Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Aυτο εννοειται ρε συ! Το θεμα ειναι αν εχει διαφορα στο ποσο effective ειναι η Χ δυναμη που ασκουμε.. Και αν παιζει καποιο ρολο η υψομετρικη διαφορα του σημειου ασκησεως της δυναμης,απο το κεντρο βαρους.. Όπως λέει κι ο Βασίλης, η ροπή έχει να κάνει με περιστροφική κίνηση. Ναι, η ροπή είναι απόσταση επί δύναμη αλλά για την κυκλική κίνηση, όχι την ευθύγραμμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Tοση ωρα ειχα στο μυαλο μου, οτι η δυναμη που ασκω εγω σημειακα στο τιμονι, τεινει να γινει περιστροφικη αρα και ροπη.. Εφ'οσον πατας σε σταθερο σημειο, και τραβας, ετσι νομιζα.. Πολυ μπερδεμενο!! Καποια στιγμη που δεν θα εχω τι να κανω, θα κατσω να σου κανω και το σχηματακι με τις δυναμεις που ειχα στο μυαλο μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Όσο πιο βαρύ το μηχανάκι, τόσο δυσκολότερα μανουβράρεται. Όσο πιο κοντός ο αναβάτης, τόσο δυσκολότερα μανουβράρεται (το μηχανάκι). Ομοίως και για τον πιο αδύναμο αναβάτη. Όσο πιο ψηλό το μηχανάκι, τόσο δυσκολότερα μανουβράρεται. Όσο πιο πολύ διασκορπισμένες μάζες έχει ένα μηχανάκι (πχ βαλίτσες), τόσο δυσκολότερα μανουβράρεται. Ο μοχλός και η ροπή εμφανίζεται κυρίως στο σήκωμα της μοτοσυκλέτας από το πλαϊνό σταντ σε όρθια σταση αλλά και στην τοποθέτηση/ανάρτηση στο όρθιο στάντ. Ομοίως και στο σήκωμα της μοτοσυκλέτας αν έχει πέσει κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Tοση ωρα ειχα στο μυαλο μου, οτι η δυναμη που ασκω εγω σημειακα στο τιμονι, τεινει να γινει περιστροφικη αρα και ροπη.. Εφ'οσον πατας σε σταθερο σημειο, και τραβας, ετσι νομιζα.. Πολυ μπερδεμενο!! Καποια στιγμη που δεν θα εχω τι να κανω, θα κατσω να σου κανω και το σχηματακι με τις δυναμεις που ειχα στο μυαλο μου!! Ανέλυσε τις δυνάμεις που έχεις στο νου σου στον Χ και Υ άξονα και θα καταλάβεις ότι ή ροπή τιμόνι-Κέντρο Βάρους δεν εξυπηρετεί την κίνηση στον Χ άξονα περισσότερο. Εσύ πατάς στο πάτωμα και τραβάς προς τα πίσω οριζόντια. Όλες οι δυνάμεις οι οποίες βοηθούν στην κίνηση της μηχανής προς τα πίσω είναι μόνο οι οριζόντιες. Εν τω μεταξύ έχουμε ξεφύγει απ'το θέμα :) Ωραία μηχανή, ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Πολυ το αναλυετε και χανετε το δασος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Ηγγικεν η ωρα λοιπον να παρω ενα ΧΤΖ 1200,γιατι αυτο που πηρα...δεν.Πολυ παραμυθι τελικα.Τελος παντων,οταν τελειωσουν ολα θα ανοιξω ενα θεμα και θα τα πουμε. Παρακαλουνται λοιπον οι κατοχοι να καταθεσουν θετικα και αρνητικα για το αναμενομενο εργαλειο.Το απερχομενο το μαθαμε 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos 40 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 japan machine good machine .- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ηγγικεν η ωρα λοιπον να παρω ενα ΧΤΖ 1200,γιατι αυτο που πηρα...δεν.Πολυ παραμυθι τελικα.Τελος παντων,οταν τελειωσουν ολα θα ανοιξω ενα θεμα και θα τα πουμε. Παρακαλουνται λοιπον οι κατοχοι να καταθεσουν θετικα και αρνητικα για το αναμενομενο εργαλειο.Το απερχομενο το μαθαμε Αν εχεις FB περνα μια βολτα απο την σελιδα του club μας εχει αρκετους κατοχους θα σε διαφωτισουν https://www.facebook.com/pages/Tenere-Hellas-Club-Official/1511741452390257 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2014 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Αν εχεις FB περνα μια βολτα απο την σελιδα του club μας εχει αρκετους κατοχους θα σε διαφωτισουν https://www.facebook.com/pages/Tenere-Hellas-Club-Official/1511741452390257 Δεν εχω FB.Το μηχανακι το ξερω λιγο.Σε γενικες γραμμες αυτα που θελω να εχει,τα εχει.Οχι ολα βεβαια,αλλα ουδεις τελειος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 .Πολυ παραμυθι τελικα.Τελος παντων,οταν τελειωσουν ολα θα ανοιξω ενα θεμα και θα τα πουμε. Οποτε μπορεις σηκωσε το θεματακι.. Πραγματικα ,με ενδιαφερει να μαθω τι σε χαλασε:) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Οποτε μπορεις σηκωσε το θεματακι.. Πραγματικα ,με ενδιαφερει να μαθω τι σε χαλασε:) Εννοειται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Ηγγικεν η ωρα λοιπον να παρω ενα ΧΤΖ 1200,γιατι αυτο που πηρα...δεν.Πολυ παραμυθι τελικα.Τελος παντων,οταν τελειωσουν ολα θα ανοιξω ενα θεμα και θα τα πουμε. Παρακαλουνται λοιπον οι κατοχοι να καταθεσουν θετικα και αρνητικα για το αναμενομενο εργαλειο.Το απερχομενο το μαθαμε Όποτε θές πάρε με τηλέφωνο, σου έστειλα π.μ.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Το ειδα το πμ.Θα τα πουμε συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Εννοειται Δώσε info στο λαό, μην την πατήσουμε και άλλοι....(ωχ, καρφώθηκα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 As μπειτε στα forum bmw ελληνικα κ οχι κ θα δουν ολοι γιατι παραμυθι μας πουλησαν ,τουλαχιστον για το θεμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ !!!!!!!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 As μπειτε στα forum bmw ελληνικα κ οχι κ θα δουν ολοι γιατι παραμυθι μας πουλησαν ,τουλαχιστον για το θεμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ !!!!!!!!!!! Ρε παιδιά (το ποστ σου φίλε είναι απλά η αφορμή), γιατί δεν γράφετε δυό κουβέντες, να ενημερωθούν οι υπόλοιποι, και να "τιμωρήσετε" και αυτούς που σας "πούλησαν παπά". Και δεν είναι μόνο για το BMW, είναι για πολλές μάρκες. Έμαθα πως φίλος (& μέλος εδώ μέσα) που πήρε σχετικά πρόσφατα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μηχανάκι, πήρε τον κινητήρα στην μασχάλη στα τέσσερα χιλιόμετρα από την αντιπροσωπία. Δεν έσβησε, έσπασε, βγήκαν τα σωθικά του στο φως της μέρας........... κουβέντα πουθενά. Γιατί αυτή η omerta ρε γμτ; Σας υποχρεώνουν να υπογράψετε Κώδικα Σιωπής όταν το αγοράζετε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Εγω προσωπικα ημουν ξεκαθαρος σε αυτο που εγραψα.Αλλωστε δεν εγραψα κατι συγκεκριμενο.Ειπα οτι ''ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΕΓΩ''.Το τι βιωνει και το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του θεμα. Και κατι βασικο.Το συγκεκριμενο topic αφορα τα καλως η τα κακως κειμενα του XTZ1200 SUPERTENERE.Τα υπολοιπα ας ανοιξει οποιος θελει ενα topic και ας γραψει τον καημο του. Πραγμα που θα κανω εγω οπως υποσχεθηκα.Θα το κανω ομως οταν πρεπει. Υπομονη λοιπον λιγο καιρο και οποιος εχει αποψη πραγματικη ας κοπιασει.Εννοω χειροπιαστα παραδειγματα,οδηγικα,οχι διαβασα καπου-μου ειπε ενας-νομιζω...και αλλες τετοιες παιδιαριστικες βλακειες. Το topic λοιπον θα εχει και χαρακτηρα συγκριτικου(κατα μια εννοια) μεταξυ του απερχομενου,του επερχομενου...και του CROSSTOURER. Καποιος(ξερει ποιος) ειχε ζητησει καποια στιγμη πληροφοριες για το συγκεκριμενο.Επειδη λοιπον το πηρε φιλος και το οδηγω συνεχεια(πολη,ταξιδι,στροφιλικι,τουρισμο)....υπομονη να φυγει το GS,να ερθει το ΧΤΖ και εδω ειμαστε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 ... τι λετε τωρα ρε παιδες ,τα BMW δεν χαλανε!... αφου τα παμε!.... Κωστα ειχες παρει GS...τωρα το ειδα!... ..καινουργιο το παιρνεις το XTZ ..... καλοταξιδο το νεο θηριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 ... τι λετε τωρα ρε παιδες ,τα BMW δεν χαλανε!... αφου τα παμε!.... Κωστα ειχες παρει GS...τωρα το ειδα!... ..καινουργιο το παιρνεις το XTZ ..... καλοταξιδο το νεο θηριο! Γεια σου ρε γιαννη. Οχι δεν θα παρω καινουργιο XTZ1200,μτχ θα παρω.Οταν φυγει το GS. Ναι εχω παρει GS/ESA 2009.Δεν ειπα οτι το πουλαω γιατι χαλαει. Ολα οταν ερθει η ωρα.Και θα δεις οτι ολοι οι μη κολλημενοι κατοχοι(οπως εσυ)θα συμφωνησετε μαζι μου στα κακως κειμενα του GS. Θα συμφωνησετε βεβαια και στα καλως κειμενα διοτι υπαρχουν. Παντα κατα την αποψη μου την οποια καταθετω βαση εμπειριας βεβαιως βεβαιως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Κουκλα στα Race Blu 2015 χρωματα Το ιδιο και στο WorldCrosser 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 To ομορφότερο "μαστόδοντο", μακράν..............Αν και προσωπικά που άρεσε περισσότερο στην πρώτη του έκδοση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το χρωματακι μαμαει !!! Ρε γαμωτο τι θα γινει .Τον τελευταιο μηνα υπαρχει ενας βομβαρδισμος ειτε εντελως νεων μοντελω ειτε φρεσκαρισμα των ''παλιων'. Αφηστε μας να κοιμηθουμε ρε γμτ .Εχω καταμπερδευτει. Μ αρεσουν ολα δεν ξερω τι να παρω .... Το Τενερε πολυ ωραιο. Το GS νταξει μ αρεσε απο την πρωτη μερα που βγηκε .Το Multistrada θελω να το ξαναπαρω. Το Tiger ωραιο (μοτερουκλα τρελη) Το ΚΤΜ adv ασε, ειναι πειρασμος .Θελω να παρω ΕΝΑ και να το κρατησω .Να μην ξενοκοιταω . Και να πεις πως υπαρχουν και λεφτα απειρα για ξοδεμα και αλλαγες να πω ενταξει αλλα και εκει ειναι ζορισμενα τρα πραγματα πλεον (για ολους) ας ουμε δηλαδη ΗΜΑΡΤΟΝ :cry: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2014 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Το πρόβλημά σου είναι ότι είχες τη δυνατότητα να πάρεις καινούριο μηχανάκι πάνω από 1000 κυβικά, γιατί μετά είναι σαν να έχεις μόνιμα λεφτά στην τράπεζα για μεταχειρισμένο και αλλάζεις συνέχεια. Βαρέθηκα το GS? E, το πουλάω, κολλάω μεροκάματα μερικών εβδομάδων/μηνών και τσουπ, να το Multi. Βαρέθηκα και το Multi? Ίδια συνταγή, να το Tiger, κλπ. Προφανώς δε σε ειρωνεύομαι ούτε το λέω για κακό, μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ. Αυτό που εννοώ είναι ότι άπαξ και πάρει κανείς το πρώτο 1000+ και είναι διατεθειμένος να κάνει λίγη οικονομία, μετά είναι αρκετά εφικτό να αλλάζει συχνά μηχανάκια αν παίζει σε μεταχειρισμένα και μάλιστα σε καλή κατάσταση ή με έξτρα. Απλά, καινούριο = παλιό + 2-3 μηνιάτικα. Και επειδή ξέρω, όπως πολλοί, ότι το "πας" το όχημα και το καταλαβαίνεις αρκετά ώστε να το "βαθμολογήσεις", μπορείς να βρεις τα καλά και τα στραβά του καθενός. Συνεπώς, αν δεν είχες πάρει το GS, δε θα είχες τη δυνατότητα να αλλάξεις τόσα μηχανάκια. Και αν δεν είχες δοκιμάσει τόσα μηχανάκια που όλα έχουν από κάτι που σου αρέσει αλλά κανένα δεν έχει τα πάντα, δε θα ήσουν μπερδεμένος. Θα ανέβαινες στο πρώτο που θα σου γυάλιζε και αν κούμπωνες καλά θα έλεγες απλά "τι εργαλείο είναι αυτό; πόσα θες να το πάρω να φύγω", γιατί δε θα είχες μέτρο σύγκρισης με άλλα μηχανάκια. Τώρα λογικό είναι να είσαι σε μια φάση που θες το μοτέρ του ενός στο σασί του άλλου με τις αναρτήσεις του παράλλου, κλπ κλπ, γιατί τα έχεις δοκιμάσει όλα ρε αδερφέ :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Ποιος οδηγεί ρε,αυτός που οδηγεί στο DAKAR...η μήπως είναι ο yamahakias με το εφταμιση το τενερέ το super (που έλεγαν παλιά) μεταμφιεσμένο σε1200; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες