KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Ναι ας μιλήσουμε για μηχανές!!! Οι ιταλικές είναι χρέπια!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PREDATOR 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 επειδη ολοι η' καποιοι μιλουν για αυτοκινητα εντος της πραγματικοκοτητας και για τιμονι-πλαισιο στυσιμο μαλλον δεν την εχουν ψαξει πααααρααα πολυ!!!!! ειδου ενα αμαξι το οποιο κατεμε τα εχει ολα!!!!!!!!!και αμα λαχει τα χωνουμε και στα τετρακινητα!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 ποιος ειπε οτι οι γερμανοι δεν βγαζουν ωραια αμαξια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 ποιος ειπε οτι οι γερμανοι δεν βγαζουν ωραια αμαξια??? σιγα το τσαντιρι με ροδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 omorfi i alpha ke pai ke kala otan den ine halasmeni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 omorfi i alpha ke pai ke kala otan den ine halasmeni αμαν βρε παιδια. KTM τα κανατε τα ALFA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Kανονικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΚΑΛΑ ΡΕ, ΕΙΣΤΕ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ??? ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΔΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ?? ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙΟΙΟΙ,ΟΞΩ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Ανέκαθεν η Alfa έβγαζε μοντέλα με φοβερό design, τώρα όσον αφορά στις προδιαγραφες, έ δεν έχει και κάτι ιδιαιτερο, οπότε sorry αλλά γιατί να μην επιλέξει κάποιος μια BMW M3 ή Audi RS4... OK Mr!! Τότε εξήγησέ μου κάποια πράγματα..... Πως γίνεται πχ το 2001, συγκριτικό ανάμεσα σε Α75 1.6 & 316i (E36) στους 4Τ να δηλώνει ξεκάθαρα ότι η Α75 είναι νικήτρια στο δρόμο κατά κράτος? (κράτημα, φρένα, επιδόσεις) Και μιλάμε για την Ε36 που μόλις είχε παρουσιαστεί σε σχέση με την Α75 που ήταν ήδη 5 χρόνια στην παραγωγή. Εξήγησέ μου πως γίνεται η Alfa να μην έχει κάτι το ιδιαίτερο όταν πχ το '96 είχαν τα twin spark 16V μοτέρ με 103 ίππους στα 1400cc, 120 ίππους στα 1600cc. Tη στιγμή που οι άλλες εταιρίες έβγαζαν κατά μέσο όρο 80 άλογα στα 1400cc και λιγότερα από 100 στα 1600. Εξήγησέ μου πως γίνεται η Alfa να μην προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, όταν το 1997 παρουσίαζε την Α156 που ήταν η δυνατότερη στην κατηγορία (120 ίπποι πχ στα 1600 τη στιγμή που η 316i & τα VW & Audi έπαιζαν στους 100 ίππους), με το καλύτερο στρίψιμο (διπλά ψαλίδια μπροστά ποιοί άλλοι είχαν τότε?? Και πίσω multi-link αλουμινίου??) και βεβαίως την καλύτερη αίσθηση στον οδηγό (τιμόνι ξυράφι κλπ) Και δεν τα λέω εγώ. Ξέρω ότι διάβαζες (και διαβάζεις) περιοδικά. Και είναι δεδομένο ότι τα θυμάσαι...... Ιδιαίτερα σήμερα, μπορώ άνετα να σου πω ότι η Α156 στρίβει καλύτερα, με πολύ καλύτερη αίσθηση & ασφάλεια από τουλάχιστον το 90% των υπέρβαρων και "ασφαλών" (ESP, EBD, TCS κλπ) οχημάτων που βρίσκει κανείς στις αντιπροσωπίες..... Μα είμαστε σοβαροί?? 1500+ κιλά στα 1600άρια??? Και αντικειμενικά να το δούμε.... Ποιος διαφωνεί ότι η Α156 ήταν και είναι από τα ομορφότερα, κλασικά αυτοκίνητα?? Τέτοια σχεδιαστική τελειότητα είχαμε χρόνια να δούμε. Και το είπαν παντού, σε όλα τα περιοδικά. Ακόμα και την απλή μετακίνηση της πινακίδας εμπρός, από το κέντρο προς το πλάι του προφυλακτήρα, ήταν μια σχεδιαστική λεπτομέρεια που μόνο Ιταλοί θα μπορούσαν να κάνουν!! Και κάτι ακόμα. Πάντα το έλεγα και πάντα θα το λέω. Όσοι δεν πιστεύουν (και βράζει και λίγο το αίμα τους) ας προσπαθήσουν να δανειστούν μια Alfa για ένα μήνα και μετά να δω πως θα σχολιάσουν..... Τα δε θέματα περί αξιοπιστίας κλπ μάλλον υπερβολικά μπορώ να τα θέσω. Έχω ήδη 2 Alfa στο γκαράζ μου (μια Α33 από το 1992 και μια Α156 από το 2001) και οι δύο είναι άριστες και με μηδέν (zero, 0) προβλήματα. Για όποιον δεν πείθεται έχω πλήρες service manual που αποδεικνύει ότι έχουν απλά δεχθεί σωστή συντήρηση (αυστηρή ως προς τα χιλιόμετρα και τον χρόνο) Ναι θα προτιμούσα την Α159GTA Γιατί είναι υπέροχη οπτικά. Έχει τρομερό στήσιμο στο δρόμο και τρομερές επιδόσεις. Αλλά..... Δεν είναι Μ3 που θα μοιάζει απελπιστικά με το 320 coupe του γείτονα που απλά το έχει πλακώσει στα ζαντολάστιχα και τα αυτοκόλλητα. Και ούτε με το Α4 του άλλου γείτονα με τις 19άρες στα 1600cc και τα αυτοκόλλητα S4 & RS4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 φιλε μου dominator εγω το μονο που θα μπορουσα να πω και τελος με τα κουτια ειναι οτι οποιαδηποτε συγκριση bmw με οποιοδηποτε αλλο στριφτερο αυτοκινητο ειναι μια ανοησια. αυτο ισχυει μονο αν εχεις οδηγησει εκτος απο γερμανικο αυτοκινητο ιταλικο η γαλλικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Eγω που ειμαι οικογενειαρχης μπορω να παρω το παρακατω;Σε αυτο το χρωμα παρακαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Eγω που ειμαι οικογενειαρχης μπορω να παρω το παρακατω;Σε αυτο το χρωμα παρακαλω... Ρε ατιμε ανθρωπε τι μου κανεις, το αγαπημενο μου χρωμα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Ρε ατιμε ανθρωπε τι μου κανεις, το αγαπημενο μου χρωμα!!!!! Καλα δεν θα χαλασει κι ο κοσμος αν κυκλοφορουν δυο ιδια... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Καλα δεν θα χαλασει κι ο κοσμος αν κυκλοφορουν δυο ιδια... :D :rotfl: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 τοσα ξες τοσα λες μανώλη? μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Καταρχάς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μια 8C με τετράθυρο αμάξωμα και τετρακίνηση. Και γράφτηκαν διθύραμβοι για την 8C. Είναι μια κούκλα όπως οι περισσότερες ιταλίδες. Τώρα να πώ για όλους όσους μιλάνε για τις alfa romeo από όσα έχουν διαβάσει και έχουν ακούσει, να μη βιαστούν να υιοθετήσουν τις απόψεις. Έχω συμβιώσει με ένα σωρό μοντέλα της και δεν έχω τίποτα κακό να της προσάψω. Απόλαυση, απόλαυση, απόλαυση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Άγγλοι λένε πως δεν μπορείς να αυτό-αποκαλείσαι αυτοκινητιστικός δημοσιογράφος αν δεν έχεις γράψει κάποιο κομμάτι για την οδηγική συμπεριφορά μιας Άλφα Ρομέο. Αυτό γιατί δεν περιγράφεται με απλές περιγραφές, όπως αρχικά υπο-υπερ-στρέφει και μετά κάνει αυτό η το άλλο. Πρέπει να έχεις συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσεις πλήρη περιγραφή της οδηγικής συμπεριφοράς μιας Alfa Romeo στον ελάχιστο χώρο που προσφέρει ένα περιοδικό. Είναι ίσως τα πιο επικοινωνιακά αυτοκίνητα και ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις. Και μπορεί να μην πήγαν σε ακραίες λύσεις όπως τα Μ της BMW και τα RS της Audi, αλλά ήταν πάντα η χρυσή τομή. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η χρυσή τομή είναι το μηχανολογικό αριστούργημα, και όχι η υπερβολή. Είναι η διαφορά ενός καθολικού καθεδρικού ναού και της Αγια Σοφιάς στην πόλη. Ο καθεδρικός σε καθηλώνει, σου επιβάλλεται με τις διαστάσεις του, ενώ στην Αγιά Σοφιά νιώθεις πιο φιλόξενα μεν, αλλά πρέπει να ξέρεις πέντε πράγματα για να καταλάβεις τι αριστούργημα είναι. Εκεί βέβαια είναι και οι ενστάσεις μου με την 159. Προκειμένου να πείσει ως προϊόν μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό, έχει γερμανοποιηθεί, έχει βαρύνει πολύ, δεν ακούγεται όπως θα έπρεπε και καταφεύγει στις υπερβολές των 400- 500 ίππων, σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Οπότε τελικά καταντάει συγκρίσιμη με το Audi RS4. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 OK Mr!! Τότε εξήγησέ μου κάποια πράγματα..... Πως γίνεται πχ το 2001, συγκριτικό ανάμεσα σε Α75 1.6 & 316i (E36) στους 4Τ να δηλώνει ξεκάθαρα ότι η Α75 είναι νικήτρια στο δρόμο κατά κράτος? (κράτημα, φρένα, επιδόσεις) Και μιλάμε για την Ε36 που μόλις είχε παρουσιαστεί σε σχέση με την Α75 που ήταν ήδη 5 χρόνια στην παραγωγή. Μάλλον αναφέρεσαι στο 1991 (πριν 17 χρόνια δλδ) Αν θυμαμαι καλά όμως το τεστ που λες, σε άλλους τομείς όπως οι χώροι των επιβατών και η θέση οδήγησης υστερούσε. (είχε στραβά τοποθετημένο το τιμόνι ή λαθος θυμαμαι?) στο θέμα της αποδοσης και του κινητηρα ήταν καλύτερη και γρηγοροτερη. Αλλά στην μεταπώληση και την αξιοπιστία? πόσες 75 βλέπεις να κυκλοφορούν? Εξήγησέ μου πως γίνεται η Alfa να μην έχει κάτι το ιδιαίτερο όταν πχ το '96 είχαν τα twin spark 16V μοτέρ με 103 ίππους στα 1400cc, 120 ίππους στα 1600cc. Tη στιγμή που οι άλλες εταιρίες έβγαζαν κατά μέσο όρο 80 άλογα στα 1400cc και λιγότερα από 100 στα 1600. Εξήγησέ μου πως γίνεται η Alfa να μην προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, όταν το 1997 παρουσίαζε την Α156 που ήταν η δυνατότερη στην κατηγορία (120 ίπποι πχ στα 1600 τη στιγμή που η 316i & τα VW & Audi έπαιζαν στους 100 ίππους), με το καλύτερο στρίψιμο (διπλά ψαλίδια μπροστά ποιοί άλλοι είχαν τότε?? Και πίσω multi-link αλουμινίου??) και βεβαίως την καλύτερη αίσθηση στον οδηγό (τιμόνι ξυράφι κλπ) Και δεν τα λέω εγώ. Ξέρω ότι διάβαζες (και διαβάζεις) περιοδικά. Και είναι δεδομένο ότι τα θυμάσαι...... Μα βρε Γιάννη, σωστα όλα αυτά που αναφερεις αλλά εδώ μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο και τους αντίστοιχους "ανταγωνιστές". όλα τα Γερμανικά πλέον έχουν δυναμώσει και ανταγωνίζονται στα ίσα ή και υπερτερούν έναντι των λοιπών. τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις (στρίψιμο και ακρίβεια τιμονιού) πλέον τα συναντάμε και σε γερμανικά μοντέλα. το "ανταγωνιστές" το βαζω σε εισαγωγικά γιατι η τιμή της Alfa δεν είναι γνωστή και δεν το κόβω να είναι στα ίδια επιπεδα. Και αντικειμενικά να το δούμε.... Ποιος διαφωνεί ότι η Α156 ήταν και είναι από τα ομορφότερα, κλασικά αυτοκίνητα?? Τέτοια σχεδιαστική τελειότητα είχαμε χρόνια να δούμε. Και το είπαν παντού, σε όλα τα περιοδικά. Ακόμα και την απλή μετακίνηση της πινακίδας εμπρός, από το κέντρο προς το πλάι του προφυλακτήρα, ήταν μια σχεδιαστική λεπτομέρεια που μόνο Ιταλοί θα μπορούσαν να κάνουν!! όπως διάβασες σε προηγούμενο ποστ μου, δεν διαφώνησα στο θέμα design ;) Τα δε θέματα περί αξιοπιστίας κλπ μάλλον υπερβολικά μπορώ να τα θέσω. Έχω ήδη 2 Alfa στο γκαράζ μου (μια Α33 από το 1992 και μια Α156 από το 2001) και οι δύο είναι άριστες και με μηδέν (zero, 0) προβλήματα. Για όποιον δεν πείθεται έχω πλήρες service manual που αποδεικνύει ότι έχουν απλά δεχθεί σωστή συντήρηση (αυστηρή ως προς τα χιλιόμετρα και τον χρόνο) σε αυτό δεν έχω προσωπική άποψη περαν ενός φίλου που πήρε μια 156 και μετα απο μερικές μέρες του έμεινε απο ηλεκτρικά. Σύμπτωση ή όχι δεν ξέρω. Απλά το αναφέρω επειδή έθιξες το θεμα αξιοπιστίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Αλλά στην μεταπώληση και την αξιοπιστία? πόσες 75 βλέπεις να κυκλοφορούν? Η μεταπώληση των αυτοκινήτων, είναι ένα μεγάλο στοίχημα που έχουν κερδίσει οι γερμανοί, αλλά δεν ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα. Στην χώρα μας οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο σύνδρομο του Λαζογερμανού που έχουμε. Και στην απαράδεκτη πολιτική της Ιταλικής βιομηχανίας. Όσο για την αξιοπιστία, πολύ θόρυβο κάνουν τα ιταλικά και τα γαλλικά όταν χαλάνε και περιέργως πολύ ήσυχα χαλάνε τα γερμανικά. Μπορώ να το αποδείξω αυτό που λέω, αλλά θα χρειαστώ πολύυυυυ ώρα και χώρο (άπειρα τα παραδείγματα). Αλλά αν αυτό είναι το βασικό κριτήριο αγοράς, τα μοναδικά αποδεκτά αυτοκίνητα είναι τα Honda και τα Toyota. But get a life κι άσε το χερούλι να χαλάσει. Τα δε θέματα περί αξιοπιστίας κλπ μάλλον υπερβολικά μπορώ να τα θέσω. Έχω ήδη 2 Alfa στο γκαράζ μου (μια Α33 από το 1992 και μια Α156 από το 2001) και οι δύο είναι άριστες και με μηδέν (zero, 0) προβλήματα. Για όποιον δεν πείθεται έχω πλήρες service manual που αποδεικνύει ότι έχουν απλά δεχθεί σωστή συντήρηση (αυστηρή ως προς τα χιλιόμετρα και τον χρόνο) Πες όμως την αλήθεια, δεν τα πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία, τα πηγαίνεις; Μάλλον σε κάποιον καλό εξουσιοδοτημένο τα πηγαίνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 οπότε sorry αλλά γιατί να μην επιλέξει κάποιος μια BMW M3 ή Audi RS4... επισης το Μ6 :wub: και εννοειται και το EVO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 ..ΑΑαααααχχ..Κουβεντα που ανοιγεται... Κρατιεμαι ακομα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Τόσο γκάζι και FWD; Μπαάαααάαα (σόρρυ αν επαναλαμβάνω, δε τα διάβασα όλα τα ποστ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DtGFGO46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Αλλά στην μεταπώληση και την αξιοπιστία? πόσες 75 βλέπεις να κυκλοφορούν? Αυτες οι κουκλαρες κυκλοφορουν πολυ σε σχεση με τα αντιστοιχα μοντελα της εποχης εκεινης,αλλα οχι μονο κυκλοφορουν,αλλα αφηνουν κολονες και κολενες τα χιτλεροκουτακια της εποχης μας. Και επειδη ανεφερες για αξιοπιστια,ειχε αγορασει η οικογενεια μου ενα VW Polo 1.4 ʼ01(το πηραμε και καλα για αξιοπιστια) και μας ειχε βγαλει στην 3ετια που το ειχαμε τα κερατα του απο προβληματα(4 εγκεφαλους,1σασμαν,2δισκοπλατο,1στοφαλος και μερικα ρουλεμαν στροφαλου) και το αυτοκινιτο το ειχε η μανα μου για να πηγαινοερχεται απο το σπιτι στη δουλεια και το αμαξι ειχε κανει μονο 30000κμ. Εγω παντοτε ημουν,ειμαι και θα ειμαι Alfisti και Ιταλοφιλος, και ετσι βεβαια θα επιλεξω το 159GTA γιατι ειναι μονο και μονο Αlfa. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2008 Αlfa Virus τι να κανουμε. Οπως ειπαν και στο συγκριτικο στο top gear μεταξυ Mazda RX-8, Audi TT 2.0, Alfa Romeo Brera 2.0, αν μας ζητουσαν να προτεινουμε ενα αμαξι απο τα 3 στον κολλητο μας, αυτο θα ηταν το Αudi TT... Αν παιρναμε για τον εαυτο μας ομως ενα αμαξι απο τα 3, θα παιρναμε την Brera. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 :D ENA ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ[att achment=21680:31.jpg] ΝΟΡΜΑΛ 400 ΙΠΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ Μ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ 507 ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΤΙΑ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΤΟ U-TUBE YΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η Μ5 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ. :D (Ω ΤΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΠΑΝΟ ΜΟΥ) ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΛΟΣ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ...ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ..ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΠΗΓΑΣΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ: ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΩ :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 -_- ειναι αυτοματο :beee: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες