Jump to content
KARAFLODAIMON

Βρήκα το δασκαλό μου!

Recommended Posts

Δεν εχει να κανει με κουλαμαρα.

Αν ειναι καλος ο οδηγος του αυτοκινητου και με ενα γρηγορο αυτοκινητο ειναι σχεδον αδυνατον να τον περασει οποιαδηποτε μηχανη σε στροφιλικια.

De javu... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι πρός Θεού Στάθη!

Είναι μια απλή βλάβη στο Matrix! ;)

Eλπίζω να μην εξαπλωθεί :P :P :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχχ τι να πω ... εγω εχω μια μανία [ τι να κάνουμε όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας ] με τα tdm , όπου τα βρω δοκιμάζω το gsr , αλλά μια φορά τώρα πρόσφατα στην π.ράλλη με κατεύθυνση πρός νίκαια αφού κόβω τέζα πρίν την αριστερή πάνω απο την γέφυρα στο 3°+ [ μακρυά απο εμάς ] με πέρασε ο αθεόφοβος απο αριστερά φέτα *τρελάθηκα* και πολύ θα ήθελα να μάθω πως το έκανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν εχει να κανει με κουλαμαρα.

Αν ειναι καλος ο οδηγος του αυτοκινητου και με ενα γρηγορο αυτοκινητο ειναι σχεδον αδυνατον να τον περασει οποιαδηποτε μηχανη σε στροφιλικια.

ΞΑΝΑΠΕΣΤΟΟΟ!!!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H (πραγματικά) γρήγορη οδήγηση είναι τέχνη. Όποιος έχει γρήγορο μηχανάκι δεν σημαίνει ότι είναι και γρήγορος. Αν κάποιος είναι λάτρης της ταχύτητας θα πρέπει να ξέρει ΠΟΤΕ να τρέξει. Αυτός είναι 1 καλός οδηγός. Είναι αυτός που συνυπολογίζει όσο περισσότερους παράγοντες μπορεί. Αυτό σε κάποιους είναι έμφυτο οπότε και με λίγη εξάσκηση βελτιώνονται κι άλλο, σε κάποιους άλλους είναι επίκτητο μετά από χρόνια οδήγησης. Είναι όμως και θέμα ευρύτερης παιδείας. Η γρήγορη οδήγηση δεν είναι μέσο αυτοπραγμάτωσης. Κανείς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Πολλές φορές χάριν της ματαιοδοξίας μας κάνουμε πράγματα που είναι πάνω από τα όριά μας, οπότε εκεί κινδυνεύουμε. Η λέξη (όταν είμαστε πάνω στο τιμόνι) είναι μία...ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Να έχεις τον χρόνο να επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες του περιβάλλοντος που κινείσαι, έτσι ώστε να έχεις συνειδητές αντιδράσεις. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε πιστεύω ότι ρισκάρεις γιατί, πλέον, δεν έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο τους υπόλοιπους, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους μας παιδιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:rolleyes: Σωστό κι αυτό!

Εδώ και χεράς να είσαι , στους ελληνικούς δρόμους είσαι καταδικασμένος icon_hang.gificon_boohoo.gif

Ρε παίδες, τρόμαξα λέμε! Νόμιζα ότι μας ξεφώνιζαν μέχρι και τα αθλητικά sites μόλις διάβασα τον τίτλο του άρθρου αυτού!

na sou pw re su!ta souper four ta pairnoun ta cb-1??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηταν ενα χειμωνιατικο βραδυ πριν 2 χρονια στο κεντρο της Αθηνας , κατεβαινα την Αλεξανδρας αφου ειχα τελιωσει απο δουλεια να παω σπιτι μου .Δεν ειχε σχεδον κανενα στο δρομο και ψιλομ@λ΅κιζομουνα με το KLXακι , οσο μπορει ενα 2μισαρι.. , τεσπα φτανω στο φαναρι Αλεξανδρας και Ιπποκρατους , Βασιλης κινγκ οφ δε ροουντ και τετοια , ο Βασιλιας της Χ.Τρικουπη - ο πριγκιπας της Ιπποκρατους και τετοια !Σταματημενος στο φαναρι λιγο πριν αναψει για μενα ειδα στον απεναντι καθετο δρομο ενα πρασινο KLX , αμα να 'ρθει διπλα μου θα τον "φτιαξω" τωρα που ειμαι ορεξατος ! Ειπα.

Αναβει το πρασινο , μπαινω Ιπποκρατους και με πιανει κοκκινο το 1'ο φαναρι , ακουγα μπραμ μπρουμ απο το βαθος ... ηταν αυτο το πρασινο "αδερφακι" , γυρισα να το δω και ειδα οτι ηταν το μεγαλυτερο και ελαφρυτερο αδελφακι KLX300...

O συναδελφος απο διπλα μαλλον ηταν και αυτος ορεξατος και βαραγε ξερογκαζα... Παρακαλαγα να χτυπισει το τηλεφωνο να παω στην ακρη , κατι ...! Τη παλαβη εγω ! Κοιταζα απο την αλλη και εκανα τον αμεριμνο καβαλαρη...

Το φαναρι αναψε ... Εφαγα ενα κ@βλι.... ολο δικο μου ...! Ασ'τα , ασ'τα...! Καθαιρεθηκε ο πριγκιπας... , εφυγε ο βασιλιας .

Η τυροπιτα ηταν ολη δικη μου !

Μετα απο κανα χρονο τον ξαναπετυχα , ( εχω παρανοικα καλη μνημη..! ) με το DRZακι αυτη τη φορα... <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντα οδηγάω μπριζωμένος αλλα όποτε βλέπω 2η μηχανή που γκαζαρίζει πάντα τον αφήνω να πάει μπροστά.

έτσι είμαστε και οι δύο χαρούμενοι (αν τον προλαβαίνω έχω την χαρά οτι "τον έχω", αν όχι έχω την χαρά οτι "σιγά εγώ τον άφησα να περάσει" και τέλος αυτός είναι πάντα χαρούμενος που είναι μπροστάα.... :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αμ δεν είναι μόνο ότι έξυνε με αυτή την βάρκα...

Εδώ ο άλλος που ακουλουθούσε με την κάμερα πάνω σε SS αφήνοντας την εξάτμιση κάτω σε ΟΛΕΣ τις δεξιές και πάλι τον έχανε λίγο λίγο.

Ο αναβάτης του....πλοίου με έχει αφήσει άφωνο!! Απίστευτος ο άνθρωπος!!

Ο τύπος με την κάμερα δεν οδηγεί SS.

Ακούγεται 4κύλινδρο και έχει αρκετά μπάσο ήχο, οπότε είναι πάνω από 750cc.

Αλλά έχει ζελατίνα με ρύθμιση ύψους/ κλίσης (προσέξτε το μαύρο πλαστικό στην αριστερή μεριά της ζελατίνας) και έχω την αίσθηση ότι είναι κάποιο Touring μοντέλο.

Θα μπορούσε να είναι κάποιο FJR 1300 όπως το παρακάτω :_w00t::plaf:

fjr1300sparks_large.jpg

που μάλλον δεν είναι γιατί εδώ φαίνεται διαφορετικό το πλαστικό και η στήριξη:

fjr010.jpg

ή κάποιο μεγάλο Honda (πχ ST1300 αλλά και αυτό είναι διαφορετικό εκεί)

Ούτε GTR1400 δεν είναι......

ORIG_1186515181_1008389.jpg

Και μου ήρθε στο μυαλό κάποιο BMW τετρακύλινδρο (Κ1200GT ή RS)

2006gttbrear400.jpg

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι???

Έχω σπάσει το κεφάλι μου.......

Τροποποιήθηκε από τον ksino1100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ίδιο μηχανάκι οδηγεί, το λέει αριστερά στις πληροφορείες του βίντεο

"his guy once did 106 runs on deals gap in 24 hours

fastest run about 11 minutes. He makes video's from your ride on Deals Gap (don't try to outrun this guy), on his tail is Fuse (also on a GoldWing)"

τώρα για να κολλήσουμε το κεφάλι σου πάλι, προτείνω νεκρά και τέρμα γκάζι να κοφτιάζεις για 20 λεπτά. έ που θα πάει θα το κολλήσεις το άτιμο

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το ίδιο μηχανάκι οδηγεί, το λέει αριστερά στις πληροφορείες του βίντεο

"his guy once did 106 runs on deals gap in 24 hours

fastest run about 11 minutes. He makes video's from your ride on Deals Gap (don't try to outrun this guy), on his tail is Fuse (also on a GoldWing)"

τώρα για να κολλήσουμε το κεφάλι σου πάλι, προτείνω νεκρά και τέρμα γκάζι να κοφτιάζεις για 20 λεπτά. έ που θα πάει θα το κολλήσεις το άτιμο

Φτουουουουυυυ...... :blowup:

Τι παθαίνει κανείς για να μην διαβάζει τις λεπτομέρειες....... :wallbash:

Πάω για τους κόφτες....Επιστρέφω σε 20 λεπτά!!! :burn::_w00t: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol: πάντως έκανες αναλυτικότατη ψαχτική!!!

είναι αυτό που γίνεται όταν ψάχνεις παντού για κάτι κ είναι μεσα στα μάτια σου τελικα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν κάποιος είναι λάτρης της ταχύτητας θα πρέπει να ξέρει ΠΟΤΕ να τρέξει. Αυτός είναι 1 καλός οδηγός. Είναι αυτός που συνυπολογίζει όσο περισσότερους παράγοντες μπορεί. Αυτό σε κάποιους είναι έμφυτο οπότε και με λίγη εξάσκηση βελτιώνονται κι άλλο, σε κάποιους άλλους είναι επίκτητο μετά από χρόνια οδήγησης. Είναι όμως και θέμα ευρύτερης παιδείας.

Προσθεσε και το "ΕΜΠΕΙΡΙΑ"! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:lol: πάντως έκανες αναλυτικότατη ψαχτική!!!

είναι αυτό που γίνεται όταν ψάχνεις παντού για κάτι κ είναι μεσα στα μάτια σου τελικα :_thumbsup:

Επέστρεψα!!!

3 λεπτά ζέσταμα, 20 λεπτά στον κόφτη, ρελαντί μισό λεπτό, επιστροφή.

Δεν έπαθε κάτι....... :lol: :lol: :lol:

Η πλάκα είναι ότι μου πέρασε από το μυαλό και είπα: "μπααα......Άλλο μηχανάκι θα έχει..."

Αλλά βασικά με ξεγέλασε ο ήχος του μοτέρ (άτιμη συμπίεση...) και απ' τη στιγμή που νόμιζα ότι ήταν 4κύλινδρο είχα απορρίψει το 6κύλινδρο....πλοίο!!!

Συμπέρασμα....

Και ο αναβάτης με την κάμερα είχε κι αυτός μεγάλα χέρια!!! :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά , ο δημόσιος δρόμος δεν είναι για παιχνίδια.Ειδικά όταν βλέπεις το σηματάκι "μπαμπά μην πέφτεις" στο φαίριγκ,σκέφτεσαι

λίγο διαφορετικά.

Υ.Γ. Ο Μπράλος έχει γεμίσει με εικονίσματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσθεσε και το "ΕΜΠΕΙΡΙΑ"! wink.gif

Μαζί σου μαύρο γεράκι! Ινδιάνικο ακούγεται αυτό... :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:afro: Sygnimi … filo ... me .! sorry! … ego apo eparkia Ellada … ayto to PISTA … einai idio me Pitsa :o … or not.

Έχω δει πιτσιρίκο με κακουροπαπί να τον κυνηγάει μπάτσος με 7½ και να παλεύει ο :kaaaala: και να … μη τον πιάνει …

σταμάτησα … γιατί από τα γέλια :2funny: θα σκοτωνόμουνα.

Κόντρες στον δρόμο … ποιος ο λόγος … έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου … ε καμιά :_zeppelin: όλοι έχουμε κάνει και θα ξανακάνουμε ;) …

αλλά ο κάθε σκεπτόμενος ξέρει που να πάει πάσο :_thumbsup: !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα