MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Καλησπέρα, Δέχομαι κάθε άποψη, όταν όμως κάποιος γράφει με τρόπο που απαιτεί την αποδοχή της άποψής του θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Σε αυτή την περίπτωση είτε πρόκειται για ειδήμονα που οπωσδήποτε έχει οδηγήσει τα οχήματα για τα οποία εκφέρει άποψη, είτε για επιπόλαιο (στο συγκεκριμένο θέμα) άτομο που στην ουσία αδιαφορεί για την άποψη των υπολοίπων. Με το tenere έχω κάνει τους τελευταίους 8 μήνες 16500 χλμ. Έχω οδηγήσει το F650GS (μονοκύλινδρο) και περισσότερο το F800, τόσο στην εθνική όσο και στο χώμα. Τα συμπέρασμα μου για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πως σαφώς αξίζει τα λεφτά του, και οπωσδήποτε κάνει καλά αυτό για το οποίο φτιάχτηκε και εδώ πιστεύω πως έχει σημασία το ότι η επιλογή της συγκεκριμένης μηχανής δέν ήταν προϊόν οικονομικού περιορισμού. Απο την άλλη,ο κύριος συμβιβασμός μου είναι στο ταξίδι στην εθνική όταν βιάζομαι και όταν υπάρχει ισχυρός άνεμος. Να μην ξεχνάμε όμος πως όλα τα μηχανάκια απαιτούν συμβιβασμούς. Π.χ. στο F800GS, η προστασία από τον αέρα είναι ελλειμματική και η άνεση της σέλας μέτρια, καθώς ο αναβάτης ενοχλείται στην περιοχή του προστάτη μετά από το πέρας περίπου μιας ώρας. Αλλά και πάλι αυτά είναι σχετικά, καθώς οι απαιτήσεις του κάθε αναβάτη από την μοτοσυκλέτα του είναι λίγο ή πολύ διαφορετικές. ο συμβιβασμος σου εσενα ποιος ειναι με το τενερε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αυτός που αναφέρω στη αρχή της πρότελευταίας παράγράφου. "Απο την άλλη,ο κύριος συμβιβασμός μου είναι το ταξίδι στην εθνική, όταν βιάζομαι και όταν υπάρχει ισχυρός άνεμος. " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) ... F650 ... Από την άλλη με εξέπληξε ο κινητήρας του, ο οποίος παρά τα χρόνια του, ίσος είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε μονοκύλινδρο. Πολλά γκάζια ψηλά και ωραία λειτουργία αλλά αδράνεια στο ανέβα-κατέβα των στροφών (βαρύ βολάν για ομαλότητα?) που προϊδεάζει για στρωτό οδήγημα με ροή μόνο και κάνει τα συμπλεξαρίσματα ψιλοάχρηστα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2009 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αυτός που αναφέρω στη αρχή της πρότελευταίας παράγράφου. "Απο την άλλη,ο κύριος συμβιβασμός μου είναι το ταξίδι στην εθνική, όταν βιάζομαι και όταν υπάρχει ισχυρός άνεμος. " εσυ εχεις ψαχτει καθολου με εξατμισεις ,γιατι εγω εχω τρελαθει που απο την ωρα που εβαλα, το μοτορι μου εχασε σε δυναμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Απο οσο ξερω, αν αλλαξες μονο εξατμιση τοτε λογικο ειναι να εχασε δυναμη γιατι αλλαξε το μιγμα(?). Πρεπει να ρυθμησεις και το καρμπυρατερ/τον ψεκασμο για να δεις αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Απο οσο ξερω, αν αλλαξες μονο εξατμιση τοτε λογικο ειναι να εχασε δυναμη γιατι αλλαξε το μιγμα(?). Πρεπει να ρυθμησεις και το καρμπυρατερ/τον ψεκασμο για να δεις αποτελεσμα. το εχω ρυθμισει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Λεπτομέρειες ρύθμισης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Φίλιε reddragon δεν ήταν το dakar το οποίο και είμαι περίεργος να οδηγήσω. Το F650 δεν μου άρεσε στο χώμα. Φαντάζομαι πως το dakar θα είναι αρκετά καλύτερο από το απλό, το οποίο υστερεί σε άνεση και αίσθηση σε σχέση με το tenere. Τόσο η θέση οδήγησης όσο και οι αναρτήσεις, με κάναν να αισθάνομαι πως το μηχανάκι προορίζεται για απλές εκτός δρόμου διελεύσεις. Από την άλλη με εξέπληξε ο κινητήρας του, ο οποίος παρά τα χρόνια του, ίσος είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε μονοκύλινδρο. Προφανώς αναφέρεσαι στο παλιό F650 (που τώρα έχει μετονομαστεί σε G650 GS) καθότι το καινούριο F650 GS είναι 800 κυβικά δικύλινδρο και έχει 700+ ευρώ περισσότερα απτο τενερέ και είναι μια κατηγορία πάνω σχεδόν απο πλευράς τιμής, για να μην αναφερθώ στο F800 GS το οποίο κοστίζει σχεδόν 3000? !!!!! παραπάνω και είναι εντελώς ανούσιο να το συγκρίνει κάποιος με το τενερέ. Άρα ακόμα ένας συμφωνεί ότι μοναδικός ανταγωνιστής του τενερέ είναι το G650 GS. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2009 από τον stealth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bellof 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Μοτερικα ναι το G650 σαν συνολο ομως (διαδρομη αναρτησεων, διαμετρος καλαμιων αποσταση απο το εδαφος κτλ)το παλιο F650 dakar ειναι οτι πιο κοντινο στο tenere...(στα χαρτια) Thanks m8 για το review... Γιωργος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δυστυχώς όμως φίλε το F650 dakar δεν υπάρχει καινούριο πιά, τουλάχιστον στην επίσημη αντιπροσωπία και εδώ μιλάμε για καινούριες μηχανές, αλλιώς αν πάμε στα μεταχειρισμένα και τι μπορείς να αγοράσεις η συζήτηση ξεφεύγει. Στο θέμα μας τώρα (το Τενερέ για να μην ξεχνιόμαστε), χθές μετά απο οδήγηση σε μία δύσκολη εκτός δρόμου διαδρομή, διαπίστωσα πόσο πάρα πολύ χρήσιμη είναι η μεγάλη απόσταση που ΄χει από το έδαφος, όταν χρειάστηκε να περάσω πάνω απο μερικά κοτρώνια και βουναλάκια καθώς και ο μεγάλος μπροστινός τροχός όταν χρειάστηκε να περάσω μέσα απο βαθιά χαντάκια χωρίς να κολήσω. Λίγο αργότερα όμως διαπίστωσα και τις αρνητικές επιπτώσεις του μεγάλου βάρους του τενερέ, καθώς σε κακοτράχαλο χωματόδρομο με κλίση προς το πλάι, ο πίσω τροχός άρχιζε να φεύγει στο πλάι, ειδικά όταν χρειαζόταν να κόψω ταχύτητα ήταν αρκετά δύσκολο να κρατήσεις ισοροπία χωρίς να παρασυρθεί η μοτοσυκλέτα απτο βάρος, ευτυχώς δεν είχα καμία πτώση αλλα σίγουρα θέλει προσοχή. Να σημειώσω ότι η ταχύτητα με την οποία πήγαινα ήταν πολύ μικρή λόγω του άγνωστου κακοτράχαλου δρόμου που πήγαινα και σε καμία περίπτωση δεν χρειάστηκα παραπάνω γκάζι απο αυτό που προσφέρει το τενερέ (ουτε 5η και 6η αν είχε ταχύτητα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Φίλε stealth, τι λάστοιχα φοράς; Εχω δοκιμάσει τα T63 και τώρα φοράω τα sahara. Το μηχανάκι με Τ63 στο χώμα μεταμορφώνετε! Αν φοράς τα εργωστασιακά είναι λογικό να σου γλιστράει (είναι βαρύ, όπως ανέφερες). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 εσυ εχεις ψαχτει καθολου με εξατμισεις ,γιατι εγω εχω τρελαθει που απο την ωρα που εβαλα, το μοτορι μου εχασε σε δυναμη. Οχι, γενικά είμαι της φιλοσοφίας μην πειράζεις κάτι αν δεν ξέρεις πολύ καλά τι πειράζεις. Η εξάτμιση του tenere είναι αρκετά ανοιχτή (γι'αυτό και τα σκασίματα). Γιά πληροφορίες ρώτα τα παιδιά σε αυτό το φόρουμ : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t...p;pagenumber=44 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δυστυχώς όμως φίλε το F650 dakar δεν υπάρχει καινούριο πιά, τουλάχιστον στην επίσημη αντιπροσωπία και εδώ μιλάμε για καινούριες μηχανές, αλλιώς αν πάμε στα μεταχειρισμένα και τι μπορείς να αγοράσεις η συζήτηση ξεφεύγει. Στο θέμα μας τώρα (το Τενερέ για να μην ξεχνιόμαστε), χθές μετά απο οδήγηση σε μία δύσκολη εκτός δρόμου διαδρομή, διαπίστωσα πόσο πάρα πολύ χρήσιμη είναι η μεγάλη απόσταση που ΄χει από το έδαφος, όταν χρειάστηκε να περάσω πάνω απο μερικά κοτρώνια και βουναλάκια καθώς και ο μεγάλος μπροστινός τροχός όταν χρειάστηκε να περάσω μέσα απο βαθιά χαντάκια χωρίς να κολήσω. Λίγο αργότερα όμως διαπίστωσα και τις αρνητικές επιπτώσεις του μεγάλου βάρους του τενερέ, καθώς σε κακοτράχαλο χωματόδρομο με κλίση προς το πλάι, ο πίσω τροχός άρχιζε να φεύγει στο πλάι, ειδικά όταν χρειαζόταν να κόψω ταχύτητα ήταν αρκετά δύσκολο να κρατήσεις ισοροπία χωρίς να παρασυρθεί η μοτοσυκλέτα απτο βάρος, ευτυχώς δεν είχα καμία πτώση αλλα σίγουρα θέλει προσοχή. Να σημειώσω ότι η ταχύτητα με την οποία πήγαινα ήταν πολύ μικρή λόγω του άγνωστου κακοτράχαλου δρόμου που πήγαινα και σε καμία περίπτωση δεν χρειάστηκα παραπάνω γκάζι απο αυτό που προσφέρει το τενερέ (ουτε 5η και 6η αν είχε ταχύτητα). ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ 5Η ΚΑΙ 6Η ΣΤΟ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ.ΑΛΛΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ 5Η Η 6Η ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΤΕ ΓΚΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΓΚΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Φίλε stealth, τι λάστοιχα φοράς; Εχω δοκιμάσει τα T63 και τώρα φοράω τα sahara. Το μηχανάκι με Τ63 στο χώμα μεταμορφώνετε! Αν φοράς τα εργωστασιακά είναι λογικό να σου γλιστράει (είναι βαρύ, όπως ανέφερες). Έχω τα εργοστασιακά και προς το παρόν δεν ταλλάζω γιατί το ταμείον είναι μείον,απλά θα εντείνω ακόμα περισσότερο την προσοχή μου γιατί χθές κόντεψα σε κανα δυο σημεία να τσακιστώ. Από τα Τ63 και τα sahara ποιά με προτείνεις καλύτερα για το χώμα τα Τ63? Επίσης ξέρεις μήπως που μπορώ να βρώ το μεγάλο φερινγκ που έχει ο Andy12 και καμιά ιδέα πόσο κάνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2009 από τον stealth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Για χώμα σαφώς Τ63... αλλά στην εθνική από τα 120 και πάνω κουράζουν. Τα sahara παρέχουν σχετική ασφάλεια στο χώμα και είναι καλά τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Και τα 2 είναι πολύ καλά στο βρεγμένο οδόστρωμα... τόσο που αν οδηγήσεις με αυτά σε βρεγμένο, τα tourance δεν θα θέλεις να τα ξαναδείς. Τα continental tkc 80 πρέπει να είναι πολύ καλά. Σκέφτομαι να τα δοκιμάσω. Για φέρινγκ, έχω το givi. πολύ καλό για ταξίδι αλλά στο χώμα σου κόβει ορατότητα. Αν θέλεις στο δίνω να το δοκιμάσεις. (το είχα πάρει από τον εισαγωγέα της Givi στην ΜΙχαλακοπούλουi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 αγορασα οικοπεδο!εχασα το μπροστινο σε μια ελαφρα στροφη και φλερταρα με τα βραχια, μετα τα διοδια της ελευσινας! το φρενο το πισω μπλοκαρε και μπροστα αλλου για αλλου.εφαγα τα μουτρα μου στα βραχια απο δεξια στις στροφες της παλαιας εθνικης.το τενερε ςχασε την μια χουφτα ,τις χειρολαβη του συνεπιβατη,καθρεφτη ,μανετα πλαστικο ντεποζιτου,και ανεμοθορακα.αυτα!!!!! ενας θεος ξερει τι λεφτα θελει τωρα! εχει ακουσει κανενας τενερακιας αν βαραει βαλβιδες το μοτερ? και μετα απο δυο φιλους που αγορασαν τενερε μου ειπαν οτι τα μοτορια τους βγαζουν 170 τελικη. εμενα ομως οχι. και μετα απο τα 130 με 140 το τιμονι κανει ψαρεματα δεξια αριστερα πολυ!!!! εχει μηπως βρει κανενας τιμες ανταλακτικων??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Με το καλό να το φτιάξεις (Εσύ να είσαι καλά!) Εγώ με το δικό μου δικάβαλο φορτωμένο σε εθνική πάω με 120-130 ξεκούραστα. Μόνος πηγαίνοντας προς Πατρα εχω δεί κοντερ 170. Μόνο θέμα είναι μερικές φορες η σέλα (που απο τότε που άλλαξα παντελόνι! έχει βελτιωθεί) Επίσης σε δρόμους μς πέτρες και χώματάκι δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μεχρι στιγμής 12.000 απροβλημάτιστα χιλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Η μανέτα έχει 37. Κάπου τόσο έχει και η ζελατίνα. Για τα υπόλοιπα δέν γνωρίζω. Μήν πτοησαι... φθηνά είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω πολυ.τα αγορασα θα τα εχω την αλλα τεταρτη.ρε γαμωτο δεν μπορω να αγορασω μονο μια χουφτα αλλα πρεπει το ζευγαρι. περασα απο το service της yamaha και αναφερα το προβλημα μου με το τενερε και θα δουμε γιατι δεν βγαζει χλμ. απο οτι καταλαβα το δικο μου μοτορι εχει προβλημα. δεν επαθα κατι σοβαρο κατι εκδορες και θλαση στην προσθια μοιρα του δελτοειδη. ψιλο εχω κανει κακακια με την φαση....λεω να βαλω λαστιχα και να φτιαξω τις αναρτησεις.και ενα μαλακοτερο τακακι πισω φρενου! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 από τον MEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 αγορασα οικοπεδο!εχασα το μπροστινο σε μια ελαφρα στροφη και φλερταρα με τα βραχια, μετα τα διοδια της ελευσινας! το φρενο το πισω μπλοκαρε και μπροστα αλλου για αλλου.εφαγα τα μουτρα μου στα βραχια απο δεξια στις στροφες της παλαιας εθνικης.το τενερε ςχασε την μια χουφτα ,τις χειρολαβη του συνεπιβατη,καθρεφτη ,μανετα πλαστικο ντεποζιτου,και ανεμοθορακα.αυτα!!!!! ενας θεος ξερει τι λεφτα θελει τωρα! εχει ακουσει κανενας τενερακιας αν βαραει βαλβιδες το μοτερ? και μετα απο δυο φιλους που αγορασαν τενερε μου ειπαν οτι τα μοτορια τους βγαζουν 170 τελικη. εμενα ομως οχι. και μετα απο τα 130 με 140 το τιμονι κανει ψαρεματα δεξια αριστερα πολυ!!!! εχει μηπως βρει κανενας τιμες ανταλακτικων??? Φίλε περαστικά και να μη σε ξανασυμβεί, για βαλβίδες δεν έχω ακούσει κάτι για τενερέ. 170 έχω πιάσει και γώ σχετικά δύσκολα όμως, θέλει αρκετά μεγάλη ευθεία και ίσως ελάχιστη κατηφόρα, σε λίγο ανηφόρα με τίποτα. Ψαρέματα κάνει και μένα αλλά περισσότερο μετα τα 150 όμως. Τα ανταλακτικά σε γενικές γραμμές είναι σχετικά φθηνά ΑΛΛΑ χρεώνουν κάτι αστείες τιμές σε μικροπράγματα, π.χ. τις μικρές βίδες στο φέρινγκ τις χρεώνουν 3,8€ τη ΜΙΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) 170 έχω πιάσει και γώ σχετικά δύσκολα όμως, θέλει αρκετά μεγάλη ευθεία και ίσως ελάχιστη κατηφόρα, σε λίγο ανηφόρα με τίποτα. Ψαρέματα κάνει και μένα αλλά περισσότερο μετα τα 150 όμως. Πριν το τωρινό μου μηχανάκι, είχα (γαι 3 χρόνια) το Yamaha XT660R. Πλαίσιο και κινητήρας είναι αυτούσια με του Tenere XTZ660. Είχα κάνει μεγάλα ταξίδια με αυτό το μηχανάκι, με αποκορύφωμα το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, το 2007. Δικάβαλο, σκληρά βαλιτσάκια πλαϊνά της Givi και Top Case της Shad. Τα 170 (κοντερίσια) τα έπιανε όχι πολύ δύσκολα και μάλιστα φορτωμένο. Αυτό που με είχε εντυπωσιάσει πάντως (αν σκεφτείς ότι μιλάμε για μονοκύλινδρο και ψηλόφτερο), ήταν η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ του, ακόμη και στην τελική των 170 χ.α.ω. Δεν υπήρχει ίχνος "ψαρέματος". Και επαναλαμβάνω ότι μιλάω για δικάβαλο ταξίδι με τριβάλιτσο! Αν λοιπόν έχεις "ψάρεμα" με το Tenere, κοίτα λίγο αν έχει πατήσει καλά στη ζάντα το μπροστινό ελαστικό. Αλλιώς ίσως κάτι με τα καλάμια να παίζει. Δεν είναι δυνατόν να είναι βράχος το ΧΤ660R και να ψαρεύει το Tenere. Η άνετη ταχύτητα ταξιδιού για το ΧΤ ήταν τα 140-150 χ.α.ω., τα οποία κρατούσε ανετότατα. Για περισσότερα εδώ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Βασικά είχα στο μυαλό μου είχα ένα μίνι ταξιδάκι στη Χαλκιδική με πολύ αέρα, σε άλλες περιπτώσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τα 150 απο κεί και πέρα έκανε κάποια μικροψαρώματα όμως, όχι όμως σε μεγάλο βαθμό. Έχω οδηγήσει και γω ΧΤ και στα 150 ψάρευε, αυτό ίσως έχει να κάνει και με το τι έχει τραβήξει η εκάστοτε μηχανή. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 από τον stealth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Πριν το τωρινό μου μηχανάκι, είχα (γαι 3 χρόνια) το Yamaha XT660R. Πλαίσιο και κινητήρας είναι αυτούσια με του Tenere XTZ660. Είχα κάνει μεγάλα ταξίδια με αυτό το μηχανάκι, με αποκορύφωμα το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, το 2007. Δικάβαλο, σκληρά βαλιτσάκια πλαϊνά της Givi και Top Case της Shad. Τα 170 (κοντερίσια) τα έπιανε όχι πολύ δύσκολα και μάλιστα φορτωμένο. Αυτό που με είχε εντυπωσιάσει πάντως (αν σκεφτείς ότι μιλάμε για μονοκύλινδρο και ψηλόφτερο), ήταν η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ του, ακόμη και στην τελική των 170 χ.α.ω. Δεν υπήρχει ίχνος "ψαρέματος". Και επαναλαμβάνω ότι μιλάω για δικάβαλο ταξίδι με τριβάλιτσο! Αν λοιπόν έχεις "ψάρεμα" με το Tenere, κοίτα λίγο αν έχει πατήσει καλά στη ζάντα το μπροστινό ελαστικό. Αλλιώς ίσως κάτι με τα καλάμια να παίζει. Δεν είναι δυνατόν να είναι βράχος το ΧΤ660R και να ψαρεύει το Tenere. Η άνετη ταχύτητα ταξιδιού για το ΧΤ ήταν τα 140-150 χ.α.ω., τα οποία κρατούσε ανετότατα. Για περισσότερα εδώ Βασικά είχα στο μυαλό μου είχα ένα μίνι ταξιδάκι στη Χαλκιδική με πολύ αέρα, σε άλλες περιπτώσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τα 150 απο κεί και πέρα έκανε κάποια μικροψαρώματα όμως, όχι όμως σε μεγάλο βαθμό. Έχω οδηγήσει και γω ΧΤ και στα 150 ψάρευε, αυτό ίσως έχει να κάνει και με το τι έχει τραβήξει η εκάστοτε μηχανή. το tenere εχω την εντυπωση οτι εχει πιο μαλακο μπροστινο απο το xtr660.ετσι δεν ειναι η ειμαι λαθος?αν ισχυει κατι τετοιο λογικο δεν ειναι να εχει και πιο πολλες ταλαντωσεις στα πολλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Για πιο μαλακό μπροστινό δεν ξέρω αλλά το σίγουρο είναι ότι το Tenere έχει μικρότερη διαδρομή στην μπροστινή ανάρτηση, σε σχέση με το ΧΤ660R. 210 χιλ. αντί για 225. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 εχω σκοπο να παρω στην wp τηλεφ για να μαθω αν εχει καλαμια και ελατηρια για τενερε. λεω να βαλω και λαστιχα τα continental tkc80 και τακακια μαλακοτερα πισω. θα δω και αν εφεραν και κανενα φιλτρο για να βαλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες