Jump to content
SkiT

50cc από τα 15?

Recommended Posts

Για σας μένω άνω βούλα με πολλές ανηφόρες(μην μου πείτε να περπατήσω)και είμαι σε ένα δίλημμα πάω πρώτη λυκείου και αυτό είναι το πρόβλημα μου στο τέλος του χρόνου(αργή ακόμα)το καλοκαίρι που γράφουμε διαγωνίσματα δεν θα μπορώ να πηγαίνω σπίτι μου και θα περιμένω από τις 9-10(το πρωί)έως τις 1-2 και σκέφτομαι να αγοράσω ένα 50cc και να το κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα.Όλες οι γνώμες δεκτες

1.p.s λεωφορείο δεν ανεβαίνει και ούτε ταξί

2.p.s 16 γίνομαι τον αύγουστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να περιμένεις μέχρι τον Αύγουστο τότε...γιατί αν γίνει καμία στραβή (για ατύχημα μιλάω) την έκατσες την βάρκα...

Για σένα νοιάσου και γυμνάσου....θα έχεις γαμπες τούμπανα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποδηλατο καλυτερα με ταχυτιτες οταν κατβενεις θα τσουλαει μονο του και οταν ανεβαινεις θα βαζεις την καταλληλη ταχυτητα και θα πηγαινεις χαλαρα...βασικα και γω χωρις διπλομα ειμαι :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να περιμένεις μέχρι τον Αύγουστο τότε...γιατί αν γίνει καμία στραβή (για ατύχημα μιλάω) την έκατσες την βάρκα...

όπως είπα και πριν δεν γίνετε να ανεβείς τις ανηφόρες κάποιες φορες μπορεί να ανεβώ αλλα άκου και μια ιστορία,ήταν τέλος χρονιας στο γυμνάσιο και όπως είπα η μητέρα μου δεν μπορούσε να με πάρει από το σχόλιο(Ήμουν σε ένα άλλο σχόλιο παρα πολύ μακριά)γιατί τότε είχαμε και ένα αμάξι έτσι μου έδωσε 10euro κανένας ταξιτσις δεν με έφερε πάνω ισα ισα όταν άκουγαν άνω βούλα φεύγαν χωρίς να πω τίποτα άλλο και έπρεπε να περπατήσω 4 ώρες το πιο τρελό είναι ότι δεν είχα κουραστεί πολύ αλλα μόλις άρχισα να ανεβαίνω τις ανηφόρες μέσα σε 5 λεπτά δεν μπορούσα να ανεβώ άλλο,στο τέλος τις ανέβηκα και σχεδόν πέθανα :P

Τροποποιήθηκε από τον SkiT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποδηλατο καλυτερα με ταχυτιτες οταν κατβενεις θα τσουλαει μονο του και οταν ανεβαινεις θα βαζεις την καταλληλη ταχυτητα και θα πηγαινεις χαλαρα...βασικα και γω χωρις διπλομα ειμαι :closedeyes:

ούτε με ποδήλατο γίνετε θα πέσεις από τον γκρεμό άμα πας με ποδήλατο :P δηλαδή έτσι όπως πας να ανεβείς θα πας πίσω αντί για μπρός(από πίσω από την ανηφόρα έχει ένα γκρεμό)

Εί μην βιάζεσαι βρε, όλα στον καιρό τους φιλαράκο :) Ποδηλατάκι.

ούτε με ποδήλατο γίνετε θα πέσεις από τον γκρεμό άμα πας με ποδήλατο :P δηλαδή έτσι όπως πας να ανεβείς θα πας πίσω αντί για μπρός(από πίσω από την ανηφόρα έχει ένα γκρεμό)

Τι να κάνω ρε παιδιά??

Συμφωνώ με αυτό απλός δεν νομίζω να γίνετε να κάνω κάτι άλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλεκτρικό πατίνι. Και είσαι νόμιμος...

Η βρες κανα φιλαράκι σου να ρχεται να σε παίρνει, κανά ξαδέρφι σου, κάτι. Πάντως χωρίς δίπλωμα καταστρέφεσαι για μια ζωή άμα κάτσει στραβή, δε λέει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις να βαλεις μια φωτο αυτης της ανηφορας-γκρεμου? γιατι αν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ουτε ενα απλο 50αρι θα ανεβαινει...εγω λεω να παρεις κανα lift :P .φιλικα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις να βαλεις μια φωτο αυτης της ανηφορας-γκρεμου? γιατι αν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ουτε ενα απλο 50αρι θα ανεβαινει...εγω λεω να παρεις κανα lift :P .φιλικα παντα

Πες ότι δεν ανεβαίνει το 50cc αλλα υπάρχει ένας άλλος δρόμος που έχει μικρές ανηφόρες και θα τις ανεβαίνει στα σίγουρα(αν και είναι μακριά αλλα δεν πειράζει)

Ηλεκτρικό πατίνι. Και είσαι νόμιμος...

Η βρες κανα φιλαράκι σου να ρχεται να σε παίρνει, κανά ξαδέρφι σου, κάτι. Πάντως χωρίς δίπλωμα καταστρέφεσαι για μια ζωή άμα κάτσει στραβή, δε λέει...

Δεν νομίζω να αξίζει τώρα να πάω να αγοράσω για κάτι μήνες Ηλεκτρικό πατίνι,μάλλον τελικά θα ανεβαίνω με τα πόδια ελπίζω να μην γ@μ#θ&% η πλάτη μου.Yeap έχεις δίκαιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε επειδή k εγώ είμαι πρώτη λύκειο k όπως είναι φυσικό θέλω k εγώ μηχανάκι αλλα επειδή είμαι γεννημένος οκτώμβριο θα το πάρω του χρόνου για αυτό πήγα k ρώτησα σε μια σχολη οδηγών k m είπαν ότι μπορείς να βγάλεις το diploma στα 15,5 χρονων δηλαδή 6 μήνες πριν γίνεις 16 αρκεί να πάει ο πατέρας k να βάλει την υπογραφή k να πει εγώ θέλω ο γιος m να βγάλει diploma k etci θα είμαι gg gt τον μάρτιο θα έχω μηχανάκι.......! :angel_not::whistling::_innocent::closedeyes::aggressive::_thumbsup:

Οποτε Πήγαινε τον γενάρη k δώσε για diploma :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

antouano σορρυ που στο λεω αλλα σε δουλευουνε :D Διπλωμα για 50αρι στα 16 + 1 μερα με τις υπογραφες ΚΑΙ των δυο γονεων :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε επειδή k εγώ είμαι πρώτη λύκειο k όπως είναι φυσικό θέλω k εγώ μηχανάκι αλλα επειδή είμαι γεννημένος οκτώμβριο θα το πάρω του χρόνου για αυτό πήγα k ρώτησα σε μια σχολη οδηγών k m είπαν ότι μπορείς να βγάλεις το diploma στα 15,5 χρονων δηλαδή 6 μήνες πριν γίνεις 16 αρκεί να πάει ο πατέρας k να βάλει την υπογραφή k να πει εγώ θέλω ο γιος m να βγάλει diploma k etci θα είμαι gg gt τον μάρτιο θα έχω μηχανάκι.......! :angel_not::whistling::_innocent::closedeyes::aggressive::_thumbsup:

τελικά ισχύ η όχι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ απλα ο-χι :D πανε ρωτα σε ενα αστυνομικο τμημα - τροχαια να σου φυγει και η απορια δηλαδη :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ απλα ο-χι :D πανε ρωτα σε ενα αστυνομικο τμημα - τροχαια να σου φυγει και η απορια δηλαδη :D

pff,είχα ρωτήσει αστυνομία και μου το είχε πει απλός λέω μπορεί να έκαναν λάθος λέω εγώ τώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις παρεξηγηση και συγχοριστεμε που ειμαι off-topic, αλλα πως μπορεις και γραφεις μισα ελλινικα μισα αγγλικα? πατας alt+shift την ωρα που γραφεις? :mB_kalo_e:

φιλικα παντα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτων γράφω μισά ελληνικά μισά Αγγλικά γιατί αυτό το site

{http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp} δεν στα κάνει όλα ελληνικά k επειδή δεν έχω ελληνικά στο pc....

:uglystupid2:

Και όσον αφορά το θέμα του διπλώματος πρέπει να σε πληροφορήσω ότι το δίπλωμα το κανονικό το παίρνεις από την τροχαία όταν γίνει 16 k 1 μέρα.Απλά άμα δώσεις το δίπλωμα στα 15,5 τότε η σχολη οδηγών σου δίνει ένα χαρτί που λέει ότι έχεις περάσει τις εξετάσεις του διπλώματος Και άμα σε σταματήσει αστυνομικός k του δείξεις αυτό το χαρτί δεν σε γραφει για δίπλωμα..Για αυτό έλεγα ότι μπορείς να πάρεις δίπλωμα στα 15,5

Αλλα το κανονικό δίπλωμα το έχεις στα χερια σου όταν γίνεις 16 χρονων k μια μέρα για να λυθεί η παρεξήγηση :bruce_h4h::_innocent:

OK???????

Τροποποιήθηκε από τον AntouAnO

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

{http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp} δεν στα κάνει όλα ελληνικά k επειδή δεν έχω ελληνικά στο pc....

Και όσον αφορά το θέμα του διπλώματος πρέπει να σε πληροφορήσω ότι το δίπλωμα το κανονικό το παίρνεις από την τροχαία όταν γίνει 16 k 1 μέρα.Απλά άμα δώσεις το δίπλωμα στα 15,5 τότε η σχολη οδηγών σου δίνει ένα χαρτί που λέει ότι έχεις περάσει τις εξετάσεις του διπλώματος Και άμα σε σταματήσει αστυνομικός k του δείξεις αυτό το χαρτί δεν σε γραφει για δίπλωμα..Για αυτό έλεγα ότι μπορείς να πάρεις δίπλωμα στα 15,5

Αλλα το κανονικό δίπλωμα το έχεις στα χερια σου όταν γίνεις 16 χρονων k μια μέρα για να λυθεί η παρεξήγηση :bruce_h4h::_innocent:

OK???????

Δηλαδή τι?Δίνεις δυο φορες μια σχολη οδηγών και μια στην τροχαία? :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK???????

δν παιζει για κανενα λογο αυτο... εδωσα διπλωμα πριν 3 βδομαδες...

κτ παραπανω ξερω... το χαρτι αυτο που λες στ δινουν μολις περασεις τις

εξετασεις τς τροχαιας... και καλα μεχρι να τυπωθει το διπλωμα...

και μονο αν εισαι κλεισμενα 16 μπορεις να δωσεις εξετασεις στην τροχαια...

ουτε 15,5 ουτε 15 και 364 ημερων... 16...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δν παιζει για κανενα λογο αυτο... εδωσα διπλωμα πριν 3 βδομαδες...

κτ παραπανω ξερω... το χαρτι αυτο που λες στ δινουν μολις περασεις τις

εξετασεις τς τροχαιας... και καλα μεχρι να τυπωθει το διπλωμα...

και μονο αν εισαι κλεισμενα 16 μπορεις να δωσεις εξετασεις στην τροχαια...

ουτε 15,5 ουτε 15 και 364 ημερων... 16...

Φιλε εγώ σου λέω τι m είπαν....τώρα τι να s πω? :vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε κ εγω σ λεω τ ισχυει...

αμα θες να μαθεις σιγουρα τραβα ρωτα την τροχαια...

για να μην πληρωνεις αδικα και τρεχεις στ δικαστηρια στ λεω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok πες και σε εμάς

Εγώ μάλλον θα πάω αύριο gt είχα σκοπό να πάρω μέχρι τον μάρτιο μηχανάκι {αλλα και τον μάρτιο να μην πάρω μέχρι το καλοκαίρι στο garage του σπιτιού θα υπάρχει ένα Gilera Runner 50 SIMONCELLI :0 :P}

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκέφτομαι να αγοράσω ένα 50cc και να το κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα.Όλες οι γνώμες δεκτες

2.p.s 16 γίνομαι τον αύγουστο

OYTE MHN TO ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! :yes: :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OYTE MHN TO ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! :yes: :yes:

Να σε ρωτήσω μήπως εσύ ξέρεις άμα μπορείς να πάρεις δίπλωμα από τα 15,5 οπό είπε και ο AntouAnO??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα