Jump to content
GFiotakis

Νέο Kawasaki D-Tracker 250

Recommended Posts

Νέο Kawasaki D-Tracker 250

KawaDTracker08.jpg

Με το νέο D-Tracker της Kawasaki, η διασκέδαση δεν αναμένεται να σταματά εκεί που αρχίζει το... πεζοδρόμιο. Το πανάλαφρο supermotard σχεδιάστηκε για να πάει παντού ενώ πάντα είναι έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια. Σημαντικές είναι οι αλλαγές που έγιναν σε όλους τους τομείς.

Στο Διεθνές σαλόνι του Tokyo , η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε το ανανεωμένο D-Tracker 250 με σχεδόν 40 ίππους ισχύ και αρκετή γοητεία ώστε να εντυπωσιάσει τον κόσμο που επισκεπτόταν το περίπτερο της Kawasaki.

Το νέο D – Tracker διαθέτει έναν συμπαγή υγρόψυκτο, 4χρονο, 4βάλβιδο, μονοκύλινδρο κινητήρα των 249 κυβικών εκατοστών, τοποθετημένο, ιδανικά, μέσα σε ένα ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο κρατώντας χαμηλά το κέντρο βάρους ώστε να ενισχύει την δυνατότητα της μανούβρας στα δύσκολα σημεία των δρόμων.

Στην άλλη πλευρά του πλαισίου υπάρχει ένα ελαφρύ ψαλίδι αλουμινίου και νέου τύπου σταθεροποιητή αλυσίδας για την καλύτερη ρύθμισή της.

Επιπλέον αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο 6τάχυτο κιβώτιο μετάδοσης. Η 5η και 6η έχουν λιγότερη απόσταση ώστε να δίνουν στο D- Tracker μερικές παραπάνω επιδόσεις.

To 34άρι Keihin καρμπυρατέρ ανεβάζει την ανταπόκριση του γκαζιού και αποδίδει ενισχυμένη δύναμη, ενώ παράλληλα συνδράμει στην οικονομία καυσίμων.

Για το 2008/09 το D-Tracker διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα αναρτήσεων και τις ανάλογες ρυθμίσεις για μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και χαμηλότερο ύψος σέλας. Ρυθμιζόμενο είναι και το πιρούνι των 43 χιλιοστών.

Βελτιωμένο και το σύστημα φρεναρίσματος με έναν μπροστινό δίσκο των 260 χιλιοστών και έναν πίσω των 240 χιλ. να εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια που μπορεί να προσφέρουν.

Τέλος, το ότι κάτι έχει αλλάξει, θα το φανερώσουν τα νέα πλαστικά, σχεδιασμένα για ένα πιο επιθετικό look…

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα διατεθεί και στην ελληνική αγορά το ερχόμενο έτος, πάντως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

πηγη:mototriti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τωρα αρχισαν να βγαζουν 250cc! πριν 2 χρονια που εψαχνα δεν υπηρχε τπτ μοναχα scooter!

αυτο υπαρχει τουλαχιστον μια 5ετια τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

250CC... 40 'αλογα και τετράχρονα??

Κάτι βρωμάει...

Μάλλον πάλι πατάτες γράφουνε, μάλλον 2χρονο θα ναι

όμορφο πάντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
250CC... 40 'αλογα και τετράχρονα??

Κάτι βρωμάει...

Μάλλον πάλι πατάτες γράφουνε, μάλλον 2χρονο θα ναι

όμορφο πάντως

Εγώ πάλι πιστεύω ότι τις πατάτες θα τις γράφουν για τα άλογα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τις πατάτες θα τις γράφουν για τα άλογα...

Μάλλον έτσι θα είναι..

Πάντως αν μιλάμε για ένα SM 4χρονο με 26-27 άλογα και τιμή γύρω στα 4000€ θα μιλάμε για ένα καλό εργαλείο πόλης και καλό σχολείο για πιτσιρικάδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Visit My Website Αυτο ειναι το ''νεο'' klx - d-tracker 250 . Απ'οτι διαβασα δεν καποια τρελη διαφορα εκτος του νεου κουστουμιου και γραφικων . Το ειχα για 5 χρονια το klx , το χαρισα στον αδερφο μου πριν 3 μηνες. Καταπληκτικο μηχανακι για καθημερινη χρηση , αν επερνα παλι 2μισαρι klx θα ηταν και παλι αλλα θα το κανα 300αρι αυτη τη φορα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rtfm: Όντος πατάτες γράφουν! το νέο D-Tracker θα είναι 250cc με τον κινιτήρα που φορούσαν τα KLX κ οι προκάτοχοί του απ το '94!

Υδρόψυκτος 4Τ με τα 30hp!

και θα είναι έτσι!

dtrakxg7.jpg

Δε ξέρω όμος αν εισαχθεί στην ελλάδα! :thumbsdown:

Ειχα το τρακερ του 02 κ ήταν απίστευτα γρήγορο για τα κυβικά! ! !

Αν σκεφτείτε οτι ήταν κ 5 άλογα πάνω απ τα 250αρια της εποχής / κατηγορίας του!

Τροποποιήθηκε από τον Vourkoufales

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα παει το KLX250 για τα κυβικα του,και για το 300cc εχω ακουσει ακομα καλυτερα λογια,Vourkou ποσο κοστιζει η μετατροπη του 250cc σε 300cc? στο περιπου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια χαρα παει το KLX250 για τα κυβικα του,και για το 300cc εχω ακουσει ακομα καλυτερα λογια,Vourkou ποσο κοστιζει η μετατροπη του 250cc σε 300cc? στο περιπου...

Αν το κάνεις 300 με πράγματα της Κawasaki θα κοστίσεις ακριβά αλλα θα είναι πολύ ποιο τούμπνο!

ο κύλινδρος του KLX και στο 250 κ στο 300 είναι nicasil κ είναι πολύ ποιο ακριβώς απ τον πρεσαρισμένο μαντεμένιο! ;)

ΤΟ 300 έχει κ άλλη κεφαλί κ άλλους εκκεντροφόρους! οπότε καλύτερα να πάρεις ενα 300 κ να το κάνεις SM παρα να πάρεις ενα τρακερ κ να το κανεις 300!

με τα λεφτα της μετατροπής παίρνεις (μαζι με εργατικά) παίρνεις 450 πριονι ! ! !

Τροποποιήθηκε από τον Vourkoufales

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα πηγαινε ! Ειχα το klx250es σαν το Tracker αλλα με 21-18 τροχους. Ενα tip με τη μετατροπη 250 σε 300 ειναι οτι η συμπιεση παει στο 12,5-7 / 1 . Η κεφαλη του 300 εχει πιο 'απλωμενο' θαλαμο καυσης σε σχεση με το 250 , οι εκκεντροφοροι ειναι ιδιοι .Πολλοι Αμερικανοι με 300 πανε και βαζουν κεφαλες απο τα 250 για να εχουν αυτη τη συμπιεση . PLANETklx.com. Το κοστος ειναι γυρω στα 550-600 με τα εργατικα . Βεβαια κατα καιρους παιζουν κατι κυλινδροι στο e-bay...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

40 άλογα...αρκετά χλωμό.

Πάντως καλό είναι να παράγονται σε αυτή την κατηγορία και ίσως λίγα περισσότερα κυβικά.

Εγώ επιμένω στο ότι θα έπρεπε να κυκλοφορήσουνε περισσότερα 400άρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω ακόμη ενα KLR 250 91 μοντέλο και ακόμη παίρνει μπροστά αμέσως(με το τσοκ βέβαια) σκυλια ειναι αυτές οι μηχανές ελαφρύ ανετο γαμώ

και το TRACKER το βλέπω σαν πιθανη αγορα για μεσα στην πόλη

αν το εχουν και καλη τιμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα ειναι για Enduro τα 300 κυβικα του KLX,για την πολη πολυ καλο και το 250 (η το D-tracker 250)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα