Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 παιδια το H2r μου εχει νερο στο καρμπυρατερ τι να κανω να εχω και φοτο δειτε Αυτη ειναι που το καβαλω αλλα δεν μπορω να βρω ομως αυτην με το καρμπυρατερ, αααα και κατι ακομα εχει καψει πλατινα να την αλλαξω? Γιατί να φτιάξεις αυτή την βλακεία ρε;;; να σου δώσω μια βόλτα το GSR που έχει την μπαχατέλα σου για πλάκα;; 0-100 σε 0,8sec και 310 με 4η και αυτή όχι γεμάτη! Σκέψου το! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Εντομεταξύ ο αποπάνω το παίζει γρήγορος που πιάνει 300 με 4η... Που τα 300 τα εχω πριν ακουμπησω την γκαζιερα. Ελεος. Με τα ριμαδια σας ολοι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Εντομεταξύ ο αποπάνω το παίζει γρήγορος που πιάνει 300 με 4η... Που τα 300 τα εχω πριν ακουμπησω την γκαζιερα. Ελεος. Με τα ριμαδια σας ολοι. ναι όμως η 4η ΔΕΝ είναι γεμάτη!!! και αυτό αν δεν έχω βάλει 100άρα racing βενζίνη! ΑΝ βάλω... άστο... δεν είναι street legal 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 LMFTFY "Με το σπασμένο duke 125 της μάνας σου πιάνω 210 με 3η όταν πάω στο club" ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εντομεταξύ ο αποπάνω το παίζει γρήγορος που πιάνει 300 με 4η... Που τα 300 τα εχω πριν ακουμπησω την γκαζιερα. Ελεος. Με τα ριμαδια σας ολοι. Εγω το σπρωχνω με χερια μεχρι τα 300 και μετα πηδαω πανω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 τρολάρεις ρε φίλε; εδώ μιλάμε σοβαρά! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Οχι ρε προς θεου. Ελα και 'συ με το ψιοφιο σου και φερε και τους φιλους σου και οποιον αλλο θες να τα στησουμε αμα δε με πιστευεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_20 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 εγω ημουν με ενα cbr μια φορα και ηταν ενα 675 που ειχε τελικιασει και πηγαιναμε διπλα διπλα.....ε μετα εβαλα δευτερα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Ρε γατακια που πατε με τα κουβαδακια σας, στα μερη μου 300χλμ πιανουν τα ποδήλατα :mB_kalo_e: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Άντε ας κλειδώσει το θέμα γατάκια! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 τις Αγγλικες μηχανες και τα ωραια υλικα κατασκευης τους. Για πες! Δεν έχουν καλά σίδερα; (έτσι δεν τα λένε;; αυτά στο μοτέρ, ξέρεις) Με ενδιαφέρει η τεχνολογία υλικών, από χόμπι. Ο,τι πληροφορίες έχεις, δεκτές! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Είναι πάντως μερικές φορές που νομίζεις ότι κοντράρεις κι ο άλλος δεν το ξέρει. Έχω δικάσει πολλές χαγιαμπούσες έτσι με το βιράγκο. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Είναι πάντως μερικές φορές που νομίζεις ότι κοντράρεις κι ο άλλος δεν το ξέρει. Έχω δικάσει πολλές χαγιαμπούσες έτσι με το βιράγκο. οι καλυτερες κοντρες ειναι αυτες... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Ας γινει μια μεταφορα των τελευταιων σελιδων στο "ποτο του club"..... Να πουμε αυτα που θελουμε και να γελασουμε...ας μην χαλαμε το θεμα για το gp 800 ,εχει δικιο ο Τολης. Οσο για τον αστερα μας.....μην σκατε,τα ξερει αρκετα καλα τα κατατοπια και θα μας βρει κι εκει για να συνεχισει τις αμπελοφιλοσοφιες του περι τελικης ταχυτητας,υλικων κατασκευης,αξιοπιστιας,ψοφιων μοτερ και αλλα τετοια σοβαρα και τεκμηριωμενα ζητηματα.....απο γνωμες του ξαδερφομπατζανακη του. Αισθανομαι ηθικος αυτουργος που ξεφυγε αυτο το θεμα.....αλλα δεν μπορουσα και να μην μιλησω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Νταξει ο τυπας ειναι το κλασσικο τρολλ. Εχει μπει σε οτι θεμα θες και πουλαει γνωση αβερτα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες