cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ! (αν κάποιος θέλει ένα κομμάτι από αυτό που θα παραγγείλω (εγώ θα πάρω 2), ας μου πεί να βάλω ένα ακόμη στην παραγγελία μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Να προσεχεις direct δοσοληψιες με πιστωτικες και εμβασματα,απο τους τραπεζικους σου λογαριασμους,και ειδικοτερα απο αμφιβολου αξιοπιστιας μαγαζια,με υποπτα χαμηλες τιμες.Διπλο και τριπλο ψαξιμο,παντα. Απο πιστωτικη (που σου λενε δωσε στοιχεια καρτας , στην ουσια τα τραβανε αυτοι) μπορεις να τα παρεις πισω μεσω της τραπεζας , αν τα δωσεις εσυ(εμβασμα) τοτε δε τα περνεις πισω με τιποτα.. Την ειχαμε πατησει ετσι με φιλο απο αγορα στο Γερμανικο eBay.. PayPal , προπληρωμενη-πιστωτικη-χρεωστικη = ασφαλεια αγορων Εμβασμα για κανενα λογο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Μην αγχωνεσαι βρε.Ακου τον Smia.Eιναι πρακτικη ρουτινας,και εχεις την ομπρελα του paypal. Να προσεχεις direct δοσοληψιες με πιστωτικες και εμβασματα,απο τους τραπεζικους σου λογαριασμους,και ειδικοτερα απο αμφιβολου αξιοπιστιας μαγαζια,με υποπτα χαμηλες τιμες.Διπλο και τριπλο ψαξιμο,παντα. Thanks φίλε! Μόνο με paypal αγοράζω μέχρι στιγμής και μάλλον έτσι θα συνεχίσω! Δεν αξίζει το άγχος για κάποια πιθανότητα να κερδίσεις μερικά ευρώ, νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 συναδελφοι αγοραστες του ebay βοηθατε!!! εχω αγορασει κατι απο το ebay...παω να πληρωσω κ ενω στο xe.com βλεπω την ισοτιμια €/$ να ειναι στο 1.36 το pay pal με βαραει στα αυτια κ με χρεωνει προς 1.32....αποτελεσμα?ενω τα χρηματα που ειχα βαλει ηταν 1-2€ παραπανω της ισοτιμιας 1.36 τωρα να ειναι λιγοτερα κατα 10€.....δλδ πρεπει να ανεβω λαμια το βραδυ κ να συμπληρωσω το υπολοιπο.... κ αυριο το απογευμα αφου καταμετρηθουν να πληρωσω....με λιγα λογια με παει 1 μερα πισω κ 10€ xtra..... τι κανουμε?να σημειωσω οτι προσπαθησα να πληρωσω κ με την ισοτιμια του pay pal αλλα κ με την επιλογη να πληρωθει ο πωλητης στο νομισμα του.....μπορω να κανω κατι αλλο ή τελικα δεν την γλιτωνω την βραδυνη βολτα στην λαμια? το φελεκι μου....κ πηγα πουρνο πουρνο σημερα το πρωι....αντε ανεβα κατεβα ξανα......... :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Δυστυχος πρεπει να συμπληρωσεις λεφτα... Αν το xe.com ή οποιο αλλο , λεει π.χ 100$ = 120ευρω βαζε 5-10 παραπανω οταν θα ερθει η ωρα πληρωμης . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 μαϊστα.......το θεμα ειναι οτι παντα βαζω κατι παραπανω στην καρτα κ λογω των ισοτιμιων που ανεβοκατεβαινουν καθε ωρα... ας πουμε χθες που ειχα κοιταξει ηταν στο xe.com στο 1.40€ η ισοτιμια κ λεω "ωραια!!!πρωι πρωι παω για τα λεφτα κ θα βαλω κ 10€ παραπανω!!!"....ερχομαι στο μαγαζι,μπαινω στο xe.com ξανα κ βλεπω κατα τις 12 το μεσημερι 1.36€!!! "το φελεκι μου μεσα λεω!!!" αλλα κ παλι ελεγα μπας κ ειμαι τυχερος κ την γλιτωσω....μεχρι που κανει η τραπεζα την καταμετρηση στις 6 πριν καμμια ωρα δλδ κ ενω βασει του xe.com ειμαι μεσα στο ποσο κ 2€ παραπανω απο το προϊον που θα αγορασω το pay pal με γ*μησε....1.32€.... :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 eBay websites around the world eBay in North & South America Official eBay Argentina website: mercadolibre.com.ar Official eBay Brazil website: mercadolivre.com.br Official eBay Canada website: eBay.ca Official eBay Mexico website: mercadolibre.com.mx Official eBay USA website: eBay.com eBay in Asia Pacific Official eBay Australia website: eBay.com.au Official eBay China website: eBay.com.cn Official eBay Hong Kong website: eBay.com.hk Official eBay India website: eBay.in (formerly Baazee.com) Official eBay South Korea website: Auction.co.kr Official eBay Malaysia website: eBay.com.my Official eBay New Zealand website: eBay.com/nz/ Official eBay Philippines website: eBay.ph Official eBay Singapore website: eBay.sg Official eBay Taiwan website: eBay.com.tw eBay in Europe Official eBay Austria website: eBay.at Official eBay Belgium website: eBay.be Official eBay France website: eBay.fr Official eBay Germany website: eBay.de Official eBay Holland / eBay Netherlands website: eBay.nl Official eBay Ireland website: eBay.ie Official eBay Italy / eBay Italia website: eBay.it Official eBay Poland website: eBay.pl Official eBay Spain website: eBay.es Official eBay Sweden website: eBay.se Official eBay Switzerland website: eBay.ch Official eBay UK / eBay United Kingdom website: eBay.co.uk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Γεια σας παιδιά, έχω μια απορία σχετικά με μια παραγγελία που έκανα από ebay. Επειδή έκανα βλακεία όταν περνούσα τα στοιχεία μου και δεν είχα βάλει τον αριθμό της διεύθυνσης του σπιτιού μου δεν ξέρω αν η μεταφορική θα μπορέσει να με βρει τώρα. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορεί να μου πει κάποιος με ποιες μεταφορικές συνεργάζονται στην Ελλάδα οι μεταφορικές οι οποίες παρέλαβαν τα δέματα από Γερμανία από τους δύο πωλητές από τους οποίους αγόρασα τα πράγματα? Ο πρώτος λέει στην περιγραφή του ότι στέλνει με: Deutsche Post Brief (Γερμανικό ταχυδρομείο?) Ο δεύτερος γράφει ότι η αποστολή γίνεται με: Standard Int'l Versand Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει ρε παιδιά γιατί έχω αγχωθεί μήπως δεν με βρουν και θέλω να πάω εγώ στις μεταφορικές να παραλάβω τα πράγματα που έχω παραγγείλει. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djtasos1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 θα ερθουν με το ταχυδρομειο τα δεματα σου,καταρχην συμπληρωσε αμεσα τον αριθμο στα στοιχεια του ebay και του paypal,(μην ξαναπαραγγειλεις ετσι),επειτα εποικοινωνησε με τον πωλητη(αν δεν τα εστειλε ακομα) να συμπληρωσει τον αριθμο στην διευθηνση σου,αν τα εστειλε τελικα πηγαινε στο ταχυδρομειο της περιοχης σου,βρες τον ταχυδρομο που ερχεται στην γειτονια σου και πες του να σημειωσει τα στοιχεια σου και τον αριθμο σου ωστε οταν ερθουν τα δεματα να ξερει που ακριβως να τα παει..ελπιζω να σε βοηθησα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) θα ερθουν με το ταχυδρομειο τα δεματα σου,καταρχην συμπληρωσε αμεσα τον αριθμο στα στοιχεια του ebay και του paypal,(μην ξαναπαραγγειλεις ετσι),επειτα εποικοινωνησε με τον πωλητη(αν δεν τα εστειλε ακομα) να συμπληρωσει τον αριθμο στην διευθηνση σου,αν τα εστειλε τελικα πηγαινε στο ταχυδρομειο της περιοχης σου,βρες τον ταχυδρομο που ερχεται στην γειτονια σου και πες του να σημειωσει τα στοιχεια σου και τον αριθμο σου ωστε οταν ερθουν τα δεματα να ξερει που ακριβως να τα παει..ελπιζω να σε βοηθησα.. Το διόρθωσα το πρόβλημα στο ebay όταν το είδα(είχαν ήδη σταλεί τα πράγματα δυστυχώς) Και τα δύο με το ταχυδρομείο θα έρθουν φίλε μου ή με καμιά acs, γενική ταχυδρομική κλπ?? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου φίλε μου, θα πάω αύριο από το ταχυδρομείο :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2013 από τον nikosgiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Με ΕΛΤΑ θα σου έρθουν , ή θα στα φέρουν στο σπίτι ή με χαρτάκι για παραλαβή από το ΕΛΤΑ της περιοχής σου . Και Dhl να είναι από ΕΛΤΑ θα σου έρθει . Εκτός αν έλεγε κάπου για FedEx ή UPS που αυτές είναι ιδιωτικές και στα φέρνουν αυτοί κατευθείαν . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Με ΕΛΤΑ θα σου έρθουν , ή θα στα φέρουν στο σπίτι ή με χαρτάκι για παραλαβή από το ΕΛΤΑ της περιοχής σου . Και Dhl να είναι από ΕΛΤΑ θα σου έρθει . Εκτός αν έλεγε κάπου για FedEx ή UPS που αυτές είναι ιδιωτικές και στα φέρνουν αυτοί κατευθείαν . Είσαι ένα από τα άτομα που περίμενα απάντηση μιας και απ'ότι έχω δει, ψωνίζεις από ebay :) Ωραία, θα πάω αύριο από τα ΕΛΤΑ να ρωτήσω γιατί δεν έχω βάλει το νούμερο της διεύθυνσης μου στο ebay και δεν θα με βρίσκουν οι άνθρωποι. Αν και έχω βάλει και το κινητό μου στο ebay, φοβάμαι μήπως δεν με βρούν και χάσω τα λεφτά μου. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Είσαι ένα από τα άτομα που περίμενα απάντηση μιας και απ'ότι έχω δει, ψωνίζεις από ebay :) Ωραία, θα πάω αύριο από τα ΕΛΤΑ Ηρθαν τελικά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Ηρθαν τελικά ? Τωωωωωρα, έχω πουλήσει και το disc lock να φανταστείς Αυτή ήταν η αποστολή με τα ΕΛΤΑ. Μου το έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι αφού τον βρήκα την επόμενη μέρα στον δρόμο και του είπα την ιστορία, του έδωσα τα στοιχεία, του είπα ότι δεν γράφει διεύθυνση και του την έδωσα εκείνη τη στιγμή.(Αρκετά τυχερός πιστεύω, να τον πετύχω την επόμενη μέρα από τότε που κατάλαβα την βλακεία μου) Το δεύτερο είχε έρθει με Dhl τελικά και το πρόλαβα λίγο πριν το διώξουν πίσω επειδή δεν έβρισκαν παραλήπτη και είχαν αρκετές μέρες εκεί το δέμα. Ευτυχώς πήρα τηλέφωνο και το βρήκα και τους είπα να το κρατήσουν για να πάω την επόμενη μέρα να το πάρω. Ήμουν Άργος και έπρεπε να πάω Πάτρα μόνο γι'αυτό Ευτυχώς στάθηκα και εκεί τυχερός. Χάρη μου έκανε η χοντρή μου είπε που δεν το έδιωξε πίσω. Α γαργαλήσου μωρή Βέβαια όλη αυτή η τύχη είχε ένα αντάλλαγμα.... Πήγα Πάτρα και βρήκα το μηχανάκι λαβωμένο από μια στατική πτώση λόγω ισχυρού αέρα ο οποίος προκάλεσε το "φούσκωμα" της κουκούλας και το έριξε κάτω. Έτσι μου είπε ο σπιτονοικοκύρης δηλαδή. Ό,τι έγινε, έγινε τώρα όμως οπότε όλα καλά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 KALIMERA STIN MOTO PAREA!!!!!!!!!!!!!EXO BREI STO eBAY ZANTES GIA TIN MIXANI MOY (MARCHESINI) SE APISTEYTES TIMES KAI POLA ALLA EIDI SE AKOMA PIO APISTEYTES TIMES.....MIPOS KSERI KANENAS TI PEZEI??AN SIMFERI KAI TI EPIBARINSI EXEIS STI METAFORA? :bye: http://global.ebay.com/gbh/search?browse=0...cati+marchesini δεν εχω παραγγειλει ποτε απο ebay ακομη αλλα εχω ψαξει το θεμα αρκετα.καποια στιγμη διαβασα κατι πολυ σημαντικο που θα το τηρησω και εγω οταν θα παραγγειλω ηλεκτρονικα ειτε απο ebay ειτε απο αλλα site.λοιπον το συγκεκριμενο ατομο ειχε παρει κατι αρκετα ακριβο απο ebay.νομιζω κατι για την μηχανη του.και ανοιγει το κουτι και αντικριζει κατι χαρτια και αλλα ακυρα πραγματα μεσα.που εδειχνε οτι δεν ειχε γινει λαθος στην παραγγελεια αλλα οτι ηταν απατεωνας ο τυπος που θα εστελνε το εξαρτημα.το καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι ο παραληπτης ειχε προνοησει και βιντεοσκοπησε την στιγμη που ξεπακεταρε και φανηκε καθαρα στο βιντεο οτι ελεγε την αληθεια.μετα απο πολυ κοπο αφου ειχε επικοινωνησει με την εταιρεια προσπαθωντας να βρει τον αφαντο τυπο καταφερε να αποδειξει με το βιντεο οτι ελεγε την αληθεια και του εστειλαν τα λεφτα του πισω.πλεον θα το κανω και εγω αυτο (να τραβαω βιντεο την ωρα που ανοιγω την κουτα) προς αποφυγη προβληματων.το συνιστω ανεπιφυλακτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Ίσως να ενδιαφέρει κάποιους... ipad mini με 150 ευρώ .Περίεργο ότι δε στέλνει σε κάποιες πολύ μεγάλες χώρες/αγορές αλλά φαίνεται πολύ αξιόπιστος ο πωλητής και είναι front page στο ebay η προσφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 Ξεθάβω για μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ενα αντικείμενο απο το αγγλικό ebay το οποιο τα εχει ολα σε νομισμα GBP, ενώ στο paypal μου τα λεφτά τα εχω σε €. Υπάρχει τρόπος να γλυτώσω τα έξοδα μετατροπής νομίσματος στο paypal? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις... θα μετατρεψεις τις λιρες σε ευρω και τελος. η αντιστοιχια των λιρων σε ευρω θα γινει αυτοματα οταν θα φτασεις στο σταδιο να επιβεβαιωσεις την πληρωμη. δεν πληρωνεις κατι παραπανω απλα την ισοτιμια. για να μην σε μπερδευει νομιζω εχει καπου στο ebay για επιλογη νομισματος να τα βλεπεις σε ευρω ολα. οπως με τα δολαρια που βλεπεις ας πουμε 100 δολαρια και τελικα πληρωνεις γυρω στα 80 ευρω ετσι και με τις λιρες τις βλεπεις 80 λιρες αλλα ειναι γυρω στα 100 ευρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 Όχι, αν το πάρεις από το co.uk θα σε επιβαρύνει λίγο παραπάνω στην μετατροπή το paypal βάση της δικιάς του ισοτιμίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 Όχι, αν το πάρεις από το co.uk θα σε επιβαρύνει λίγο παραπάνω στην μετατροπή το paypal βάση της δικιάς του ισοτιμίας. ναι μα με βαση παγκοσμιας ισοτιμιας δεν γινονται οι αλλαγες? οτι θελει το καθε site βαζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 Όχι, αν το πάρεις από το co.uk θα σε επιβαρύνει λίγο παραπάνω στην μετατροπή το paypal βάση της δικιάς του ισοτιμίας. γιαυτό επιλέγεις την ισοτιμία να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το ebay. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 Αρα εγω θα δωσω κανονικα την παραγγελια στο ebay, και αφηνω να χρεωθει το paypal μου αυτοματα? @Σπυρο δεν μπορω να βρω πως αλλάζει στο αγγλικο το νομισμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 Αρα εγω θα δωσω κανονικα την παραγγελια στο ebay, και αφηνω να χρεωθει το paypal μου αυτοματα? @Σπυρο δεν μπορω να βρω πως αλλάζει στο αγγλικο το νομισμα... Σωστά.την ισοτιμία την κάνει μόνο του δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 Ωραια γιατι το paypal για μετατροπη κραταει και ενα επιπλεον κοστος δικο του και δε λεει να πληρωνω βερεσε λεφτα σε ενδιαμεσους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2014 ναι οντως δεν αλλαζει Ωραια γιατι το paypal για μετατροπη κραταει και ενα επιπλεον κοστος δικο του και δε λεει να πληρωνω βερεσε λεφτα σε ενδιαμεσους... μηπως κατα λαθος κανεις τικ εκει που λεει να σου κρατησουν 1 δολαριο για διαφορα κοινωνικα θεματα οπως πλημυρες , κακοποιησεις γυναικων και τετοια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες