apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Δεν εχει να κανει με κουλαμαρα. Αν ειναι καλος ο οδηγος του αυτοκινητου και με ενα γρηγορο αυτοκινητο ειναι σχεδον αδυνατον να τον περασει οποιαδηποτε μηχανη σε στροφιλικια. De javu... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Οχι πρός Θεού Στάθη! Είναι μια απλή βλάβη στο Matrix! ;) Eλπίζω να μην εξαπλωθεί :P :P :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 εχχ τι να πω ... εγω εχω μια μανία [ τι να κάνουμε όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας ] με τα tdm , όπου τα βρω δοκιμάζω το gsr , αλλά μια φορά τώρα πρόσφατα στην π.ράλλη με κατεύθυνση πρός νίκαια αφού κόβω τέζα πρίν την αριστερή πάνω απο την γέφυρα στο 3°+ [ μακρυά απο εμάς ] με πέρασε ο αθεόφοβος απο αριστερά φέτα *τρελάθηκα* και πολύ θα ήθελα να μάθω πως το έκανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Δεν εχει να κανει με κουλαμαρα. Αν ειναι καλος ο οδηγος του αυτοκινητου και με ενα γρηγορο αυτοκινητο ειναι σχεδον αδυνατον να τον περασει οποιαδηποτε μηχανη σε στροφιλικια. ΞΑΝΑΠΕΣΤΟΟΟ!!!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Άλλος κανείς????? ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
misentos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 H (πραγματικά) γρήγορη οδήγηση είναι τέχνη. Όποιος έχει γρήγορο μηχανάκι δεν σημαίνει ότι είναι και γρήγορος. Αν κάποιος είναι λάτρης της ταχύτητας θα πρέπει να ξέρει ΠΟΤΕ να τρέξει. Αυτός είναι 1 καλός οδηγός. Είναι αυτός που συνυπολογίζει όσο περισσότερους παράγοντες μπορεί. Αυτό σε κάποιους είναι έμφυτο οπότε και με λίγη εξάσκηση βελτιώνονται κι άλλο, σε κάποιους άλλους είναι επίκτητο μετά από χρόνια οδήγησης. Είναι όμως και θέμα ευρύτερης παιδείας. Η γρήγορη οδήγηση δεν είναι μέσο αυτοπραγμάτωσης. Κανείς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Πολλές φορές χάριν της ματαιοδοξίας μας κάνουμε πράγματα που είναι πάνω από τα όριά μας, οπότε εκεί κινδυνεύουμε. Η λέξη (όταν είμαστε πάνω στο τιμόνι) είναι μία...ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Να έχεις τον χρόνο να επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες του περιβάλλοντος που κινείσαι, έτσι ώστε να έχεις συνειδητές αντιδράσεις. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε πιστεύω ότι ρισκάρεις γιατί, πλέον, δεν έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο τους υπόλοιπους, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους μας παιδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Άλλος κανείς????? ^_^ ποτε ειπαμε θα παμε γαλαξειδι καραφλη βολτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Σωστό κι αυτό! Εδώ και χεράς να είσαι , στους ελληνικούς δρόμους είσαι καταδικασμένος Ρε παίδες, τρόμαξα λέμε! Νόμιζα ότι μας ξεφώνιζαν μέχρι και τα αθλητικά sites μόλις διάβασα τον τίτλο του άρθρου αυτού! na sou pw re su!ta souper four ta pairnoun ta cb-1?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Ηταν ενα χειμωνιατικο βραδυ πριν 2 χρονια στο κεντρο της Αθηνας , κατεβαινα την Αλεξανδρας αφου ειχα τελιωσει απο δουλεια να παω σπιτι μου .Δεν ειχε σχεδον κανενα στο δρομο και ψιλομ@λ΅κιζομουνα με το KLXακι , οσο μπορει ενα 2μισαρι.. , τεσπα φτανω στο φαναρι Αλεξανδρας και Ιπποκρατους , Βασιλης κινγκ οφ δε ροουντ και τετοια , ο Βασιλιας της Χ.Τρικουπη - ο πριγκιπας της Ιπποκρατους και τετοια !Σταματημενος στο φαναρι λιγο πριν αναψει για μενα ειδα στον απεναντι καθετο δρομο ενα πρασινο KLX , αμα να 'ρθει διπλα μου θα τον "φτιαξω" τωρα που ειμαι ορεξατος ! Ειπα. Αναβει το πρασινο , μπαινω Ιπποκρατους και με πιανει κοκκινο το 1'ο φαναρι , ακουγα μπραμ μπρουμ απο το βαθος ... ηταν αυτο το πρασινο "αδερφακι" , γυρισα να το δω και ειδα οτι ηταν το μεγαλυτερο και ελαφρυτερο αδελφακι KLX300... O συναδελφος απο διπλα μαλλον ηταν και αυτος ορεξατος και βαραγε ξερογκαζα... Παρακαλαγα να χτυπισει το τηλεφωνο να παω στην ακρη , κατι ...! Τη παλαβη εγω ! Κοιταζα απο την αλλη και εκανα τον αμεριμνο καβαλαρη... Το φαναρι αναψε ... Εφαγα ενα κ@βλι.... ολο δικο μου ...! Ασ'τα , ασ'τα...! Καθαιρεθηκε ο πριγκιπας... , εφυγε ο βασιλιας . Η τυροπιτα ηταν ολη δικη μου ! Μετα απο κανα χρονο τον ξαναπετυχα , ( εχω παρανοικα καλη μνημη..! ) με το DRZακι αυτη τη φορα... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Εγώ πάντα οδηγάω μπριζωμένος αλλα όποτε βλέπω 2η μηχανή που γκαζαρίζει πάντα τον αφήνω να πάει μπροστά. έτσι είμαστε και οι δύο χαρούμενοι (αν τον προλαβαίνω έχω την χαρά οτι "τον έχω", αν όχι έχω την χαρά οτι "σιγά εγώ τον άφησα να περάσει" και τέλος αυτός είναι πάντα χαρούμενος που είναι μπροστάα.... :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αμ δεν είναι μόνο ότι έξυνε με αυτή την βάρκα... Εδώ ο άλλος που ακουλουθούσε με την κάμερα πάνω σε SS αφήνοντας την εξάτμιση κάτω σε ΟΛΕΣ τις δεξιές και πάλι τον έχανε λίγο λίγο. Ο αναβάτης του....πλοίου με έχει αφήσει άφωνο!! Απίστευτος ο άνθρωπος!! Ο τύπος με την κάμερα δεν οδηγεί SS. Ακούγεται 4κύλινδρο και έχει αρκετά μπάσο ήχο, οπότε είναι πάνω από 750cc. Αλλά έχει ζελατίνα με ρύθμιση ύψους/ κλίσης (προσέξτε το μαύρο πλαστικό στην αριστερή μεριά της ζελατίνας) και έχω την αίσθηση ότι είναι κάποιο Touring μοντέλο. Θα μπορούσε να είναι κάποιο FJR 1300 όπως το παρακάτω που μάλλον δεν είναι γιατί εδώ φαίνεται διαφορετικό το πλαστικό και η στήριξη: ή κάποιο μεγάλο Honda (πχ ST1300 αλλά και αυτό είναι διαφορετικό εκεί) Ούτε GTR1400 δεν είναι...... Και μου ήρθε στο μυαλό κάποιο BMW τετρακύλινδρο (Κ1200GT ή RS) Τι άλλο θα μπορούσε να είναι??? Έχω σπάσει το κεφάλι μου....... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2008 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) το ίδιο μηχανάκι οδηγεί, το λέει αριστερά στις πληροφορείες του βίντεο "his guy once did 106 runs on deals gap in 24 hours fastest run about 11 minutes. He makes video's from your ride on Deals Gap (don't try to outrun this guy), on his tail is Fuse (also on a GoldWing)" τώρα για να κολλήσουμε το κεφάλι σου πάλι, προτείνω νεκρά και τέρμα γκάζι να κοφτιάζεις για 20 λεπτά. έ που θα πάει θα το κολλήσεις το άτιμο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2008 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 το ίδιο μηχανάκι οδηγεί, το λέει αριστερά στις πληροφορείες του βίντεο "his guy once did 106 runs on deals gap in 24 hours fastest run about 11 minutes. He makes video's from your ride on Deals Gap (don't try to outrun this guy), on his tail is Fuse (also on a GoldWing)" τώρα για να κολλήσουμε το κεφάλι σου πάλι, προτείνω νεκρά και τέρμα γκάζι να κοφτιάζεις για 20 λεπτά. έ που θα πάει θα το κολλήσεις το άτιμο Φτουουουουυυυ...... Τι παθαίνει κανείς για να μην διαβάζει τις λεπτομέρειες....... Πάω για τους κόφτες....Επιστρέφω σε 20 λεπτά!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 :lol: πάντως έκανες αναλυτικότατη ψαχτική!!! είναι αυτό που γίνεται όταν ψάχνεις παντού για κάτι κ είναι μεσα στα μάτια σου τελικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Αν κάποιος είναι λάτρης της ταχύτητας θα πρέπει να ξέρει ΠΟΤΕ να τρέξει. Αυτός είναι 1 καλός οδηγός. Είναι αυτός που συνυπολογίζει όσο περισσότερους παράγοντες μπορεί. Αυτό σε κάποιους είναι έμφυτο οπότε και με λίγη εξάσκηση βελτιώνονται κι άλλο, σε κάποιους άλλους είναι επίκτητο μετά από χρόνια οδήγησης. Είναι όμως και θέμα ευρύτερης παιδείας. Προσθεσε και το "ΕΜΠΕΙΡΙΑ"! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 :lol: πάντως έκανες αναλυτικότατη ψαχτική!!! είναι αυτό που γίνεται όταν ψάχνεις παντού για κάτι κ είναι μεσα στα μάτια σου τελικα Επέστρεψα!!! 3 λεπτά ζέσταμα, 20 λεπτά στον κόφτη, ρελαντί μισό λεπτό, επιστροφή. Δεν έπαθε κάτι....... :lol: :lol: :lol: Η πλάκα είναι ότι μου πέρασε από το μυαλό και είπα: "μπααα......Άλλο μηχανάκι θα έχει..." Αλλά βασικά με ξεγέλασε ο ήχος του μοτέρ (άτιμη συμπίεση...) και απ' τη στιγμή που νόμιζα ότι ήταν 4κύλινδρο είχα απορρίψει το 6κύλινδρο....πλοίο!!! Συμπέρασμα.... Και ο αναβάτης με την κάμερα είχε κι αυτός μεγάλα χέρια!!! :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Παιδιά , ο δημόσιος δρόμος δεν είναι για παιχνίδια.Ειδικά όταν βλέπεις το σηματάκι "μπαμπά μην πέφτεις" στο φαίριγκ,σκέφτεσαι λίγο διαφορετικά. Υ.Γ. Ο Μπράλος έχει γεμίσει με εικονίσματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
misentos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Προσθεσε και το "ΕΜΠΕΙΡΙΑ"! wink.gif Μαζί σου μαύρο γεράκι! Ινδιάνικο ακούγεται αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 με μία λεξη.... μαλιοκούβαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Sygnimi … filo ... me .! sorry! … ego apo eparkia Ellada … ayto to PISTA … einai idio me Pitsa :o … or not. Έχω δει πιτσιρίκο με κακουροπαπί να τον κυνηγάει μπάτσος με 7½ και να παλεύει ο και να … μη τον πιάνει … σταμάτησα … γιατί από τα γέλια θα σκοτωνόμουνα. Κόντρες στον δρόμο … ποιος ο λόγος … έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου … ε καμιά όλοι έχουμε κάνει και θα ξανακάνουμε ;) … αλλά ο κάθε σκεπτόμενος ξέρει που να πάει πάσο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
misentos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Είναι όπως η βούρτσα με την οδοντόβουρτσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες