black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Ζεσταίνω με το τσοκ, στις 2500 στροφές περίπου, για περίπου 20". Πιστεύω πως αρκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 (τροποποιήθηκε) ena 3lepto me to roloi (pseirassssssssssssss) :P vevia zestama me zestama exei diafora... ti thelo na po? Den to zesteno 3 lepta kai meta to spao!!! Kano kai 5-6 klm xalara arga xris gkazoures kai meta.... .... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 (τροποποιήθηκε) Το χειμωνα παντα ζεσταμα κανα 3 λεπτο -_- και μετα τα πρωτα χιλιομετρα με χαμηλες ταχυτητες :) και το καλοκαιρακι καθολου ζεσταμα αλλα τα πρωτα χιλιομετρα ησυχα και ωραια μεχρι να ζεσταθει.Ουτος η αλλος το καλοκαιρι κανει τοση ζεστη που αν το ζεσταινεις ακινητο χειροτερα πιστευω οτι ειναι νομιζω.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2005 από τον mastgeo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Βαζω μπροστα,κομπλαρω 1η και φευγω Ετσι λεει η BMW στο μανουαλ. Αλλα μεχρι να φυγει η ενδειξη θερμοκρασιας απο το "κρυο" το παω εως 4000σαλ. Βεβαια με την 6η στις 4000σαλ εχω 140χαω οποτε ΟΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 (τροποποιήθηκε) Βαζω μπροστα,κομπλαρω 1η και φευγω Ετσι λεει η BMW στο μανουαλ. Αλλα μεχρι να φυγει η ενδειξη θερμοκρασιας απο το "κρυο" το παω εως 4000σαλ. Βεβαια με την 6η στις 4000σαλ εχω 140χαω οποτε ΟΚ <{POST_SNAPBACK}> ακριβως ιδια και εγω..μονο το χειμωνα τη βαζω κανα 20 δευτερολεπτα μεχρι να φορεσω κρανος-γαντια και φυγαμε μεχρι τις 3500-4000σαλ χμμμμ......εγω με 6η και 4000 εχω 120-125χαω...τι εγινε εδω ??? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2005 από τον Giannis_L Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 κανα δυο λεπτά μέχρι να την βγαλω απο το γκαραζ και να φορεσω κρανος-γαντια... στην συνεχεια ξεκιναω με νορμαλ χρηση κανα 5άρι χιλιόμετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΩ(120-125)ΣΤΟ 1200 Η ΕΚΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ over drive ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΗ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ.. ..ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ..(ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ!) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Κι εγω οπως οι περισσοτεροι... μεχρι να βαλω το κρανος και να βγω απο το γκαραζ... Σχεδον παντα την αναβω με τσοκ και ξεκιναω... μετα απο κανα χλμ κλεινω το τσοκ και παω χαλαρα για κανα 4αρι- 5αρι χιλιομετρα ακομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 2-3 λεπτάκια κάθε μέρα. Ψιλο βαριέμε να κάθομαι και να περιμένω. Βέβαια με το που ξεκινάσω για κανένα δεκάλεπτο πάω πολύ ίρεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Πριν ανεβώ πάνω της όσο φοράω jacket,γάντια,κράνος. Περίπου 2 λεπτά με πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Το καλοκαίρι καθόλου. Απλά ξεκινάω γλυκά και για τα επόμενα 5χλμ περίπου είμαι τρυφερός με το μωρό μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Έμμμ..2 με 3 λεπτάκια χειμώνα-καλοκαιράκι το ζεσταίνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Την ζεσταίνω καλά χειμώνα-καλοκαίρι,έτσι κι αλλιώς έχω αυτόματο τσοκ που κρατάει ρελαντί στις 2.000+ στροφές και δεν πέφτει στο κανονικό ρελαντί(1.300στρ) αν δεν φτάσει θερμοκρασία 48 βαθμούς.Εγώ ξεκινάω πάντα με 53-54 βαθμούς(γύρω στα 2 λεπτά το καλοκαίρι γύρω στα 4-ίσως και 5- λεπτά το χειμώνα). Έχω την εντύπωση ότι δουλεύει καλύτερα άμα είναι ήδη ζεστό πριν κουμπώσω την 1η και μάλλον είναι καλύτερο για την μακροζωϊα του κινητήρα και του κιβωτίου. Επίσης μ'αρέσει να περιμένω λίγο,είναι σαν μια μικρή ιεροτελεστία για μένα. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 ..ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ,ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ!! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ GARAGE, (1 MIN?),TO XΕΙΜΩΝΑ(ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΩ ΒΕΒΑΙΑ :P )ΑΝΤΕ ΓΑΝΤΙΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΛΠ, ΠΕΡΙΠΟΥ 2-3 ΛΕΠΤΑ.. Ε..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ Ε?ΟΤΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Εγώ μέχρι να ξεπεράσει την πρώτη δεύτερη γραμμή στο καντράν της θερμοκρασίας αυτό σημαίνει 1-2 λεπτάκια.Για χειμώνα ίδωμεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 ...μιας και αρχιζουν ,για τα καλα,τα κρυα! , το επαναφερω! (..κυριως για οσους δεν το ειδαν...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 (τροποποιήθηκε) H Kawa λέει πως πρέπει να ζεσταίνεται μέχρι να φθάσει τους 40 βαθμούς. Εγώ τη ζεσταίνω μέχρι τους 55 τουλάχιστον. Τσοκ,μόνο όταν έχει πραγματικά πολύ κρύο,αλλιώς ποτέ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 από τον bonepeeler Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 ζεσταμα...οπως πρεπει.Τωρα γνωμες ακουγονται.Ποιος ειναι ο σωστος;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 Πάντα , αλλά ιδιαίτερα ποιο πολυ τον Χεμώνα .. Το ζέσταμα ειναι το Νο1 !!!!! όσο αφορα την ζωη του κινητηρα του μωρου μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 ζεσταμα...οπως πρεπει.Τωρα γνωμες ακουγονται.Ποιος ειναι ο σωστος;;;;; <{POST_SNAPBACK}> Είναι σωστός αυτός που λέει πως:θα κάνεις ένα τσιγάρο και μετά έφυγες... Αλήθεια...τις προάλες είχε πολύ κρύο και ok λέω να την ζεστάνω 1-2 λεπτάκια το πολύ....γιατί βιαζόμουν κιόλας... Και έρχεται ο καλός μου με έναν φίλο και λέει ο φίλος :άναψε ένα τσιγάρο και μόλις το τελειώσεις...φύγε... Τώρα το ποιός είναι ο σωστός...... δεν ξέρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 κλασσικα αναμενο μεχρι να ντυθω,γαντια κασκολακι κρανακι και χαλαρα στα πρωτα 2-3 χιλιομετρα οπως οι περισσοτεροι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 Βέβαια ένα καλό ζέσταμα των 3-4 λεπτών χρειάζεται ίσα ίσα μέχρι να βάλω κράνος γάντια και να κουμπώσω το μπουφάν μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 Είναι σωστός αυτός που λέει πως:θα κάνεις ένα τσιγάρο και μετά έφυγες... Αλήθεια...τις προάλες είχε πολύ κρύο και ok λέω να την ζεστάνω 1-2 λεπτάκια το πολύ....γιατί βιαζόμουν κιόλας... Και έρχεται ο καλός μου με έναν φίλο και λέει ο φίλος :άναψε ένα τσιγάρο και μόλις το τελειώσεις...φύγε... Τώρα το ποιός είναι ο σωστός...... δεν ξέρω... <{POST_SNAPBACK}> ...κι εγώ που καπνίζω μόνο πούρα;;;λες να το παρακάνω;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2005 Βαζω μπροστα,κομπλαρω 1η και φευγω Ετσι λεει η BMW στο μανουαλ. Αλλα μεχρι να φυγει η ενδειξη θερμοκρασιας απο το "κρυο" το παω εως 4000σαλ. Βεβαια με την 6η στις 4000σαλ εχω 140χαω οποτε ΟΚ <{POST_SNAPBACK}> +1 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2005 (τροποποιήθηκε) Πάντα , αλλά ιδιαίτερα ποιο πολυ τον Χεμώνα .. Το ζέσταμα ειναι το Νο1 !!!!! όσο αφορα την ζωη του κινητηρα του μωρου μας Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2005 από τον panevan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες