχουν αρκετοι εργαζομενοι για να ελεγχουν-συντηρουν το δυκτιο η διοικηση αποφασιζει να κανει διακοπες για να μην γινει black out.

Οι εργαζομενοι απλα απεργουν.

Οταν καποιος δουλευει στα ορυχεια λιγνιτη και απεργησει κατεβαζει κανενα διακοπτη?Οχι απλα δεν υπαρχει λιγνιτης για να δουλεψουν οι μοναδες και περνουν απο τα αποθεμετα η βγαινει η μοναδα off.

Και καταληψη στην βουλη να κανουν και στο σπιτι του πρωθυπουργου παλι εσυ διακοπη στο ρευμα θα εχεις γιατι δεν θα δουλευουν οι εργαζομενοι.

Ειναι απλο. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ που μένω - Αμπελόκηποι Αθήνα - δεν έχει κάνει ούτε δευτερόλεπτο διακοπή...

Γιατί?

Γιατί έχει σε ακτίνα 4-5 χιλιομέτρων 10 μεγάλα νοσοκομεία και κανείς δεν τολμάει να κατεβάσει διακόπτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επαναλαβανω τους διακοπτες δεν τους κατεβαζουν οι εργαζομενοι.

Λογω το οτι δεν υπαρχουν αρκετοι εργαζομενοι για να ελεγχουν-συντηρουν το δυκτιο η διοικηση αποφασιζει να κανει διακοπες για να μην γινει black out.

Οι εργαζομενοι απλα απεργουν.

Οταν καποιος δουλευει στα ορυχεια λιγνιτη και απεργησει κατεβαζει κανενα διακοπτη?Οχι απλα δεν υπαρχει λιγνιτης για να δουλεψουν οι μοναδες και περνουν απο τα αποθεμετα η βγαινει η μοναδα off.

Και καταληψη στην βουλη να κανουν και στο σπιτι του πρωθυπουργου παλι εσυ διακοπη στο ρευμα θα εχεις γιατι δεν θα δουλευουν οι εργαζομενοι.

Ειναι απλο. ;)

Να απεργήσουν, αλλά να μήνει περισσότερος κόσμος για να αποφύγουμε τις διακοπές. Είναι σα να ακούω Οτι νταξ γιατρός βρίσκεται στην ανάγκη για να χειρουργεί αλλά λόγο του οτι δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί, νοσοκόμοι και βοηθοί έχουμε μερικούς θανάτους των πιο ηλικιομένων και βαριά τραυματιών, ώστε να γλιτώσουμε τους πιο νεους :mellow:

Όταν οι συνέπειες είναι γνωστές και σίγουρες. Ξέρεις τι κάνεις και οταν ξέρεις τι κάνεις, κατεβάζεις το διακόπτη δεν απεργείς απλά ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να απεργήσουν, αλλά να μήνει περισσότερος κόσμος για να αποφύγουμε τις διακοπές. Είναι σα να ακούω Οτι νταξ γιατρός βρίσκεται στην ανάγκη για να χειρουργεί αλλά λόγο του οτι δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί, νοσοκόμοι και βοηθοί έχουμε μερικούς θανάτους των πιο ηλικιομένων και βαριά τραυματιών, ώστε να γλιτώσουμε τους πιο νεους :mellow:

Ο νομος λεει το 10% του ανθρωπινου δυναμικου και δεν νομιζω να μενουν λιγοτεροι γιατι ελενχονται και τους την εχουν στημενη στην γωνια.

Οσο για τους γιατρους που λες μην ξεχνας οτι το ρευμα στην Ελλαδα ειναι μονοπωλειο.

Γιατρος και νοσοκομειο θα βρεθει ρευμα ομως................ :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα