Jump to content

KostaZ

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος KostaZ

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική
  • Γενέθλια 24/12/1990

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • MSN
    djkotsos@hotmail.com
  • ICQ
    0

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη / Συκιές / Νεάπολη
  • Ενδιαφέροντα
    ΜΟΤΟ, PC

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • myBike: Μοντέλο
    Z125

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    Kawasaki
  • dreamBike: Μοντέλο
    z750
  • dreamBike: Κυβισμός
    750
  1. Καλως ηρθες!! σε λαθος section βρηκες να γραψεις για το καρμπυλατερ!! διαβασε τους κανονες πριν κανεις καποια posts!! πες μας και λιγα πραγματα για σενα, απο που εισαι, ποσο εισαι κτλπ κτλπ!!
  2. Γουστα ειναι αυτα!! εμενα πρωσωπικα δε μου αρεσει!! το θεμα ειναι να αρεσει σ' εσενα και αφου σου αρεσει και εχεις τα λευτα γιατι οχι?? καλη τυχη!!
  3. KostaZ

    Έφτασε ο καιρός...

    Καλως ηρθες!! εισαι και βορειος ωραια απο τις ιδιες ριζες ειμαστε!!εγω ειμαι Θεσσαλονικη-Βεροια οπου διαμονη-χωριο!! καλη ποροση να εχεις και καλα ποστ!!
  4. φτου και δεν ειναι πιπινι αλλα δεν πειραζει ατυχια!! καποτε ερχεται η μερα που μας γραφουν!! καλη χωνεψη!! εγω που πληρωσα κοντα στα 1350 ευρω για το παπακι μου προστιμο καλα την εφαγα ο μ*****!!!! με 1350 ευρω παντρευομουν ολη την Ελλαδα!!!
  5. KostaZ

    Γεια σας και απο μενα!

    Δεν βιαζομαι για να μεγαλωσω!!! οσο ειμαι ακομα μικρος ( σε σχεση με εσας που αρκετοι εδω περα ειστε μεγαλοι!!) ας τις κανω αυτες τις "μαγκιες" για να μου φυγουν οι γκαυλες που εχω!!! καθως οριμαζω θα βαζω και μυαλο και ολα πιστευω θα πανε καλυτερα πιστευοντας πως μεχρι τοτε δεν θα ειναι αργα!!! ευχαριστω πολυ!! Το εχω βαρεθει αυτο το χρωμα και γιαυτο παω για αλλαγη σε κατι καλυτερο!!! μαυρο με μωβ περλα και ολο νικελ!!
  6. η γνωμη μου οπως και αρκετων αλλων ειναι οι μωτοσυκλετες harley! ο λογος ειναι επειδη κανουν ξεχωριστο ηχο απο τα αλλα απο τις αλλες μηχανες! αλλα δεν μου αρεσει αυτος ο ηχος γιατι ειναι σπαστικος και σαν να ειναι ετοιμα να βγουν σκα** απο την εξατμηση!!!
  7. KostaZ

    Να συστηθώ... λοιπόν.

    Καλως ορισες Βορειε!! απο την ιδια ριζα ειμαστε!! Καλα να περνας και καλα ποστς!!!
  8. το πως θα νιωθεις και τετοια ειδους ειναι θεμα του ευατου σου!! και δεν πιστευω να υπαρχει λυση γι'αυτο που ψαχνεις εδω περα!! με τον καιρο θα μαθεις να οδηγας την μηχανη σου οσο πιο καλυτερα μπορεις!!!! Ετσι ειναι σε ολους οταν οδηγανε πρωτη φορα η εχουν να οδηγησουν μετα απο χρονια!!
  9. για motosport δεν ξερω δεν εχω ακουσει!!! παντως σου συνηστω να βαλεις την yoshimura!! αν με ρωτησεις ποσο κοστιζει θα σε γελασω!!
  10. Εγω παω με την πρωτη ψηφος!! αν και εχω και καιρο το μηχανακι και το εχω ψαξει αρκετα!!
  11. πολυ καλος οδηγος μπραβο!!!
  12. KostaZ

    Γεια σας και απο μενα!

    ευχαριστω πολυ!!
  13. Για το πρωτο ερωτημα!! Πρεπει γιατι καποια στιγμη δεν θα πιανουν τα φρενα σου!! και ετσι οταν θα πατας το φρενο και δεν θα πιανει θα μπαίνει αερας και τοτε θα χρειαζεται εξαερωση!! για το δευτερο ερωτημα!! Πρεπει να μισο-βγαλεις την βιδα που εχει το φρενο και να πατας ταυτοχρονα σιγα σιγα το μπροστινο φρενο και να παιζεις με την βιδα δεξια-αριστερα!! (αν θυμαμαι καλα ετσι περιπου ειναι ο τροπος και μετα βαζεις τα υγρα του φρενου και θα πατας αρκετες φορες το φρενο μεχρι να βρει τα υγρα και να λευτουργησει κανονικα!!!) καπως ετσι ειναι ο τροπος αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια!!
  14. συμφωνω με τον steven_04!! βαλε μια yoshimura εχω ακουσει καλα λογια!! μια απο τις καλυτερες για το cryptonx!!
  15. KostaZ

    Γεια σας και απο μενα!

    πανω απο το ποστ σου εχω γραψει κατι για τις πινακιδες μου αλλα προφανως δεν το ειδες!! δεν πειραζει!! εβαλα τις πινακιδες κανονικα επειδη μου το ζητουσαν οι γονεις!! αλλα αμα ειχα μια μικρη πινακιδα οπως ειπες (επιγραφη) παλι θα με εγραφαν γι'αυτο και δεν θα γλυτωνα τα λευτα!!! οποτε και στις δυο περιπτωσεις εβγαινα χαμενος!! Ναι το χρωμα ειναι φοβερο!! αν και ακριβουτσικο αλλα χαλαλι τα λευτα!! Να σε καλα!! αυτος που ειναι στο αβαταρ δεν ειμαι εγω αλλα ενας φιλος!! Οσον αναφορα για το κρανος και τις πινακιδες, πιτσιρικαδες ειμαστε ακομα δεν παιρνουμε χαμπαρι απο τα κακα!! αλλα καποτε θα οριμασουμε και θα βαλουμε μυαλο και ολα θα πανε καλα ελπιζοντας πως να μην ειναι αργα μεχρι τοτε!!
×
×
  • Create New...