Jump to content

bullseyemambo

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  10
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

1 Neutral

Σχετικά με το μέλος bullseyemambo

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.

 1. Για τη ιστορία εμπιστεύτηκα τελικά Innova. Ένα μου το κλέψανε το Μάιο του 2014 και ένα δεύτερο πριν 10 ημέρες. Φοβερό παπί, αξιόπιστο αλλά δεν έχει ξανά. Εκτός αν έχετε γκαράζ κλειστό. Εκεί πάω πάσο. Οπότε θα πάω μάλλον σε σκούτερ αυτή την φορα και σε κάτι για να κάνω απλά την δουλειά μου και να μην το κλαίω μετά.
 2. To Innova 4000 km τωρα απροβλημάτιστα. Όσον αφορά τισ ατάκες του τύπου "3 λεπτα στο πλάγιο stand και χτύπησε μπιέλα" σιγά μη το άφησε και 3 δευτερόλεπτα!! Τα μόνα αρνητικά για μένα η λίγο σκληρή σέλα και το πιρούνι που τερματίζει εύκολα στα απότομα φρεναρίσματα!Τρίχες δηλαδή! για παπί είναι σουπερ!Όσο για τις καδενες που τα παίζουν κτλ. όσοι τα λένε αυτά πρέπει να τους έχουν ρίξει φοβερό λιώσιμο! Με νορμάλ οδήγηση και σωστή συντήρηση το έχεις μιά ζωή.
 3. Φίλε πάρε το innova.Πολύ καλό παπί.Απροβλημάτιστο!
 4. Λοιπόν παιδιά, έχω το townmate-80cc από το 1995 εχω κάνει σε 15 χρόνια 45000 χλμ. χωρις καγκουριές και το μόνο που έχω αλλάξει είναι λάστιχα,φρένα,μια ζάντα γιατί στράβωσε σε μια λακούβα(έπεσα αρκετά δυνατά) και τα μπροστινά φλας γιατί έπεφταν(έσπαγαν οι βάσεις στήριξης και έβαλα τα μικρά φλασάκια τοθ Τ-50)και 3 σέρβις.Λάδια μέχρι τα 30000 χλμ. αλλαζα καθε 1000χλμ.Μετά 2 φορές το χρόνο.Μηχανικά δεν ζήτησε τίποτα.Μιλάμε για πραγματικό σκυλί.Τώρα το έχω δώσει στον πατέρα μου και είναι σαν καινούριο. Μετά απο 15 χρόνια πήρα το innova 125i.Περίμενα κάτι παραπάνω είναι η αλήθεια μετά από τόσο καιρό από την Honda.Δεν λεω πολύ καλο το παπί.Γενικά είμαι ευχαριστημένος.Πολύ καλά φώτα για πάπια,μακριές σχέσεις(Στο Τ-80 οι 1η και η 2α ήταν πολύ κοντές.Νά φανταστείτε η 1η ήταν μόνο για ανηφόρα),τέλειο το δισκόφρενο το οποίο σταματάει προοδευτικά(θέλει λίγη προπόνηση στην αρχη μέχρι να το συνηθήσεις),πολύ σταθερό στην πορεία.Η σέλα του είναι λίγο σκληρή σε σχέση με το Τ-80, το πιρούνι μπροστά σε απότομα φρεναρίσματα τερματίζει πολύ εύκολα(Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό),δεν τρίζει τίποτα,το φρένο πίσω νομίχεις ότι δεν πιάνει καθόλου(αύτο το αισθάνεσαι γιατί η αισθηση του δισκόφρενου μπροστά είναι πολυ έντονη,αλλα στην πραγματικότητα λειτουργεί μια χαρά).Εχω κάνει 1400 χλμ. μέχρι τώρα και έχω να πω ότι είναι ενά πολύ καλό παπί, γιατί παραμένει παπί δηλαδή υπηρέτης. Εν κατακλείδι,τα παπιά μοτοσυκλετες δεν γίνονται και τα λέω αυτά μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας.Τα μαμίσια λάστιχα της Dunlop μια χαρά είναι για κανονικές καταστάσεις.Αν θες να πηγαίνεις φέτες σίγουρα θέλει κάτι καλύτερο.Επίσης ξέχαρα να πώ για τις αναρτήσεις του innova που είναι λίγο σκληρές σε σχέση με του Τ-80 πού ήταν ιδιαίτερα μαλακές(Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό).Πιστεύω ότι οι διαφορές αναμεσα σε honda,yamaha,suzuki,kawassaki είναι πολύ μικρές και ότι και να πάρεις δεν θα βγεις χαμένος.
 5. bullseyemambo

  Honda the best?

  Λοιπόν παιδιά, έχω το townmate-80cc από το 1995 εχω κάνει σε 15 χρόνια 45000 χλμ. χωρις καγκουριές και το μόνο που έχω αλλάξει είναι λάστιχα,φρένα,μια ζάντα γιατί στράβωσε σε μια λακούβα(έπεσα αρκετά δυνατά) και τα μπροστινά φλας γιατί έπεφταν(έσπαγαν οι βάσεις στήριξης και έβαλα τα μικρά φλασάκια τοθ Τ-50)και 3 σέρβις.Λάδια μέχρι τα 30000 χλμ. αλλαζα καθε 1000χλμ.Μετά 2 φορές το χρόνο.Μηχανικά δεν ζήτησε τίποτα.Μιλάμε για πραγματικό σκυλί.Τώρα το έχω δώσει στον πατέρα μου και είναι σαν καινούριο. Μετά απο 15 χρόνια πήρα το innova 125i.Περίμενα κάτι παραπάνω είναι η αλήθεια μετά από τόσο καιρό από την Honda.Δεν λεω πολύ καλο το παπί.Γενικά είμαι ευχαριστημένος.Πολύ καλά φώτα για πάπια,μακριές σχέσεις(Στο Τ-80 οι 1η και η 2α ήταν πολύ κοντές.Νά φανταστείτε η 1η ήταν μόνο για ανηφόρα),τέλειο το δισκόφρενο το οποίο σταματάει προοδευτικά(θέλει λίγη προπόνηση στην αρχη μέχρι να το συνηθήσεις),πολύ σταθερό στην πορεία.Η σέλα του είναι λίγο σκληρή σε σχέση με το Τ-80, το πιρούνι μπροστά σε απότομα φρεναρίσματα τερματίζει πολύ εύκολα(Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό),δεν τρίζει τίποτα,το φρένο πίσω νομίχεις ότι δεν πιάνει καθόλου(αύτο το αισθάνεσαι γιατί η αισθηση του δισκόφρενου μπροστά είναι πολυ έντονη,αλλα στην πραγματικότητα λειτουργεί μια χαρά).Εχω κάνει 1400 χλμ. μέχρι τώρα και έχω να πω ότι είναι ενά πολύ καλό παπί, γιατί παραμένει παπί δηλαδή υπηρέτης. Εν κατακλείδι,τα παπιά μοτοσυκλετες δεν γίνονται και τα λέω αυτά μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας.Τα μαμίσια λάστιχα της Dunlop μια χαρά είναι για κανονικές καταστάσεις.Αν θες να πηγαίνεις φέτες σίγουρα θέλει κάτι καλύτερο.Επίσης ξέχαρα να πώ για τις αναρτήσεις του innova που είναι λίγο σκληρές σε σχέση με του Τ-80 πού ήταν ιδιαίτερα μαλακές(Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό).Πιστεύω ότι οι διαφορές αναμεσα σε honda,yamaha,suzuki,kawassaki είναι πολύ μικρές και ότι και να πάρεις δεν θα βγεις χαμένος.
 6. bullseyemambo

  Modenas kriss II 115cc

  Έχω βρει ένα Modenas kriss II 115cc μεταχειρισμένο '05 ή '06(δεν το έχω διευκρινίσει αυτό ακόμα) με 19000 χλμ.σε πολύ καλή κατάσταση(έχουν αλλαχτεί όλα τα πλαστικά)στα 800 ευρώ.Πως έχει βγει αυτό το παπί? Eυχαριστώ εκ' των προτέρων.
 7. Όντως έχω ακούσει ότι τα address έχουν πρόβλημα στο σασμαν(κάτι γίνεται λέει.Τα παίζει μία ροδέλα,δεν μπαίνει η τρίτη ή η τετάρτη.Κάτι τέτοιο.)και συνήθως το βγάζουν μέσα στην εγγύηση οπότε το φτιάχνουν δωρεάν.Το θέμα είναι,εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα,μην στο βγάλει εκτός εγγυησης οπότε τρέχα γύρευε.Τώρα αν είναι θέμα καγκουριάς και τα παίζει το σασμάν,δεν ξέρω.Αν κάποιος ξέρει κατι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του.
 8. Σας ευχαριστώ όλους για τις αμμεσες απαντήσεις.Από ότι βλέπω το address παίρνει περισσότερους ψήφους.Όντως είναι πιο όμορφο από το innova,πιό φτηνά ανταλλακτικά,αρκετά φτηνότερο αυτή τη περίοδο και ας μη ξεχνάμε ότι και η suzuki έχει παράδοση στο χώρο της μοτοσυκλέτας.Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω...
 9. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Περιμένω νέα σου.
 10. bullseyemambo

  Suzuki address 125i ή Honda innova 125i

  Παιδιά Θέλω την γνώμη σας για: Suzuki address 125i ή Honda innova 125i!!!! Το suzuki κοστίζει 1696 ευρώ και το Honda 1990 ευρώ.Δηλαδή 300 ευρώ διαφορα.Αξίζει το κόπο να δώσω 300 ευρώ παραπάνω για το innova ή μήπως είναι too much για αυτα που προσφέρει. Βασικά με ενδιαφέρει η αξιοπιστία,μεταπώληση.Υπόψην για νορμαλ οδήγηση γιατί οι ορέξεις για καγκουριές πέρασαν. Eυχαριστώ εκ' των προτέρων.
 11. bullseyemambo

  Ενα γεια

  Γειά σας παιδιά! Καινούριος στο φορουμ θελω να σας ευχηθώ καλη χρονιά και υγεία!
×
×
 • Create New...