Jump to content
Αιγαιοπλόος

Μερικές συμβουλές για το Yamaha XT 660

Recommended Posts

παιδια που να παω να τσεκαρω ενα 660r στην αθηνα; Στην αντιπροσωπεια η σε μηχανικο; Επισης το βιβλιο σερβις με εξασφαλιζει καθολου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε αντιπροσωπεία, εκτος και ξερεις καλα τον μηχανικο. Εδω εχει τις αντιπροσωπείες http://www.mybike.gr...5-%CE%BC%CE%B5/

Εγω σου προτεινω Yamaha Μεσογείων πανω απο τη γεφυρα της κατεχακη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βιβλιο σερβις σ εξασφαλιζει οτι εχουν γινει τα σερβις στην ωρα τους, αφου υπαρχουν γραμμενα.

επισης ειναι ενας τροπος να διαπιστωσεις οτι τα χιλιομετρα ειναι πραγματικά.

ελεγχο κανε σε μηχανικο

η αντιπροσωπεια δεν ξερω αν κανει[κι αν κανει πιθανως να σε χρεώσει].

κοιτα να υπαρχουν ολα τα κλειδια[και το κοκκινο]

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλεον εχω remus τιτανιο και 1 ζευγαρι οτοασπιδες

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να ελευθερώσει λίγο τις μαμά εξατμίσεις χωρίς να αλλάξει τελικά? αξίζει άραγε ο κοπος να ανοιχτούν και να αφαιρεθεί τίποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να ελευθερώσει λίγο τις μαμά εξατμίσεις χωρίς να αλλάξει τελικά? αξίζει άραγε ο κοπος να ανοιχτούν και να αφαιρεθεί τίποτα?

ο αποτερος σκοπος στην αλλαγη τελικων στο χτχ ειναι να ζωηρεψει λιγο το μοτερ και να χασει βαρος μιας και οι μαμα εξατμισεις ειναι αρκετα κιλα...

πιστευω πως αν τις ανοιξεις θα κανεις μια τρυπα στο νερο δεδομενου οτι εχουν φτιαχτει για να δεχονται μπολικο υλικο και καταλυτη με σκοπο να μας σπαει τα @ρχ_δια...

μια μεταχειρα επωνυμη(ζευγος) για το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πλεον προσιτη απο θεμα τιμης και σου δινει αλλο μηχανακι(παντα μαζι με φιλτρο αερα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και έχω απρίλια πήγασο με το ίδιο μοτέρ όμως ίσως κακώς βρομίζω το θέμα για το χτ αλλά ας συνεχίσω λίγο τον αρχικό συλλογισμό μου. φίλτρο παίζει Κ&Ν απλά αφτερ τελικά δεν θα ήθελα και για θεμα κόστους και γιατί τα κλέβουν για πλάκα ειδικά απο χτ έχουμε διαβάσει πόσα κρούσματα να κλέβουν τις ακράπες.

και γενικά θα γούσταρα με μικρό κόστος να φαίνεται σαν μανίσιο το μηχανάκι αλλά να έχει πιο ωραίο ήχο και φυσικά να ελευθερωθεί το μοτέρ ώστε να ζωηρέψει.

έχω δεί στον προηγούμενο πήγασο τον παλιό που κάποιος ξήλωσε απο μέσα διάφορα και έγινε ο ήχος μπασαριστός και ελευθερώθηκε το μηχανάκι γιαυτό ρωτάω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο αποτερος σκοπος στην αλλαγη τελικων στο χτχ ειναι να ζωηρεψει λιγο το μοτερ και να χασει βαρος μιας και οι μαμα εξατμισεις ειναι αρκετα κιλα...

πιστευω πως αν τις ανοιξεις θα κανεις μια τρυπα στο νερο δεδομενου οτι εχουν φτιαχτει για να δεχονται μπολικο υλικο και καταλυτη με σκοπο να μας σπαει τα @ρχ_δια...

μια μεταχειρα επωνυμη(ζευγος) για το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πλεον προσιτη απο θεμα τιμης και σου δινει αλλο μηχανακι(παντα μαζι με φιλτρο αερα)

Τσ τσ λάθος.Αγόρασα προσφάτως ένα ζευγάρι μεταχειρισμένες μαμά για 50 ευρώ.

Με φίλο σιδερά τους κόψαμε τα πριτσίνια πίσω,τις ξεταπώσαμε ,αφαίρεσα την κεντρική σωλήνα και έβαλα άλλη ανοξείδωτη,διάτρητη μεγαλύτερης διατομής 35χλστ.

Το μηχανάκι βελτιώθηκε εμφανέστατα και χωρίς καν να πειραχτεί το μίγμα κλπ.Όλα αυτά, φυσικά, σε συνδιασμό με ένα ΚΝ σαν κι αυτό που σούστειλα.

.... γενικά θα γούσταρα με μικρό κόστος να φαίνεται σαν μανίσιο το μηχανάκι αλλά να έχει πιο ωραίο ήχο και φυσικά να ελευθερωθεί το μοτέρ ώστε να ζωηρέψει.

έχω δεί στον προηγούμενο πήγασο τον παλιό που κάποιος ξήλωσε απο μέσα διάφορα και έγινε ο ήχος μπασαριστός και ελευθερώθηκε το μηχανάκι γιαυτό ρωτάω!

Όντως έχει αυτό τον ωραίο μπάσο ήχο που μόνο τα ΧΤ 600 έβγαζαν!

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο θόρυβο πώς πάει?η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να παραγίνει το κακό σκοπός μου δεν είναι να σηκώνω τον κόσμο στο πόδι ούτε τα καγκουριλίκια. απλά θέλω να πετύχω αυτό που λένε πολλοί ότι κερδίζεις σε αισθηση, σε ανταπόκριση και στα κενά που έχει στις μεσαίες χωρίς όμως μεγάλο κόστος.

στην ουσία τί ειναι αυτό που πρέπει να αφαιρεθεί για να είναι πιο ελεύθερη η εξάτμιση?

οι δικές μου δυστυχώς δεν είναι με πριτσίνια τα καπάκια αλλά κολλημένα οπότε θέλει κόψιμο πάλι κόλλημα και βάψιμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο θόρυβο πώς πάει?η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να παραγίνει το κακό σκοπός μου δεν είναι να σηκώνω τον κόσμο στο πόδι ούτε τα καγκουριλίκια. απλά θέλω να πετύχω αυτό που λένε πολλοί ότι κερδίζεις σε αισθηση, σε ανταπόκριση και στα κενά που έχει στις μεσαίες χωρίς όμως μεγάλο κόστος.

στην ουσία τί ειναι αυτό που πρέπει να αφαιρεθεί για να είναι πιο ελεύθερη η εξάτμιση? άλλη ανοξείδωτη σωλήνα,διάτρητη μεγαλύτερης διατομής 35χλστ

οι δικές μου δυστυχώς δεν είναι με πριτσίνια τα καπάκια αλλά κολλημένα οπότε θέλει κόψιμο πάλι κόλλημα και βάψιμο...

Με το θόρυβο πειραματίζεσαι.Πιο πολύ- πιο λίγο πετροβάμβακα.Γι αυτό καλό είναι να μπορέσεις να την σφραγίσεις προσωρινά προτού την κολλήσεις και την (ξανα)βάψεις,ώστε να μπορείς να επέμβεις άν χρειαστεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ρε boys με κοψε ραψε βαλε βγαλε τα καναμε πιτσιρικαδες... στα βρομοπαπακια στο χωριο

και οχι σε μηχανες σαν τις δικες μας... :whistling:

τα ψεκαστα μηχανακια ειδικα,χρειαζονται ρυθμιση για καθε τι aftermarket βελτιωτικο βαλεις

πχ φιλτρο εξατμισεις

οχι πως δεν θα δουλευουν αμα δεν τα ρυθμισεις απλα μετα θα δουλευουν οπως πρεπει!!

κανεις που κανεις τον κοπο να βελτιωσεις κατι,καντο σωστα να εχεις το καλυτερο δυνατο και να χαρεις την βελτιωση στην μοτο στο επακρο :winking:

βαζεις πχ καινουρια λαστιχα στο αμαξι χωρις ευθυγραμμιση-ζυγοσταθμιση? :nono:

(ειμαι υπερ των επωνυμων δοκιμασμενων δυναμομετρημενων βελτιωτικων προιοντων ειτε εισαγωγης ειτε Ελληνικης παραγωγης)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα είπε κανείς ότι αλλάζεις κάτι χωρίς να συνδιάσεις ρύθμισεις μετά?προφανώς και με το να το ελευθερώσεις θα πάς στο μηχανικό σου να το ρυθμίσει με τα νέα δεδομένα αλλιώς παίζει και να χάσει όπως συμβαίνει με αρκετές άφτερ μαρκετ που βάζουν μερικοί χωρίς να ρυθμισουν.

το θέμα είναι γιατί να δώσει κάποιος απο 400-800+ ευρώ για επώνυμα άφτερ τελικά όταν μπορεί να ελευθερώσει λίγο το μηχανάκι του με πολύ μικρό κόστος.

τα επώνυμα κυρίως συνδιάζουν ομορφια-ήχο και χαμηλό βάρος αλλά πολλά τα λεφτά στις μέρες μας + οτι τα κλέβουν για πλάκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το θόρυβο πειραματίζεσαι.Πιο πολύ- πιο λίγο πετροβάμβακα.Γι αυτό καλό είναι να μπορέσεις να την σφραγίσεις προσωρινά προτού την κολλήσεις και την (ξανα)βάψεις,ώστε να μπορείς να επέμβεις άν χρειαστεί.

Φρέσκα νέα.

Επειδή είμαι κάποιας νοοτροπίας (και ηλικίας :whistling: ) που δεν μου αρέσει ο πολύς θόρυβος στις μηχανές,μετά από συνεννόηση με το μηχανικό μου,αγόρασα σήμερα ένα τετραγωνικό περίπου πετροβάμβακα επιπλέον (2,20 ευρώ) και τις στούμπωσα πιο πολύ.

Τώρα ακούγεται ένας ωραίος μπάσος ήχος ελάχιστα δυνατώτερος από μαμά.

Όσο για τα γκάζια,γκάζια αφού η σωλήνα είναι ελευθέρας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει καποιος να μου πει κοστος μικρου και μεγαλου σερβις παρακαλω?

μικρο σερβις[και μονο αυτο]

ροκοιλ 13x3=39

γιαμαλουμπ 15x3 45

[πιθανον να χρειαζεται η μηχανη αλλαγη υγρου φρενων, τακακιων, υγρα ψυγειου κλπ]

στο μεγαλο σερβις

αλλαγη λαδιων

συν αλλαγη φιλτρου λαδιου, φιλτρου αερα, ρυθμιση ψεκασμου, ρυθμιση βαλβιδων

κοστος +88 ευρω περιπου

(ανταλακτικα με εργασια μαζι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχω μια απορια. δειτε το συγκεκριμενο μοντελο 2012. http://cdn.yamaha-mo...02_gal_full.jpg

μπαινω στην yamaha και δεν το εχει το 2012 αλλα το 2010..

τι γινεται?

σε αντιπροσωπειες το εχουν το 2012 η δεν ερχετε ελλαδα ?δεν ξερω τι παιζει με αυτα

η κυκλοφορει μονο εξωτερικο γιατι στην ιδια σελιδα yamaha του εξωτερικου το εχει αυτο

Τροποποιήθηκε από τον SHARK33

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιθανόν η Μοτοδυναμική να μην έχει εισάγει όλα τα διαθέσιμα χρώματα αλλά μόνο το κόκκινο και το λευκό.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχω μια απορια. δειτε το συγκεκριμενο μοντελο 2012. http://cdn.yamaha-mo...02_gal_full.jpg

μπαινω στην yamaha και δεν το εχει το 2012 αλλα το 2010..

τι γινεται?

σε αντιπροσωπειες το εχουν το 2012 η δεν ερχετε ελλαδα ?δεν ξερω τι παιζει με αυτα

η κυκλοφορει μονο εξωτερικο γιατι στην ιδια σελιδα yamaha του εξωτερικου το εχει αυτο

απλα θελουν να ξεφορτωθουν το στοκ

χωρίς να είναι ομως η τιμή χαμηλότερη[τιμή στοκ]

αν παντως σκεφτεσαι να παρεις χτ, χτυπα ενα μεταχειρισμένο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xt σκεφτομαι να παρω αλλα καινουριο θα το παρω αν πανε καλα τα πραματα τωρα το καλοκαιρι...γιατι λες μεταχειρο?

αλλη ερωτηση στον φιλο που απαντησε πιο πανω :στοκ ειναι? γιατι ειδα πχ στο car οτι ειναι 2012 αλλα με χρωματα του 2010 αν θυμαμαι καλα αντε το πολυ 2011.

και γινεται να μου πουλησουν μηχανη του 10 για 12?

νομιζω γραφει στα χαρτια.

η yamaha στην ελλαδα γιατι δεν εχει τα χρωματα του 12 καθολου?μονο στο εξωτερικο?

τι γινεται ρε γμτ, αν ειναι ετσι γμσετα.

εψαξα και στο google και δεν βρηκα τπτ.

εγω ηξερα οταν περνας απο μαγαζια με μηχανες αν τους πεις να σου φερουν το τελευταιο μοντελο (αν δεν το εχουν εκει) σου το φερνουν. Δεν πιστευω να σου πουλησουν το 10 για 12 δεν νομιζω να γινεται(δεν ξερω κιολας)

και δεν χωραει στο μυαλο μου να μην υπαρχει το 12 στην ελλαδα.Yamaha ειναι ρε γμτ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ρομαντικα το βλεπεις; γιατι να πουλανε του 10; γιατι;

γιατι καποιος που δεν το ξερει θα παει να το αγορασει.

η μηχανη καινουρια ειναι που σου πουλανε , δεν εχει χιλιομετρα.

απλα ειναι μοντελο προηγουμενης χρονιας[απο το 07 και μετα χρωματα και σχεδια αλλαζουν μονο] το οποιο θελουν να ξεπουλησουν

ειτε η αντιπροσωπεια ειτε το καταστημα . επισης θα σου πω το πιο απλο..μοντελο 2 χρονων θα εχει λαστιχα ας πουμε 2,5 χρονων.

αρα ηδη πας για αλλαγη ελαστικων νωριτερα

τωρα αν φερνουν και του 12 εφοσον ξερεις και το παραγγειλεις δεν το ξερω.

γιατι να παρεις μεταχειρισμενο;δες αναλυτικα στο παρακατω θεμα

δες εδω, και ρωτα και τον φιλο που σκεφτοταν για καινουριο , αν τελικα καναμε καλα που τον πεισαμε να παρει μεταχειρισμενο , το οποιο ειχε και πολλα εξτρα

http://www.mybike.gr/topic/54244-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF-yamaha-xtx-2012-help/page__p__1140961#entry1140961

εφτα χιλιαρικα δεν αξιζει το χτ . ειναι μηχανη που βγηκε το 04 και εκανε μια ανανεωση το 07.

με τετοια πληθωρα μεταχειρισμενων, πεταμενα χρηματα θα δωσεις.

ειδικα αν δεν εχεις το συνολο των χρηματων μετρητα και θες να μπλεξεις με δοσεις...ενας λογος παραπανω να μην παρεις καινουριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε εγω το θελω για να το κρατησω και αυτος ειναι ο λογος που το θελω καινουριο. βασικα υπαρχουν κι αλλοι λογοι που δεν περνω μεταχειρισμενο....

το θεωρω μεγαλη μλκια αυτο που κανουν να πουλανε τα στοκ σε τιμη καινουριου για να βγαλουν χρηματα....τεσπα...αμα ειναι ετσι οταν θα παω να αγορασω και δεν υπαρχει το 12 θα κοιταξω για αλλο μοτορι τοτε... thx φιλε μου για τις απαντησεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιοι αλλοι λογοι;

γιατι το μεταχειρισμενο σου απαγορευει κανεις να το κρατησεις για χρονια; σε καλη κατασταση να ειναι και θα σου κρατησει για χρονια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι γενικα απο θεμα γκαζιου το βαριεσε? η ειναι αρκετο?

επισης δεν ηξερα οτι εχει μονο 5 ταχυτητες, ταξιδακι με 130-140 παει ανετα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γκαζι εχει αποτομο στο ξεκινημα, αλλα επειδη είναι μονοκύλινδρο δεν έχει μεγάλο ευρος στροφών.

το αν βαρεθείς το γκάζι μιας μηχανής και την ίδια τη μηχανή είναι θέμα προσωπικό.

ναι πάει ανετα τα 130 , μετά η μηχανή δεν πατά καλά στο δρόμο και το σώμα κουράζεται.

καλό θα ήταν να κοιτάξεις κι άλλες μηχανές πχ βερσυς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ξερει κανεις αν γινεται να αγορασω το xt660x του 12?

μηπως εμαθε κανεις κατι...

εχω ξενερωσει μιλαμε με αυτο το θεμα..

να θες του 12 και να μην υπαρχει καν στην ιστοσελιδα για Ελλαδα

Τροποποιήθηκε από τον SHARK33

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα