Jump to content
themata

2008 XT660Z Tenere

Recommended Posts

Στο bandit δεν το ένιωσα

κάνε να ξεκινήσεις απο στάση με 3η χωρίς συμπλεκτάρισμα και ξαναπές μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
να σας ρωτησω κατι που με προβληματιζει

τι υψος εχεται?

δηλαδη με τι υψος ενας αναβατης θα καβαλουσε με ανεση και θα εμπαινε και με ανεση στις λασπες ?(ωστε να βαζει και πόδι κατω)

1.80 kai...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας το θέσουμε αλλιώς το θέμα με την ελαστικότητα του κινητήρα και το αν μπορεί ο κινητήρας να δουλεύει με "μια σχέση πάνω", όπως λέμε.

Κάντε το εξής πείραμα με το Tenere 660:

Ας πούμε ότι ρολάρεις χαλαρά με στο κιβώτιο και 40-50 χ.α.ω.

Κάποια στιγμή φρενάρεις, λόγω κυκλοφοριακής κίνησης και η ταχύτητά σου πέφτει στα 20 χ.α.ω.

Το ερώτημα: συνεχίζεις με και ο κινητήρας ανεβάζει αδιαμαρτύρητα στροφές (χωρίς να "κλωτσάει") ή αναγκάζεσαι να κατεβάσεις 2α;

Κάντε το και θα δείτε τί εννοώ.

Ενδεικτικά, θα σας πώ ένα πράγμα. Στο παλιό ΧΤ600, με το αερόψυκτο κινητήρα, συνεχίζεις άνετα με 3η από τα 20 χ.α.ω, διότι το μηχανάκι ήταν εξαιρετικά ελαστικό στις πολύ χαμηλές στροφές (αλλά φυσικά δεν είχε την απόδοση του κινητήρα του 660). Στο 660 όμως (τουλάχιστον στο ΧΤ660R που είχα εγώ) δεν είναι τόσο ελαστικός ο κινητήρ. Κλωστάει πιο εύκολα και απαιτεί από εσένα πιο συχνές αλλαγές ταχυτήτων.

Δε λέω ότι είναι κατ' ανάγκην πρόβλημα αυτό αλλά για ορισμένους (και για μένα) είναι προτιμότερο να έχει ελαστικότητα ο κινητήρας, διότι οδηγείται πιο αγχολυτικά (χαλαρά) και εν τέλει πιο ευχάριστα. Αυτός ήταν ενας από τους λόγους που έδωσα το 660 και πήγα στο Transalp 700.

Λοιπόν, για πείτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Αιγαιοπλόε, όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ :(Ο κινητήρας κλωτσάει όταν έχεις λίγες στροφές και μεγάλη ταχύτητα. Πχ πάς να επιταχύνεις με 3η όταν το μηχανάκι τσουλάει με 10)....Με 3η και 10 χλμ/ωρα το μοτέρ δουλεύει με 1500 rpm... σχεδόν ρελαντί... αν ξεκινούσε χωρίς σκορτσάρισμα απλά δεν θα ήταν μονοκύλινδρο. Τώρα απο τα 20..., Θα το δώ στην πράξη και θα απαντήσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ. ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ. .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από βρόντο παρόπλισα το Ντομινέιτορ μου (167 κιλά + κάγκελα + ζελατίνα = 174 περίπου) και για καλή μου τύχη μου χαρίσανε ένα DR650 του '02 με μπροστινό κομπλέ ΚΤΜ640 και πίσω WP.

Πρέπει να ζυγίζει περί τα 142 κιλά με τα ελαφρώματα του προηγύμενου ιδιοκτήτη.

Λεεεεπόν, το να είναι ελαφρύ το μονοκύλινδρο είναι ΟΛΑ τα λεφτά.

Και μου φαινόταν και ελαφρύ το Ντομινέιτορ...

Θα του βάλω και καμμιά αφαιρούμενη πατέντα ζελατίνα για το ταξίδι και λέω να το κρατήσω για άλλα 100.000 χλμ που είχε γράψει ο προηγούμενος ταξιδεύοντας δικάβαλος πάνω στην ΣΕΛΑΡΑ Corbin (εκπληκτικό αφρώδες υλικό, την συσνιστώ ανεπιφύλακτα! - θα απορείτε τι καβαλάγατε τόσα χρόνια...)

Αν το Τενερέ δεν το ρίξουν στα 165-170 κιλά το πολύ στα ίδια λεφτά, ούτε που το ξανακοιτάω (αν και μ'αρέσει... :sorry: )

Αν μάλιστα του βάζαν και κάνα αναρτησόνι μέχρι τα 8000-8200.

Και επειδή δεν θα το κάνουν, game over...

Ίσως να είναι πιο εύκολο να κάνεις το ΚΤΜ αξιόπιστο και ταξιδιάρικο παρά το Τενερέ ελαφρύ και πιο άγριο.. :wacko:

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον (καλό και κακό) για το συγκεκριμενο νεο μοντέλο, ας μιλήσουμε εδώ μέσα

post-77-1189502963_thumb.jpg

2008-XT660Z-Tenere-details-01_prv_tcm26-208338.jpg

2008-XT660Z-Tenere-details-04_prv_tcm26-208347.jpg

2008-XT660Z-Tenere-AoE-details-03_prv_tcm26-208323.jpg

μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

τεπόζιτο 22 L

διαδρομή εμπρός αναρτησης 210 mm

διαδρομή πίσω αναρτησης 200 mm

εμπρός φρένα 2 δίσκοι, 298 mm

πίσω φρένο μονός δίσκος, 245 mm

Εμπρός λάστιχο 90/90-21 M/C

Πίσω λάστιχο 130/80-17 M/C

ελαχιστη αποσταση απο το έδαφος 245 mm

βάρος (στεγνό) 183 kg

Το συγκεκριμένο, με προσπέρασε στην Αμαλιάδα. Είδα ότι είχε καλές εκκινήσεις και πιστεύω, οτι θα πηγαίνει καλά... :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν το Τενερέ δεν το ρίξουν στα 165-170 κιλά το πολύ στα ίδια λεφτά, ούτε που το ξανακοιτάω (αν και μ'αρέσει... :sorry: )

Εδώ συμφωνώ. Τα 208 κιλά που ζυγίζει ΓΕΜΑΤΟ (πλήρες υγρών, σύμφωνα με τη ζυγαριά του ΜΟΤΟ) το μονοκύλινδρο Tenere είναι πολλά κιλά. Και κάτι ακόμη: Θα πρέπει να δούνε λίγο στη Yamaha και το θέμα της ποιότητας των υλικών και της αντοχής τους στο χρόνο. Και εκεί πάσχει, κατά τη γνώμη μου το νέο Tenere. Λίγο καλύτερη ποιότητα στα πλαστικά, μέταλλα, ζάντες είναι απαραίτητη για ένα μηχανάκι των 7.490 ευρώ.

Ίσως να είναι πιο εύκολο να κάνεις το ΚΤΜ αξιόπιστο και ταξιδιάρικο παρά το Τενερέ ελαφρύ και πιο άγριο.. :wacko:

Εδώ διαφωνώ. Το Tenere 660, όπως και το αδελφό ΧΤ660, είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι και ουδέποτε έχω ακούσει μηχανικές βλάβες. Η ΚΤΜ μπορεί να βγάζει ενδιαφέροντα (και πανάλαφρα) μηχανάκια αλλά θέλει δρόμο ακόμη για να φτάσει την αξιοπιστία της Yamaha και δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν κάτοχο ΚΤΜ να το κάνει αυτό μόνος του. Προσωπική γνώμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια.μπαινω και εγω λιγο σε αυτην την συζητηση για να ρωτησω καποια πραγματακια.ειμαι χρονια δικυκλιστης σκουτερ εντος πολης.αποφασισα να αγορασω πλεον ενα μηχανακι για να κανω εκδρομες.μου αρεσει πολυ το καμπινγκ και ειπα να το συνδιασω πλεον με μηχανη.ειχα καταληξει στο V strom αλλα πριν μερες ειδα το tenere και μου αρεσε.απο οτι καταλαβαινω μαλλον μου κανει για την δουλεια που το θελω αλλα προβληματιζομαι που θα ειναι το πρωτο μου μηχανακι.ελεγα δηλαδη τελικα να κατσω στα αυγα μου και να παρω την σουπα την v strom.και κατι αλλο..απο μηχανικα ειμαι τελειως ασχετος.θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.συγνωμη αν σας κουρασα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν κάτοχος Tenere (και πρώην XMAX) και αφού σου άρεσε (εαν μπορείς να το πάρεις βόλτα καλύτερα) πάρτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μετά από βρόντο παρόπλισα το Ντομινέιτορ μου (167 κιλά + κάγκελα + ζελατίνα = 174 περίπου) και για καλή μου τύχη μου χαρίσανε ένα DR650 του '02 με μπροστινό κομπλέ ΚΤΜ640 και πίσω WP.

Πρέπει να ζυγίζει περί τα 142 κιλά με τα ελαφρώματα του προηγύμενου ιδιοκτήτη.

Λεεεεπόν, το να είναι ελαφρύ το μονοκύλινδρο είναι ΟΛΑ τα λεφτά.

Και μου φαινόταν και ελαφρύ το Ντομινέιτορ...

Θα του βάλω και καμμιά αφαιρούμενη πατέντα ζελατίνα για το ταξίδι και λέω να το κρατήσω για άλλα 100.000 χλμ που είχε γράψει ο προηγούμενος ταξιδεύοντας δικάβαλος πάνω στην ΣΕΛΑΡΑ Corbin (εκπληκτικό αφρώδες υλικό, την συσνιστώ ανεπιφύλακτα! - θα απορείτε τι καβαλάγατε τόσα χρόνια...)

Μαχιμο ακουγεται..!!! Βαλε και καμια φωτο να το καμαρωσουμε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδώ διαφωνώ. Το Tenere 660, όπως και το αδελφό ΧΤ660, είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι και ουδέποτε έχω ακούσει μηχανικές βλάβες. Η ΚΤΜ μπορεί να βγάζει ενδιαφέροντα (και πανάλαφρα) μηχανάκια αλλά θέλει δρόμο ακόμη για να φτάσει την αξιοπιστία της Yamaha και δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν κάτοχο ΚΤΜ να το κάνει αυτό μόνος του. Προσωπική γνώμη.

Έχοντας κάνει την ίδια εκδρομική διαδρομή δικάβαλος με ΚΤΜ 620, 640 , DR650 '97 και Dominator '97 ακόμα θυμάμαι τα χάλια των ΚΤΜ και γιατί κυνήγησα και ψώνησα ταπεινό Dominator.

Με δεδομένο το ότι πια η κυρά δεν καβαλάει οπότε μιλάμε για μονοκάβαλη κατάσταση, τι είναι φτηνότερο και καλύτερο (κουβέντα να γίνεται δηλαδή καθώς η τσέπη άδειασε)?

α. Τενερέ

Εξάτμιση για ελάφρωμα κυρίως και άλογα

Λύσιμο για φτιάξιμο (κυβικά? εκκεντροφόροι? πρόγραμμα?) προς αναζήτηση επιπλέον αλόγων

Πέταμα αχρήστων για ελάφρωμα

Μπροστινό-πλάκες USD της προκοπής (με τέτοιο βάρος θα πηγαίνει όπου θέλουν τα λούκια και όχι εγώ)

Σέλα της προκοπής

β. ΚΤΜι

Λύσιμο & μπλουπρίντινγκ για συμμάζεμα Ευρωπαϊκής τσαπατσουλιάς (για..αξιοπιστία) κομπλέ με ζύγισμα στροφάλου-αντικραδασμικού (μπας και τρέμει λιγότερο)

Πρόγραμμα με στόχο τη αξιοπιστία

Σέλα της προκοπής & αντίβαρα-γέμιση τιμονιού (για το γνωστό λόγο)

Μεγαλύτερο ντεπόζιτο

Μίνι φαίριγκ για την εθνική

Νομίζω ότι τελικά στο κόστος θα βγούν το ίδιο και το Τενερέ δεν θα έχει αγριέψει όσο θα έχει ημερώσει-αξιοπιστέψει το ΚΤΜι.

Βέβαια, αν κοίταγα πιο χαλαρή εκδρομική χρήση, το Τενερέ μοιάζει καλύτερο αλλά το ΚΤΜ και πιο ελαφρύ και πιο ολοκληρωμένο/ενδιαφέρον πακέτο θα έβγαινε.

Πάντως κανένα από τα δύο ως έχει δεν είναι ΟΚ για τα γούστα μου - θέλουν πολύ και ακριβό χέρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μαχιμο ακουγεται..!!! Βαλε και καμια φωτο να το καμαρωσουμε !!!

Μπα, δεν δείχνει και πολύ καθώς στήθηκε για δικάβαλο αξιόπιστο ταξίδι και το μοτέρ είναι εντελώς μαμά με εξαίρεση ένα δόντι κοντύτερο μπροστινό γρανάζι.

Άλογα όχι πολλά αλλά σκίζοντας το πιάνεις στον ύπνο τα καινούρια ΧΤ που αργουουουούνε να ανεβάσουν, ελαφρύ και ευκίνητο, σταθερότατο χωρίς ελαστικότητες.

Ο Ορισμός του Ψευδοεντούρο. Μόνο το ΧΤ παράγεται σήμερα με όμοιο στόχο αλλά μοιάζει βαρύ, αργόστροφο και ογκώδες δίπλα του με μετριότατες αναρτήσεις... Το ΚΤΜ είναι απλώς πολύ άγριο για να είναι πρακτικό.

Και έτσι ξαναγυρίζουμε στο επαναλαμβανόμενο μότο του thread: Το Τενερέ δεν είναι αυτό που ήταν και μεγάλα ψευδοεντούρο της προκοπής δεν υπάρχουν καινούρια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα, δεν δείχνει και πολύ καθώς στήθηκε για δικάβαλο αξιόπιστο ταξίδι και το μοτέρ είναι εντελώς μαμά με εξαίρεση ένα δόντι κοντύτερο μπροστινό γρανάζι.

Άλογα όχι πολλά αλλά σκίζοντας το πιάνεις στον ύπνο τα καινούρια ΧΤ που αργουουουούνε να ανεβάσουν, ελαφρύ και ευκίνητο, σταθερότατο χωρίς ελαστικότητες.

Ο Ορισμός του Ψευδοεντούρο. Μόνο το ΧΤ παράγεται σήμερα με όμοιο στόχο αλλά μοιάζει βαρύ, αργόστροφο και ογκώδες δίπλα του με μετριότατες αναρτήσεις... Το ΚΤΜ είναι απλώς πολύ άγριο για να είναι πρακτικό.

Και έτσι ξαναγυρίζουμε στο επαναλαμβανόμενο μότο του thread: Το Τενερέ δεν είναι αυτό που ήταν και μεγάλα ψευδοεντούρο της προκοπής δεν υπάρχουν καινούρια....

Μαζι σου :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: Η βαρια θα ειναι τωρα 'η αγριμια , δεν υπαρχει δυστυχος μια μεση λυση...

Αντε ρε σουζουκι βγαλε ενα 6ταχυτο drz στα 650cc με βαρος οχι πανω απο 150 κιλα αξιοπιστο και με επιδοσεις ktm690...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάζεται να έχει τα γκάζια/αγριάδα/κόστος του ΚΤΜ αλλά όχι και 200 κιλά μονοκύλινδρο!

Κάτι ενδιάμεσο ρε παιδιά? Χωρίς ανάρτηση Soumie μπροστά? Με κάνα μοτεράκι με λίγο ψυχή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν χρειάζεται να έχει τα γκάζια/αγριάδα/κόστος του ΚΤΜ αλλά όχι και 200 κιλά μονοκύλινδρο!

