lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2008 Το είχα ποστάρει παλαιότερα σε άλλο forum, αλλά σκέφτηκα ότι αρχάριοι, σαν και εμένα, ίσως το βρούν ενδιαφέρον. Αντιγράφω λοιπόν.. Το παρακάτω πρόκειται για ένα κείμενο που δείχνει πρόχειρα (κυρίως για αρχάριους) τη διαδικασία υπερκυβισμού ενός INNOVA 125. Γιʼαυτό αν πώ καμιά χοντρή, μη το πάρετε κατάκαρδα και ας με διορθώσουν οι γνώστες.. - Στην αρχή, όσο το μηχανάκι δουλεύει για να μη πάμε με τα πόδια :P , πάμε και αγοράζουμε, ένα σετ φλάντζες, κανα πιο άγριο εκκεντροφόρο να γουστάρουμε (υπάρχει έτοιμο κίτ), εννοείτε αντίστοιχο πιστόνι (ανάλογα πόσο θα ανοίξουμε τον κύλινδρο) με τα ελατήρια του. - Σε εξάτμιση φίλτρα πρέπει να γίνει κάτι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η εξάτμιση τρυπήθηκε κατά μήκος και από το φίλτρο αντικαταστάθηκε το χαρτί με «σφουγγάρι». Όλα αυτά άν θυμάμαι καλά δεν πήγαν πάνω απο 100Ευρω. (Η τιμή αυτή μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην αγορά, είναι τιμές απο φίλους) Αρχικά βγάζουμε τα πλαστικά. Καλό είναι μόλις βγαίνει ένα κομμάτι, η βίδα να μπαίνει στη θέση της στο γυμνό σημείο. Βγάζουμε φίλτρα, λύνουμε καρμπιρατέρ. Καρμπιρατέρ.. My precious!!! :D Στη αριστερή πλευρά του κινητήρα βρίσκεται το γρανάζι - καδένα χρονισμού. Το λύνουμε για να βγάλουμε την κεφαλή. Βγάλσιμο κεφαλής. Εδώ βρίσκεται ο εκκεντροφόρος και οι βαλβίδες. Βγήκε και ο κύλινδρος.. Τί τράβηξα για να καθαρίσω περισσεύματα της φλάντζας!!! Θέλετε να δείτε το παλιό πιστόνι...;;; Υποτίθεται οτι το μηχανάκι πρίν αγοραστεί (μεταχειρισμένο) πήγε για service. Ε, λοιπόν η βαλβίδα εξαγωγής δεν έκλεινε τελείως με αυτό το αποτέλεσμα (μαυρίλα). Άν κάποιος γνώστης έχει να πεί γιατί αυτό, είχε το αποτέλεσμα που φαίνεται... Επίσης τα ελατήρια δεν ήταν στα καλύτερα τους.. ("υπολείμματα" γύρω γύρω) Ο κύλινδρος στάλθηκε για άνοιγμα.. Απο τα 52mm στα 56mm, άν θυμάμαι καλά.. 124cc στα 143.8cc. (μια ωρίτσα 30Ευρώ) Εν το μεταξύ το παλιό πιστόνι μπαίνει κόφα.. Ο καινούριος (αριστερά) και ο παλιός εκκεντροφόρος. Φαίνεται καθαρά, ότι ο καινούριος επιβάλει να μένουν οι βαλβίδες για μεγαλύτερο διάστημα ανοιχτές. Καθαρισμός, λείανση.. και άλλα πολλά που δε καταλάβαινα.. Αρχίζει το μοντάρισμα. Έτοιμος! Πάνω αριστερά, το κυλινδρικό, η μίζα. Ρύθμιση χρονισμού. (3η φωτό) και τέντωμα καδένας χρονισμού. Στη πάνω εικόνα απο τη φωτογραφία που ακολουθεί, φαίνεται αυτό που σπρώχνουμε για να τεντώσουμε την καδένα.. (πολύ επιστημονικά το είπα ο π@@στ@ς... λεπτομέρειες με pm ) :lol: :lol: Τα σημάδια δε μπορούσαν να ευθυγραμμιστούν ακριβώς, αυτό σημαίνει φαγωμένη αλυσίδα;;; Αυτό ήταν. Το μηχανάκι στρώνεται για καμιά 100 χιλιόμετρα τουλάχιστον. Επίσης φύγανε ανακυκλωτές καυσαερίων (ή κάτι τέτοιο) κλείνοντας και διάφορες τρύπες.. Έγιναν και κάποια άλλα μικροπράγματα αλλά πάνω κάτω αυτά είναι.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εεεεε, είσαι κάνκουρας!!! :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2008 από τον tsop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2008 Κάγκουρας αλλά θα εξυπηρετήσεις πολλά παιδιά του φόρουμ φίλε!!! Ωωωωωραίος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pissaman 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2008 Μια μικρή παρατήρηση: Έτσι όπως έτριψες τις βαλβίδες, καταστρέφεις τις έδρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2008 Μια μικρή παρατήρηση: Έτσι όπως έτριψες τις βαλβίδες, καταστρέφεις τις έδρες! Τί να σου πώ, δε ξέρω.... Το όλο εγχείρημα έγινε απο τον θειό μου (μηχανικός) εκτός από τις βαλβίδες τρίφτηκαν και οι "βάσεις" τους στην κεφαλή. Όταν λες έδρες τί εννοείς; Το μηχανάκι δεν είναι δικό μου ρε παιδιά μη βαράτε... :( το δικό μου θα το ανοίξω περισσότερο!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2008 Εγω θα ηθελα να μαθω αν ειναι ευκολο ποσο στοιχισε ολη η διαδικασια, εννοειται οτι θελω τιμη για τα ανταλλακτικα μονο και οχι για τα εργατικα. Αφου πιανει λιγο το χερι μου και με τη βοηθεια ενος φιλου μηχανικου κατι θα κανουμε. Ακομα κατι αλλο, μηπως θα ηταν πιο καταλληλη επιλογη να αγοραστει ενα καινουριο κεφαλαρι κομπλε με αγριεμενο εκκεντροφορο και ασσορτι βαλβιδες ετοιμες να μην θελουν και τριψιμο; Στη θεσσαλονικη εκει στην Οδυσσεως θα τα βρω τα υλικα; Τα ρωταω ολα αυτα γιατι σκεφτομαι να αγορασω τετοιο παπι, μαλιστα κατι βρηκα και αμεσως θελω να το δυναμωσω να πηγαινει ανετα δικαβαλο 90km/h. Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2008 Άν έχεις φίλο μηχανικό και έχει άκρες, ίσως καταφέρεις να τα κάνεις και εσύ με 100 - 150 Ευρώ. Αυτό με την κεφαλή που λές, δε ξέρω άν παίζει με παπιά, φαντάζομαι πως ναι, το έχουμε κάνει με φιλαράκι σε μίνι μοτο (κεφαλή, κύλινδρος, πιστόνι και ελατήρια ήταν σετάκι). :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2008 Θα κατεβω μια μερα σαλονικη και θα το ψαξω. Σ'ευχαριστω παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2008 ...αν σε γνωριζα πριν 15 χρονια θα γινοσουνα στα σιγουρα ο καλυτερος μου φιλος !!!! ;) .... καγκουρες for ever! ....... λεμεεεεε!! ...καλη δουλια παντως μπραβο σας !! ....και δεν μας ειπες τελικα! .... πως παει? ...τρεχει οτι κινείτε? ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα θα ήσουν φιλαράκι με τον θειό μου, αυτός είναι ο καγκουρας :P (σκηνικό να πηγαίνουμε στη Suzuki Αθήνα να πάρουμε το GS500 και να βρίσκουν κοινούς γνωστούς "απ'τα παλιά" με τον υπεύθυνο εκεί!!!!) Δυστυχώς για το μηχανάκι δεν έχω μάθει κάτι, φαντάζομαι τώρα πια έχει στρωθεί και το λιγουρεύεται ο ξάδερφος μου με το crypton 135 Καλά να πάθει που δε πήρε endurακι που του έλεγα!!! :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2008 από τον lamoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pissaman 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2008 Τί να σου πώ, δε ξέρω.... Το όλο εγχείρημα έγινε απο τον θειό μου (μηχανικός) εκτός από τις βαλβίδες τρίφτηκαν και οι "βάσεις" τους στην κεφαλή. Όταν λες έδρες τί εννοείς; Το μηχανάκι δεν είναι δικό μου ρε παιδιά μη βαράτε... :( το δικό μου θα το ανοίξω περισσότερο!!! :P Η έδρα, είναι το σημείο όπου η βαλβίδα πατάει πάνω στην κεφαλή. Αν λοιπόν την τρίβεις με δράπανο περιστρέφεις τη βαλβίδα με μεγάλη ταχύτητα και συνέχεια με την ίδια φορά πάνω στην κεφαλή και αυτό έχει ως άμεση συνέπεια να έχει μεγάλη φθορά. Κανονικά πρέπει να πάρεις μια βεντουζίτσα και να τις τρίβεις αριστερά δεξιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pilotz750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) hthele kai ena karbyrater 26 h 28 ligo anoigma eisagogh kai eksagogh sthn kefalh kai mia eksatmisoyla.kalo einai na min skalizeis to mamisio moter ths honda giati meta den tha ksanaeinai pote aksiopisto. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 από τον Θάνος Αφαιρέθηκε πρόταση λόγο δημοσίευσης με περιεχομενο πώλησης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2008 αρχηγε το πιστονι των 56mm το σηκωνει η μανισια μπιελα σε θεμα αξιοπιστια?ο κυλινδρος μετα το ρεκτιφιε των 56mm εχει ψωμι και για αλλο ρεκτιφιε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsole 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 Filoi mou eimai neo melos sto forum sas alla exw na pw oti exw ena innova 125 kai exw na pw oti kalitero se antoxes dynami kai aksiopistia i dynami tou den einai trelh alla gia ena megalo taksidi mporeis aneta na kaneis egw gia paradeigma exw paei apo naypakto pou eixa erthei diakopes mexri thn athina gemisa treis fores sto dromo kai pigena me 110kmh kata meso oro. twra exw fygei apo thn athina kai menw sto xwrio mou pou einai konta sth naypakto.opou exw to innova mou. to exw ftiaksei to mixanaki.tou exw balei eksatmisi takegawa ekkentroforo takegawa karbirater keihin 28mm kai eidei twra termatizei stis eytheis i tetarth pianei kofth sta 140 kmh me diplo atomo exw beltiwsei thn pisw anarthsh tou exw balei amortiser me azwto rithizomenes kai tis sklireneis oso thes exw beltiwsei ta frena tou kai mpros kai pisw kai thn epomenh ebdomada exw paraggeilei kylindro kai pistoni 56mm kai balbides takegawa me elathria pio sklira gia na antexoun ta strofarismata. otan allaksw ton kylindro meta exei seira hlektronikh takegawa gia na min pianei kofti kai mou kobei tin taxythta eykola. dld h 1h taxythta twra baraei kofti sta 50 xiliometra meta den tha pianei kofti apla tha baraei 60 kmh kai mporei kai parapanw dld tha afksisei tis strofes tou kinitira apo oti exw dei i deytera tha pigenei gyrw sta 100kmh i trith 130 kai i tetarth tha baraei peripou 150 me 160 xiliometra ayta exw na pw gia yperkibismo xwris na xaseis tin aksiopistia.apo ta 56mm kai panw meta xaneis tin aksiopistia alla exeis megales epidoseis.to innova me tin kefalh pou exei twra mporei na ftasei kai ta 72 xiliosta anoigma kilindrou alla oriaka isa isa me ta kalamia pou kratane thn kefalh alla ekei milame gia polla lefta den yparxei tetoia perptosi na ginei kati tetoio sto diko mou innova.oso gia to triksimo twn plastikwn poli aplo an kamia mera kathisete kai lisete ta plastika gemisteta me aytokoliti tainia pou bazoun stis portes to xeimona na min mpainei to kryo einai poli apotelesmatiko kai den trizoun katholou.oso gia to freno to pisw pou trizei to tampouro otan pate sto mixaniko sas na tou peite ti berga pou trabei to freno otan to patate na to balei anapoda sth panw pleyra dld na pianei anapoda i dynami etsi den tha trizei katholou .egw toulaxiston to eixa kanei alla twra den exw tetoia problimata giati exw balei pisw diskofreno.aytes einai oi plirofories mou panw sto thema ayto kai koitaxte kai to mixanaki mou na parete mia idea pws einai. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 Ωραίο θέμα φίλε μου. Μπράβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) ... Με όλα αυτά που έχεις ξοδέψει για το μηχανάκι αυτό, εργονομικά και μόνο μιλώντας ε, δε θα μπορούσες να τα είχες δώσει και να έπαιρνες κάτι σε μεγαλύτερο? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2008 από τον SnodeGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jamaicanos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 kagkouria 4 ever! Κοιτάξτε το θέμα είναι να γίνει καλή δουλειά έτσι ώστε να "κρατήσει" στα "πάνω" του το μηχανάκι και για κάποιο χρονικό διάστημα...οπότε το άτομο που θα εμπιστευτείτε να σας κάνει όλη την δουλειά , θα πρέπει να του έχετε και απόλυτη εμπιστοσύνη και θα πρέπει να ξέρετε της γνώσεις που έχει το παλικάρι επάνω στο θέμα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ! Πολύ καλή δουλιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos5102 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ναι πολυ καλο ρεπορταζ και σιγουρα πολυ καλη επιλογη το Honda για βελτειωση εκτος του οτι εχουν απειρα πραγματα ειναι και πολυ αξιοπιστα και ευκολα στο λυσε δεσε αμα σου δειξει καποιος μερικες φορες τα μυστικα και εσυ τα θυμασαι, θα μπορεις στο μελον να αξιολογησεις διαφορετικα την καθε μοτοσυκλετα,γνωριζοντας πως λειτουργει ενα μοτερ. Μεγαλο σχολειο αυτο που κανετε παιδια μη σταματατε. και ψαξτε και πιο απο τα μηχανακια που φτιαχνουν οι φιλοι σας και εσεις ανεβαζει πιο γρηγορα, μην κοιτατε μονο τελικη. να θυμαστε οχι απολυτα υψιλη συμπιεση και δοκιμαστε και τα πρωτα σταδια εκκεντροφορων, τα 3ο σταδιο και πανω συνηθως ειναι για πολλα χιλιοστα με ανοιγμενα καρτερ α και τισ τρυπες στην κεφαλη εισ.-εξ. τις ανοιγουμε λιγο για να φιλαει ωραια ο λαιμος του μεγαλου καρμπιρατερ και μετα στρωνουμε με 240 ντουκοχαρτο οχι υπερβολικα χωνια χαλατε τη ροη του μειγματος και χανει ολη τη ροπη χορις να κερδιζει τιποτα. δεν ηθελα να σε πριξω μου θυμησες γιατι λατρευω ακομα το daxaki μου ευχαριστω ps Δεν ειμαι επαγκελματιας αυτα που γραφω ειναι το αποτελεσμα που καταλαβα μετα απο αρκετα χρηματα και μεγαλης χαρας που αποκομησα χαρη στον μεγαλο αδερφο μου Μαρκο που μου εμαθε τα κολπα ωστε να μην την πατησω κι απογοητευτω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 από τον tasos5102 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis146junior 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα στη παρεα και καλως σας βρηκα! θα ηθελα την βοηθεια σας! Εχω ενα innova carb και λεω να το ανεβασω στα 54χιλ ή 56χιλ με πιστονι assa.οι αποριες μου ειναι οι εξης 1)ο γνησιος κυλινδρος αντεχει στα χιλιοστα αυτα σε βαθος χρονου? 2)η μαμα μπιελα αντεχει ή να βαλω και μπιελα πχ.assa? 3)η κεφαλη χρειαζεται ροικη και ελλατηρια σκληρα στις βαλβιδες ή θα μου φτασει ενας εκκεντροφορος μονο αγριος πχ.assa? 4)το καρμπυρατερ keihin 24mm θα μου δουλεψει σωστα ή να βαλω μικροτερο? 'σημειωτεον το μηχανακι τωρα φοραει μονο εξατμιση' Το ξερω πως η αξιοπιστια του θα χαθει αλλα δεν με πειραζει να το φτιαξω ξανα. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2014 από τον antonis146junior Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis146junior 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2014 ????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 ρε φιλε εχουν δωθει ολες οι πληροφοριες.... και με το παραπανω.... τωρα τα αασα που λες κτλ δεν ειναι ουτε καν β ποιοτητα ειναι και γω δεν ξερω τι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis146junior 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Καλημερα!εχεις δικιο stamFR με μια γρηγορη περιηγηση αντλησα ηδη πολλες πληροφοριες!παραμενει ομως το ερωτημα αν και κατα ποσο ο γνησιος κυλινδρος ειναι σωστος για τα χιλιοστα αυτα γιατι τι χιτωνιο θα ειναι λεπτο μετα,και για την μπιελα ειναι αν αντεχει στα χιλιοστα αυτα απο ατομα που εχουν κανει ηδη την μετατροπη.Δεν ψαχνω να μου κρατησει 10 χρονια γιατι θα ειμαι παραλογος...αλλα ουτε θα μου αρεσε να μου σπασει σε ενα μηνα..φιλικα παντα.Οσο για τα assa ειναι αριστης ποιοτητας(japan) και σιγουρα καλυτερης απο τα γνησια...το λεω εκ πειρας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Από το site της AaSa : << Η AaSa είναι μια 100% Ελληνική εταιρία με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ανταλλακτικών, την επισκευή και βελτίωση κινητήρων, όπως και την εισαγωγή ανταλλακτικών για 35 περίπου χρόνια. Ως εισαγωγείς συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργοστάσια στον κόσμο, ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των ανταλλακτικών τα οποία πάντα παράγονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές και πάντα με βάση τα δικά μας σχέδια. Έτσι έχουμε καταλήξει να έχουμε μια γκάμα ανταλλακτικών ξεχωριστή και μοναδική σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Ως κατασκευαστές έχουμε ανά τα χρόνια παράγει σε μαζική κλίμακα ανταλλακτικά κινητήρων 100% ελληνικά, όπως κυλίνδρους, στροφάλους, έμβολα και βαλβίδες, αλλά και σε μικρότερη κλίμακα κατόπιν παραγγελίας, ανταλλακτικά όπως έμβολα, μπιέλες και διάφορα άλλα εξαρτήματα. Αυτή τη στιγμή η AaSa διαθέτει τη μοναδική μονάδα παραγωγής σφυρίλατων βαλβίδων για κινητήρες εσωτερικής καύσης στην Ελλάδα και διαρκώς επεκτείνεται επενδύοντας κάθε χρόνο σημαντικό μέρος των κερδών της σε νέα τεχνολογία και αγορά νέων μηχανημάτων. Ο μεγαλύτερος όγκος των ανταλλακτικών μας αφορά την αγορά της μοτοσικλέτας , όπως επίσης και για άλλους τύπους κινητήρων όπως αγροτικά μηχανήματα, εξωλέμβιες μηχανές, γεννήτριες, αντλίες και σκαπτικά. Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία μας ως κατασκευαστές, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες στον τομέα του ρεκτιφιέ, αναλαμβάνοντας την επισκευή κυλίνδρων, στροφάλων, κατασκευή χιτωνίων για δίχρονες και τετράχρονες μηχανές, όπως και την επισκευή και βελτίωση κεφαλών. >> Δε βλέπω να λέει τίποτα για ιαπωνία ... Αυτό που γράφει είναι ότι τα ανταλλακτικά είτε είναι Ελληνικά είτε από οπουδήποτε (ίσως και Ιαπωνικά) . Δεν μπορώ να κρίνω την ποιότητα τους αλλα μπορώ να πω πως έχουμε 2014 και είναι πολύ εύκολο αν μας παραμυθιάζουν οι έμποροι ή όχι. ΠΧ Πριν λίγο καιρό ένα μέλος του mybike έγραφε ότι ότι τα dayang είναι ιαπωνικά γιατί κάποιος "έξυπνος" του το είχε πει , αν "γκουγλαρε" τη λέξη dayang θα έβρισκε την επίσημη σελίδα της εταιρείας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2014 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis146junior 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Καλα εκανες και το ποσταρες stavros-2stroker για να μην υπαρχουν αμφιβολιες.σε παλαιοτερη συζητηση που ειχα μαζι του μου ειχε αναφερει πως τα υλικα που που χρησημοποιει ειναι ιαπονεζικα οπου και μετα σαν μηχανουργειο τα τροποποιει φτιαχνοντας καταληλες βαλβιδες,χιτωνια και εμβολα κα κτλπ.Προσωπικη μου αποψη γιατι πλεον ειμαι 30 χρονων με μηχανακια...σου λεω πως τα προιοντα τους ειναι αριστα και πολυ πιο τιμια απο τα γνησια honda(ταηλανδης).προς θεου παντως δεν κανω διαφημηση για να μην παρεξηγηθω. Δεν βλεπω παρολα αυτα γνωμες για τον προβληματισμο μου εστω και με αλλες επωνυμες εταιριες ανταλακτικων.Φιλικα παντα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες