Jump to content

koulis

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος koulis

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική
  • Γενέθλια 25/01/1994

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • MSN
    koulisalex2@hotmail.com
  • Skype
    koulisalex

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • myBike: Μοντέλο
    townmate
  1. και αμα κυκλωφορησουν στην ελλαδα,κατα τι τιμη θα κυμαίνονται ???
  2. koulis

    50cc NEDEED

    μωρε καλα και αυτα .αλλα πιος παει νεα σμυρνη να τα παρει :P χωρις πλακα thanks για τις προτασεις σ.
  3. koulis

    50cc NEDEED

    απο θεσσαλονικη ειμαι. το πεζο δεν με αρεσει πολυ ,ειναι σαν σκουτερ . το ντιατονα λες μουφα να ειναι ?
  4. koulis

    50cc NEDEED

    Παιδια,ψαχνω για μηχανακι και εχω 3 υποψηφια > κατα προτίμησή μου http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/846859/ <1 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/834490/ <2 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/850385/ <3 θελω την γνωμη σας και αμα εχετε να πρωτεΐνεται κατι αλλο, ευχαριστω ....
  5. thanks παιδες!!! αυτο ηθελα να ξερω το συνολικο κοστος,δηλαδη πρακτηκη εξεταση-σηματα-παραβολα κ.τ.λ. αρα γυρω στα 110 ευρο :) !!!
  6. δηλαδη μιλοντας για ατομα 16 ετων, <<Ένα παράβολο των 90 € από την Εθνική Τράπεζα Διπλότυπο είσπραξης 7,04 € Διπλότυπο είσπραξης 3 € υπέρ Μετοχικού Ταμείου Στρατού (από Εφορία). Ένσημο ΕΛ. ΑΣ. 3 € (από την Τροχαία).>> αυτα ειναι ολα ολα ,δηλαδη με τα σηματα και την πρακτηκη εξεταση η αυτα ειναι + ???
  7. koulis

    50cc από τα 15?

    ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ?
  8. koulis

    50cc από τα 15?

    ?????????
  9. koulis

    50cc από τα 15?

    βασικα για να το διεφκρινησω, το θελω για πολη και το πολι-πολι να παω απο το κορδελιο- (και αμα δεν ξερετε που ειναι το κορδελιο)απο τον ευοσμο (πιστευω ξερετε ειναι μεγαλος δημος) μεχρι χαλκιδικη στην βεργια.με το αμαξι ειναι 35-40 λεπτα δρομος. βασικα για να το διεφκρινησω, το θελω για πολη και το πολι-πολι να παω απο το κορδελιο- (και αμα δεν ξερετε που ειναι το κορδελιο)απο τον ευοσμο (πιστευω ξερετε ειναι μεγαλος δημος) μεχρι χαλκιδικη στην βεργια.με το αμαξι ειναι 35-40 λεπτα δρομος.
  10. koulis

    Aprilia RS 50 vs. Yamaha TZR 50

    εγω εχω φαει το εξης κολημα με το Aprilia RS 50 R.δεν ξερω ομως τι να κανω να ξεσκηστω το καλοκαιρι να παρω ενα του 07'-08' (γιατι το καινουριο δεν πιανετε με 2 χιλιαρικα) η' να αρκεστω σε ενα μεταχηρησμενο πιο παλιο? εχω βαλει στο ματι το εξης>http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/477146/ (αλλα οπως ειπα θα εχω τα λεφτα το καλοκαιρι,και νομζω οτι θα μου το φανε μεχρι τοτε)
  11. koulis

    50cc από τα 15?

    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/477146/ και αυτο καλο,πως το βρισκετε?
  12. koulis

    Π.Α.Ο.Κ

    γεια μαγκες,πρωτον χαιρετω γιατι ειμαι και νεος. δευτερον με την πορια μας και την κακη πορια της αεκ,δεν την κοβω να μπενει play off,και αυτο θα ειναι πολυ καλο για εμας.
  13. koulis

    Ενα γεια

    καλησπερα παιδια και εγω καινουριος ειμαι , αν και λιγο αργα να ευχηθω και εγω καλη χρονια και με πολι καμενο λαστηχο :P
  14. koulis

    50cc από τα 15?

    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/490435/ καλο ?
×
×
  • Create New...