Κάτι ενδιάμεσο ρε παιδιά? Χωρίς ανάρτηση Soumie μπροστά? Με κάνα μοτεράκι με λίγο ψυχή?

Πεσ'τα χρυσοστομε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,

Αν θέλεται μονοκύλιδρο ελαφρύ, αξιόπιστο, με αναρτησάρες κλπ κλπ κλπ, πάρτε ένα 600-650 πχ XR και φορέστε του κιτ Dakar. Ότι πληρώνει παίρνει κανείς. Το να κάτσεις να πειράξεις μοτέρ, να δώσεις 1000 εβρά για εξάτμιση ώστε να είναι το μηχανάκι ελαφρύτερο κατα 3 κιλά κλπ νομίζω πως είναι πεταμένα χρήματα όπου πληρώνεις πολύ ακριβά μικρές διαφορές αμφιβόλου αποτελέσματος.

Τροποποιήθηκε από τον belafonte

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλησπέρα,

Αν θέλεται μονοκύλιδρο ελαφρύ, αξιόπιστο, με αναρτησάρες κλπ κλπ κλπ, πάρτε ένα 600-650 πχ XR και φορέστε του κιτ Dakar. Ότι πληρώνει παίρνει κανείς. Το να κάτσεις να πειράξεις μοτέρ, να δώσεις 1000 εβρά για εξάτμιση ώστε να είναι το μηχανάκι ελαφρύτερο κατα 3 κιλά κλπ νομίζω πως είναι πεταμένα χρήματα όπου πληρώνεις πολύ ακριβά μικρές διαφορές αμφιβόλου αποτελέσματος.

Μπα, δεν γίνεται τίποτις. Ότι και να γίνει τα παλιά μηχανάκια είναι παλαιάς κοπής, όσο και να τα φτιάξεις.

(Τώρα βέβαια, το πειραγμένο DR που μου δώσανε με έχει εκπλήξει υπερευχάριστα σαν θέση-αίσθηση αλλά και πάλι το μοτέρ δεν είναι για αναβάθμιση γιατί θα χάσει την αξιοπιστία του, και τα άλογα είναι σχετικά λίγα).

Μόνο το αλουμινένιο XR650 είναι σύγχρονο μηχανάκι αλλά για να του βάλεις αναρτήσεις και ντεπόζιτο και φέριγκ και (χοντροκοπιά) μίζα, πάλι ένα σκασμό λεφτά & δουλειά θέλεις.

Η γκρίνια μου είναι ότι με τόσες εταιρίες στο χώρο υπάρχουν μόνο δύο προτάσεις: Παγκάκι παραάγριο ΚΤΜ και υπερβολικά βαρύ και βόλτας καρεκλάτο Τενερέ.

Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα πέρα από το ΧΤ που και το μοτέρ το βρίσκω λίγο, και τις αναρτήσεις κλπ κλπ

Εσύ δεν θα προτιμούσες να είχες 15 (εφικτό πιστεύω) κιλά λιγότερα, πιο εύστροφο μοτέρ και ένα ανάποδο από τη μαμά και ας πλήρωνες 1000-1500 παραπάνω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικά είναι όλα φίλε μου. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι απο όσους έχουν σχολιάσει έντονα, είται θετικά, είται αρνητικά, έχουν οδηγήσει το μηχανάκι αυτό, ή έστω έχουν διαβάσει ένα απο τα τόσα test. ... ? Μού είναι έντονη η αίσθηση πως πολλοί γράφουν οσμόμενοι των νυχιών τους... ;)

Τροποποιήθηκε από τον belafonte

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάσο - έχεις δίκιο.

Θα επιδιώξω μια βόλτα και τα λέμε...

Πάντως δεν περιμένω και πολλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σχετικά είναι όλα φίλε μου. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι απο όσους έχουν σχολιάσει έντονα, είται θετικά, είται αρνητικά, έχουν οδηγήσει το μηχανάκι αυτό, ή έστω έχουν διαβάσει ένα απο τα τόσα test. ... ? Μού είναι έντονη η αίσθηση πως πολλοί γράφουν οσμόμενοι των νυχιών τους... ;)

Πάντως το καινούργιο TENERE είναι μια πολύ αξιόλογη κατα τη γνώμη μου προσπάθεια.

Έχει ένα πολύ καλό μοτέρ, είναι μια μηχανή καλού μεγέθους και για ταξίδι. Συνεπώς όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια μηχανή τέτοιου μεγέθους και άνεσης και να μην έχει ένα βάρος.

Είναι πολύ σωστά προστατευμένο για πτώσεις και πολύ μάχιμο και σε εμφάνιση και με τεράστια αυτονομία

Και επειδή έχει τύχει να κάνω αρκετά χωμάτινα χιλιόμετρα παρέα με TENERE φαίνεται αρκετά μάχιμο στο χώμα (προσοχή δεν είναι εντούρο..)

Επίσης αν αλλαχτεί η εξάτμιση το κέρδος σε βάρος θα είναι τουλάχιστον 7-8 κιλά, δεν το θεωρώ αμελητέο..

Με κάποιες προσεκτικές μετατροπές μπορει το βάρος της μηχανής να αγγίξει τα 170kg, καθόλου άσχημα για τουριστικό εντούρο για μια καλά στημένη μηχανή..

OK το κόστος μπορεί με αυτά κι αυτά να αγγίξει τις 9000€ αλλά επιλογές είναι αυτές..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ μαζί σου, με μοναδική ένσταση στο βάρος που κερδίζει κανείς αλλάζοντας την εξάτμιση.

Η ποιό ελαφρυά εξάτμιση για τενερέ είναι αυτή http://www.off-the-road.de/index.php?id=808&L=1

με όφελος 4 Kg

Οι aκrapovic με 1000 ευρώ είναι κατά 2 Kg ελαφρύτερες μόνο, απο τις εργοστασιακές.... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου, αν επιτρέπετε...Έχασα τον κινητήρα του XT660r μου μία ωραία πρωΐα πρίν λίγες μέρες ,στα καλά καθούμενα , έπειτα από 37.000 χιλιομετρα συντηρητικής οδήγησης και 3,5 συνολικά έτη. Η διάγνωση της αντιπροσωπείας που το πήγαινα ανελλιπώς κάθε 5.000 χιλιόμετρα :......."ένα παξιμάδι που έκοψε μέσα στον κινητήρα και τα διάλυσε όλα" ..."Ατυχία".... Ποτέ πια ΧΤ , ποτέ πιά Yamaha. Με το συμπάθιο κιόλας... Μου άρεσε το ΧΤΖ 660 TENERE. Moυ άρεσε πάρα πολύ. Αλλά όχι πια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να με συγχωρεσουν οι φιλοι αλλα εχω μια απορια,πως μια μοτοσυκλετα των 210 κιλων μπορει να γινει 170 κιλα.Θεωρω οτι ειναι ανεφικτο.Το πολυ-πολυ να εξοικονομισεις 2-4 κιλα. :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου, αν επιτρέπετε...Έχασα τον κινητήρα του XT660r μου μία ωραία πρωΐα πρίν λίγες μέρες ,στα καλά καθούμενα , έπειτα από 37.000 χιλιομετρα συντηρητικής οδήγησης και 3,5 συνολικά έτη. Η διάγνωση της αντιπροσωπείας που το πήγαινα ανελλιπώς κάθε 5.000 χιλιόμετρα :......."ένα παξιμάδι που έκοψε μέσα στον κινητήρα και τα διάλυσε όλα" ..."Ατυχία".... Ποτέ πια ΧΤ , ποτέ πιά Yamaha. Με το συμπάθιο κιόλας... Μου άρεσε το ΧΤΖ 660 TENERE. Moυ άρεσε πάρα πολύ. Αλλά όχι πια.

φίλε timo μάλλον έπεσες στην περίπτωση. εντάξεις, εννοείται ότι σε καταλαβαίνω απολύτως αν δε θες πάλι yamaha, αλλά απλά σε ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι που έχεις (είχες) είναι σκυλάκι και δεν παθαίνει τίποτα. απλά έτυχε στο δικό σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα