Jump to content

achilleasv

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2.122
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  8

Όλο το περιεχόμενο του μέλους achilleasv

 1. Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς. Πρόσεχε τι λες γιατί έχω φωτογραφίες που σε καίνε στις μετατροπές (biφιλιτρο γκουχγουχ)... Που αν έβγαινε για το Σουζούκι κυλινδροπιστονο σαν το κεφάλι μου θα το είχες βάλει πάνω Στο θέμα... Βάλε έναν πιο άγριο εκκεντροφόρο με πρόγραμμα και εξάτμιση φίλτρο. Από περιφερειακά είσαι μια χαρά δε θες κάτι άλλο. Αν και εγώ θα του έκανα και μια αύξηση κυβισμού. Ότι και να κάνεις ρωτά σε ένα μαγαζί να σου πούνε έτοιμες λύσεις... Θα πετύχει γιατί έχουν δοκιμαστεί ένα σωρό καταστάσεις...
 2. Όχι! Έχω φτιάξει εξάτμιση με plasti dip και δύο χρόνια τώρα είναι άριστη! Ήμουν σίγουρος ότι θα οι αυτή Είναι οι μόνες ποιοτικές εξατμίσεις όμως με καλά υλικά.. εμένα μου αρέσει η στρογγυλή κυρίως, πλέον, δε θέλω τρίγωνη η οβάλ όπως παλιότερα. Ειδικά αυτές με την open μπούκα. Αλλά κάτι μου έχει κολλήσει και θέλω την νίκελ που λέει ο Τάσος.. Να σου θυμίσω πως ούτε όταν με γράψανε πήγαινα σαν αρχικαγκουρας
 3. Το helicoil είναι ακατάλληλο για αυτήν τη δουλειά. Η σωστή επισκευή είναι η τοποθέτηση κωνικού κοπτικου σπειρωματος. Είναι μια μουφα ΜΕΒ (μέσα έξω βόλτα), που την κόλλας με δύο συστατικών και πλέον θα βάζεις μικρότερη βίδα. Έχω επισκευάσει έτσι ένα Innova εδώ και ενάμιση χρόνο νομίζω... Ούτε γρεζια ούτε κολαουζα. Αλλιώς αυτό που θα κάνει ο Τάσος με μεγαλύτερη βίδα. Το helicoil δεν είναι για να βιδωνεις και να ξεβιδωνεις συνέχεια πάνω του.
 4. Τάσο και εγώ προς αυτήν με βλέπω... Θα το σκεφτώ όσο μπορώ μέσα στο σκ γιατί θα είναι η τελευταία εξάτμιση που θα πάρω... Δε θα ασχοληθώ ξανά με αυτό. Θα την πάρω και θα μείνει.
 5. Βοηθήστε με να αποφασίσω ποια εξάτμιση θα είναι η επόμενη!!!! Με τη μαμά εξάτμιση ακόμα και χωρίς τον καταλύτη, ζοριζεται πολύ στις υψηλές στροφές. Οπότε θα αναγκαστώ να αγοράσω ξανά μια και τελευταία φορά, εξάτμιση. Θέλω vpr εννοείται αλλά να παίρνει και σιγαστήρα. Σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν φωτογραφίες με το μηχανάκι που μπορείτε να δείτε και να μου πείτε. 1. Μαύρη η νίκελ; 2. Το πολύ 130€ μαζί με τα μεταφορικά. https://www.car.gr/parts/view/34154766-eksatmisi-protech-inox-innova-125 Αυτή δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάζει λόγω νίκελ αλλά έχει πολύ ελκυστική τιμή. Βέβαια δεν παίρνει σιγαστήρα και θα πρέπει να φτιάξω κάτι εγώ ώστε να χρησιμοποιώ όταν θα χρειαστεί. https://www.car.gr/parts/view/315299762-eksatmisi-protech-honda-innova-inox-oval Αυτή ωραία τιμή αλλά νίκελ. Επίσης η οβάλ ήταν μόδα παλιά... Δεν ξέρω αν θα κάνω καλά να τη βάλω. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα δείχνει στο μηχανάκι μου. Υπάρχει όμως και η ίδια χώρος το μαύρο λογότυπο αλλά με σκαλιστό. Έτσι αν θελήσω κάποια στιγμή μπορώ να την βάψω με plasti dip μαύρη. https://www.car.gr/parts/view/10890207-eksatmisi-vpr-performance-gia-honda-innovainnova-injection-sigastira-round-gp-by-katsantonis-team-racing Μετά αυτή πάλι νίκελ. Ενώ η από κάτω μαύρη ξέρω πως δείχνει στο μηχανάκι (αν και περισσότερο μου αρέσει αυτή που είχα η open αλλά για να την πάρω με τον σιγαστήρα πάει 145... ) https://www.car.gr/parts/view/19999080-eksatmisi-vpr-performance-round-wes-gp-black-gia-innovainnova-injastrea-grand-110-fi-injectionwave-110 Περιμένω... Πείτε μου τη γνώμη σας.
 6. Πάρε απλά μια vpr για Innova.
 7. Αν βάλεις λαιμό για άλλο μηχανάκι εκτός του ινοβα δε θα κάτσει σε σωστή θέση ΠΟΤΈ. Παρε λαιμό για ινοβα και λογικά θα κάτσει. Δε νομίζω να είναι τόσο μικρή η τρύπα της εξάτμισης στο λιφαν. Τι έχει πάθει το honda μοτέρ;
 8. Τι έπαθε το ινοβα και δε σε συμφερε η επισκευή του ώστε να βάλεις το κινέζικο; Η αγορά του λιφαν και η αγορά της εξάτμισης νομίζω άνετα σε κάλυπτε για επισκευή. Σε αυτό που ρωτάς δες αν μπαίνει ο λαιμός από ινοβα στην λιφαν κεφαλή ώστε να πάρεις λαιμό από ινοβα... Αλλιώς πίσω δε θα κάθεται σωστά πίσω στο τελικό.
 9. Σε μαμά ινοβα απλά θα χάσει λίγο χαμηλές στροφές και θα πηγαίνει πιο ξεκούραστα στις υψηλές. Για να το καταλάβεις αυτό πρέπει να έχεις μάθει καλά το μηχανάκι... Βαλτην Σε μαμά ινοβα απλά θα χάσει λίγο χαμηλές στροφές και θα πηγαίνει πιο ξεκούραστα στις υψηλές. Για να το καταλάβεις αυτό πρέπει να έχεις μάθει καλά το μηχανάκι... Βαλτην
 10. Άλλαξε τις ασφάλειες με καινούργιες και βλέπεις μετά. Είσαι σίγουρος ότι ο πολλαπλασιαστής είναι για το μηχανάκι σου; Είσαι σίγουρος ότι δεν σου ξέφυγε κάποια γείωση;
 11. Όχι μην το κυκλοφορείς. ( Ξέρεις να φτιάξεις το μηχανάκι σου και ρωτάς αυτό εδώ; ) Πάρε ένα καινούργιο μπουζονι και σφίξει με ένα δυναμοκλειδο όσο λέει το βιβλίο.
 12. achilleasv

  2021 Γ ΕΣΣΟ

  Και τα κλειδιά στο παπί
 13. achilleasv

  2021 Γ ΕΣΣΟ

  Χααχαχχαχαχχαχαχαχα Περνάω από Καβάλα και σε σκέφτομαι Τασάρα! Στη σκοπιά φροντίζω για εσάς!
 14. Και ο αισθητήρας θερμοκρασίας λαδιού; Ο λ; Ο αποσυμπιεστης; Δεν έχει νόημα να κάνεις αυτό που λες
 15. achilleasv

  2021 Γ ΕΣΣΟ

  Ύπνο φίλε, ύπνο
 16. Ένα κύλινδρο πιστόνι 55.5 πιστόνι με γούβα για να μην ανεβάσει συμπίεση. Καινούργια ελατήρια και τσιμουχακια βαλβίδων. Εκκεντροφόρο σαρκ 3ο στάδιο, εξάτμιση και φίλτρο. Εννοείται και το παράλληλο τακεκαβα. Το μηχανάκι αλλάζει εντελώς. Έχεις ένα παπί πολύ δυνατό.. γενικά παίρνει ότι του λείπει. Δηλαδή έτσι θα ήθελες να στο αγόραζες από καινούργιο. Επίσης είναι πολύ αξιόπιστη αναβάθμιση με τα πράγματα που σου έγραψα. Έχω γράψει και στο θέμα μου για το δικό μου ινοβα στις τελευταίες σελίδες κάπου αν θυμάμαι καλά.
 17. Διαφορετική κεφαλή έχει το καθένα. Όχι σε μεγέθη. Απλά στο ιντζεξιον έχει και αισθητήρα θερμοκρασίας λαδιού. Όλα τα άλλα ίδια.
 18. achilleasv

  2021 Γ ΕΣΣΟ

  Σας ευχαριστώ! Είμαι καθοδόν! Είχα τον σάκο αλλιώς θα πήγαινα με Innova @ShapeshifterGR98 κρίμα ρε
 19. achilleasv

  2021 Γ ΕΣΣΟ

  Γιώργο σε ευχαριστώ! Ακριβώς ότι είπες έχω πάρει. Τώρα με τα άρβυλα θα δούμε... Να είσαι καλά! Θα προσπαθήσω να μείνω Έβρο όμως για να κάνω 9 μήνες θητεία.
 20. achilleasv

  2021 Γ ΕΣΣΟ

  Καλημέρα παιδιά. Είναι κανένας που θα παρουσιαστεί Λαγό Έβρου τη Δευτέρα;
 21. achilleasv

  2021 Γ ΕΣΣΟ

  Καλημέρα παιδιά. Είναι κανένας που θα παρουσιαστεί Λαγό Έβρου τη Δευτέρα;
 22. Εννοείται braking. Θα δεις άλλο φρένο
 23. Το oring είναι εκεί για να περνάει το υγρό φρένων αν καταλαβαίνω σωστά τη φωτογραφία. Αφού είναι ακτινική δαγκάνα, με ένα σωληνάκι (στη μία πλευρά), ε κάπως πρέπει να περάσει το υγρό και στην άλλη πευρά. Οπότε, στη θέση σου, θα έκανα μια γενική επισκευή στις δαγκάνες. Αλλαγή σε όλα τα λαστιχάκια, υγρά, καθαρισμό και αν θέλεις και βαφή. Πάντως για να την ανοίξεις, τουλάχιστον πάρε ένα καινούριο oring.
 24. Κι όμως αξιζει! Και εγώ όταν το είχα μαμα είδα διαφορά. Μπορεί να βάλει μόνο εκκεντροφόρο μετα και να έχει το κατι παρπάνω.
×
×
 • Create New...